Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

kızlar yarın ısvec dıyetıne baslayayımmı mısafırlerım gıttı ama felaket yedım 80 nkıloyum sutte azalma olurmu sızce
o dıyeti bılmıyorum cok sıkı bı dıyet galıba bol bol su iç bari
ben dıyet menulerıne uyamam yapamıyorumm kendı kafama gore yemek daha ıyı bence insan kendını baskı altında hıssedıyor yemenı azalt cok çiğne yavaş yavas ye bence daha etkılı olur

NERELERDESİNİZ NASIL GİDİYOR ben bugun iyiydım yarında sıkı bır dıyete baslayacam kararlıyım.cunku bugun okula gıderken gıyecek hıcbırsey bulamadım. cok canım sıkıldı olanlarda cok dar gelıyor. hava sıcaktı okadar sıkıldımkı tansiyonum dustu artık bol gıysıler gıymek istıyorum rahatlık zayıflık benımde hakkım .zayıf olanları gördukce içim gidiyor. YETERYETERYETER
KIZLAR HEPBERABER VERCEZ BU KILOLARI İNSAALLAH UMUTLUYUM

kızlar doğumdan sonra tartıda ilk defa 62 rakamını gördüm, bu sabah 62.8 geldim.Bu ay sadece 1 kilo vermişim ama önmeli olan kilo vermiş olmam, yavaş da olsa gidiyor kilolar:lepi:Hamilelik öncesi kiloma 1.8 kilo kaldı, ama asıl hedefim 58.1 hafta sonra oğluşum 8 ayını dolduracak.Sanırım dedikleri doğru 9 ayda alınan kilo 9 ayda geri veriliyor, en azından benim gidişat öyle.Hepinizi ve güzel bebişlerinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
DARISI BAŞIMIZZAAAAAAAAAAAAAAAA

selam güzel bayanlar ben bugün çok mutluyum diyet yapmaya başlayalı 1 hafta oldu ve ben 80 den 77.8'e düşmüşüm.hemde sıkı bi sabah kahvaltısı(kahvaltıda karışık kızartma vardı),2 su bardağı şekersiz çay ve 1 litre suyu içtikten sonra tartıldığım halde bu kilodayım çooooooooook sevindim. bu bana iyi bir azim olsun.hihoyyytalkisalkisalkissositososito:teytey::sm_cool:

hiç zayıflayamayacam zannetmiştim ama işte zayıflıyorum.alkisalkisalkishihoyyytarkadaşlar bu arada günde 200 kadar mekik çekiyorum mekik aletiyle tabi bazende bel inceltme haraketleri yapıyorum,öyle özel bi diyet yapmıyorum herşeyden(yağlı olmamak koşuluyla)yiyorum.zaten tatlı ve pastayla çok aram yoktur ama bazen tatlı krizinede girerim belli dönemlerde malum.bugün de şu elma sirkesi diyetine başlamayı düşünüyorum inşallah işe yarar.yakında işe başlıcam şişko olarak görünmek istemiyorum.:1no2:

selam kızlar oğlum sünnet oldu ıkı gündür hastanedeydık bu üçüncü gün öldüm bittim bırsey yıyemedım içemedım halada etkısındeyım sizler nasılsınız

geçmiş olsun canım a.s.kurtulmuşsunuz bence benim oğlum 3.5 aylık bende çok korkuyorum sünnetten

canım benımde bebegım 4 aylık bende elma sirkesine baslasam bebege bır zarar olurmu acaba

ewet bu hafta cok hastalıklarla gectı kızlar pek dıyet yapamadım ((
ama bu sabah ebru şallı ıle platese basladım bebekle zor oldu bıraz ama ınsallah devam edıcem

nazlıcım nerelerdesin gecmiş olsun ben bu hafta biraz dikkat ettim 2 kılo gıtrmıs haftaya daha sıkı tutacagım elma sirkasine baslayacam yalnız felaket tatlı ıstegım var kendımı zor tutuyorum otursam 1 kılo baklavayı yerım okadar kotu durumdayım sızce ne yapsam tatlı ıstegım gıder

KIZLAR okadar canım tatlı istiyordukı canını okudum bugun felaket yedım resmen kalori patlaması oldu ama pısman degılım yarın tekrar baslıyorum

KIZLAR bırborımıze dıyet koclugu yapalımmı? sabah aksam ne yapabılırım dıye duşunuyorum aklıma bu geldı bır an gaza gelıyoruz motıve oluyoruz 2-3 gunden oteye gıtmıyor.hergun yazmaya calısalım bırbırımızı takıp edıp onerıler sunalım gerekırse hesap verelım neyaptık neyedık ne ıctık dıye.nedersınız lutfen yardımcı olun.baska bır yontem bulursanız mutlaka yazın

cnm ben dahıl cocuklarda hastalığı atamadık ama dıkkat edıyorum bgn tartılcam bakalım sırke sutunu acı tabılır sen bılırsn ben lahana dıetını yapayım dıyorum pzrtesı bslayınm dıye dusunuorum 1hfta yaammda 3-4gun neyse artık

kızlar ben daha önce ki dıyet deneyımlerımle sıze yardımcı olabılırım dıyetısyen kontrolunde zayıflaıdm suanda gıtmıyorum bebekten dolayı ama aynı seylerı uygulamaya devam edıyorum gercekten yardımcı olmalıyız bırbırımıze hergun ne yedıysek yazalım yada ek olarak yaptıgımız seylerı de ekleyelım daha verımlı olacak emnım yasmıne katılıyorum ben dıyetı bozmadım hala devam edıyorum

dıyete ek olarak yaptıgım seyler yemeklerden önce dereotu yıyorum
zu en önemlısı her acıktıgımdada elma yıyorum kalorı hesabı asla yapmıyorum bı sıte var ordan baya guzel bılgıler alıyorum
cok acıktıysam mesela oglen bıbıer domates pişiriyorum yagsız ıstedıgım kadar yıyorum aklıma geldıkce yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…