- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.721
sabahları kalkar kalkmaz 2-3 kayısı+2 bardak ılık su tüket, benim sorunumu çözdü.
bir süre sonra kayısıya bağışıklık kazanmamak için, 2 küçük incir ya da 1 ortaboy incir ye ve su iç, işe yarar
slm kızlar sabah 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim ve çeyrek ekmek tost yedim(bu cok oldu )
ara öğün yemedim su içtim
öğle yemeğimde 1 bardak çay içtim dometes salatalık ve 3 tane zeytin yedim.
az önce de yeşil çayımı içtim
bu arada size birşey sorayım ben sabah 8 gibi kahvaltı yapıyorum 12 de öğle yemeği yiyorum sankı arası cıok yakın gıbı gelıyor bana bu arada canımda birşey yemek istemiyor ara öğün olmuyor yani ne yapmalıyım sizce vakitleri değiştirme gibi bir şansım yok
merhaba kızlaaar!
kaç kişiyiz şimdi? bakıyorum topiği okuyanlar artıyor..:130: bu arada beğen butonunu aktifleştirmişler:128:
sabah kalktığımda 1 büyük bardak su+3 ceviz, kahvaltıda 2 cherry domates,2 dilim peynir,1haşlanmış yumurta,salatalık,maydonoz,5 zeytin,1 bardak light süt,2 dilim esmer ekmek yedim.kuşlukta 1 elma,öğlen de mantar ve yine kepekli makarna yedim.iştahım yok yaaaa
ya ben çift ticker istiyorum hem oğlumun tickerı hem kilo tickerı olsun..kontrol panelinden imza, oradan da grafik ekle bölümü diye yazmışlar ama ben bulamadım imza bölümünü :26:
topiği azra bebekler basacak desenize
boyum 1.74
kilom 64 tü
10.5 kilo aldım 6 haftam var daha
58 olmak istiyorum..
64 kiloyla 38-40 beden giyiyorum ama ben sadece 38 giymek 40 tan kurtulmak istiyorum.36 hayatta olmaz zaten onun hayalini kurmuyorum bile.kemiklerim iri çünkü
merhaba kızlar yeni katıldım aranıza.. logusalık döneminde tatlı krizine girip daha da kilo alanlardanım..hemen hemen her gun 3-4 porsiyon tatlı yiyordum ama artık kararlıyım.. kızım bugun 5 aylık oldu. 82 ile doğuma gırdım suan 76 yım. boyum 168.tavsiyelerınıze ıhtıyacım var..
ek besinlere daha geçmedik o nedenle sıkı bir diyet yapamam ancak tatlıyı azaltıp yürüyüşlere çıkmayı planlıyorum..
2 gün spor yapabilmiştim sadece.Bu hafta spora da ağırlık vereceğim,en azından her gün yarım saat yürüyüş yapacağım.Bakalım değişen bir şey olacak mı?
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum...
slm kızlar yeni geldim aranıza
bebeğim nisanda 1 yaşına girecek
ben doğum kilolarımı verdim şuan 53 kiloyum diyet yapmadım kendi kendime egzersiz yaptım
sadece biraz göbek kaldı malesef gitmiyo bi türlü ben zayıflamak istemiyorum 52-53 iyi ama göbek nasıl gidecek..
merhaba canım,
şu an gittiğim diyetisyen pilatesin sıkılaşmada işe yaradığını söyledi, 7 kg falan verdikten sonra sıkılaşmam için pilatesi bilhassa tavsiye etti, deneyebilirsin
merhaba canım,
şu an gittiğim diyetisyen pilatesin sıkılaşmada işe yaradığını söyledi, 7 kg falan verdikten sonra sıkılaşmam için pilatesi bilhassa tavsiye etti, deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?