Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

büyüksün pinktomato,oldu tablo teşekkürler.
ben hala regl olamadım, mevsim değişiyor, saat gibi işleyen vücudumu sapıttırdı,bekliyoruz işte..

canım bebeğinin iştahsızlığı sabah kahvaltısı ile ilgili olabilir mi..ben birara yumurtayı fazla vermiştim, meğer çocuk öğle yemeğinde o yüzden iştahsızmış, şimdi kahvaltıda sadece çeyrek yumurta sarısı veriyorum..tabii doktorlar daha iyi bilir, sonucunu bizimle paylaş..

evettt,

benim diyet tam gaz devam..ama yine de hala regl olmadığım için bu hafta kontrolde kilom ne çıkacak merak ediyorum..evde ısrarla tartılmıyorum demoralize olmamak için..

bugünkü icraat

sabah
2 kayısı+2 bardak su
5 zeytin,KK peynir,
domates,salatalık,biber
1 dilim kepekli ekmek
açık şekersiz çay

kuşluk
1 elma

öğlen
5 dilim balık fileto fırında
bol yağsız salata
1 dilim kepekli ekmek

ikindi
yarım paket etiform

akşam
6 yemek kaşığı dolusu ıspanak
5 yemek kaşığı yoğurt
bol yağsız salata
1 dilim kepekli ekmek

gece
1 bardak ılık tarçınlı süt
1 kivi

1 saatlik yürüyüşümü yapıp, 2 lt.den fazla su içtim.
en güzeli de, artık yürüyemediğim zamanlar süper rahatsız hissediyorum kendimi

Ellerine sağlık

kızlar benide ekleyin göbeği eritmeye kararlıyım hbk:69 tam 19 kilo aldım şuan 53 kiloyum hedef 51 ama en önemlisi göbek:) boy 165 diyet ve spora bugün başlıyorum yani 22.03.2010 diyete başlanan kilo 53 dediğim gibi kilom yok aslında ama göbek kaldı biraz onu eritmem lazım..

Son düzenleme:

ah arkadaşım beni de eklersen çok sevinirim.benim durum herkesten kotü.doğum sonrası kilom 71 diyete başalama kilom 73 .bu arada diyete cuma günü başlayacağım.yani 25 mart 2011.ilk hedefim 65.boyum 1.58.
şimdiden teşekkür ederim.

kızlar bu arada, tablo güncelleme işlemini hangi gün yapsak?

ay şımarıklık gibi olacak ama cumadan cumaya yapsak.hem ben cuma başlayacam hem de cumartesi pazar ipin ucu azcık kaçarsa cumaya kadar toparlarız.ama yine de siz biilirsiniz.

bu arada hergün yemek listenizi yazıyormusunuz ve hergün tartılıyormusunuz?

ben pazadtesinden pazartesiye tartılıyorum.öyle tickerimi değiştiriyorum.liste çok güzel elerine sağlık.dogumdan çıkış kilom 68 benim.ah lohusalıta çok aldım benn..

kızlar son durum:

HBK DBT DBK HEDEF BOY ŞU ANKİ KG HBK HAMİLELİK BİTİŞ KİLOSU
symrne 79 4 Mart 2011 67,2 53 1,55 64,0 DBT DİYETE BAŞLANAN TARİH
melek76 69 12 Mart 2011 58,5 50 1,60 58,1 DBK DİYETE BAŞLANAN KİLO
pinktomato 82 9 Mart 2011 78 60 1,63 78,0
bozo85 77 31 Ocak 2011 65,5 53 1,66 62,7
ece78 96 12 Mart 2011 94,3 80 1,78 92,5
eylülün günü 75 8 Şubat 2011 67 55 1,60 63,1
07 papatya 68 23 Ocak 2011 68,3 53 1,65 61,0
ezgi 69 22 Mart 2011 53 51 1,65 53,0
1emine1 71 25 Mart 2011 73 65 1,58 73,0

gün konusunda lütfen çabuk karara varalım, benim için perşembe ya da cuma uyar.

