Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

slm kızlar sabah 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim ve çeyrek ekmek tost yedim(bu cok oldu )

ara öğün yemedim su içtim

öğle yemeğimde 1 bardak çay içtim dometes salatalık ve 3 tane zeytin yedim.
az önce de yeşil çayımı içtim

bu arada size birşey sorayım ben sabah 8 gibi kahvaltı yapıyorum 12 de öğle yemeği yiyorum sankı arası cıok yakın gıbı gelıyor bana bu arada canımda birşey yemek istemiyor ara öğün olmuyor yani ne yapmalıyım sizce vakitleri değiştirme gibi bir şansım yok

Son düzenleme:
merhaba kızlaaar!

kaç kişiyiz şimdi? bakıyorum topiği okuyanlar artıyor..:130: bu arada beğen butonunu aktifleştirmişler:128:

sabah kalktığımda 1 büyük bardak su+3 ceviz, kahvaltıda 2 cherry domates,2 dilim peynir,1haşlanmış yumurta,salatalık,maydonoz,5 zeytin,1 bardak light süt,2 dilim esmer ekmek yedim.kuşlukta 1 elma,öğlen de mantar ve yine kepekli makarna yedim.iştahım yok yaaaa

ya ben çift ticker istiyorum hem oğlumun tickerı hem kilo tickerı olsun..kontrol panelinden imza, oradan da grafik ekle bölümü diye yazmışlar ama ben bulamadım imza bölümünü :26:

canım ben 9-10 gibi kahvaltı ediyorum,ara öğünü 11 gibi,öğle yemeğini de eşim öğle yemeğine eve geldiğinden 12-12.30 gibi yiyorum.diyetisyene giderken programda saat 8 kahvaltı,10 kuşluk öğünü,12 öğle yemeği,15 ara öğün,17 ara öğün,18-19 akşam yemeği(benim banka çıkış saatlerime göre ayarlamıştı),eğer acıkırsam da 21-22 gibi ara öğün vermişti hamileyken.saatleri böyleydi.bende gebelik şekeri vardı,bu öğünlerden önce ve sonra günde 6 kez parmağımdan kan alıp şekerimi ölçüyordum,hey gidi günler..ara öğün dediği 1 porsiyon meyve(1 elma ve bazen ek olarak 1çaybardağı light süt vs..)
aralarda kafi süre bırakarak zamanlarıyla oynayabilirsin öğünlerin..

iki ticker içir pro üyesi olman gerek..hani isimleri kırmızı olanlar varya işte onlarınki iki ticker oluyo..biler yapamıyoruz.imza bölümümüz yok.

canım ben 90 kg ile doğuma gittim...
çıktım 78,5 kg....

40 gün sonra 71 kg....
8 ay geçti doğumdan 67 kg um...
hedefim 57 kg...

bence verirsin...
ben bu arada 68 kg da hamile kaldım...

kızlar bugün çok kötü durumdayım, daha doğrusu bu öğleden sonra beni mahvetti, 1-2 gün içinde regl olacağım ve karnım doymuyor

sabah

2 kayısı+2 bardak su
5 <zeytin+KK peynir
domates,salatalık,biber
1 dilim kepekli ekmek
açık şekersiz çay

kuşluk

1 elma

öğlen

fırında 5 dilim balık fileto
bol yağsız salata
1 dilim kepekli ekmek

buraya kadar herşey normal...

ikindi

yarım paket etiform
5 ceviz
4 grissini
1 portakal
evde cheesecake vardı bir porsiyon, onu yememek için bunları yedim ama hala karnım aç

akşam garnitürlü enginar çanağı+bol salata+5 kaşık yoğurt+1 dilim ekmek var
gece de ılık tarçınlı süt ve 1 porsiyon meyve.
hava yağmurlu, evde 45-50 dk bantta yürüyeceğim bu akşam, belki kafamı dağıtırım böylelikle..

