- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.281
ii geceler kızlarr
bende 70 kilo ile doguma girmiştim 58 le hamile kalmıstım ilk hedefim 58 e düşmekti suanda 58 kiloya düştüm fakat 55 olmak istyorum 1 aydır devam eden diyet ve sporum var gerci gecen hafta diete ara vermek zorunda kaldım
ölçülerimi yazayım
göbek 90 dı suanda 84
belim 75 ti simdi 70
bir aydaki incelme böyle kızlar
slm bende 6.5 ay önce dogum yaptım 75.5kiloyla girdim doguma 56şle kaldım gebe şuan 62dim enson ölçülerim
basen 94.5
bel 88
alt göbek 85
iyi aksamlar arkadaslar,ben 3 ay önce normal dogum yaptim 86 kiloyla,suan 72.400 kg
17 gün önce ölcülerim
86 cm bel
107 cm alt göbek
106 cm basen
17 gün sonra bugün
81 cm bel
103 cm alt göbek
102 cm basen
supersin valla spor olarak ne yapiyorsun egzersizmi?kac dakika ve haftada kac gun??
canım emzirdiğim için cok katı diyet yapmadım ama en cok dikkat ettiğim sey yagdan kacınmak oldu ve tabiki spor yapıyorum hava güzelse yürüyüşmasallah cok iyi kilo vermissin...ozel bir diyet uyguladinmi nasil beslendin??spor yapiyormusun??gerci cok almamissin sen oda buyuk bir sans tabi tebriklervereliniortak
canım işine karısmak istemem ama posetle vucudunu sarmak cok saglıksız bir yontem derinin hava alması cok cok önemli spor yaptıgın için zaten gidecek fazlalıklar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanstrej posetle leslie ile yürüyüs ama 20 dakka zor dayaniyorum 2 güne bir yapiyorum,birde gece yatarken krem sürüp strejliyorum karnimi....
kizlar leslie ile yuruyus yapmak icin programmi indirmek lazim ucretlimi??
hayır canım ücretli deil ben sana özelden atayım linki
canım emzirdiğim için cok katı diyet yapmadım ama en cok dikkat ettiğim sey yagdan kacınmak oldu ve tabiki spor yapıyorum hava güzelse yürüyüş
evdeysem leslie ile calısıyorum en az 3 mile yani 5 km en fazlada 5 mile yani 8 km yapıyorum devamında da mutlaka mekik ve alt karın kasları hareketleri basen hareketlelri yapıyorum dediğim gibi bir hafta ara verdim simdi tekrar basladım sporla ilgili bişi sormak isterseniz yardımcı olmaya calısırım
evet cok fazla kilo almamaya calıstım hatta ilk 5 ay cok dikkat ettim ve kilo almadım ama daha sonra istemesende alıyorsun dogumdan cıktıgımda 66 dım 2 hafta sonra 62 61 arasında gidip geldim suan 58 kiloyum aslında takıntım kilodan yana degil ölçülerden yana inş. en kısa zamanda kurtuluruuz fazlalıklardan opuyorumnanaktan
canım işine karısmak istemem ama posetle vucudunu sarmak cok saglıksız bir yontem derinin hava alması cok cok önemli spor yaptıgın için zaten gidecek fazlalıklar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayır canım ücretli deil ben sana özelden atayım linki
slm kızlar bende bir kaç ay önce doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyordum. 67 kilo ile hamile kalıp 87 ile doğum yaptım. şuan bebeğim 10 aylık ve ben 66 kiloyum. yaptıklarıma gelince sabah hariç ekmek yemedim 2-2.5 lt su içtim hergün bir fincan yeşil çay içtim herşeyden az az yedim emzirdiğim için kendimi çokta zorlamadım.spor olarakta sadece mekik çektim göbeğim toplansın diye.ama bende kilo vermede en etkili olan emzirmek oldu.
arkadaslar bir arkadas sibel cani dinlemis tvde bir ayda 8 kilo vermis günde 5 litre su icerek ,sizce denemeye degermi cok su gercekden veridiyormu ben 2 yi zor iciyorum gerci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?