kızlar cuma yaparsak bende katılmak istiyorum cuma yarışmlarında da varım çünkü.ama emziren annelerle de deneyimlerini paylaşmak istiyorum:)

Bilgilerimi yaziim..
HBK:82
DBT:27 OCAK 2011
DBK: 72.4
HEDEF:60
ŞUANDA:65.6
BOY:1.65

(gökçenim kimse duymasın) selam bayanlar bende doğum kilom 82 , şu ankki kilom 71, diyete başlama tarihim 23.03.2011 , boyum 1,63 civarı hedefim 60 kilo...benide grubunuza alırsanız memnun olurum nasıl zayıflıycaz biz şimdik çok hırs yaptım yardımlarınızı bekliyom herkese selamlar..:87::87:

Son düzenleme:
kızlar nasılııııız kiloları veriyoruz,göbüşlerden kurtuluyoruz
bikaç gündür canım hiçbişey yemek istemiyor reglden,iyi mi kötü mü anlamadım :26:
symrne eline sağlık canım,listeye göre giderek kalabalıklaşıyoruz süper :13: anne gruplarında da duyurulabilir.
perş cuma hiç farketmez,bana uyar.
oğlumun tahlillerini sordum bu arada, demir eksikliği varmış, günde 5 damlayı 10 damlaya çıkardı dr,kabızlığı da var ama ne yapıcam bilmem.. pekmez de vereyim diyorum..
gruba yeni gelen arkadaşlar,hoşgeldiniiiiiz her gün ne yediğimizi ve yapıyorsak sporumuzu günahıyla sevabıyla yazıyoruz biz buraya..(ben gerçi biraz aksattım son zamanlarda ama hemen dönüş yapacağımmm)
aa aslında mesela her gün pek sevilmeyen meyve veya sebzelerin faydalarını da yazabiliriz buraya,yememiz için teşvik olur.her gün birisi bir meyve,sebze,ot,çay,yemek vs.. faydasını yazabilir.
aklıma mısır çarşısında almayanı dövdükleri beşli zayıflama çayı geliyor örneğin(ben kullanmıştım ama hiçbir faydasını görmemiştim orası ayrı) içeriğini tek tek irdeleyebiliriz.yada funda çayı veya yeşil çay mesela, bana iyi gelmişti yıllar önce ama önemli olan "emzirme döneminde kullanılabilir mi" falan..sütü artıran ama kalorisi de düşük olan yiyecekler vs..çünkü ortak özelliğimiz doğum yapmış ve çoğunlukla emziren anneler olmamız..yani olabilir de olmayabilir de , benimki bi fikir işte..
:103:

bende dahil olabilirmiyim acep?
doğum kilom 80
doğum sonrası 72
şuanda kendi çabamla 68
boyum 169
hedefim şimdilik 62 asıl ideal kilom 58
bu arada bende insülin direnci var ahhhh ahhh

her gün 45 dk yuruyuş
1kayısı
2kk peynır+1haslanmış yumurta+bol yeşillik+sekersiz cay

2 ceviz ve 1 meyve

corba+etlı yemek+salata
yağsız

1 meyve

etli yemek+salata+yoğurt

meyve1 veya 2

yemeklere ve salataya ilave yağ koymuyorum
bol su
tatlı krızı durumunda tarçınlı sıcak sut(sütlaç niyetine)içiyorum ya da kuru kayısı
:79:

bu arada sadece sabahları 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum bir de emzirdiğim için doktorun önerdiği malt içecegini tüketiyorum günde 1 tane .. bakalım sonuç nasıl olacak

bende dahil olabilirmiyim acep?
doğum kilom 80
doğum sonrası 72
şuanda kendi çabamla 68
boyum 169
hedefim şimdilik 62 asıl ideal kilom 58
bu arada bende insülin direnci var ahhhh ahhh

merhabalar insülin direnci nedir şeker felan gibi bişimi ya merak ettim biraz yazarmısın diyetin bi zararı olmasın canım...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…