Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

kızlar selam.
pek keyfim yok giremedim birkaç gündür.dr.a gittik de,biraz zayıflamış oğlum, dün kan testleri idrar testi falan filan..onun da benim de hiç keyfimiz yoktu.zaten dr.a geldiğini anlıyor hemen avaz avaz ağlamaya başlıyor. şu ek gıda işi sinir bozucu,yemiyor bizimki.öğle 1/3 kase çorba,akşam da 1/2 elma püresi hepsi o kadar bakalım sonuçları alacağız haftaya, inşallah bişey çıkmaz.idrar yolları iltihabı vs olabilir dedi dr.
beslenme düzenime de dikkat edemedim maalesef
yarın yine çekidüzen vereceğim kendime.
symrnecim tablo hazır mı bakamadım geçmişe..
galiba aranızda en kilolu olan benim,nerdeeee o 5le başlayan sayılar.. yaş da 30..ikinciyi düşünsem kaç kilo olurum kimbilir

geçmiş olsun pinktomato...benim de sorunum,oğlum meyve yemiyor, ben de çözümü elma suyu içirmekte buldum.Milupa'nın organik meyve suyundan aldım denemek için, bayıla bayıla içti..artık evde suyunu sıkıp içireceğim, yapacak birşey yok..

bizimki de dünden beri hapşırıyor ve burnu akıyor dün gece biraz Calpol verdim,ateşi çıkmasın diye,işe yaradı..

şu kilo olayına da kafanı takma,yoksa veremezsin..ona bakarsan aranızda en kısa olan da benim
beynine sürekli "bu kilolar gidecek"komutunu ver,inan bana işe yarayacak..
karamsar olmayalım

tablo hazır,şimdi eklemeye çalışacağım.

sevgiler

geçmiş olsun bebegın ıns en kısa zamanda duzelır .ek gıda sorun bebeklerde benımkıde dogru düzgün yemiyor o yüzden cok canını sıkma olur mu..

arkadaşalar bende doğum yapalı 3 ay oldu hala vermem gereken 8 kilo falan var ama bende insülin direnci var ne yazıkki çok az yediğimde hiç kilo veremiyorum çünkü 2 satte bir bişeler atıştırmam lazım ama bebişle uğraşamaktan imkansız gibi bişey bu çoğu zaman akaşama kadar bikaç bisküviyle falan geçiyo gün çok zor offf offf

merhaba arkadaşlar,
kilolarla başım dertte..
çok canım sıkın .
3 ay oldu doğum yapalı.65 ile gebe kaldım.75 ile doğuma gittim.doğumda 5 kilo gitti ama ben hemen 3 kilosunu geri aldım.şu an 73 kiloyumm.boyumda 1.60 .yani anlayacağınız çok kilolu görünüyorum.karnım sarktı resmen.hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum.eski kıyafatlarimden biri bile üstüme olmuyor.
birde şöyle bir sorunum var bebeğim göğüs ucum uzamadığı için meme ememedi.ancak sağıp veriyorum.bu nedenle evden çıkmak pek mümkün olmuyor.sıkıntıdan sürekli yiyorum.özellikkle hamilelikte çok tatlı yemeye alışmıştım .şimdi de tam gaz tatllı yiyorum.çok ekmek yemeye başladım.yedikten sonra pişman oluyorum ama dayanamıyorum.
bu gün artık moral bozukluğu tavan yaptı.dikkat etmek istiyorum.bu dönemimde bana destek olursanız ve fikirlerini paylaşırsanız çok sevinirim.

hamileliğe başladığım kilo:62
doğumda 80
doğum sonrası:72
diyete başladığım killom 72
şimdiki kilom 68 67 arası gidip geliyorum
boyum 169 cm
hedefim 60
3 ayda anca 4 kilo verebilmişim sezaryenle doğum yaptım bide sadece anne sütü veriyorum bebişime..

Öncelikle meraba,
Yalnız değilsin arkadaşım aynı dert bendede var,ne yapalım en büyük derdimiz bu olsun.70kiloyla hamile kaldım doğumda 82 kiloydum,doğumdan sonra 6 kilo gitmişti çok sevinmiştim bu kadar çabuk, şimdide 5 kilo fazlam var.10 gündür rejimdeyim.herşeyden yiyorum ama çok az.hem sen daha emziriyorsun sıkı bir diyete başlama zaten bide biran önce tatlıyı kes bol su iç herşey kafada bitiyor verenler nasıl veriyor millet 20-25kilo zayıflıyor eminim sende başarırsın.çok tatlı yemek süt yapmıyor hikaye onlar kesinlikle bol sıvı şeyler süt yapar bunu unutma
Bide ben acayip deşarj oldum burda. şu diyet başarı öyküleri varya insanlar nasıl zayıflamış resimlerini de koymuşlar şok oldumeminim bizlerde başarabiliriz ama boğazımızı tutarak başarılar canım

Benim bugünkü menüm şöyle,
Sabah meyveli musli yedim sütle karıştırıp ara öğün yemedim normalde 1 meyve yiyorum.
Öğlen zeytinyağlı lahana yemeği küçük bir tabak ekmek yok,yanında domates ve salatalık ve acı biber
ara öğün saat 4de bir çaybardağı yoğurtla karıştırılmış yulaf ezmesi hem tok tutuyor akşmada daha az yiyorum.
Akşama yine aynı yemek yanında bu sefer çorba ve cacık yapıcam ve 6dan sonra hibişey yemek yok sadece bol su ekmeği tamamen kestim bazen kepekli yiyorum 1 dilim o kadar başta biraz zor oldu ama alıştım artık canımın istediği şeylrden çok az nefimi köreltmek için yiyorum kararlıyım vericem inşallah

