- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.501
Perşembe günü kaç kilo verdiğini merak ediyorum doğrusu :) İnşallah istediğin kadar gitmiştir kilolar...
Canım bebişten fırsat bulup kilo çizelgesini yapamadım,ilk fırsatta yapacağım ama.
Diyet listeni gördüm,süperr,ben de buna benzer bir diyet uyguluyorum kendime.
sen spor yapabiliyor musun peki? Yürüyüş için zaman ayarlayabiliyorsan kendine harika...Ben de bu hafta spora ağırlık vereceğim,bakalım ne olacak.Geçen hafta 300 gram verdim sadece,aslında haftada yarım kilo versem çok sevineceğim.
kızlaaaar çoğumuz emziriyoruz ve hepimiz için kilolardan çok daha önemli yavrularımız..çoğu yerde bu dönemde diyet yapmayın yazıyor fakat diyet değil de düzenli beslenmeye başlayalım mı hep beraber,ne dersiniz???
herkes her gün ne yediğini yazsın,yarın başlayalım..
ama herkes gerçekten yediklerini yazsın, farklı diyetisyenlerin diyetlerinden ziyade gerçekten ne yediklerimiz.. yani kahvaltıda şunları yedim ama çayı çok şekerli içtim gibi.. olduğu gibi yani...önemli olan düzenli bir şekilde neyi doğru neyi yanlış yapıyoruz hep beraber bulalım..hem bebeklerimizi iyi besleyelim,hem biz kaliteli beslenelim.. yediklerimizin yanında hangi hafif egzersizleri yapıyoruz onları da yazalım..
ne dersiniz? bu bir fikir sadece..başka fikirleri olanlar da yazsın.. insan hep beraber bişey yapınca daha güzel oluyor çünkü
arkadaşlar diyet sütünüzü etkilemiyor mu ?benimki 4 aylık emiyor ve emziriken kilo aldım.neler yapıyorsunuz hem sütünüz yetip hem kilo vermek için?
arkadaşlar bende başlıycam diyete ama ben çok acıkıcıyorum yemekten 1 saat sonra mıdem kazınmaya başlıyor 8 kılo vermem gerekıyor neyapmalıyım ..bebegımde emıyor hala ..
63 kilo hamile kaldım 70 kiloyla doğum yaptım şu an 65im ama 58 olmk istiyorum bebişim 5 bucuk aylık
net olarak belirlediğim bir diyetim yok
sabahları haşalnmış yumurta bırkac zeytın 1 kk kadar beyaz peynir ve sekersiz cay içiyorum 1 dilim ekmek
Öğle genelde söğüş yıyorum çay içiyorum arada zeytın peynır yıyorum(öğle vakti kızımın yanına gittiğim için düzenli birşey yiyemiyorum)
aksamları 1 kase corba salata ve ana yemekten 4 kasık kadar yıyorum
aralarda da meyve tüketiyorum
2 fıncan yesıl cay ıcıyorum
spor meselsı duzenlı olmamakla beraber var ama bebek olunca ben spor yaparken aglıyor fılan yarım kalıyor ama su gobek konusunda kararlıyım erımek zorunda
tavsiyelerini deneyeceğim canım çok sağol..:97:Canım merhaba,
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün bebeklerimizi, hepsinin bahtları güzel olsun..
4 aylık ise diyet yapmanı tavsiye etmem, ben 7. aya girdim,işte 5 gün oldu başlayalı..
Ama emzirme dönemimde hamile kaldığım kilonun altına düştüm, sırrını hemen vereyim : bol su ve şekersiz bitki çayına alıştım -özellikle de rezene-, kızartma, beyaz ekmek,aburcubur ve gazlı içeceklere veda ettim, bir de bol yeşillik tüketiyorum,apartmanımda doğum yapan kadınların hepsi incecik ve emziriyorlar, onlardan öğrendim bunları.Ha bir de mümkün mertebe tempolu yürüyüşler yapmak süper işe yarıyor.
Doğru beslenip, yürüyüş yaparsan,zaten şu an yoğun emziriyorsun henüz ek gıdalara başlamadın, çok güzel kilo verirsin çünkü emzirmek te kalori yakıyor
canım yumurta ve zeytini dönüşümlü olarak ye, her ikisi de yağ içeriyor, haberin olsun..
hadi bakalım kolay gelsin, umarım hep beraber veririz şu kiloları
kızlaaaar çoğumuz emziriyoruz ve hepimiz için kilolardan çok daha önemli yavrularımız..çoğu yerde bu dönemde diyet yapmayın yazıyor fakat diyet değil de düzenli beslenmeye başlayalım mı hep beraber,ne dersiniz???
herkes her gün ne yediğini yazsın,yarın başlayalım..
ama herkes gerçekten yediklerini yazsın, farklı diyetisyenlerin diyetlerinden ziyade gerçekten ne yediklerimiz.. yani kahvaltıda şunları yedim ama çayı çok şekerli içtim gibi.. olduğu gibi yani...önemli olan düzenli bir şekilde neyi doğru neyi yanlış yapıyoruz hep beraber bulalım..hem bebeklerimizi iyi besleyelim,hem biz kaliteli beslenelim.. yediklerimizin yanında hangi hafif egzersizleri yapıyoruz onları da yazalım..
ne dersiniz? bu bir fikir sadece..başka fikirleri olanlar da yazsın.. insan hep beraber bişey yapınca daha güzel oluyor çünkü
hazır mıyızzzzzzzzzzzzzzz???
Bu emzirmek bi bana kilo verdirmiyor galiba 7.aya girdik 4 kilo fazlam varrrr
Canım mesaj atma hakkım yokmuş, bir önceki sayfada sana hitaben yazdım diyeti, haberin olsun.
4 kilo muayol bir aylık işin var senin diyetle, çok kolay verirsin
benim beslenme düzenim şöyleydi bugün:
kalktığımda: bir büyük bardak su(1 t.kaşığı elma sirkeli),2 ceviz
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 dilim peynir,5 zeytin,1salatalık,1sivri biber,az maydonoz,1su bardağı süt,3 avuçiçi büyüklüğünde esmer ekmek
kuşluk:1elma,1çay bardağı süt
öğle:susuz sebze yemeği(çok az z.yağı ve 1/2 fincan kepekli pirinçle yaptığım pırasa),2dilim esmer ekmek,çok az yoğurt,salata
ikindi:10 badem,1/2 paket limon lifli kepekli malum bisküvilerden.
1 saat sonra 1meyve yemeyi düşünüyorum, akşam da ızgarada tavuk,salata,yine 2-3 dilim esmer ekmek,belki yoğurt yemeyi düşünüyorum.. uyumadan da belki yine küçük bir meyve..aralarda su..
şimdiiii kendi eksikliklerimi de yazayım, peynir,zeytin,süt,yoğurt light değildi,evde bunlar vardı çünkü..bitsin öyle alıcaz.bi de odalar arası çok az yürüdüm o kadar..salataya da azıcık tuz kattımm.
hadi sıra sizdeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?