Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

20 kilo vermissin harika.tabii o kadar kilo vermeden sonra yavaşlama olur,normaldir,ben işin başındayım daha.birde dediğim gibi yeni aldıgım kilolari verdiğim için kolay veriyorum şimdilik galiba.yalnız yediklerin bana az geldi,hiç ara öğün yapmıyormusun,meyve süt yoğurt yemiyormusun,ayrıca her öğlen yediğin ton balığı normal yağ içinde olan ton balığı mı yoksa diyet mi,normal olanda çok kalori var biliyorsundur,ayrıca mısırın glisemik indeksi yüksek ,seni çabuk acıktırır,mayonez i zaten biliyorsun.bu diyeti uzun süredir devam ettiriyorsan iraden kuvvetli demektir,doğru seçimlerle çok daha fazla kilo verebilirsin bence:

saat 16:00 da bir portakal yedim.

akşam yemeği yesem mi yoksa meyve ve yoğurtlamı geçiştirsem kararsızım.en iyisi yemek galiba ,yoksa ilerleyen saatlerde çok daha fazla acıkabilirim.çabuk kilo vereyim derken diyeti bozma riskini göze almayayım.

canım ara öğünlerim iyiydi aslında ama bu aralar hiç dikkat edemiyorum unutuyorum dükkanda ara öğün yemeyi ton balığım zeytin yağlı olanından lightın tadından nefret ediyorum ama zeytinyağlı olan tonbalığının bütün yağını tamamen süzüyorum mayoneze gelince kendimi tatmin etmek için bir çay kaşığı katıyorum ya da katmıyorum bazen fazla olabiliyor mısırı da çok seviyorum zaten dediğin gibi çok fazla yemiyorum irade de bir sorun yok haftada bir ya da iki haftada bir duruma göre değişiyor serbest gün yapıyorum ara sıra canım çok bir şey isterse çok az olmak kaidesiyle yiyorum bu hafta menüyü değiştiricem öğlenleri haşlanmış tavuğa başlıycam dükkanda olduğum için çok fazla seçeneğim olmuyor ne yazık ki, aslında diyetisyenin bana verdiği diyette çok yemek vardı günde 12 dilim ekmek vardı mesela ama artık o kadar fazla yiyemiyorum diyetisyeni de bıraktım kendime göre hazırlıyorum menümü elimde bir liste var kalorileri gösteriyor değişim yapabileceğim şeyleri gösteriyor ona göre değiştiriyorum diyetisyen vermişti o listeyi de

slm kızlar

benim 7 aylık bi oğluşum var...bide bana hediye ettiği 9 kilosu..

60 hamile kaldım.85 doğuma gittim..şuanda 69 kiloyum.ve 9 kilo kaldı bende..

oğlum sadece 5 ay emdi ve bıraktı..acayip tatlıya düşkünüm.tatlıya hayır desem eminim kilo vericem.

ama ona hayır diyemiyorum..(buarada şekerim yok)

yaza kilosuz girme dileğiyle...:82:

merhabalar hamıle kalmadan once 68kıloydum 68kılo ıle doguma gıttım dogum sonrası 61e düştüm sut yapıcak dıye herseyı yedım tekrar 68kıloyum oglum 14aylık oldu hala emıyor canım herseyi yemek istiyor özelikle tatlı ama yeter artık. emzırerek kılo veremedım ama aşırı yemeye ragmen kılomu korudu.hadı bakalım bende başlıyorum hedefım 10kılo balı elmasirkeli ılık su ıle gune başladım akşamları kosu bandına koşuya dun basladım1tur atabıldım sımdılık yavaş yavas 2 3tur yapıcam ama oglan rahat verırse

merhaba benimde 10 aylık bebeğim var.58 kilo ile hamile kaldım.83 ile doğuma gittim.herkeste olduğu gibi doğumda hemen 10 kilo fln veremedim.sadece 4 kilo gitti.ben süt yapan şeyin sadece su ve sıvı şeyler olduğunu bilmeme rağmen anne ve kayınvalide baskısıyla yedim(hoş işimede geldi)burada dkz okuyup uygulayıp 4 kilo kadar verdim ama daha vermem gereken çok kilo var.şu anda 70 kiloyum.boy 1.70.

canım elma sirkeli suyu bende yapmak istedim iki gün fln içtim ama o gün kızım beni emmek istemedi gibime geldi.banamı öyle geldi acaba.elma sirkesinin etkisini hamile kalmadan önce diyet yapmıştım ordan biliyorum.bende kullanmak istiyorum.senin bebiş nasıl tepki verecek acaba.birde şu anda kaç kilosun.

bugün kendime dijital tartı aldım kızlar.gram bile versem görmek istiyorum.motive oluyorum

ballı sirkeli su bende başlıcam.birde günde 2 bardak yeşil çay..

yaza çok az kaldı..

