Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

ben günde 5litre su içiyom böbrek taşım vaar di eama hala aynıyım sadece ikigünde yarım kilo verdim 2.5 km yol yürüdüm çünkü

selam kizlar bende 64.6 dan 63.7 ye dusmusum bu hafta cookk sevindim..yaz gelsinde o zaman daha cabuk kilo vericem cunku yazlari cok zayifliyorum ben....

hergün su icmeyi böyle düzenlimi ictin ,peki 20 kiloyu 10 aydami verdin yoksa daha önce verip formunu koruyormusun

2 ay öncesine kadar düzenli içtim ama şimdiler de pek düzenli değil ama yine 1.5 lt mutlaka içiyorum.evet 10 ayda verdim.ben asıl zayıflamaya 1 aralıkta oğlum 6 aylıkken 78 kiloyken karar verdim açıkçası o güne kadar emziriyorum diye çokta önemsemedim.o andan itibaren dikkat ettim şimdilerde devam ediyorum artık oğluma annem baktığı için haftada 4 günde 30 dk yürüyüşe çıkıyorum.

selam kizlar,ben dogum yapali 3 bucuk ay oldu 79 kiloyla hastaneden cikmisdim suan 71.800kg nerdeyse 4 ay olcak benim verdigim kilo sadece 7 kilo felan cok az ya,ne yapmaliyim biraz hizlansin diye,2 cocuguma dogum ettim ilk dogumumda 3 bucuk ay sonra 67 felandim ,kimileri diyor 2 cocukda kilo biraz kaliyor diye,dogrumuki?oglumu emziriyorum,ne cok ne az yiyorum ama benim yedigimi normal birisi yese kesin ayda 6-7 kilo verir,2 litre su iciyorum yemeklerin hepsinden yiyorum bebegime gitsin diye ama hep 3-4 kasik anca doyacak sekilde degil yani,sporada basladim 1 aydir yapiyordum spor 2 haftadirda spor salonuna gidiyorum daha ne yapabilirim bunun püf bir noktasi felan varmi?

bebegimi emziriyorum ,ama 10 kiloda fazlam var cok kafama takiyorum resmen üzerime yapisdi kilo ,cok su iciyorum sporda yapiyorum ama 4 ay olcak 7 kilo yeni gitti,yediklerimde dikkat ediyorum beyaz ekmegi hayatimdan cikardim,yemekleride herseyden az az yiyorum emzirdigim icin,dr.ibrahim saracoglunun lahana kürü var ,acaba ondan günde sadece iki bardak icsem yani bi sabah bi aksam ,yemeklerimde simdiki gibi yesem,bir zarari olurmuki bebegime ? fikirlerinize ihtiyacaim var

kızlar bgn yediklerim
sbh az ekmekle menemen 1 tane milföy azcık krem peynir 1 çay kaşığı fındık ezmesi
arada 1 armut 10 tane fln çilek 2 bardak ıhlamur 1 bardk sütlü az şekerli nescafe
saat 5 gibi erişteli yeşil mercimek çorbası
akşmda elma yiycem ve 1 bardak süt içerim
emziriyom onu dikkate alın
şimdi yeşil çay içiyom
ve bgn 4 saat ütü yaptım kaç kalori yakmışımdır
bide çok yemişmiyim
yorum istiyom ltfn

ben yeşil çay huzursuzluk yapar diye duymuştum o yüzden içmiyodum ama net bi bilgi de bulamıyorum..yakın zamanlarda doktora gidicek warsa bi sorsa süper olur...

canim cok yememissin hatta emziren biri icin az bile geldi bana....fisfisfis

marabalar.doğum öncesi 62 kiloydum 83 le dğuma girdim.bir ay sonra 74 kiloydum ama bu böyle devam etti.şimdi kızım 3 aylık.son iki haftadır tatlıyı kesti ekmek yemiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum 4 kilo verdim.70 in altına bir insem daha rahat olacakmış gibi geliyor
en büyük problem giyecek kıyafetim yok.kışlık bir ketenle iki kazak almıştım ama kışda bitti şimdi ne yapacam bilmiyorum.birşeyler almakda istemiyorum alırsam sanki hep böyle kalırmışım gibi geliyor.
Bildiğim tek şey var boğazına hakim olacaksın.yemezsen zayıflarsın.ama nerdee o irade.
önümüzdeki günlerde kilomu yazacam belki hem ben hem birileri motive olur tabi verebilirsem.
Şu saate kadar bir buçuk milföy böreği ve büyük bardak süt içtim.başka birşey yok.gündüz hiç yiyesim olmuyor ama akşam içimdeki kurt uyanıyor sanki ve ne bulursam yiyorum.zaten bu yüzden veremiyorum ya.bakalım yarın ne olacak

slm kızlar
sbh: ballı sirkeli su
mısır gevreği
ara: 1 tane haşlanmış yumurta 1 elma adaçayıöğlen: 2 kaşık biber kavurması,2 kaşık rus salatası,2 dlm çavdar ekmeği
üzerine yeşil çay içtim
akşam: mısır gevreği yedim şimdi ıhlamur içiyo
gecede 2 kaşık yoğur ve meyva yerim bgn hava çok kötüydü kızımla çıkıp yürüyemedim

canım lahana kürü yapamazsın emzirirken bebeğine zararı olur bu işin tek ilacı zaman azmedip yemen gerektiği kadar yiyeceksin benım 9 aylık bi oğlum var
hamilelikte 30 kilo aldım suan 27 si gitti hemde 6 ayda suanda 4-5 kilo daha vermeye uğraşıyorum sakın canını sıkma azmet zamanla gidecek
sen bile inanamayacaksın ben elma sirkeli su içiyorum sürekli belkı yararı olur sonucta zararsız birsey

ben biberiye yagını karın bölgeme sürmeye başladım aşırı aşırı terletiyo streç filmle bakalım neolcak sonuç farkettircekmi

cok sagliksiz besleniyorsun canim :1no2:hani nerde sebze meyven???
sabah ve aksam hicbisey yememissin nerdeyse....
sutun kesilir bu gidisle soyliyim...:1no2:sut yapacak seyler yemelisin ozellikle yesil sebzelera.s

cok sagliksiz besleniyorsun canim :1no2:hani nerde sebze meyven???
sabah ve aksam hicbisey yememissin nerdeyse....
sutun kesilir bu gidisle soyliyim...:1no2:sut yapacak seyler yemelisin ozellikle yesil sebzelera.s

yok hayatım o gün öyleydi şu an:1shok:14 gün programı deniyodum ondan sebze yiyom normalde

selam kizlar bende 4 ay önce dogum yaptim dogumdan sonra 16 kilom gitti suan 71.100 kg dayim 10 kilo daha vermek istiyorum su strej film sararak gercekden incelen varmi aranizda göbek bölgemde cok yag var bu kez ikinci dogumun ondanmi acaba ,birde ilk dogumunda ayni kilolari almisidm ama kizim 4 aylikken ben 66 kilodaydim,simdi ayni seyleri hemen hemen yiyorum ama daha yavas gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…