Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

İnşallah muvaffak olursun canım. Hepimiz dilerim ideal kilolarımıza döneriz. Yürü ve incel linki nerde canım. Merak ettim. Bana da tarif edermisin.

hamilelikte aldığım19 kiloyu verdim
ama 5 kilo daha vermek istiyorum
emzirdiğim için diyet yapmıyorum inşallah yazın zayıflarım

Selam arkadaşlar...
Bende doğum yapalı 6,5 ay oldu.57-58 kilo idim doğuma giderken 95 eyaklaşmıştım.Ayak numaram bile değişti kısacası
10 gündür ek gıdaya başladığımdan dolayı yavaş yavaş başladım diyete.hamur işlerini, tatlıyı ekmeği kestim.akşam yemek yemiyorum 7 den sonra.çalıştığım için pek spora fırsatım olmuyor.doğumdan sonra 83-84 e düşmüştüm.
şu anda 79,5 oldum.DAha hızlı bi şekilde kilo vermek isitiyorum.Ne yapabilirm.

merhaba kızlar bende fazla kilo alanlardanım
su an 15 kilo fazlam var neyseyse 69 kiloyum...
kiraz sapı, avakado yaprağı, mısır püskül, biberiye, rezene, at kuyruğu, keten tohumu nu karıstırıp denicem
az önce bir topikte okudum
insallah işe yarar

eger sezeryanli degilsen evde egzersiz yap bol bol su ic bebegine bakacak biri varsa gunde 1 saat yuruyusle hem sikilasirsin hem kilo verirsin....

juli hamilelikte kac kilo aldin toplam???

merhaba kızlar
ben de 54 le hamile kaldım
doğuma 71 le girdim,çıktığımda 61 kiloydum
ama sütüm olsun diye biraz yemek işini abarttım heralde bi tartılayım dedim
bi de ne göreyim 68 olmuşum
kızım 3 aylıkken işe başladığım için beni emmeyi de bıraktı
bende diyet yapmaya karar verdim
3 haftadır diyetteyim 2 kilo verdim şu an 66 yım
ben günde 2 kere elma sirkesi ve 2 fincan yeşil çay içiyorum
beyaz ekmeği tamamen kestim
inşallah en kısa zamanda eski kiloma dönerim mafoldumben

selam arkadaşlar bende 79 kiloyum bbeğim 16 aylık ve emziriyorumm biberiye sonra beşi biyerde dedikleri çayların zararı olurmu yani sütüme geçermi onların çok faydasnı gören arkadaşlarım var gördüğüm halde ben içemiyorum acaba korkusu var sizce duyumlarınız varmı

juli hamilelikte kac kilo aldin toplam???
25 kilo aldım canım...
60 tan 85 e cıktım....

almişim naberr

huhu topige bende katıldım..cok fazla kilo almadım ama bel bölgem fazla yaglııı..bıngıl bıngılım:)))sezeryanla dogum yaptıgım için göbegim öylece ortada kaldı..yanlarım kat gibi duruyor.belim inceligini kaybetti kalcamla bir dümdüz oldum yani hatlarım belli degil..ya hani ceşitli vücüt tipleri vardır bnm tipim cilek vucudu..alltan dar üstten geniş misali sırt bölgemden ve bel bölgemden zayıflamak istiyorummm..bu arada dogum yapalı on gün oldu cok hareketli oldugum için ilk günler dısında şimdi zıplaya zıplaya yürüyorum:)))zayıflamam lazım bu bölgelerle ilgili zayıflama tekniklerini bilen varsa lütfen bnimle paylassın bnde nette biraz arastırayım..ha bu arada suanki halimle zayıflamıs halimin resmini koyacagım size..işallah basarırsam:)))

iyidir almişim..
sorma o eski halimden eser yok şimdi ühüüü.......
emziriyorum da fazla rejimde yapamıyorum..
evde iş güç mellisayla uğras derken akşam oluyo spora hal kalmıyo
oyy oyy sihirli bi değnek olsada beni inceltse

bende 49 kilo lie başladım şuan 68 kiloyum dahada alacağım sanırım umarım veririm fazla kilolarımı :)
ben şimdidien abone olayım bu topiğe.

ben şimdiden 2 dvd yi dolduracak progran indirdim doğum sonrasında spor yapmka için hazırda bekliyorlar:) önce 30 ar dak buyürüyüşleri yapıp sonra eliptik aleti ile çalışmayı planlıyorum eliptik kol sırt ve basenleri çalıştırıyor. inşallan bebk doğduktan sonra önce ikimizde sağlık sonrada vaktimiz olurda yaparız sempatiksalakcinni

bende başladım diyete 2 gündür diyetteyim 66 sandığım kilom meğerse 68 miş :sinifsinif:
ama şuan 67 yim azimliyim ve hep birlikte şu fazlalıkları verelim

boyum:156 cm
kilom :67

eger sezeryanli degilsen evde egzersiz yap bol bol su ic bebegine bakacak biri varsa gunde 1 saat yuruyusle hem sikilasirsin hem kilo verirsin....

Çalıştığım için hafta içi fırsatım olmuyor mehay..Sezeryanlıyımda bu arada.Öğlenleri biraz koşturuyorum emzirmeye gitmek içn.Hafta sonuda bazen yapabiliyorum.Şu anda 78 kiloya düştüm.Bende bel var ya.Şu beli yok etsem.Birde şu zayıflama çayları falan var ya karışımlar.Onların bi zararı olurmu.Yada neyin faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…