- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.301
hergün su icmeyi böyle düzenlimi ictin ,peki 20 kiloyu 10 aydami verdin yoksa daha önce verip formunu koruyormusun
kimseciker ugramiyormu buraya? kizlar emzirme döneminde yesil cay icebiliyorduk dimi
kızlar bgn yediklerim
sbh az ekmekle menemen 1 tane milföy azcık krem peynir 1 çay kaşığı fındık ezmesi
arada 1 armut 10 tane fln çilek 2 bardak ıhlamur 1 bardk sütlü az şekerli nescafe
saat 5 gibi erişteli yeşil mercimek çorbası
akşmda elma yiycem ve 1 bardak süt içerim
emziriyom onu dikkate alın
şimdi yeşil çay içiyom
ve bgn 4 saat ütü yaptım kaç kalori yakmışımdır
bide çok yemişmiyim
yorum istiyom ltfn
canım lahana kürü yapamazsın emzirirken bebeğine zararı olur bu işin tek ilacı zaman azmedip yemen gerektiği kadar yiyeceksin benım 9 aylık bi oğlum varbebegimi emziriyorum ,ama 10 kiloda fazlam var cok kafama takiyorum resmen üzerime yapisdi kilo ,cok su iciyorum sporda yapiyorum ama 4 ay olcak 7 kilo yeni gitti,yediklerimde dikkat ediyorum beyaz ekmegi hayatimdan cikardim,yemekleride herseyden az az yiyorum emzirdigim icin,dr.ibrahim saracoglunun lahana kürü var ,acaba ondan günde sadece iki bardak icsem yani bi sabah bi aksam ,yemeklerimde simdiki gibi yesem,bir zarari olurmuki bebegime ? fikirlerinize ihtiyacaim var
ben biberiye yagını karın bölgeme sürmeye başladım aşırı aşırı terletiyo streç filmle bakalım neolcak sonuç farkettircekmi
slm kızlar
sbh: ballı sirkeli su
mısır gevreği
ara: 1 tane haşlanmış yumurta 1 elma adaçayıöğlen: 2 kaşık biber kavurması,2 kaşık rus salatası,2 dlm çavdar ekmeği
üzerine yeşil çay içtim
akşam: mısır gevreği yedim şimdi ıhlamur içiyo
gecede 2 kaşık yoğur ve meyva yerim bgn hava çok kötüydü kızımla çıkıp yürüyemedim
cok sagliksiz besleniyorsun canim :1no2:hani nerde sebze meyven???
sabah ve aksam hicbisey yememissin nerdeyse....
sutun kesilir bu gidisle soyliyim...:1no2:sut yapacak seyler yemelisin ozellikle yesil sebzelera.s
yok hayatım o gün öyleydi şu an:1shok:14 gün programı deniyodum ondan sebze yiyom normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?