Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

Çorumlum,canımın içi..5 kilonun üzerindeki kiloların,yavaş yavaş ve iradeli bir rejimle verilmesi gerektiğini biliyoruz..Bu nedenle,canımın içi,günlük yemek alışkanlığını iki saatte bir beslenmek şekline dönüştür,hem aç kalma,hem de metabolizman hızlansın..fırsat buldukça,oğlan uyudukça,mekik çek,ya da müziği hafif açıp,danset,hareket falan yap..Bol su iç..Bunları zaten sen de biliyorsun...En iyi zayıflama yöntemi,yavaş ve sağlam zayıflamaktır.Hızlı yaşa,genç öl,felsefesi yapma..iradenle üstesinden geleceksin canım..İnanman önemli..sevgiler.

Çorumlucum çocuğunu öyle kocaya filan bırakarak kilo vermen zor..... Eğer maddi durumunuz biraz yerindeyse sabahları 2 saat kadar bakacak bir bakıcı bul..... Hergün hiç aksatmadan yürü. Bu işe adamakıllı sarılmalısın.... Öbür türlü kilo veremezsin canım. Beynini yönlendir ve hemen bir rejim günlüğü tutmaya başla..... Hadi artık durma yerinde......

canım henüz yeni doğum yapmış sayılırsın yani vucudundaki ödem bile yeni yeni gitmeye başlamış kilo vermen için çok erken ama dikkat edip almazsan senin için daha iyi olur bebeğe süt olsun diyip diyip yersen hamur işlerini tatlıları sonra dahada zorlanırsın zaten kilonda çok iyi yeni doğum yapmış birine göre ben hamile kaldığımda 51 kiloydum doğuma 85 kilo ile girdim ve bebeğim şuan 13 aylık hala eski kiloma dönmüş değilim doğumdan sonra bu arada 75 kiloydum bu fazlalık bende uzun süre kaldı ve artık eklemlerimin zorlandığını hissediyodum acele etmeden 6. aydan sonra dikkat ederek bebişle yürüyüş yaparak 5 kilocuğu verirsin hiç dert etme bakma sen tv deki manken bozuntularına onlar hamilelikte diyetisyen kontrolünde kilo alıyolar sonra doğumla pat eski hallerindeler zaten onlar yüzünden insan stres oluyo aaa ama onlar nasıl vermiş diye gerçi bazı bünyelerdede hemen gidiyo doğum sonrası kilo emzirmeyle bu süreci iyi değerlendir bebişi etkin emzir 2 aya kalmaz hiç zorlamadan eski haline dönersin belki daha bile kilo verirsin ufaklığın peşinde koştururken

canım sağol zaten diyet falan yapmıyorum emzirdiğim için sadece ekmeği bıraktım

kizlar hic moralinizi bozmayin. dogumda alinan kilolar biraz dikkat edilirse gidiyor. ben dogumda 12 kilo almistim 8 i dogumda gitmisti geriye kaldi 4 kilo onuda 2 ay icinde vermistim. Emzirmek kilo verdiyor ben oglumu 2 sene emzirmistim. Yalniz emzirirken ben emziriyorum sütüm olsun diye buldugunuzu yerseniz kilo vermeyi bence rafa kaldirin. Sütünüzün artmasi icin bol bol sivi alin. rezene cayi, isirgan cayi süt yapiyor. Türkiyede varmi bilmiyorum ama Ben Almanyada yasiyorum bol bol emzirme caylarindan icmistim bunlarin icindede degisik otlar mevcut. rezene cayi sizin ve bebisinizin gazini aliyor. ayrica ne kadar cok emzirirseniz sütünüz o kadar cok geliyor . Ben hamileligimde aldigim kilolari verdim ama Almanyaya geldigimde aldigim 10 kiloyu hala veremiyorum senağlama ...

Bende 1.5 Ay önce Doğum Yaptim Hamilelikte 30 Kilo Almiştim Doğumda 10 Kilosu Gitti 1.5 Ayda Da 6 Kilo Verdim Ama Ben çok Emziriyorum çünkü Benim Oğluşum Bira Ana Kuzusu Illaki Benim Kokumu Alarak Uyuyacak Hamurişi Ve Ekmeği Biraktim Günde 2-3 Dilim Kepek Ekmeği Yiyorum Hergün Yaklaşik 1 Saat Yürüyüş Yapiyorum Vee Sütüm Olsun Diye Günde 1-2 Fincan Rezene çayi Içiyorum Gerçekten Faydasini Gördüm Sütüm Hem Bol Hem De Kaliteli Sadeca Dikat Etmeliyiz Bol Bol Da Su Içmeliyiz Biraz Azim Ve Dikkat Ile Bu Kilolar Gidecek Buna Eminim Birde Kendi Kendimi Motive Ediyorum Tvde Bir Uzman Demişti Su Içiyorum Gittikçe Inceliyorum Inceldikçe Hem Daha Sağlikli Hemde Mutlu Oluyorum Deyim Kendinizi Sanki Bir çocuğu Sever Bibi Sevin Yanaklarinizi Sikip "ooo Canim Benim Canim" Deyin Faydasini Görürsünüz Beyinde Zayiflamak Ile Ilgili Olan O Kanali Açiyomuş Bu Sözler Hadi Bakalim Hepimize Kolay Gelsin...

