- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.701
öncelikle boy,şu anki kilo ve hedeflediğimiz kilo..
hımmm,acaba doğuma kaç kilo gittiğimizin de önemi var mı..gerçi neden olmasın,istatistik olur..
Bi önemi yok ama gaza geliriz diye demiştim bi fikir sadece :44:
Boy : 160 cm , kilo :58,5 , hedef : 50 kg , doğuma gittiğim kilo :69 kgöncelikle boy,şu anki kilo ve hedeflediğimiz kilo..
hımmm,acaba doğuma kaç kilo gittiğimizin de önemi var mı..gerçi neden olmasın,istatistik olur..
Tebrik ederimmmmevet kızlarrr,
bugünkü diyetisyen raporum :1 kg 300 gr
üstelik 6 günde
önce bozuldum, "neden bu hafta da 2 kg veremedim" diye..şımarıklık yani
meğerse benim kilomda ve boyumda birinin zaten haftada 2 kg vermesi imkansızmış, sadece vücudum diyete alışkın olmadığından birden şok etkisi yaratıp o kadar verebilmişim..normalde vermem gereken 500 gr-1 kg arasıymış..tabii ben yine 300 gr kardayım
önümüzdeki hafta perşembe gideceğim, önümde dolu dolu bir hafta var..ama bir de önümde ne olacağı belirsiz bir regl dönemim varbu dönemde kilo verme durabilirmiş, ama sonrasında kilo kaybı hızlanırmış, bilginize arkadaşlar..
Canım mutlaka öğretmenliğe dönmelisin.O kadar rahatım ki, bebeğim ve ben ayrı kaldığımız için pek etkilenmiyoruz bile.Çünkü öğlen bile olmadan eve dönüyorum ben.Benim okulum tam gündü,sırf bebeğim için sabahçı-öğlenci olan bir okula tayinimi istedim.benim oğlum akşam 19.00-19.30 arası uyuyor.Sabahları 07.00 gibi kalkıyor, emziriyorum. Sonrasında 1-2 saat daha uyuyup kalkıyor. Şimdilik rutin böyle.
aa Melek76,ben de Fransızca öğretmeniyim ama mesleğimi yapmayıp -atamalar da olmadı biliyorsundur- turizm mesleğine yöneldim. Yıllardır Fransızları Türkiye'ye getiren acentalarda çalıştım, hamile kalabilmek için işi bıraktım çünkü yaptığımız iş müthiş stresli ve ne kadar program yapsan da mesela bir uçağın rötarı ile anlık çözüm bulmaya mecbur olduğumuz bir işti, dolayısıyla oğlum doğduktan sonra da onunla ilgilenme kararı aldım..ama sanırım 3 yaşından sonra sözleşmeli öğretmenlik yapacağım.
Tatlı bebişler için her şeye değer canım.İş her zaman ikinci planda kalır,önce bebişler...melek76, hala karar vermiş değilim işime geri dönüp dönmeme konusunda.. bakalım zaman gösterecek..:97:
Ben varımmmya sadece 4 kişi mi yapacağız?
hani kimseden ses soluk yok
yo yo,bence güzel fikir
yapalım
ama artık bir an önce bana bilgilerin gelmesi lazım.
o zaman şu bilgiler lazım:
hamileliği bitirdiğimiz kilo
diyete başlama tarihi
diyete başladığımız kilo
hedeflediğimiz kilo
şu anki kilo
boy
unuttuğum birşey var mı? :26:
yo yo,bence güzel fikir
yapalım
ama artık bir an önce bana bilgilerin gelmesi lazım.
o zaman şu bilgiler lazım:
hamileliği bitirdiğimiz kilo
diyete başlama tarihi
diyete başladığımız kilo
hedeflediğimiz kilo
şu anki kilo
boy
unuttuğum birşey var mı? :26:
Hamileliği bitirdiğim kilo : 77
Diyete başlama tarihi : tam hatırlamııyorum ocak sonuydu
Diyete başladığım kilo :65.5
Hedef kilo : önce 58 sonra 53:)
Şuan ki kilo : yarın tartılcam
Boy : 1.66
kızlarımız adaş olacak.bende azra koyacağım
maksimum 8 hafta sonra aranızdayım kızlar ona göre
Kızlar bide nasıl doğum yaptınız ben sezaryan oldum göbek çok gıcık hamile gibi
ben ilkini normal doğum yapmıştım hemen eski haline döndü.inşallah buda kolay ve normal olur
Ben malesef normal doğuramadım çok korktuğum için.Sen ne güzel normal doğurmuşsun, 2.daha kolay olur derler inşallah kolay geçer doğumun. İlk çocuğun kaç yaşında?
evet hedefm 53 olmak.boyum 1.65cmcanım,
boy ve hedef kilon?
Kızlar bide nasıl doğum yaptınız ben sezaryan oldum göbek çok gıcık hamile gibi
ben ilkini normal doğum yapmıştım hemen eski haline döndü.inşallah buda kolay ve normal olur
2 sine yeni girdi.aralarında 25-26 ay falan olur herhalde..ne zaman doğduğuna bağlı..yuvarlak hesap 2 yaş de sen şuna.büyüyünce aramızda 26 var demicekler sonuçta dimi
canım şu anki kilon kaç hamilelikte kaç kilo aldın...
bu kadar dikkat ediyorsan kesin az almışsındır sen....
benim kızımın da adı azra
Evet tartıldım 62.7 (kabız oldumadet olmaya başlıyorum ama çok çok az tam olamadım bunlarda etken galiba yoksa bahane mi benim için :26:)
canım şu anki kilon kaç hamilelikte kaç kilo aldın...
bu kadar dikkat ediyorsan kesin az almışsındır sen....
benim kızımın da adı azra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?