Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

merhaba kızlar.rezene çayıyla güne merhaba diyorum:126ğlum ve kızım 5,5 civarı uyanınca bir daha uyku tutmadı beni.dün yarım bıraktıgım fatamagülü izledim netten ,aradada buraya baktım,ne kadar artmış paylaşımlar,eskden burda 2-3 günde bir paylaşım olurdu.böyle devam etsin süper.

dün akşam yemeğimi 18:00 de yemiştim,21:00 gibi tekrar acıktım ve 1 tatlı tabagı karnıbahar sote ve 2 dlm cok tahıllı ekmek yedım.haa bir de eşimin getirdiği bolero gofret yarım paket kadar.aslında meyve yiyecektim ama birden gözüm donunce yemek yedim valla. neyse bundan sonra yapmam inş. dikkat etmeye başladıgımdan beri 1 haftam doluyor yarın, 1 kg şimdiden verdim,akşamları az yesem daha da fazla giderdi,bu hafta alışma devresiydi diye avutuyorum kendimi

herkese bebişleriyle mutlu ,sağlıklı ve kaçamaksız bir gün diliyorum:87:

merhaba ayse bahar.valla 3 cocuk annesi olarak gayet iyi kilon,ben 2. çocuktan sonra hemen dağıldım.2 yaş var aralarında ,bakması da çok zor.biraz dikkat etsen kalanları da verirsin kolaylıkla,buraya devam edelim ama.ne kadar çok kişi o kadar çok motivasyon dimi:)

günaydın kızlarrrr! oh ya, birkaç kişiyiz sanıyordum, kalabalıklaşmaya devam edelim böyle..
bugün yine süper motive bi şekilde beslenme düzenimize devam edelim.. (ivedik gibi oldu,pembe taytlarımızı giyiyoruz fazla kilolarımızdan kurtuluyoruz gibi)
cevaplarınız için teşekkürler,ben de çok inanmadım yağ-zehir ilişkisine zaten..
kilo veremeyenler uyduruyordur di mi bunları?
spor konusunda bana öneriniz var mı? pilates mi,fitness mı,step mi? :44: bel fıtığı da var bende.. ebrunun pilates cdsini aldırdım eşime.pilates sıkılaştırır diyorlar, bu yağlar sıkılaşıp kas'a dönüşürse anammmmmm o zaman kabus olur işte.. önce yağları azaltıp sonra sıkılaşmak gerekmez mi? :26:
bi yerden başlamam lazım,beslenme düzenini hafif egzersizlerle desteklemezsem hiçççç bişey olmaz.tecrübeyle sabit çünkü.
iyi bir gün olsun,hepimiz en başta şu göbüşlerden,sonra bütün yağlardan kurtulalım en tez zamanda inşallaaaaaaaaaaah

Son düzenleme:
loxandra hoşbuldum canım....

benimkilerin yaşları da çok sık...
biri 5 yaşında
biri 2 yaşında
biri 7 aylık....

burada ne güzel motivasyon var bayıldım....

kızlar hepinize günaydınnnn!

canım eşim de benimle birlikte diyet yapıyor ve onun da bel fıtığı var, ona sadece ve sadece yüzme önerdiler, yarım saatten fazla yürümesi de yasak..

Pilates'e gelince, mutlaka bir profesyonel eşliğinde yap, çünkü Ebru Şallı devamlı uyarıyor "bel ve boyun fıtığı olanlar mutlaka bir profesyonelden ve doktordan onay almalı" diye..Allah korusun, bel fıtığı illet birşey,eşimden biliyorum, çok dikkat et.

Bu arada arkadaşlar ben yürümek yerine çok moda diye pilates yapmak istedim ama diyetisyenim önce kilomun yarısı kadarını verip, sonra pilatesi sıkılaştırma amacıyla kullanacağımızı söyledi, zira pilates kilo verdirmekten ziyade vücudu daraltıp,sıkılaştırıyormuş,bilginiz olsun. Bana pilates için start verdiğinde size de haber veririm buradan.

Diyetlerin başlangıcında ideal olan sporlar yürüyüş ve yüzmeymiş, çünkü kardiyo ağırlıklı bu egzersizler yağ yakımını ve metabolizmayı hızlandırıyormuş, bilginiz olsun.

Bu arada aklınıza takılan bir soru olursa, buradan yazın çarşamba gününe kadar, diyetisyene gittiğimde hepsini sizin adınıza sorabilirim

super bi baslik olmuss hanimlar benimde 3 aylik bir bebegim var/dogum sonrasinda 5kg gitti suanda 8kg daha vermem gerek/ ama tabi hamile kaldigimda da 15kg fazlam vardi/yani 20 kg vermek istiyorum/
Ilk hedefim 5kg 5 Nisana kadar(ise baslayacam )
ikinci hedefim 5kg Temmuza kadar
Ve yil sonuna kadar ideal kiloma donmek istiyorum suanda 83kg yum 64 kg olmak istiyorum.

daha dogumum yeni sayildigi icin tam anlamiyladiyet yapmiyorum diyetisyen onermedi,ama ise basladigimda diyetisyene gidecegim.

günaydın kızlar ohh çoğalmaya başlamışız.
kahvaltıda yediklerimi yazayım

1 barrdak çay
1 yumurta
1/2 kk jkadar beyaz peynir
1 dilim ekmek

güne iyi başladım ancak şu ana kadar su içmedim

Canım hoşgeldin aramıza..

