Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

bu arada sadece sabahları 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum bir de emzirdiğim için doktorun önerdiği malt içecegini tüketiyorum günde 1 tane .. bakalım sonuç nasıl olacak

canım tarçınlı sütü nasıl yapıyorsun.bir de bu malt içeceğini belirli bir öğünde falan mı içiyorsun yoksa gün içerisinde azar azar mı içyorsun.

saol bacııım vercem beya hırs yaptım yidiklerimi nasıl yazcam napcam ben şimdik burda bi koçumuz yokmu direktör arkadaşımız kim bizi yönlendiren birisi olcakmı ay çok sordum

bende tam bilmiyom buranın kuralları canım biri bizi aydınlatsın:) kurallar falan vardır elbett..?

canım tarçınlı sütü nasıl yapıyorsun.bir de bu malt içeceğini belirli bir öğünde falan mı içiyorsun yoksa gün içerisinde azar azar mı içyorsun.

sıcak süte toz ya da çubuk tarçın koyarak..ben çubukla seviyorum tabi süt bir su bardağından biraz az diyet ve şekersiz olacak. malt içeceğini de asidi kaçmasın diye soğuk olarak ve bir öğünde tüketiyorum.aslında kalorisi yüksek diyolar ama emzirdiğim için ondan ve et-peynir besininden tüketmeliyim çok korkuyorum sütüm azalır diye gerçi 3 hafta sonra ek besine geçeceğiz ama olsun..

merhabalar insülin direnci nedir şeker felan gibi bişimi ya merak ettim biraz yazarmısın diyetin bi zararı olmasın canım...:26:

canım walla bizim aile ne yazıkki hep şeker hastası ve genellikle şeker hastalığı öncesi çıkan ve de kilo aldıkça daha vahileşen bi hastalık.
şeker hastalığında(yüksek şekerde) vucut insülini az üretir yani yediklerini daha çobuk enerjiye çevirir hemen yakar onun için dışardan insülin alırlar.
ama reaktif hipoglisemide yani insülin direncinde ise vucut gereksiz yere insülini fazla üretir ve yediklerini enerji yerine yağa dönüştürür yani anlıcağın benim ve benim gibilerin yapması gereken en önemli şey şekerimizi düşürmemek çünkü şekerimiz düşünce yediğin bi meyve bile şekeri aniden yükseltiği için hoppp direk depoya koyuyo yağ olarak geri dönüyo.
aslında çoğu kişide var bu hastalık ama ne olduğunu anlamıyoruz ben hep kiloluydum ve de hep çok az yerdim, bütün gün bişe yemezdim snra az bişey yesemde başımın ağsından duramazdım, açken inanılmaz sinirli olurdum gibi gibi
anlıcağın 2 saatte bir beslenmem gerekiyo az az sık sık vede hep diyorlar ya proteinle karbonhitratı karıştırma diye şeker hastalrı için tam tersi meyve bie yesen yanına yoğurt yada süt tüketmelisinki şekerin yavaşca yükselsin yediklerini yak diye ama bebişle süt ve süt ürünleri acaip gaz yapıyo olmuyo..

çok uzattım galiba

yok estafirullah ne uzatması çok sağol çok faydalı bişi yazdın bende ablamla bugün onu konuşuyodum ablamla aynı şeyleri yiyorum o zayıflıyo ben aynıyım akşamları yemiyorum bide demekki yapmam gereken yememek diil sık sık az az yemek bide öyle deniyelim bakalım hem aç kalıp hem kilo verememktense bu yöntemi denemek daha akıllıca bi araştıriim bakiim benim de babam halalarım hep şeker hastası sanırım bizimde geleceğimiz pek şekerli olucak allah hakkımızda hayırlısını versin ben emzirme olayını kapadığım için bu konuda kendime biraz daha acımasız olucam sanırım bakalım ne çıkıcak inşallah bu kilolardan bikaç ayda kurtuluruz ....

