- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.381
ayy derler ya hızır gibi yetiştin içime serin sular serpildi bebeğim 3.5 aylık . emziriyorum ama gecelri sadece . yinede emiyo ama . ekmeği bende keseyim porsıyonları azaltayım . 3 gündür zaten dıkkat edıyorum .inşallah faydasını görürüm giyddıklerım yakısırken şimdi büyük beden oldum felaket bi durum
canim senin kilon cok degilki ustelik 1 ay olmus dogum yapali...boy kac kac kilo aldin hamilelikte toplam??sen 3 aya kalmaz donersin eski kilona bak gor...a.s500 kilo iyiydir :) bu bedeni bulmak pek zorlamamış olsa gerek :))) sanırım 50 kilo dedmek istedi:) ahh ahh bende tekrar 50 olmak için ne yapmalıyım bilmiyorum geçen sene bu zamanlar 48 kiloydum ve herkes bana baskı yapıyordu kilo al diye şimdi 62-63 kiloyum ve bi gram ble veremiyorum spor yapıyorum akşamları yürüyorum banamısın demiyıor. ama o kadar çok yersem olca bu... çok çabuk açıkıyorum ve başım dönüyor.
eski pantolonlarıma bakıp iç geçiriyorum diz kapğımdan yukarı çıkmıyor. kendimden nefret ediyorum artık.:gitme:
göbek ne zaman eriyor mekik çekince çok sinir bi göbeğim var buruşuk buruşuk bide derisi.doğum yapalı 2 ay oldu 14 kilo vermiş bulunmaktayım en az 10 kilo daha vermem lazım.hep evdeyim iyi yiyorum yürüyüşde yapamıyorum. üzerime hiç bişey olmuyor koca koca kıyafetlerde almak istemiyorum.biran önce vermek istiyorummmmmmmmmmmmm.göbeğnize bişey sürüyormusunuz toplanması için anam tek göbek yokki bende heryerim büyümüş hiç küçülmüycekmiş gibi geliyor.inşallah eski halimize dönerizzzz.
canım ben toplamda 20-21 kilo aldım 70-71le doğuma girdim.boyum 1,60 çok rezil durumdayım insan içine çıkmak istemiyorum. bunalıma girdim sanırım ben. etrafımdakilerin çok etkisi var nolmuş sana çok kilo almışın bi çocuk daha mı var laflrından bunaldım.
ya bizim insanimizin bu huyu yokmu zaten...ne bicim insanlar bunlar biliyorlarki bu kiz yeni dogum yapmis soylenirmi boyle seyler bunun ruh hali nasil degisir diye dusunmuyorlar hic...
canim zayif hamile kalanlar cok kilo alirmis cok kilolularsa az orta kilodakilerde normal sinirda alirmis bu gercekten doogru..burda kimi gorduysem zayif hamile kalan hep 20 kilonun uzerinde...bak ben ne sismandim ne zayif normal sinirda aldim hani normali 13 kilo ya ben son 3 gune kadar 14 kilo almistim o son 3 gundede 1 kilo ama aksam tartilmistim belki onunda etkisi vardir...verirsin merak etme emziriyorsan diyet spor falan yapma sakin diyet yaparsan sutun kesilir spor yaparsanda bebege sutunden gaz gecermis...zamanla eski haline doneceksin bak gor..sana tek tavsiyem bol su bol yesillik cok az ekmek yada hic...yerimseniben
ruweyda canim kendine boyle kotu kelimelerle hitap etmemelisin bence..cok catlagin oldumu peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?