- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi minikkus24
-
hamileyken 30 kilo aldım 90a çıkmıştım doğuma girerken şimdi 65 e düştüm ama 58 olmak istiyorum
o dıyeti bılmıyorum cok sıkı bı dıyet galıba bol bol su iç barikızlar yarın ısvec dıyetıne baslayayımmı mısafırlerım gıttı ama felaket yedım 80 nkıloyum sutte azalma olurmu sızce
kızlar doğumdan sonra tartıda ilk defa 62 rakamını gördüm, bu sabah 62.8 geldim.Bu ay sadece 1 kilo vermişim ama önmeli olan kilo vermiş olmam, yavaş da olsa gidiyor kilolar:lepi:Hamilelik öncesi kiloma 1.8 kilo kaldı, ama asıl hedefim 58.1 hafta sonra oğluşum 8 ayını dolduracak.Sanırım dedikleri doğru 9 ayda alınan kilo 9 ayda geri veriliyor, en azından benim gidişat öyle.Hepinizi ve güzel bebişlerinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3
n ekadar zamanda nekadar ve nasıl verdın
bende 30 kılo aldım senın bebegın ne kadarlık ne kadar zamanda verdın bende 10 kılo var hala
hiç zayıflayamayacam zannetmiştim ama işte zayıflıyorum.alkisalkisalkishihoyyytarkadaşlar bu arada günde 200 kadar mekik çekiyorum mekik aletiyle tabi bazende bel inceltme haraketleri yapıyorum,öyle özel bi diyet yapmıyorum herşeyden(yağlı olmamak koşuluyla)yiyorum.zaten tatlı ve pastayla çok aram yoktur ama bazen tatlı krizinede girerim belli dönemlerde malum.bugün de şu elma sirkesi diyetine başlamayı düşünüyorum inşallah işe yarar.yakında işe başlıcam şişko olarak görünmek istemiyorum.:1no2:
canım benımde bebegım 4 aylık bende elma sirkesine baslasam bebege bır zarar olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?