- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.681
aaa bence süper olmuş..hele benim gibi şu aralar diyette olan biri için müthiş bir caydırıcı
teşekkür ederimm!
e hadi,noldu şu listeye..
nasıl birşey yapacağız, fikirleri alayım olmadı ben lokomotif olup başlatayım bir an önce..
bende dogum kilolarımı vermeye başladım.mızım 14 aylık olaak artık.ee emdigi için bu zamana kadar bekledik.bir yaşına gelince başladımyavaş yavaş kendimi yormadan yapıyorum gidiyorda şükür..sizlerde kurtulursunuz inşallah .hepimize kolay gelsin benim yolum var daha..
07papatya hoşgeldin aramıza,
Allah bahtını açık etsin kızının..
Biz zayıflama grubu oluşturuyoruz, katılmak istersen, adını yazdır,cetvel yapacağız.
Biz zayıflama grubu oluşturuyoruz, katılmak istersen, adını yazdır,cetvel yapacağız.
canım attım ben özelden sana bilgilerimi.pekii...
ilk aklıma gelenler
pinktomato
melek76
bozo85
ece78
başka katılacak olanlar adlarını eklesin bu akşama bitirelim bu olayı..
regl oldun mu?çünkü kilo tutan -daha doğrusu ödem yapan- faktörlerden biri de bu..
tabii spor da güzel verdiriyor, bu gerçek :26:
evet kızlarrr,
bugünkü diyetisyen raporum :1 kg 300 gr
üstelik 6 günde
önce bozuldum, "neden bu hafta da 2 kg veremedim" diye..şımarıklık yani
meğerse benim kilomda ve boyumda birinin zaten haftada 2 kg vermesi imkansızmış, sadece vücudum diyete alışkın olmadığından birden şok etkisi yaratıp o kadar verebilmişim..normalde vermem gereken 500 gr-1 kg arasıymış..tabii ben yine 300 gr kardayım
önümüzdeki hafta perşembe gideceğim, önümde dolu dolu bir hafta var..ama bir de önümde ne olacağı belirsiz bir regl dönemim varbu dönemde kilo verme durabilirmiş, ama sonrasında kilo kaybı hızlanırmış, bilginize arkadaşlar..
bende katılabilirmiyim. nereye yazdırıyoruz.
merhaba myline,
Hoşgeldin!
Bana mesaj atabilirsin, buraya da yazabilirsin..nasıl istersen.
sevgiler,
Neleri yazıcaz şimdiye kadar verdiğimiz kilolar ve hedef mi?yoksa doğuma kaç kilo ile gittiğimizi de.
tabii..iyi olur..
benim diyete başlama tarihim.23 ocak 2011
68.3 ile başladım.
1 ay kilo kaybım.63
2 ay artık 23 martta ..az gidecek tabi ama olsun..
senin hedefte 53 müşş.inşallah o günler çabucak gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?