Selam yarın yatlı misafirim geliyor spor yapamıycam ama yediklerime dikkat etmeye çalışıcam.

sabah
1 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

form çy

ara bi meyve bi galeta yeşil çay

ögle et ızgara yogurt
salata
1 dilim ekmek

ara
1 galeta bir meyve yaşel çay

akşamada
bi keçpe ıspanak yemegi
yogurt
1 dilimekmek
ve salata
sanırım bide mate çayı içerim
tamamdır

acıkırsam bi tane dahameyve yerim

canim süt yapsin diye sakin cikolataya sarilma bende senin gibi dayanamiyorum önüme gelen tatlilari yerken nasil mutlu olyuorum anlatamam ama bir yerde nokta koymak lazim kilo vermek istiyorsan önce tatliyi kes sonra yavas yavas kilo verirsin tatlidan uzaklastiginni anlarsan bu seferde porsiyonlarini kücült canim seni cok iyi anlyiorum

ay aksattım epeydir günlük icraatlarımı

sabah
2 kayısı+2 bardak su
5 zeytin+KK peynir
domates,salatalık,biber
1 dilim kepekli ekmek,
şekersiz açık çay

kuşluk
1 kivi

öğlen
6 yemek kaşığı dolusu sebze türlüsü
5 yemek kaşığı yoğurt
bol yağsız salata
1 dilim kepekli ekmek

ikindi
yarım paket etiform

akşam
yarım tavuk göğsü ızgara
bol yağsız salata
1 dilim kepekli ekmek

gece
1 bardak ılık tarçınlı süt
1 elma

1 saatlik tempolu yürüyüşümü yaptım
2,5 lt su içtim
bugün vicdanım rahat uyuyacağım

hey hey heyyy
burada moral bozukluğu yok,karamsarlık ta yok..olan karamsarlıklar da geçici.
şimdiii, önce bu topikteki önceki yazışmalara bir göz atıyorsun ve kendini motive ediyorsun, bak biz hepimiz bir kendimize geldik, şimdi iyi kötü bir şekilde kilo vermeye çalışıyoruz.
ondan sonra burada tekrar görüşelim
sevgiler

canım hepsi iyi güzel de..
akşam yemeğindeki ıspanağı keşke 6 kaşık dolu dolu yesen..o zaman acıkmayı önler,şeker içeren meyveyi çoğaltmazsın, bilgine..

hadi hadi, nerde millett..
canlanmak lazım...diyetçi arkadaşlardan ses soluk yok??
perşembe geliyor, kontrol günüm yaklaştı

kuzular günaydın! işte geldim burdayım
sonunda regl oldum,son dönemlerdeki halet-i ruhiyemin sebebi buymuş, oh beeee..
bugünden tezi yok toparlanma vaktidir, bir süredir pek dikkat edemedim beslenme düzenime.
sabah 1 büyük bardak su içtim 3 cevizle. şimdi de 1 çay bardağından az light sütle minicik bir kase meyveli cornflakes yiyorum.öğlen nohut akşam et var.aralarda yine elma,fındık yiyeceğim.:125:
symrne günaydın tatlım, exc formatı desteklemiyorsa,sheet'i ctrl a,ctrl c,ctrl v yap,boş sütunlarda geliyorsa sadece dolu sütunları seçip aynı işlemleri yap,direkt mesajda gönder olmazsa.mesaj yazarken şu yazdığımız kutunun üstünde en sağda table kutucuğu da varmış aslında,ona da paste yapabilirsin belki :126:
eylülüngülü sağol canım, haftasonu da gideceğiz ama bakalım test sonuçları için arayacağım bugün doktorunu,inşallah bişey çıkmaz.hala iştahsız,ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım,bi de geceleri saat başı uyanıyor zombie gibiyim o yüzden.aslında bu uykusuzluk da metabolizmayı etkiliyor kilo sebeplerinden biri de bu olabilir :26:

slm kızlar bugün sabah kahvaltı edemedım gec uyanmıstım kızımı hazırlamaktan vakit bulamadım

ara öğünde 1 bardak yeşil çay içtim birde çubuk kraker yedim
öğleye kadar 500 ml su içtim

öğleyin 3 yemek kaşığı patates salatası
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 bardak çay hüplettim

az öncede form cayı içtim

HBK DBT DBK HEDEF BOY ŞU ANKİ KG HBK HAMİLELİK BİTİŞ KİLOSU
symrne 79 4 Mart 2011 67,2 53 1,55 64,0 DBT DİYETE BAŞLANAN TARİH
melek76 69 12 Mart 2011 58,5 50 1,60 58,1 DBK DİYETE BAŞLANAN KİLO
pinktomato 82 9 Mart 2011 78 60 1,63 78,0
bozo85 77 31 Ocak 2011 65,5 53 1,66 62,7
ece78 96 12 Mart 2011 94,3 80 1,78 92,5
eylülün günü 75 8 Şubat 2011 67 55 1,60 63,1
07 papatya 23 Ocak 2011 68,3 53 1,65 61,0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…