Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

iyi aksamlar arkadaslar,ben 3 ay önce normal dogum yaptim 86 kiloyla,suan 72.400 kg

17 gün önce ölcülerim
86 cm bel
107 cm alt göbek
106 cm basen

17 gün sonra bugün
81 cm bel
103 cm alt göbek
102 cm basen

slm bende 6.5 ay önce dogum yaptım 75.5kiloyla girdim doguma 56şle kaldım gebe şuan 62dim enson ölçülerim
basen 94.5
bel 88
alt göbek 85

masallah cok iyi kilo vermissin...ozel bir diyet uyguladinmi nasil beslendin??spor yapiyormusun??gerci cok almamissin sen oda buyuk bir sans tabi tebriklervereliniortak

supersin valla spor olarak ne yapiyorsun egzersizmi?kac dakika ve haftada kac gun??

masallah cok iyi kilo vermissin...ozel bir diyet uyguladinmi nasil beslendin??spor yapiyormusun??gerci cok almamissin sen oda buyuk bir sans tabi tebriklervereliniortak
canım emzirdiğim için cok katı diyet yapmadım ama en cok dikkat ettiğim sey yagdan kacınmak oldu ve tabiki spor yapıyorum hava güzelse yürüyüş
evdeysem leslie ile calısıyorum en az 3 mile yani 5 km en fazlada 5 mile yani 8 km yapıyorum devamında da mutlaka mekik ve alt karın kasları hareketleri basen hareketlelri yapıyorum dediğim gibi bir hafta ara verdim simdi tekrar basladım sporla ilgili bişi sormak isterseniz yardımcı olmaya calısırım
evet cok fazla kilo almamaya calıstım hatta ilk 5 ay cok dikkat ettim ve kilo almadım ama daha sonra istemesende alıyorsun dogumdan cıktıgımda 66 dım 2 hafta sonra 62 61 arasında gidip geldim suan 58 kiloyum aslında takıntım kilodan yana degil ölçülerden yana inş. en kısa zamanda kurtuluruuz fazlalıklardan opuyorumnanaktan
strej posetle leslie ile yürüyüs ama 20 dakka zor dayaniyorum 2 güne bir yapiyorum,birde gece yatarken krem sürüp strejliyorum karnimi....
canım işine karısmak istemem ama posetle vucudunu sarmak cok saglıksız bir yontem derinin hava alması cok cok önemli spor yaptıgın için zaten gidecek fazlalıklar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

haklisin ama kilolu olmakda sagliksiz ,zaten 3-4 cm daha inceleyim birakicam ondan sonra ,fitnese basladim artik 2 güne bir geceleri sariyorum artik sporda sarmiyorum artik

selamlar.. ben takıldım sanırsam olmam gerken kilom bu.:))artık fazla üsütne düşmüyorum.. sadece arada yürüryüş yapıyorum o kadar.. zaten bebeiş yürüyüncede peşinde koşmakatnma eririm:))inş tabi:))

of canım ya sen mi ben mi.nerdeyse 1 aydır 60,5 ile 61 arası gıdıp gelıyorum.deliricem.demın dedım eşime ay bırakıyoum ben pes dıye.yapma karıcım dıyo.hergun pilates yapıyorum ben de leslıyel yuruyorum 1 haftadır kılo duruyo.gerçi c.tesi gunu eskı pantolonumu çoook rahat bı şekılde gıyıp çıktı dışarı.söylemesi ayıp 36 beden:)) o da pilatesin faydası sanırım.

bu tatlı düşkünlüğü mahwedicek beni..ekmeği çok güzel azalttım..3 gün filan süper gittim hiç abur cubur yemedim 4 lt su derken sabah bi tartıldım 1 kilo gitmiş..amaa haftasonu oldu we ben hiç dikkat edemedim..o bi kiloda geri dönmüş,tam gitmemiş sanırsam yoldaymış meret:)) bu leslie olayı nedir..azıcık baktım netten ama hep üye olup link görebiliyosunuz..

dogum sonrasi kilolardan kurtulma diyeti

Biz bayanlar hamileliğimiz boyunca ister istemez çok fazla kilo alıyoruz.
Bu kilolar doğum sonrasında rahatsızlık vermesin istiyorsanız,sizlere sunduğumuz diyet ile doğum sonrasında kalan kilolarınızdan kurtulabilirsiniz;

• Akşamüstü bir muz.
Akşam:
• Bir porsiyon bonfile,
• Bir patates haşlama,
• Bir tabak taze fasulye,
• Bir kase cacık,
• Bir dilim kepek ekmeği,
• Bir domates.
• Yatmadan önce bir bardak şekersiz süt.
5.gün
Sabah:
• Bir bardak şekersiz süt,
• Bir yumurta,
• Bir dilim beyaz peynir,
• Birkaç bardak şekersiz çay.
Öğle:
• 6 adet yağsız kıyma ve az ekmekle yapılmış ızgara köfte,
• Bir ufak kase kaymağı alınmış yoğurt,
• Bir tabak süt ile yapılmış püre,
• Bir portakal.
• Akşamüstü bir muz.
Akşam:
• Bir kase mercimek çorbası,
• Bir tavuk göğüs haşlama,
• Bir tabak taze fasulye,
• Bir kase cacık,
• Bir elma veya portakal.

6.gün
Sabah:
• Bir bardak süt,
• 8-9 adet siyah zeytin,
Öğle:
• Bir tabak yağsız et ile yapılmış türlü,
• Bir kase cacık,
• Bir ufak tabak yağsız yapılmış pilav,
• ıki portakal.
• Akşamüstü bir bardak ayran.
Akşam:
• Kir dilim kepek ekmeği bir adet alabalık haşlama,
• Kir domates,
• ıki havuç,
• Bir salatalık,
• Birkaç yaprak maruldan oluşan tabak,
• Bir ufak tabak yağsız makarna (üzerine iki kaşık yoğurt koyabilirsiniz),
• ıstediğiniz meyveden bir porsiyon yiyin.

7.gün
Sabah:
• Bir bardak şekersiz süt,
• Bir domates,
Öğle:
• Bir tabak taze bezelye,
• Bir kase cacık, iki havuç,
• ıki domates,
• Bir haşlanmış patates,
• Akşamüstü bir elma ve bir portakal.
Akşam:
• Bir kase domates çorbası,
• Bir bonfile,
• Bir dilim kepek ekmek,
• Bir patates püre,
• Bir domates,
• Bir salatalık,
• Bir havuç,
• Bir muz.

alinti

arkadaslar bir arkadas sibel cani dinlemis tvde bir ayda 8 kilo vermis günde 5 litre su icerek ,sizce denemeye degermi cok su gercekden veridiyormu ben 2 yi zor iciyorum gerci

slm kızlar bende bir kaç ay önce doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyordum. 67 kilo ile hamile kalıp 87 ile doğum yaptım. şuan bebeğim 10 aylık ve ben 66 kiloyum. yaptıklarıma gelince sabah hariç ekmek yemedim 2-2.5 lt su içtim hergün bir fincan yeşil çay içtim herşeyden az az yedim emzirdiğim için kendimi çokta zorlamadım.spor olarakta sadece mekik çektim göbeğim toplansın diye.ama bende kilo vermede en etkili olan emzirmek oldu.

hergün su icmeyi böyle düzenlimi ictin ,peki 20 kiloyu 10 aydami verdin yoksa daha önce verip formunu koruyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…