Öncelikle Allah bir avazda kurtarsın canım..
Bu kadar bilinçli olduktan sonra hiç sıkma canını, hemen verirsin kilolarını

Sadece 7.aya kadar sıkı bir diyet yapma, ama gereksiz şeyler de yeme, beslenme alışkanlıklarını değiştir (mesela kızartmayla yapılan yiyecekleri sağlıklı bir şekilde pişirmek gibi) ve mutlaka hergün yürüyüş yapmaya çalış. Ben hamileliğimde düzgün beslenerek 9-10 kg aldım,6.ayın sonuna geldiğimde hamile kaldığım kilonun altına düşmüştüm..

Sonrasında da herşey yoluna girer zaten,sen şu aralar moralini yüksek tut,yeter.

Günaydın
sabah ilk ballı limonlu ılık suyumu içtim kahvaltı fazla yapamadım dişim çok ağırdı biraz önce de platesimi yaptım şimdi de durmadan temizliğe başlıycam 1 saat daha hareket yaparım durmadan kızım uyanmazsa tabi.Herkese kolay gelsin

merhaba kızlar.benim kahvaltım:
1 kase tarhana çorba(tazeydi içmek istedim)
2 dlm cok tahıllı ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
1 tbk az taglı salata,pekmez,çay

ara ogun 1 elma
oglen yemekte
tarhana corba
tavuk baget
pılav ve dunden kalan karnıbahar sote var,yanında yogurt ve salatayla

ben grip oluyorum sanırım,bir halsizlik çöktü,gözlerim acıyor,bugun spor yapamıycam

hosgeldin elmasekeri,senle kilolarmız aynı gibi ,ayrıca benim bebeğim de 3,5 aylık.yarışalımmı?

doğurur doğurmaz buraya atcam kendimi.:)))

bende hamile kalmadan önce 64 kiloydum 33 haftalık hamileyim 11 kilo almışım ne yazıkki daha çok var.boyum 1.74 ama olduğumdan daha kilolu gösteriyorum bana göre.58 olmak istiyorum..önümde bayağı kilo olcak gibi

slm bebeğim 8 aylık ve benim vermem gereken 10 kilom var ama gram oynamıyor kilomda evde koşturuyorum işe git gel derken tempom yoğun ama kiloda tık yok çok sinirlerim bozuluyor birde aşırı tatlı ihtiyacı duyuyorum acaba emzirdiğim içinmi akşamları resmen tatlı krizine giriyorum nu dudumda nasıl gidecek bu kilolar acaba

selam herkeseeee
sabah kalktığımda 1 büyük bardak su ve 3 ceviz yedim.sonra da 1 küçük bardak minicik elma sirkeli,pekmezli su içtim.
kahvaltıda 2 dilim peynir,5 zeytin,haşlanmış yumurta,limonlu maydonoz,sivri biber ve 4-5 cherry domates,3 dilim tam buğday ekmeği yedim,1 bardak günlük süt içtim.
kuşlukta 1 çay bardağı süt,1 elmam vardı.
öğle mantar yemeği,ev yoğurdu,salata ve 1 dilim tam buğday 1/4 simit yedim.
ikindide valla aştım 15-20 tane badem yedim, 3 tane de günkurusu kayısı yedim.
akşam da balık :104:,salata,3-4 dilim ekmek; gece de canım bugün çekiyor diye hani şu yuvarlak pirinç patlakları var, katır kutur sunta yiyormuşuz tadını ve izlenimini veren , onu yemeyi planlıyorum. :125::120:
bugün de spor yapmadım. yarın yaparım diye kendimi kandırıyorum.acilll eylem planı lazım bana :122:

merhaba kızlarrr,

birkaç gündür kabızlık başladı, o yüzden sabahki ritüel değişti, hemen işe yaradı

sabah

2 bardak su,2 kayısı
2 ceviz, KK peynir,
domates,salatalık
1 dilim kepekli ekmek
açık şekersiz çay

kuşluk

1 elma

öğlen

3 ızgara köfte,1 dilim kepekli ekmek, bol yağsız salata

ikindi

yarım paket etiform

akşam yemekte zeytinyağlı bakla (6 yemek kaşığı dolusu), 5 kaşık sarmısaklı yoğurt, bol salata ve 1 dilim kepekli ekmek yiyeceğim.

gece yatmadan önce de klasik :1 bardak ılık tarçınlı süt ve bir porsiyon meyve.

geçen perşembeden beri hergün 1 saat yürüdüm.
şansıma Antalya'da hava harika, bugün oğlumla yine dışarı çıkıp 1 saat tempolu yürüyüş yaptık.

su hesabını yapamadığım için dün kendime 500 ml.lik su aldım, 4 şişeyi günde bitiriyorum, bardak hesabından daha kolay oluyor.

Herkese meraba,
Yarın benim için büyük gün, haftada 1 kg vereceğim kararlıyım,yarın başlıyorummm :)
Ben de yediklerimi yarından itibaren yazacağım.
Arkadaşlar bir liste hazırlayalım mı ne dersiniz? Haftalık kim ne kadar kilo vermiş yazsak listeye.

olur tabii ki, ben varım.yarın benim için de büyük gün 1 haftam doluyor,bakalım ne kadar vermişim.

akşam yemeğim 2 tavuk pirzola derisiz
1 kase tarhana corba

1 dlm cok tahıllı ekmek
1 kase salata

merhaba pinktomato ,gayet iyi gidiyorsun moralini bozma,hiç tatlı ve hamurişi yememişsin bugun ,kızartma da yok ,daha ne olsun. birtek pirinc patlagı gereksiz geldi bana,aksam akşam o kaloriyi almaya gerek var mı,ne dersin?

çok iyi gidiyorsun canım.maşallah sana.birşey sorucam ,gece öğününü yatmadan hemen önce mi yiyorsun,bunu diyetisyen mi tavsiye etti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…