Bugün yediklerim; Sabah ballı limonlu ılık su. Kahvaltıda domates, 5 zeytin, biraz beyaz peynir biraz kaşar peynir ve rezene çayı. Arada kepekli bisküvi yeşil çay. Öğlen kızıma yaptığım tavuk çorbası. Akşam omlet ve kahvaltılık.Gün içinde bol su.

Meraba Arkadaşlar
Bugün tartıldım.58,1 kg...1 haftada 400 gr vermişim.Amacım haftada en az 500 gr vermekti,ama olmadı
2 gün spor yapabilmiştim sadece.Bu hafta spora da ağırlık vereceğim,en azından her gün yarım saat yürüyüş yapacağım.Bakalım değişen bir şey olacak mı?

Bugün yediklerin :

Sabah : 1 büyük bardak su + 1 domates + 1 k.k. peynir + 5 zeytin + yarım paket sade etiform ( Ekmek yoktu evde, almaya üşendiğim için etiform yedim )

ara : 1 elma

öğle : 6 y.kaşığı yağsız makarna + yoğurtlu brokoli salatası

ara : yarım paket etiform

akşam : 2 tane zeytinyağlı biber dolması + 1 kase yoğurt + salata

ara : 1 greyfurt + 1 bardak tarçınlı süt

Gün boyu 2 litre su içmeye dikkat edeceğim.
Yarım saatlik yürüyüşümü yaptım.Akşam da yarım saat leslie ile yürüyüş yapmaya çalışacağım.

Hepinize iyi hafta sonları diliyorum...

Son düzenleme:
merhaba kızlar yeni katıldım aranıza.. logusalık döneminde tatlı krizine girip daha da kilo alanlardanım..hemen hemen her gun 3-4 porsiyon tatlı yiyordum ama artık kararlıyım.. kızım bugun 5 aylık oldu. 82 ile doğuma gırdım suan 76 yım. boyum 168.tavsiyelerınıze ıhtıyacım var..

Hg bence bebeğin tam ek gıdaya geçmeden sıkı rejim yapma tatlı kızartma hamur işi yeme dikkat et spor yap

ek besinlere daha geçmedik o nedenle sıkı bir diyet yapamam ancak tatlıyı azaltıp yürüyüşlere çıkmayı planlıyorum..

Son düzenleme:
slm kızlar yeni geldim aranıza
bebeğim nisanda 1 yaşına girecek
ben doğum kilolarımı verdim şuan 53 kiloyum diyet yapmadım kendi kendime egzersiz yaptım
sadece biraz göbek kaldı malesef gitmiyo bi türlü ben zayıflamak istemiyorum 52-53 iyi ama göbek nasıl gidecek..

bende emziriyorum.1 aydır ek gıdalara başladım.15-20 gündür 2 günde 1 yürüyüş yapıyorum.ılık su içiyorum.70 kilodan 67 düştüm.hedefim 60 kg.inşaallah verebilirim...................bu arada 58 le hamile kaldım...........

evet canım, hergün 1 saat tempolu yürüyüşte hakikaten farkediyor, en canlı örneği benim..
ama 2 gündür ben de pek iyi sayılmam, keyfim de yok, regl olurum bugün yarın,ondandır...
bitse de rahatlasam, normale dönsem..

sana da iyi haftasonları..

merhaba canım,

şu an gittiğim diyetisyen pilatesin sıkılaşmada işe yaradığını söyledi, 7 kg falan verdikten sonra sıkılaşmam için pilatesi bilhassa tavsiye etti, deneyebilirsin

merhaba canım,

şu an gittiğim diyetisyen pilatesin sıkılaşmada işe yaradığını söyledi, 7 kg falan verdikten sonra sıkılaşmam için pilatesi bilhassa tavsiye etti, deneyebilirsin

Gerçekten çok güzel sıkılaştırıyor ben o kadar çok zayıflamadım ama inceldim eski panotolunumu denedim sadece düğme kapanmadı göbekten

merhaba canım,

canım çok teşekkür ederim dediğin gibi plates videolarına baktım ve çok güzel karın sıkılaştırıcı hareketler öğrendim sayende hemen onlara başllıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…