- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.341
selam kızlar..bende doğum yapalı 2 ay oldu..zaten kilolu ham,le kalmıştım..hamileliğim boyunca 15 kilo aldım..son ayda kortizon aldığım için doğumdan sonra 6 kilo gitti((sonrada çok düzensiz beslendiğimden hiç veremedim ((ne yazıkki bebeğimi emziremiorum ((sıkı bir diyete başlayabilirim diye diyetisyene gittim benim hamileyken bile yemediğim kadar çok şey verdi...bakalım ne olacak ((
şimdi yürü ve incel linkini indiriyorum bakalım ne olacak:?????
Selam arkadaşlar...
Bende doğum yapalı 6,5 ay oldu.57-58 kilo idim doğuma giderken 95 eyaklaşmıştım.Ayak numaram bile değişti kısacası
10 gündür ek gıdaya başladığımdan dolayı yavaş yavaş başladım diyete.hamur işlerini, tatlıyı ekmeği kestim.akşam yemek yemiyorum 7 den sonra.çalıştığım için pek spora fırsatım olmuyor.doğumdan sonra 83-84 e düşmüştüm.
şu anda 79,5 oldum.DAha hızlı bi şekilde kilo vermek isitiyorum.Ne yapabilirm.
merhaba kızlar bende fazla kilo alanlardanım
su an 15 kilo fazlam var neyseyse 69 kiloyum...
kiraz sapı, avakado yaprağı, mısır püskül, biberiye, rezene, at kuyruğu, keten tohumu nu karıstırıp denicem
az önce bir topikte okudum
insallah işe yarar
25 kilo aldım canım...juli hamilelikte kac kilo aldin toplam???
merhaba kızlar
ben de 54 le hamile kaldım
doğuma 71 le girdim,çıktığımda 61 kiloydum
ama sütüm olsun diye biraz yemek işini abarttım heralde bi tartılayım dedim
bi de ne göreyim 68 olmuşum
kızım 3 aylıkken işe başladığım için beni emmeyi de bıraktı
bende diyet yapmaya karar verdim
3 haftadır diyetteyim 2 kilo verdim şu an 66 yım
ben günde 2 kere elma sirkesi ve 2 fincan yeşil çay içiyorum
beyaz ekmeği tamamen kestim
inşallah en kısa zamanda eski kiloma dönerim mafoldumben
selam kızlar..bende doğum yapalı 2 ay oldu..zaten kilolu ham,le kalmıştım..hamileliğim boyunca 15 kilo aldım..son ayda kortizon aldığım için doğumdan sonra 6 kilo gitti((sonrada çok düzensiz beslendiğimden hiç veremedim ((ne yazıkki bebeğimi emziremiorum ((sıkı bir diyete başlayabilirim diye diyetisyene gittim benim hamileyken bile yemediğim kadar çok şey verdi...bakalım ne olacak ((
şimdi yürü ve incel linkini indiriyorum bakalım ne olacak:?????
eger sezeryanli degilsen evde egzersiz yap bol bol su ic bebegine bakacak biri varsa gunde 1 saat yuruyusle hem sikilasirsin hem kilo verirsin....
eger sezeryanli degilsen evde egzersiz yap bol bol su ic bebegine bakacak biri varsa gunde 1 saat yuruyusle hem sikilasirsin hem kilo verirsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?