Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

herkese merabala.r. bayaıdr uğramadım.çünki hala aynıyım.. şuan 52 53 arası gidip geliyorum.. am aşükü artık eski kıyafetlere girer oldum.. artık saldım kendimi.. yani abartmadan normal herşey yiyiorum.. bebek büyüüd.. yürüemey başlıcak ondan veirrim diye düşünüyorum.. son 2-3 kilom zati. buna bin şükür..yazın vermek daha kolay hem..

mehaycım bieberiye bir ara bende kullnmadım.. bir şişe bitit.. sanki faydası olsu gibi .. göbek böçlgem baya inceldi..yuine alma klazım fırsat bulursam inşş. ben aktardan almıştım.. 4 tl..

yok mehaycım tüylenme falan yapamdı.. ama çabuk bitiyor:))5-6 ke zkullandım bitiit..küçükü şişesi.. ama gene alcam.. yataken sürüp streçledim ben.. sabahda çıakrdım..

selam arkadaslar benimde 6 hafta icinde 62 lerde olmaliyim ,yoksa depresyona girecegim,türkiyeye gitmeyi düsünüyoruz okadar kafama takdimki iptal bile edebilirim tatil isini.emziriyorum herseyden azar azar yiyorum tam ac kalmiyorum ama cok yavas gidiyor 5 ay olcak dogum yapali,yurtdsindayim almased diye bir toz var mükemmel kilo veridiyor,mama gibi bisey cok vitaminda var süte karistitip milk shake gibi iciyorsun acaba günde 1 ögünü icsem emzirirken bir zarar olurmu,kasik mamasi felanda veriyorm aslinda ogluma gün icinde.

canim arkadasimda kullandi ondan baya kilo verdi ama sonra bacaklarinda ve eklem yerlerinde agrilar oldu doktora gitti kas kaybetmis baya agrilar ondanmis..yani saglikli zayiflatmiyor o uyun yag degil kas kaybettiriyor...bol bol salata ve izgara yiyerek zayifla..bak ben nasil verdim :))

ılk iki bebeğimi emzirememiştim,çok şükür bu sefer yavrucağımda ben de gayret ettik ve sadece anne sütüyle geldik bugüne.Yemezsem sütüm olmayacağı saçmalığına öyle inanmış ki bilinçaltım,bunun yanlış olduğunu bile bile yedim sürekli,dengesizce,abartarak.Doğum yaptığımda 81 kg idim.Şu an 5,5 ay sonra 88.5..Hatta sanırsam 90 ları zorladım bi ara...Ama bakmam gereken üç melek ve hantal bi vücut ve alarm zilleri çalan sağlığımla eteklerim tutuşmuş bihaldeyim.bundan 8 yıl önce 53 kg olan biri için korkunç bi travma neredeyse iki katına çıkmak..Estetik yoksunu olmaya alıştım ama sağ kalçamın boylu boyunca topuğuma kadar ağrıyıp,hayatı zehir etmesi dank ettirdi...Yeter dedim dün kendime...Çocuklarım için önce sağlıklı ve sonra tabii bakımlı ve fit olmalıyım....(eşim herhalimi beğenirmiş...ben de inanırdım saf saf...diyetten bahsettiğimde gözleri ışıldadı oysa...)Ne kadar uzattım....Neyse;vira bismillah.....

kirmamak icin oyle soyluyorlar ama hangi erkek istemezki karisinin ince guzel gorunmesinia.s

Benide aranıza alın kızlar..
Süt olayıkm bitti benim.. diyetteyim..
Bu aralar akşam 18 den sonra birşey yemiyorum..
Ve ayran çorbası yaptım 2 gündür öğünlerde onu yiyorum..
ınanılmaz tok tutuyor..

her ogunde corba pek saglikli degil canim salata falanda ekle menune bencea.s

kızlarr topiği boş bırakmayalımm bende varımm oğluşumm 1.5 aylık olcak emziriyorumm hiç bir kıyafetim olmuyorr 8 kilo vermem lazımmm ühü ühüh ühü

kıslar ben bıraktım artık bu diyeti.. sadece dikkat ediyorum.. zaten istediğim kiloya 2,5 kilo kaldı.. onuda zorlamyıorum.. nasılsa yazın veirim ben.. benim kzı 1 yaşıdna artık çok harkeketlendi.. onun peşidne koşmaktan kesin veririm artık.. haıylırıı..isteyince veriliyor.. ben nerden bakanız 11 kilo kadar verdim:))darısı sizlere inşş..

Bende doğumdan sonra 10 kilo vermiş oldum.kızım 6 ayı dolduracak.ama ben hamile kaldığım kilodan da aşağıya inmek isityorum.Sütüm çekildi artık emzirmiyorum.Bende diyet yapacağım....

kızlarr topiği boş bırakmayalımm bende varımm oğluşumm 1.5 aylık olcak emziriyorumm hiç bir kıyafetim olmuyorr 8 kilo vermem lazımmm ühü ühüh ühü

bende emziriyorum 17 kg aldım 14 kg vermem lazım emzirmede kılo aldım bebeğim 3 aylık spor yapacagım
google da yürü ve incel yazınca ilk çıkan siteye girdığımızde evde yapabılıecegınız 3 miillik spor programın secınce 5 km yurumus gıbı oluyon denemeye değer diyorum
gıdadan çok kesemeyiz ama egzersizle kilo verebılırız bu arada maydonoz sutu azaltıyor ama zayıflatıyor haberin olsun

bende cok taktım moralım bozuluyor alıserıse gıttım ıhtıyacım olanı bıle alamadım hıçbişi yakısmıyor uzerıme dogumdan sonra 6kg almasaydım ıyı olacaktı ama aldım ıste o lahana kurnu bende dusundum amabebege gaz yapmaz mı ?

selam kizlar dogum yapali 5 ay oldu diyete baslayali yani dikkat edeli diyelim,4 ay oldu 4 ayda 11 kilo verdim normalde 8 kilo daha vermem gerek ama 5 daha vereyim biraz ara vericem -

Ben de doğum öncesi tedavide ve hamilelikte edindiğim kiloları verme çabasındayım arkadaşlar. Normalde en fazla 60 kilo olan ben 99 kilo ile doğuma girdim. Doğum sonrası ertesi gün doğum yapmanın vermiş olduğu kayıpla 90 a düştüm. 6 ay geçti şimdi 80 im. 1 haftadır düzenli spor yapıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Dilerim hepimiz arzu ettiğimiz yere ulaşırız. Herkese başarılar..kaydirigubbakcemile5

selam kızlar..bende doğum yapalı 2 ay oldu..zaten kilolu ham,le kalmıştım..hamileliğim boyunca 15 kilo aldım..son ayda kortizon aldığım için doğumdan sonra 6 kilo gitti((sonrada çok düzensiz beslendiğimden hiç veremedim((ne yazıkki bebeğimi emziremiorum((sıkı bir diyete başlayabilirim diye diyetisyene gittim benim hamileyken bile yemediğim kadar çok şey verdi...bakalım ne olacak((

şimdi yürü ve incel linkini indiriyorum bakalım ne olacak:?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…