- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.321
mehaycım bieberiye bir ara bende kullnmadım.. bir şişe bitit.. sanki faydası olsu gibi .. göbek böçlgem baya inceldi..yuine alma klazım fırsat bulursam inşş. ben aktardan almıştım.. 4 tl..
selam arkadaslar benimde 6 hafta icinde 62 lerde olmaliyim ,yoksa depresyona girecegim,türkiyeye gitmeyi düsünüyoruz okadar kafama takdimki iptal bile edebilirim tatil isini.emziriyorum herseyden azar azar yiyorum tam ac kalmiyorum ama cok yavas gidiyor 5 ay olcak dogum yapali,yurtdsindayim almased diye bir toz var mükemmel kilo veridiyor,mama gibi bisey cok vitaminda var süte karistitip milk shake gibi iciyorsun acaba günde 1 ögünü icsem emzirirken bir zarar olurmu,kasik mamasi felanda veriyorm aslinda ogluma gün icinde.
İlk iki bebeğimi emzirememiştim,çok şükür bu sefer yavrucağımda ben de gayret ettik ve sadece anne sütüyle geldik bugüne.Yemezsem sütüm olmayacağı saçmalığına öyle inanmış ki bilinçaltım,bunun yanlış olduğunu bile bile yedim sürekli,dengesizce,abartarak.Doğum yaptığımda 81 kg idim.Şu an 5,5 ay sonra 88.5..Hatta sanırsam 90 ları zorladım bi ara...Ama bakmam gereken üç melek ve hantal bi vücut ve alarm zilleri çalan sağlığımla eteklerim tutuşmuş bihaldeyim.bundan 8 yıl önce 53 kg olan biri için korkunç bi travma neredeyse iki katına çıkmak..Estetik yoksunu olmaya alıştım ama sağ kalçamın boylu boyunca topuğuma kadar ağrıyıp,hayatı zehir etmesi dank ettirdi...Yeter dedim dün kendime...Çocuklarım için önce sağlıklı ve sonra tabii bakımlı ve fit olmalıyım....(eşim herhalimi beğenirmiş...ben de inanırdım saf saf...diyetten bahsettiğimde gözleri ışıldadı oysa...)Ne kadar uzattım....Neyse;vira bismillah.....
Benide aranıza alın kızlar..
Süt olayıkm bitti benim.. diyetteyim..
Bu aralar akşam 18 den sonra birşey yemiyorum..
Ve ayran çorbası yaptım 2 gündür öğünlerde onu yiyorum..
İnanılmaz tok tutuyor..
kızlarr topiği boş bırakmayalımm bende varımm oğluşumm 1.5 aylık olcak emziriyorumm hiç bir kıyafetim olmuyorr 8 kilo vermem lazımmm ühü ühüh ühü
bebegimi emziriyorum ,ama 10 kiloda fazlam var cok kafama takiyorum resmen üzerime yapisdi kilo ,cok su iciyorum sporda yapiyorum ama 4 ay olcak 7 kilo yeni gitti,yediklerimde dikkat ediyorum beyaz ekmegi hayatimdan cikardim,yemekleride herseyden az az yiyorum emzirdigim icin,dr.ibrahim saracoglunun lahana kürü var ,acaba ondan günde sadece iki bardak icsem yani bi sabah bi aksam ,yemeklerimde simdiki gibi yesem,bir zarari olurmuki bebegime ? fikirlerinize ihtiyacaim var
Bende doğumdan sonra 10 kilo vermiş oldum.kızım 6 ayı dolduracak.ama ben hamile kaldığım kilodan da aşağıya inmek isityorum.Sütüm çekildi artık emzirmiyorum.Bende diyet yapacağım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?