bide millet yorum yapmazmı deliriyorum.sordukmu

ekmeği tamamen kestim.darısı tatlıya

benim oglum14aylık oldu maşallah herseyi yiyorum emiyor acı ekşi farketmiyor elma sirkesinin tadınada bısey demedi :)emdi memeye cok düşkün takmıyor tadını ballandıra ballandıra emdi.ben 68e takılıyım bugun 67gördüm sabah sabah aksama dogru 68 olurmu bılmem insallah veririz su kıloları

slm kızlar ben de doğum sonrası kilo veremeyenlerdenim
emziriyorum ama gitmedi kiloların hepsi
57yle hamile kaldım 74le doğuma girdim şimdi 59 kiloyum
ama 50ye düşmem lazım hamilelikten önce de almıştım kilo
dün itibariyle yediklerimi azalttım ama zaten sütüm az bakalım bu durum sütü etkileyecek mi

bi de emzirirken yeşil çay ve elma sirkeli suyun bi zararı olur mu bilen varmı??

bence içme bende 7-8 aylıkken elma sirkesine başladım azaltmıştı.

77 ile hamile kalıp 83le doğuma girdim. doğum sonrası 75e düştüm .kızım 6 aylık oldu ben ise 83 kg sadece beni emdi bu sürede ama ben kilo vermedim aksine aldım.bu listeyi deneyeceğim bakalım nasıl sonuç verecek

selam kızlar bende doğum yapalı 6 ay oldu.57yle hamile kaldım.doğum sonrası 71 dim.şimdi 68 kiloyum.eski kiloma en azından 60 a düşmem lazım.elma sirkesi içilebilir diye biliyorum.ibrahim saraçoğlu,ender saraç emzirirken kullanılır demişti.ama yeşil çayı bilmiyorum içiyormusunuz.bende içsemmi........

aynı dertten bende muzdaribim 72 ile hamile kaldım 84 le doguma girdim dogumdan sonra 74 idim süt olsun onu ye bunu ye dediler yedik şimdi 90 lara dogru gidiyorum apcam bilmiyorum bebegim 4.5 aylık emziriyorum bütün psikolojim bozuldu

doğuma gidrken 96,eve geldim 93,5 2 hafta sonra 90,5 şimdi yani 40 ımız çıkmak üzere 93 çok sinirim bozuluyo.hergün karar aLıyorum ertesi gün düzenli yiyeceğim diye ama hamuri işi istiyor canım ....gebelik şekerim vardı tatlı yiyememiştim.şimdi geçti ama dikkat etmem lazım offff.birlikte bişiler yapsakkk destek olsak???

selam kızlar,

ben de doğum yapalı 6 ay oldu,bu hafta 7. aya girdik.
ben 69 kg ile hamile kaldım, 78 kg ile doğurdum şu an 67 kiloyum.
6 ay boyunca özellikle rejim yapmadım ama süt yapsın diye abuk sabuk şeylerden de kaçındım,sadece aç kalmamaya özen gösterip sebze,meyve ağırlıklı beslendim ve bu arada da bol bol su tükettim.Bir de haftanın en az 3 günü mutlaka 1 saat yürüyüş yaptım.

YEŞİL ÇAY ile ilgili olarak,
Doğumdan sonra günde 1-2 fincan yeşil çayın zararlı olmayacağını söyledi doktorumuz, hala günde 2 fincan yeşil çay içiyorum, sütümde azalma olmadı.

Bugün ise diyetisyene gittim,artık kilolardan kurtulma vakti :)
Akşam özellikle başlamadım diyete,çünkü yarın 4 Mart yeniay oluşumu var,yeniayda yapılan başlangıçlar başarılı olurmuş astrologların dediğine göre,bakalım ben de yarın sabah itibarıyla başlıyorum reçeteyi uygulamaya..

Buraya yazmamın sebebi ise,sizlerle paylaşarak kendimi motive etmek..bunun için bugün itibarıyla kilo çizelgesi bile oluşturdum dilerim başarılı olurum.

gerçek olan birşey var: zayıflama konusu biraz da kafada bitiyor,herşey bizim elimizde.

benimde kıızm 9 aylık oldu,ve bugüntam anlamıyla kafama koydum yaza istediğim kiloylagiricemmm:))

Benim bebişimde 11. ayının içinde.Ben de emziriyorum.Şimdiye kadar diyet yapmadım ama bu hafta başladım ben de.Ben 56 ile hamile kaldım 69 ile bitirdim.Şu anda 58,2 kg kilom.50 kg a düşmek istiyorum bu yaza kadar.8 kilo vermeliyim.Aslında fazla kilo ile hamileliğe başlamıştım ben,kenimi bildim bileli 50-54 kg arasında dolaşırdım.Zayıf halimiii çoookk özledimm (

Son düzenleme:

Meraba canımm ,ben de kilo çizelgesi oluşturayım kendime :)
İnşallah burada birbirimize destek olarak kilo verebiliriz...
Yeşil çay ile ilgili verdiğin bilgi için de teşekkürler...
Her şey bizim elimizde doğru :) Hadi kızlar hep birlikte incelelim , çıtır anneler olalımmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…