Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

ayy derler ya hızır gibi yetiştin içime serin sular serpildi bebeğim 3.5 aylık . emziriyorum ama gecelri sadece . yinede emiyo ama . ekmeği bende keseyim porsıyonları azaltayım . 3 gündür zaten dıkkat edıyorum .inşallah faydasını görürüm giyddıklerım yakısırken şimdi büyük beden oldum felaket bi durum

seni anlayabiliyorum...:1no2:boy kac peki??:uhm:

herkese merhabalar.. ne zamandır buraya girmemişim(neyseki eski kilomdayım.. galiba ramazandada veriyorum şimdi t0am 500 kil0oday0ım..doğum öncesi kilomdayım... tüm kıyafetlerime giriyorum böyle çok mutuyum dahda veriyorum galiba ramazan bana yaraadı:))

armaganim cok sevindim 500 kilo olmana canim...kacbeden giyiyorsun???XXXXXXXL bedenmi??:roflol::roflol::roflol::roflol:
kiz Allah seni ne etmesin emi guldurdun beni valla...
kac kiloydunki senle en son konustugumuzda??nasil verdin anlat kiz:jeyyar:

500 kilo iyiydir :) bu bedeni bulmak pek zorlamamış olsa gerek :))) sanırım 50 kilo dedmek istedi:) ahh ahh bende tekrar 50 olmak için ne yapmalıyım bilmiyorum geçen sene bu zamanlar 48 kiloydum ve herkes bana baskı yapıyordu kilo al diye şimdi 62-63 kiloyum ve bi gram ble veremiyorum spor yapıyorum akşamları yürüyorum banamısın demiyıor. ama o kadar çok yersem olca bu... çok çabuk açıkıyorum ve başım dönüyor.
eski pantolonlarıma bakıp iç geçiriyorum diz kapğımdan yukarı çıkmıyor. kendimden nefret ediyorum artık.:gitme:

göbek ne zaman eriyor mekik çekince çok sinir bi göbeğim var buruşuk buruşuk bide derisi.doğum yapalı 2 ay oldu 14 kilo vermiş bulunmaktayım en az 10 kilo daha vermem lazım.hep evdeyim iyi yiyorum yürüyüşde yapamıyorum. üzerime hiç bişey olmuyor koca koca kıyafetlerde almak istemiyorum.biran önce vermek istiyorummmmmmmmmmmmm.göbeğnize bişey sürüyormusunuz toplanması için anam tek göbek yokki bende heryerim büyümüş hiç küçülmüycekmiş gibi geliyor.inşallah eski halimize dönerizzzz.

canim senin kilon cok degilki ustelik 1 ay olmus dogum yapali...boy kac kac kilo aldin hamilelikte toplam??sen 3 aya kalmaz donersin eski kilona bak gor...a.s

sen kac kilo aldin hamilelikte canim 14 kilo verdigine gore kilolarin buyuk bir kismi gitmis....merak etme gobek 6 aya kadar eski haline iner..ben toplamda 15 kilo aldigim icin dogumdan sonra gobegim cok az kalmisti burusuk degildi ama yumusacikti sonmus balon gibi...ama zamanla gecti 3 ayda eski halindeydi gobegim ama ben ilk 6 ay mekik falan cekemedim sezeryan dogum etmistim ve agrim vardi...geri kalan ayva gobeginide mekikle yok ettim simdi dumduz..:dance:

canım ben toplamda 20-21 kilo aldım 70-71le doğuma girdim.boyum 1,60 çok rezil durumdayım insan içine çıkmak istemiyorum. bunalıma girdim sanırım ben. etrafımdakilerin çok etkisi var nolmuş sana çok kilo almışın bi çocuk daha mı var laflrından bunaldım.

