- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.661
Günaydın ...kahvaltımı yaptım,evi temizledim,pilatesi mi yaptım kızım uyuyncada lesie ile 30 dak yürüyüşümü yapıcam.Ama yarın spor yapamıycam
aynı günde doğum yapmışız arkadaşım.kızlar merhabalar.iyi kilo vermeler.bende 65 kiloyum ve en az 57-55 olmak istiyorum.nasıl olacak bilmiyorum. yemeden duramıyorum. diyet falan hiç bana göre değil.bir gün yemesem 2. gün yapamıyorum deyip pes ediyorum.göbeğim çok iğrenç gözüküyor. allahım yesekte kilo almasak ne güzel olurdu.
kızlar benim sütüm çok azaldı,kızım 2 pazardan beri hiç doymuyor ,sürekli ağlıyordu,artık dün pes ettim ve mama verdim,1 seferlik 45 ml kadar,ama çok suçluluk hissediyorum,kötü bir anneyim gibi,aslında ctesi dahil gayet iyiydi keyfi,artık ateşlendiğim içinmi azaldı,yoksa iştahsızlıktanmı bilmiyorum,pztesi günü kaselerce komposto ve çorba içtim ,ama kar etmedi,birde insan yemek zorundayım diye düşüdükçe daha çok iştahı kesiliyor,dünden beri yiyorum beyaz ekmek pilav falan,yeni yeni gelmeye başladı süt,hala çok iyi değil ama kızım doyarak yattı sanki günlerdir ilk kez.6 aydan küçük bebeği olanlar aman kendinizi fazla zorlamayın diyet yapacagım dıye,sonu kötü olabiliyor,azalan sütü arttırmak da çok zor,benden söylemesi
51 günlük müüü?allah analı babalı büyütsün canım ancak bana sorarsan zaten yoğun emzirdiğinden kilo verirsin, yediklerinde de aşırıya kaçma ama onun dışında ek besinlere başlayana kadar en azından 6 ay iştahını kesme.şekersiz komposto,meyve suları,boza süt yapar derler.bebeğin emsin de sağlıkla, hayatının istediğin döneminde kilo verirsin.
slm kızlar ben 2 haftdır 63 e takıldım kaldım ya
off stres basıyor benı ev iş okul bebek yoruluyorum spor yapamıyorum leslie ile yurudum bırkac gun ama yok yorgunluktan uyuya kalıyorum ne yapacam bılmem .onceden ayda 7kılo veren ben 2 haftaya yakındır 1 gr vermedım
kızlar benim sütüm çok azaldı,kızım 2 pazardan beri hiç doymuyor ,sürekli ağlıyordu,artık dün pes ettim ve mama verdim,1 seferlik 45 ml kadar,ama çok suçluluk hissediyorum,kötü bir anneyim gibi,aslında ctesi dahil gayet iyiydi keyfi,artık ateşlendiğim içinmi azaldı,yoksa iştahsızlıktanmı bilmiyorum,pztesi günü kaselerce komposto ve çorba içtim ,ama kar etmedi,birde insan yemek zorundayım diye düşüdükçe daha çok iştahı kesiliyor,dünden beri yiyorum beyaz ekmek pilav falan,yeni yeni gelmeye başladı süt,hala çok iyi değil ama kızım doyarak yattı sanki günlerdir ilk kez.6 aydan küçük bebeği olanlar aman kendinizi fazla zorlamayın diyet yapacagım dıye,sonu kötü olabiliyor,azalan sütü arttırmak da çok zor,benden söylemesi
canım ben diyet değil de aşırı yememin önüne geçmeye çalışyıorum.yoksa geldiğimden beri 3,5 kilo aldım.bu gidişe bir dur demem için size katıldım.yani sizin kadar katı bi şeklde yapamam zaten.ama çok iştahlıyım onu kesmeye çalışyırum.3 ana 3 ara öğün almaya çalışıyorum.tatlı ihtiyacımı kuru meyvelerden almaya çalışyırom.yoksa her öğünde 2-3 dilim ekmeğim de var.gebeyken 2000 cal lik bi diyetim vardı.onu uygulamaya çalışyırm.gebelik şekerim çıkmıştı da....
işte bende dediğini yapmaya çalışıoyrm şimdi.aralarda komposto veya leblebi kuru üzümle yiyorum.bol su tüketioyurm.inşallah bende verebilirim.benim bi de tartılma hastalığım var.onu nasıl yeneceğim bilmiyorum.hergün mutlaka tartılırım.veremeişsem moralim bozulur yerim bozarım yani...bu akşam alışveriş merkezinde eşime bişiler içelim dedm.o yok dondurma yiyelim dedi.burger kingilerden yedikcanım merhaba,
ben doğum yaptığımdan bu yana kızartma,aburcubur,gazlı içeçekler,ağır tatlılardan kaçındım, onun dışında iyice doyarak beslendim, hiç aç kalmadım, emzirmeye de devam edip, haftanın 3 günü yürüyüş yaptım, o zaman çok rahat kilo veriyorsun, katı bir diyet yapmadan ve sütün de kesilmeden..
onun dışında az yağla yapılan yemekler zaten kilo yapmıyor, haberin olsun
evet kızlarrr,
bugünkü diyetisyen raporum :1 kg 300 gr
üstelik 6 günde
önce bozuldum, "neden bu hafta da 2 kg veremedim" diye..şımarıklık yani
meğerse benim kilomda ve boyumda birinin zaten haftada 2 kg vermesi imkansızmış, sadece vücudum diyete alışkın olmadığından birden şok etkisi yaratıp o kadar verebilmişim..normalde vermem gereken 500 gr-1 kg arasıymış..tabii ben yine 300 gr kardayım
önümüzdeki hafta perşembe gideceğim, önümde dolu dolu bir hafta var..ama bir de önümde ne olacağı belirsiz bir regl dönemim varbu dönemde kilo verme durabilirmiş, ama sonrasında kilo kaybı hızlanırmış, bilginize arkadaşlar..
Tebrik ederim
işte bende dediğini yapmaya çalışıoyrm şimdi.aralarda komposto veya leblebi kuru üzümle yiyorum.bol su tüketioyurm.inşallah bende verebilirim.benim bi de tartılma hastalığım var.onu nasıl yeneceğim bilmiyorum.hergün mutlaka tartılırım.veremeişsem moralim bozulur yerim bozarım yani...bu akşam alışveriş merkezinde eşime bişiler içelim dedm.o yok dondurma yiyelim dedi.burger kingilerden yedik
kızlar bakın burda geçen yıl çok faydalı bilgiler paylaşılmış.bir göz atın.benim canım sıkıldı baya.çok sevdiğim şeylerin kalorisini yakmak içni ne yapmam gerektiğini görünce moralim bozuldu ..offf
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
sen başlat bence birazn önce.ad soyad,boy ve kilomuz olsun,sonrada verilen kilo,indiğimiz kilo ve hedefimiz olsun.çok şey mi oldu???teşekkür ederimm!
e hadi,noldu şu listeye..
nasıl birşey yapacağız, fikirleri alayım olmadı ben lokomotif olup başlatayım bir an önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?