Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

kizlar ben hamile kaldigim kilodan daha zayifim su anda 61 kiloyum ama hedefim 55 kilo olmak..hamile kaldigimda 62 kiloydum yani daha verilecek 6 kilom var..o yuzden bir sure daha sizinleyim...

bende bel gobek yok sorun arka taraf bendedekaydirigubbakcemile3

kızlar bişey sorucam size
bende daha doğum yapmadım
ama sürekli okuyorum
kimisi doğuma atıyorum 70 kiloyla gittim
73-74 kiloyla çıktım diyor
çocuk,plasenta,eşi derken daha fazla gitmesi gerekmiyor mu?
yada okadar kilo alıyoruz şimdi
hepsini kendimize mi alıyoruz ya :gitme:

71-72 civarı sezeryanla doğum yaptım , eve gelince hemen tartıya çıktım tam 65 kg idim. 6-7 kg civarı gitmiş .enaz 5 kg civarı gitmeli mantıken düşününce (su,bebek,plasenta,şişlik,ödem v.s.)

oyle bisey mumkun degil..hadi cok kanamasi oldu serum verdiler birkactane desek bile ayni kiloda cikmasi lazim o kisinin hani kaybettigi kan odem ve bebegin kilosunun yerine..ama fazla cikmasi mumkun degil..dogumda en az 5-10 kilo arasi gidiyor mesela ben 77 ile girdim 69 ile ciktim...

bende 70-71le doğuma gittim 63 kiloya düştüm bu kiloda sabitlendim resmen göbekte 5 aylık gibi duruyo nasıl gider bilmiyorum.

canım ters yazmışım pardon :kedi:
73-74 kiloyla doğuma girip 70 kiloyla çıkıyo olacaktı
yani burdaki 3-4 kilo çok az geldi bana?
vücuttaki şişliklerden dolayı sanırım

Canım bende de aynısı oldu doğum sabahı 79 kiloydum doğum yapıp hastaneden döndüm doğurduğum çocuk 4,3 kilo, benden gitmiş 5 kilo:) Çocuk hariç 700 gram daha gitmiş!Nasrettin hocanın kedi burdaysa et nerde fıkrasına döndü iş, ziyaretime gelenler içerde bi tane daha mı var diye espiri yapıyorlardı:)
Ama doğumdan tam 7 gün sonra totalde 10 kg azalmıştım. yani doğum yapar yapmaz vücut kendini toparlayamıyor, onca suyu atmak için de zamana ihtiyaç var. Canını sıkma hamileliğin de bebeğinin de tadını çıkart

Actiginiz konuyu daha bugun gordum ve benim gibi kiloyu sorun eden takintili insanlarin oldugunu gorunc tek olmadigimi gorup rahatladim acikcasi :) 9 ay once dogum yaptim ve hala 6 kilo fazlam var 1 senede gider diyorlar ama eski kotlarimin icine girememek canimi sikiyor. Bebegim hala emiyor ama kilom 2 ayda bir kilo verme seklinde gidiyor. Haa birde hamileligimde 18 kilo almistim. 60 kiloda hamile kaldim 78 kilo ile doguma gittim ve suan 66 kiloyum. cakilip kaldi..

merhaba,
yazılanları okuyunca biraz rahatladım açıkcası,
bende 60 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim,doğumdan çıkınca 76 kiloydum o hafta 2 kilo daha verdim ama sonrasında sütüm azaldığı için yememe çok d,kkat ediyorum ve nerdeyse 2 aydır aydı kilodayım gram veremedim,çok canım sıkılıyor

kizlar dert etmeyin belli bir sure sonra veriliyor inanin rejimsiz bile...
ben 3 ayda nerseyse eski kiloma donmustum diyebilirim 15 kilo almistim ustelik...
emzirmeyi kestiginizde dikkat edersiniz hemen verirsiniz..sporda sart tabi..gobekler ne durumda buyukmu kaldi eskisi gibi oldumu yoksa???
ben mekik cektim 2 ay kadar eski haline dondu zaten zayiflayinca gidiyoroda..
goren dogum yapmamis gibisin diyor ... bu da beni cok mutlu ediyor :)))

hamile kaldığımda 66 kıloydum amelıyata 82 kıloyla gırdım cıktıgımda 75 kıloydum şuansa 80 kıloyum acıl zayıflamam lazım onerılerınızı beklıyorum yardıma cok ıhtıyacım var bebegım kucuk oldugundan egzersız yuruyus yapamıyorum bu yuzden yedıklerım erımıyor kalıyor hergun 1 kılo alır hale geldım depresyona gırmek uzereyım yardım edinn

canim ne zaman dogum yaptin bebegin kucukse rejim yapamazsin tabi yalniz birakip yuruyusede cikamazsin..:1no2:sanirim egzersizide bebege gaz yapar diye yapmiyorsun (emziriyorsan)
bak benim arkadasimin yegenide senin gibiydi ayni dogumdan sonra diyet yapmadan 3 ayda eski kilosuna dondu nasilmi? sadece hic ama hic ekmek yemedi...a.s
bence bol bol yesillik ye diyet yapmasanda porsiyonlarini azda olsa azalt ama yesil olan herseyden bol ye...bak nasil zayifliyorsunyerimseniben
haa sutun azalir diyede korkma dogada bircok hayvanda (hakaret olarak algilama sakin) o yesil kirlarda yesillik yiyerek bo; sutleri oluyor bak mesela inekler ne yiyor ot nasil sut veriyorlar degilmi??
bence denemeye deger canim..a.shadi kolay gelsin..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…