ya bizim insanimizin bu huyu yokmu zaten...ne bicim insanlar bunlar biliyorlarki bu kiz yeni dogum yapmis soylenirmi boyle seyler bunun ruh hali nasil degisir diye dusunmuyorlar hic...
canim zayif hamile kalanlar cok kilo alirmis cok kilolularsa az orta kilodakilerde normal sinirda alirmis bu gercekten doogru..burda kimi gorduysem zayif hamile kalan hep 20 kilonun uzerinde...bak ben ne sismandim ne zayif normal sinirda aldim hani normali 13 kilo ya ben son 3 gune kadar 14 kilo almistim o son 3 gundede 1 kilo ama aksam tartilmistim belki onunda etkisi vardir...verirsin merak etme emziriyorsan diyet spor falan yapma sakin diyet yaparsan sutun kesilir spor yaparsanda bebege sutunden gaz gecermis...zamanla eski haline doneceksin bak gor..sana tek tavsiyem bol su bol yesillik cok az ekmek yada hic...yerimseniben

ben 57 yle hamile kaldım 82 ile doğuma girdim.14 kilo kadar gitti işte ama göbeğim çok.4 aylık hamileyken okadar göbeğim yoktu bide sivri.ya bide sırf göbek olsa neyse.bende sezeryan oldum.doktorum 40 ndan sonra mekik çekersin demişti ben dikişlere bişe olur diye çok erken başlamak istemiyorum ama yavaş yavaş mekik çekmeye başladım.evet benim göbeğimde sönmüş balon gibi içten sert ama dışı yumuşak elimle toplayınca buruşuyor yani normalde buruşuk değil ya çevremde benden sonra doğum yapanların benim göbeğim gibi koca göbeği yok.kimse :) yememiş ki benim gibi

Son düzenleme:
en vahim durumda olan benim heralde :2: ben 28-29 kiloyla doğuma girdim, kaldı 13 kilo sütüm yetersiz oğlumun bu ay 500-600 gr eksiği var alması gereken kilonun yarısını almış bu nedenle çok sıkı diyet yapmıyorum ama ekmeği çok azalttım sadece kahvaltda 1-2 dilim kepek ekmek yiyorum diğer öğünlerde ekmekle samimi olmuyorum kaydirigubbakcemile3 önemli olan minikler vereceğiz elbet bu kiloları :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:

teşekür ederm mehay böyle moral vern birirnin olması ne güzel inşallah söylediğin gibi olur.

Selam millet , ben 4. takımın üyesiyim belki burayada zaman buldukça uğrayabilirim diye düşündüm .2Hafta sonra 1 yaşında olacak olan bir oğlum var .64 ile hamile kaldım , 87 ile doğuma gittim ... Emzirdiğim düre zarfında kilolarım çok muntazam gitti, daha sonra emme faslı bitip de ben yine yemeye devam edince bir kaç kilo aldım yaklaşık 21 gündür diyetteyim ( arada kaçaklar oluyor tabi ) 4.5 kg verdim şu an hamile kaldığım kilodayım ama mekikde çekiyorum , göbeğimde ancak inmeye başladı bir yıl içimde bir tane daha varmış edasıyla gezdim saklamaktan , bunaldım ama denize gidince saklayamadım ve kendimden utandım hamileyken tam 23 kilo almıştım sanki ömrümce aç kalmışım gibi yedim şimdi düşünüyorum boğazıma hakim olsaydım normal insan evladı gibi yeseydim zaten 13 kilo doğumdan 20 gün sonra gitmişti, şimdiye kızlık kiloma bile inerdim ....Emziren yeni annlere tavsiyem ona buna inanıp helvaları yok tatlıları götürmeyin bol bol sıvı , yeşiilik ve et tüketin bence , bir de bebek ne kadar çok emerse süt o kadar çok üretilir hem bebiş büyür hem siz zayıflarsınız , bir de sezaryanda 6 aydan sonra mekik çekiliyor ona göre , erken davranıp dikişleri attırmayın içerde ...

Bende kilo vermek istiyorum ama diyet yapamıyorum, harekette yok, oğlum 6 aylık oldu. Ama sanki ramazanda biraz verecek gibiyim hem emziriyorum hemde az yiyorum

ruweyda canim kendine boyle kotu kelimelerle hitap etmemelisin bence..cok catlagin oldumu peki??

boğazımı tutamadım ne bulduysam yedim abur cubur hamileyken o yüzden kızıyorum kendime. tabiki bebeğim daha önemli o yüzden diyet felan yapmıyorum bol bol yiyorum şimdi de. çatlağım olmaz mı kırmızı kırmızı damarlar çıktı zannediyordum meğerse onlar çatlakmış.popomda karnımın yanlarında bacaklarmın arkasında çatlaklarm var.alıştım artık yapacak bişey yok.göbeğin kalır gitmez diyenlere sinir oluyorum bide okadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…