- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.461
iyiymiş valla ben de hamileliğimde 50 kilo aldım 20si gitti sayılır ama kaldı gerisi bu kadar yemiyorum valla ama doğru dürüst kilo da veremiyorum sabah bi haşlanmış yumurta bi-iki dilim kepek ekmeği 5 adet zeytin birazcık da peynir yiyorum öğlende de bir adet ton balığıyla mısır karıştırıyorum azıcık da mayonez koyuyorum :26::26: iki dilim ekmekle akşam da evde ne yapmışlarsa ondan yiyorum bir ayda 4 kiloyu zor verdim şu an 102 kiloyum
20 kilo vermissin harika.tabii o kadar kilo vermeden sonra yavaşlama olur,normaldir,ben işin başındayım daha.birde dediğim gibi yeni aldıgım kilolari verdiğim için kolay veriyorum şimdilik galiba.yalnız yediklerin bana az geldi,hiç ara öğün yapmıyormusun,meyve süt yoğurt yemiyormusun,ayrıca her öğlen yediğin ton balığı normal yağ içinde olan ton balığı mı yoksa diyet mi,normal olanda çok kalori var biliyorsundur,ayrıca mısırın glisemik indeksi yüksek ,seni çabuk acıktırır,mayonez i zaten biliyorsun.bu diyeti uzun süredir devam ettiriyorsan iraden kuvvetli demektir,doğru seçimlerle çok daha fazla kilo verebilirsin bence:
merhabalar hamıle kalmadan once 68kıloydum 68kılo ıle doguma gıttım dogum sonrası 61e düştüm sut yapıcak dıye herseyı yedım tekrar 68kıloyum oglum 14aylık oldu hala emıyor canım herseyi yemek istiyor özelikle tatlı ama yeter artık. emzırerek kılo veremedım ama aşırı yemeye ragmen kılomu korudu.hadı bakalım bende başlıyorum hedefım 10kılo balı elmasirkeli ılık su ıle gune başladım akşamları kosu bandına koşuya dun basladım1tur atabıldım sımdılık yavaş yavas 2 3tur yapıcam ama oglan rahat verırse
canım elma sirkeli suyu bende yapmak istedim iki gün fln içtim ama o gün kızım beni emmek istemedi gibime geldi.banamı öyle geldi acaba.elma sirkesinin etkisini hamile kalmadan önce diyet yapmıştım ordan biliyorum.bende kullanmak istiyorum.senin bebiş nasıl tepki verecek acaba.birde şu anda kaç kilosun.
slm kızlar ben de doğum sonrası kilo veremeyenlerdenim
emziriyorum ama gitmedi kiloların hepsi
57yle hamile kaldım 74le doğuma girdim şimdi 59 kiloyum
ama 50ye düşmem lazım hamilelikten önce de almıştım kilo
dün itibariyle yediklerimi azalttım ama zaten sütüm az bakalım bu durum sütü etkileyecek mi
bi de emzirirken yeşil çay ve elma sirkeli suyun bi zararı olur mu bilen varmı??
doğum yapalı 5buçuk ay oldu 73 ile hamile kaldım.
100 ile doğuma girdim doğumdan 5 gün sonra tartıldım tam 90 kilo geldim sonra sütüm azdı bebeğim doymuyor diye abuk subuk bi sürü şey yedim (yemez olaydım, süt yerine kilo aldım) sonra bi tartıldım 104 kiloyum...... 4 ay sonra 100 olmuştum ama ölece kaldım hiç bir kıyafetim olmuyordu ama evdeydim hep kıyafet sorunumda yoktu eşimle aynı giyinmeye başladım ama eylül ortasında işe başladım 1 2 yeni kıyafet aldım yakışmasada giydim ve hızla vermeye başladım suan 26gündür çalışıyorum ve 8 kilo verdim . mutluyum ama açım yorgunum uykusuzum. evde ev işi bebek koşturmaca işte yol çalışmak ve birde bebekten ayrı olmanın verdiği hüzün.... inş böyle vermeye devam ederim
selam kızlar bende doğum yapalı 6 ay oldu.57yle hamile kaldım.doğum sonrası 71 dim.şimdi 68 kiloyum.eski kiloma en azından 60 a düşmem lazım.elma sirkesi içilebilir diye biliyorum.ibrahim saraçoğlu,ender saraç emzirirken kullanılır demişti.ama yeşil çayı bilmiyorum içiyormusunuz.bende içsemmi........
selam kızlar,
ben de doğum yapalı 6 ay oldu,bu hafta 7. aya girdik.
ben 69 kg ile hamile kaldım, 78 kg ile doğurdum şu an 67 kiloyum.
6 ay boyunca özellikle rejim yapmadım ama süt yapsın diye abuk sabuk şeylerden de kaçındım,sadece aç kalmamaya özen gösterip sebze,meyve ağırlıklı beslendim ve bu arada da bol bol su tükettim.Bir de haftanın en az 3 günü mutlaka 1 saat yürüyüş yaptım.
YEŞİL ÇAY ile ilgili olarak,
Doğumdan sonra günde 1-2 fincan yeşil çayın zararlı olmayacağını söyledi doktorumuz, hala günde 2 fincan yeşil çay içiyorum, sütümde azalma olmadı.
Bugün ise diyetisyene gittim,artık kilolardan kurtulma vakti :)
Akşam özellikle başlamadım diyete,çünkü yarın 4 Mart yeniay oluşumu var,yeniayda yapılan başlangıçlar başarılı olurmuş astrologların dediğine göre,bakalım ben de yarın sabah itibarıyla başlıyorum reçeteyi uygulamaya..
Buraya yazmamın sebebi ise,sizlerle paylaşarak kendimi motive etmek..bunun için bugün itibarıyla kilo çizelgesi bile oluşturdumdilerim başarılı olurum.
gerçek olan birşey var: zayıflama konusu biraz da kafada bitiyor,herşey bizim elimizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?