Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

aaa bence süper olmuş..hele benim gibi şu aralar diyette olan biri için müthiş bir caydırıcı

valla öyle...ben de hafta sonu karışık kumpir ymeyi düşünüyorudm.şekerim var diye aylarca yiyemeiştim.ileriki sayfalara giderseniz orada var.çok fena çoook...öğrendiğim iyi oldu

bende dogum kilolarımı vermeye başladım.mızım 14 aylık olaak artık.ee emdigi için bu zamana kadar bekledik.bir yaşına gelince başladımyavaş yavaş kendimi yormadan yapıyorum gidiyorda şükür..sizlerde kurtulursunuz inşallah .hepimize kolay gelsin benim yolum var daha..

pekii...

ilk aklıma gelenler

pinktomato
melek76
bozo85
ece78

başka katılacak olanlar adlarını eklesin bu akşama bitirelim bu olayı..

07papatya hoşgeldin aramıza,

Allah bahtını açık etsin kızının..
Biz zayıflama grubu oluşturuyoruz, katılmak istersen, adını yazdır,cetvel yapacağız.

07papatya hoşgeldin aramıza,

Allah bahtını açık etsin kızının..
Biz zayıflama grubu oluşturuyoruz, katılmak istersen, adını yazdır,cetvel yapacağız.

tabii..iyi olur..
benim diyete başlama tarihim.23 ocak 2011
68.3 ile başladım.
1 ay kilo kaybım.63
2 ay artık 23 martta ..az gidecek tabi ama olsun..

ben hep pazırtesiden pazartesiye tartıloyrum.hafta sonunuda elden çıkartıyorum çünkü.pazartesi daha net oluyo kilom:)

pekii...

ilk aklıma gelenler

pinktomato
melek76
bozo85
ece78

başka katılacak olanlar adlarını eklesin bu akşama bitirelim bu olayı..
canım attım ben özelden sana bilgilerimi.
ya kızlar ben bugün kırdım beslenme düzenimi
sabah kellogsun special k çikolatalı cornflakesi var ya ondan yedim yağsız sütle bir büyük kase.
öğlen de sadece mantarlı makarna yedim,kepekli makarnaydı ama tabağım büyüktü.
midem berbat yanıyor sabahtan beri

tebrikler

Ben bugün hiçbişey yapamadım
sabah ballı limonlu su kahvaltı düzgün yapamadım kızımın dişini fark ettim heycandan bişey yiyemedim:)) sabah 9dan öğlen 3 e kadar hastanedeydik baya koşuşturduk sadece 1 tost yiyebildim akşama da pide yiyebillirim yemek yapmaya dermanım yok zaten kızım dişten baya mızmız

bugün benim de kötü geçti.ne yediğimi yazmayayım.ama eskiye oranla en az şeyle geçiştirmeye çalışıyorum tatlı isteğimi.çok zor oluyor şu iştahla başa çıkmak yaaa.

Neleri yazıcaz şimdiye kadar verdiğimiz kilolar ve hedef mi?yoksa doğuma kaç kilo ile gittiğimizi de.

öncelikle boy,şu anki kilo ve hedeflediğimiz kilo..
hımmm,acaba doğuma kaç kilo gittiğimizin de önemi var mı..gerçi neden olmasın,istatistik olur..

bugünkü icraatım:

sabah

2 kayısı+2 bardak ılık su
Yarım sarılı yumurta,KK peynir
domates,biber,salatalık
1 dilim ince kepekli ekmek
açık şekersiz çay

kuşluk

1 elma

öğlen

yarım tavukgöğsü ızgara
bol yağsız salata
1 dilim kepekli ekmek

ikindi

yarım paket etiform

akşam

6 kaşık dolusu kereviz yemeği
5 kaşık yoğurt
1 kepçe çorba
bol yağsız salata

gece

1 bardak ılık tarçınlı süt
1 elma.

1 saat yürüyüş+2 lt su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…