kızlar kilolar gidiyo galiba ben 64 ile hamile kaldım 85 ile doğum yaptım 10 kılo doğumda gitti simdide 67 kıloyum yasasın oğlusumda 2.5 aylık bol bol emziriyorum

merhaba bende yeni üye oldum 8 ay önce doğum yaptım pek emziremedim sütüm olmadı doğumdan sonra pek kilo veremedim şu an 60 kiloyum 55 olmak istiyorum ama bebeğimede tek başına bakıyorum kendime zaman ayıramıyorum yardımcı olursanız sevinirim lida yada onun gibi bişeyler kullanmayı düşünüyorum

layla sakın lida falan kullanma bence,zaten bebeğin var,ve sana muhtaç,kendi sağlığını düşünmüyorsan da bebeğini düşün,kilolar eninde sonunda gidecek...senin sağlığın bozulursa bebeğin ne yapar canım???aman...kilonda hiç abartı bir kilo değil zaten...

ayrıca hep dediğim bişiyi tekrarlamak istiyorum,1 senede aldığımız kiloları 1 senede vermek en sağlıklısı...

merhaba arkadaşlar bende yazılan başlığa uyan biriyim.hamilelikte 13 kilo almama rağmen doğumda 6 kilo fazlalığım kalmıştı.sütüm az olduğu için (ki en büyük hataydı)yedim.üzerine 10 kilo aldım.üstelik kızımı 3 ay emzirdim kilolar bana kaldı.şimdi 77 kiloyum her yöntemi denemek için hazırlık yapıp malzeme alıyorum.1 gün en fazla 2 gün yapıyorum ve 3.gün bozuluyor.böyle devam ediyor.iştahlı biri değilim.bence sadece nasıl beslenmem gerektiğini bilimiyorum.birde duygusal açlık beni mafediyor.moralim iyiyken hiçbişey canım istemiyor.ama bozukken tek tesellim abur cubur...kızım şu anda 19 aylık artık bir yol çizmeliyim.kilolarım beni çok mutsuz ediyor...

canım sakın ha lida falan kullanma görmedinmi kaç kişi zarar gödü bebeğini emziriyomusun peki

kızlar siz siz olun,kilolu hamile kalmayın vermesi daha zor oluyor.ben o hatayı yaptım şimdi doğum kilolalrı gitti ama diğer kilolar daha da kalıcı olduklarından gitmiyor.sigara bırakma ve doğum kontrol hapı kilosu:1ninca:

Dogum kontrol haplari bünyeye göre degisiyormus. ben doktoruma sordum. bana dediki; sana kilo aldiran bir baskasina kilo verdirebilir. seni zayiflatan bir baskasina kilo aldirabilir dedi. Ben su anda yasminelle kullaniyorum yasminin daha gelismis hali yasmin ve yasminelleden önce kullandigim hap bana kilo aldirmisti ama ismini sormayin unuttum. Yasmin ve yasminelle bana kilo aldirmadi doktorumun dedigine göre bu iki hapin vücuttan su atma etkisi var kilo aldirmiyormus.a.s

stres yapma bende sezeryanla doğum yaptım. doğudan sonra tekrar doğum kiloma ulaştım. emzirmeyi kestikten sonra diyet yaptım ve zayıfladım. sorunu büyütme. yakın zamanda aynı şeyleri yaşamış biri olarak tavsiyem sadece bebeğinle ilgilen.

canım artık takmıyorum zaten nomal kıloma 4 kılo kaldı onuda veririim nede olsa

Pako bununla ilgili yığınla başlık var forumda onlara bir bak istersen. BU arada daha çok yenisin bir dur bakalım. 8-9 aya kalmadan eski haline dönersin. Sadece 5 kilo fazlan varmış. Benim 20 kiloydu doğumdan sonra ve 9 ayın sonunda eskisinden de zayıftım.Dert etme, relax güzelim relax

Bol Su Iç üç Litre Iki Bardak Yağsiz Süt Içersen Emzirme Için Yeterli Süt Olur çok Yemeye Gerek Yok Bende Yeni Doğum Yaptim 50 Gün Oldu Kilo Veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…