Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

slm kızlar ben 2 haftdır 63 e takıldım kaldım ya
off stres basıyor benı ev iş okul bebek yoruluyorum spor yapamıyorum leslie ile yurudum bırkac gun ama yok yorgunluktan uyuya kalıyorum ne yapacam bılmem .onceden ayda 7kılo veren ben 2 haftaya yakındır 1 gr vermedım

Günaydın ...kahvaltımı yaptım,evi temizledim,pilatesi mi yaptım kızım uyuyncada lesie ile 30 dak yürüyüşümü yapıcam.Ama yarın spor yapamıycam

Günaydın ...kahvaltımı yaptım,evi temizledim,pilatesi mi yaptım kızım uyuyncada lesie ile 30 dak yürüyüşümü yapıcam.Ama yarın spor yapamıycam

aynı günde doğum yapmışız arkadaşım. kızlar merhabalar.iyi kilo vermeler.bende 65 kiloyum ve en az 57-55 olmak istiyorum.nasıl olacak bilmiyorum. yemeden duramıyorum.diyet falan hiç bana göre değil.bir gün yemesem 2. gün yapamıyorum deyip pes ediyorum.göbeğim çok iğrenç gözüküyor.allahım yesekte kilo almasak ne güzel olurdu.

Aaa evet 31 ağustos dimi:) ben de bugün tartıldım 62.6 olmuşum 300 gr daha vemişim tam diyete başladığımda 65.5 dum ki 2.5 ay oldu düşün 2.5 ayda ne kadar az veriyorum. Tam diyet yapmıyorum ağır şeyler yememeye çalışıyorum hamur işi,kızartma yapmıyorum.Aslında tatlı yemesem daha iyi olucak ama dayanamıyorum tatlıya. Ben de ilk önce 58 sonra 55 olmak istiyorum.

kızlar benim sütüm çok azaldı,kızım 2 pazardan beri hiç doymuyor ,sürekli ağlıyordu,artık dün pes ettim ve mama verdim,1 seferlik 45 ml kadar,ama çok suçluluk hissediyorum,kötü bir anneyim gibi,aslında ctesi dahil gayet iyiydi keyfi,artık ateşlendiğim içinmi azaldı,yoksa iştahsızlıktanmı bilmiyorum,pztesi günü kaselerce komposto ve çorba içtim ,ama kar etmedi,birde insan yemek zorundayım diye düşüdükçe daha çok iştahı kesiliyor,dünden beri yiyorum beyaz ekmek pilav falan,yeni yeni gelmeye başladı süt,hala çok iyi değil ama kızım doyarak yattı sanki günlerdir ilk kez.6 aydan küçük bebeği olanlar aman kendinizi fazla zorlamayın diyet yapacagım dıye,sonu kötü olabiliyor,azalan sütü arttırmak da çok zor,benden söylemesi

İnşallah sütün eskisi gibi çoğalır. Ben de yorulduğum zaman sütün azaldığını hissediyorum.Yeşillik yesen iyi oluyor birde balık dün balık yedim sütüm iyiydi

canım ben diyet değil de aşırı yememin önüne geçmeye çalışyıorum.yoksa geldiğimden beri 3,5 kilo aldım.bu gidişe bir dur demem için size katıldım.yani sizin kadar katı bi şeklde yapamam zaten.ama çok iştahlıyım onu kesmeye çalışyırum.3 ana 3 ara öğün almaya çalışıyorum.tatlı ihtiyacımı kuru meyvelerden almaya çalışyırom.yoksa her öğünde 2-3 dilim ekmeğim de var.gebeyken 2000 cal lik bi diyetim vardı.onu uygulamaya çalışyırm.gebelik şekerim çıkmıştı da....

yoksa ben emzirirken kilo alıyorum .bu 3.bebeğim.ilk 2 sinde de doğumdan sonra o kadar yedimki doğurduğum kiloya geri çıktım.bunda daha bilinçliyim ama iştahım çok açılıyor.o nedenle dikkat etmek istiyrm.offff.şu tatlıları kim çıkardıysaaaaaa

regl oldun mu?çünkü kilo tutan -daha doğrusu ödem yapan- faktörlerden biri de bu..
tabii spor da güzel verdiriyor, bu gerçek :26:

adet yaklastigindada süt azalyior adet oluncada yani

canım bol bol yeşillik ye, su tüket, proteini kısma sakın, benim diyette bile protein var bol bol..
ve önceden de defalarca dediğimiz gibi, 6 ay bitene kadar pek sıkı diyet yapmamakta fayda var..

evet kızlarrr,

bugünkü diyetisyen raporum :1 kg 300 gr
üstelik 6 günde

önce bozuldum, "neden bu hafta da 2 kg veremedim" diye..şımarıklık yani
meğerse benim kilomda ve boyumda birinin zaten haftada 2 kg vermesi imkansızmış, sadece vücudum diyete alışkın olmadığından birden şok etkisi yaratıp o kadar verebilmişim..normalde vermem gereken 500 gr-1 kg arasıymış..tabii ben yine 300 gr kardayım

önümüzdeki hafta perşembe gideceğim, önümde dolu dolu bir hafta var..ama bir de önümde ne olacağı belirsiz bir regl dönemim var bu dönemde kilo verme durabilirmiş, ama sonrasında kilo kaybı hızlanırmış, bilginize arkadaşlar..

canım merhaba,

ben doğum yaptığımdan bu yana kızartma,aburcubur,gazlı içeçekler,ağır tatlılardan kaçındım, onun dışında iyice doyarak beslendim, hiç aç kalmadım, emzirmeye de devam edip, haftanın 3 günü yürüyüş yaptım, o zaman çok rahat kilo veriyorsun, katı bir diyet yapmadan ve sütün de kesilmeden..
onun dışında az yağla yapılan yemekler zaten kilo yapmıyor, haberin olsun

işte bende dediğini yapmaya çalışıoyrm şimdi.aralarda komposto veya leblebi kuru üzümle yiyorum.bol su tüketioyurm.inşallah bende verebilirim.benim bi de tartılma hastalığım var.onu nasıl yeneceğim bilmiyorum.hergün mutlaka tartılırım.veremeişsem moralim bozulur yerim bozarım yani...bu akşam alışveriş merkezinde eşime bişiler içelim dedm.o yok dondurma yiyelim dedi.burger kingilerden yedik

Tebrik ederim

tartılma.kendine kural koy ve tartılma.
haftada bir tartılacağına söz ver kendine..tam tartılacağın zaman başka bir iş çıkar kendine, onunla oyalanırken unut o fikri.
bir de kendini hep nasıl olmak istiyorsan o şekilde hayal et, inan bana işe yarıyor

teşekkür ederimm!
e hadi,noldu şu listeye..
nasıl birşey yapacağız, fikirleri alayım olmadı ben lokomotif olup başlatayım bir an önce..
sen başlat bence birazn önce.ad soyad,boy ve kilomuz olsun,sonrada verilen kilo,indiğimiz kilo ve hedefimiz olsun.çok şey mi oldu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…