- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.641
çok güzel canım,Antalya da yaşamanın avantajlarını yaşıyorsun.Buradaki domates,salatalık bile çok iyi değil...Sabahları kuru kayısı yemenin faydaları neymiş acaba
Benim bebişimde 1 haftadır 6.30 da kalkıyor.Öncesinde 7-8 arası uyanırdı.Ama akşamları çok şükür 8-9 arası mutlaka uyuyoruz :)
Ben işe başladım arkadaşlar.Gerçi öğretmen olduğum için 1 günüm boş ve haftanın diğer günleri de 11 de dersim bitiyor.Çalışmak beni ve kızımı etkilemedi çok şükür.Ben işteyken de annem bakıyor bebişime.Sizler çalışıyor musunuz ?
slm kızlar.ben de kendi çapımda başladım sayılır.pazar dikkat etmeye çalıştım ama dışarda kahvaltı ettik eşimle.sonrasında evde az yemeye çalıştım.yoğun emziriyorum çok karnım acıkıyor.benim 6 öğünü atlamamam gerekiyor.yoksa karnım kazınıyor resmen.henüz 6 öğüne geçemedim.bugün yediklerimi yazayım.
kahvaltıda :
salçalı ekmek 3 dilim
az kaşar peynir,5-6 yeşil zeytin
1 bardak normal süt
arada 1 elma, 1 portakal,
3 saat sonra 1,5 kase çorba
4-5 kaşık mantar ymeğei
2 dilim kepekli ekmek
yarım bardak yoğrut
sonra misafirliğe gideceğimiz için yemedim bi daha.orada 1 ıslak kek,1 baklava.3 bardak çay 1 er kesme şekeri ile
eve geldiğimde leblebi,1 beypazarı kurusu ve 1 lt su
bugün kızımı dr a götürürken yolda yürüdük,ondan öncede bebeği götürmüştük zaten.bu da sporum benim bu günlük:)))
kızlar yaa ben tatlandırıcı kullanamk istiyorum.şekersiz içecekler bana iğrenç geliyor.internetten anne sütüne geçmeyen bi tatlandırıcı buldum.ona başlamayı düşünüyorum.splenda diye.sizler ne alemdesiniz???
benim için büyük başarıydı oysa yediklerim:)))üstelik dün 600 gr vermişim.heralde yoğun emzirdiğim için51 günlüğüz:))ıslak kek?baklava? ben de istiyoruuuum:84: ama yemiyorummm.. çabama kıyamıyorum,ondan bozmuyorum beslenme düzenimi..
tatlandırıcı kullanmamaya çalış bence canım,çünkü içeriği zararlı çoğunun,aspartam,sakkarin.. ama o ürünü araştır netten, eğer mantıklıysa kullan istersen.ben diyetisyene devam ederken bana şekeri doğal şekerlerden yani meyvelerden almamı söylemişti...
melek76, hala karar vermiş değilim işime geri dönüp dönmeme konusunda.. bakalım zaman gösterecek..:97:
benim için büyük başarıydı oysa yediklerim:)))üstelik dün 600 gr vermişim.heralde yoğun emzirdiğim için51 günlüğüz:))
symrnecim tarif güzel gözüküyor,mutlaka deneyeceğim,ben de mücveri vs.. daha sağlıklı olsun diye fırında yaparım.yalnız patlıcanın mevsimi değil,şimdi büyüklükleri çok korkutuyor beni hormonlu mu acaba diye,en iyisi mevsiminde yani hazirandan sonra..
kızlar hani excel tablo falan kim demişti,hepimizin değerlerini tutacaktık, birisi tutmaya başladı mı?yoksa kendimiz takibe devam mı edelim?
su için, bol bol su için.aklınıza gelmişken hadi alın bir bardak,şimdi de için.
ay çok özür dilerimm,ben buradaki herkes Antalya'da yaşıyor sanıyorum..burada köylü kadınlar kendi bahçelerindeki patlıcanları getirip satıyorlar da..burada görmen lazım, küçük küçük, harika görünüyorlar..!
bu sebze olayı çok kötü İstanbul'da,eşimin ailesini görmeye gittiğimizde bir taze fasülyeler gördük pazarda "ay dedim bunları nasıl yiyorsunuz?"
evet nasıl yapıyoruz bu tablo işini?? bir karar versek yarın, işi bitirsek.
ben diyetisyenin vermiş olduğu yiyecek formunu doldururken, ne kadar yürüyüş yaptığımı ve ne ne kadar su içitiğimi de yazmak zorundayım, o yüzden de mecburen hergün en az 2 lt su içiyorum,işe yaradı bu formül..
yarın kontrolüm var, dilerim kilo kaybetmişimdir..korkudan tartıya çıkmıyorum evde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?