kızlar hepiniz hoşgeldiniz!
canım diyete başladığında kaç kiloydun,bu bilgi eksik..
şimdiden teşekkürler

sevgiler

pinktomatocum selam,

ben ilk günden beri Ferrosanol veriyorum 8-9 damla,bizimkini de kabız yapmıştı. Doktor çözümü söylediğinde gülmüştüm -çok iyi bildiğim bir çözüm olduğu için-

bir kayısıyı suda iyice yumuşatıyorsun, sonra bunu cam rendede rendeleyip bebeğine yediriyorsun, biraz da su..işe yarıyor.
ikinci çözüm : eğer yatmadan önce iyi geceler maması yediriyorsan, bir tatlı kaşığı kadar zeytinyağını ekliyorsun, sonuç başarılı, tecrübeyle sabittir

sebze-meyve-ot faydalarını yazmak faydalı olabilir,hem bu sayede daha bilinçli beslenip bilmediklerimiz konusunda da bilgilenebiliriz

sevgiler

çok geçmiş olsun, bir tanıdığım sebebiyle çok iyi biliyorum bu rahatsızlığı..
öncelikle mutlaka bir kan tahlili yaptır -ki eminim yaptırmışsındır- ve kesinlikle bir profesyonelden alacağın diyet listesi ile rejime başla derim.
benim tanıdığım bir diyetisyen eşliğinde şu ana kadar 14 kg verdi, hala da devam ediyor çünkü obezite sınıfına girmiş bu rahatsızlık yüzünden
bir de spor, yani bedava olan spor yürümeyi bile yapsan yeter,süper işe yarıyor..
bu arada seni de listeye aldım

sevgiler

tamamdırr,oy birliği ile kilo afişe gününün cuma olmasına karar verilmiştir..

bu durumda yarın diyetisyen kontrolümde çıkan kiloyu sizinle paylaşmıyorum,cuma günü bildiririm

tabii bu sabah regl oldum, vücut hemen ödem yaptı, reglimin ilk gününe rağmen 1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım, dilerim kilo vermişimdir...gerçi sevgili diyetisyenim regl olduğum hafta kilo vermemi beklemediğini baştan söylemişti...bakalım.

veee bugünkü icraatım:

sabah
1 incir+2 bardak ılık su

KK peynir,5 zeytin
domates,salatalık
1 dilim kepekli ekmek
açık şekersiz çay

kuşluk
1 elma

öğlen
6 kaşık ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt
bol yağsız salata
1 dilim kepekli ekmek

ikindi
yarım paket etiform

akşam
yarım tavuk göğsü ızgara
bol yağsız salata
1 dilim ekmek

gece
1 bardak ılık tarçınlı süt içeceğim
yanında da 1 portakal olacak.

yarın diyetisyene regl olduğumu söyleyip, SÜTLAÇ yiyip yiyemeyeceğimi soracağım ya da kazandibi...

bu arada şu ana kadar 2 lt su içtim, akşam su ve bitki çayı ile en az 2,5 lt yi bulur
gündüz 1 saat tempolu yürüyüşümü de yaptım..

kızlar bugün sporlarımı yaptım 50 tane mekik çektim smyrne arkadaşımın tavsiyesiyle izlediğim plates videolarındaki hareketleride yaptım
cuma günü verdiğimiz kilolarımı yazıcaz eğer öyleyse ben kilo vericeğimi sanmıyorum 53 kiloda takıldım bi süredir diyette yapmıyorum sadece göbek gitse yeter egzersiz haricinde neler yapabilirim göbek için lütfen yazsın birileri takmış durumdayım dışardan görenler çok zayıfsın diyo ama göbeğimin şeklini bi tek ben görüyorum çok gevşek göbek deliğim bile eskisi gibi değil offf

merhaba arkadaşlar bende arnıza katılabilirmiyim.Yalnız ben doğum sonrası değil 1 senedir evde hareketsiz kalmaktan aldığım 14 kilodan kurtulmak istiyorum.Aslında birçok defa rejim yapmayı denedim hamur işi ve ekmeyi kesip spor yaptığım halde kilo veremediğim için sinirlenip bırakıyordum.Ama zayıflamayı çok istiyorum.Eşimde zayıflamamı çok istiyor ama zayıflayamıyorum.Aslında benim tek sorunum evde hareketsiz kalmak Ayyy unuttum büyük bir sorunum daha var tatlısız yapamamak tatlı birşeyler yemeden duramıyorum ne yapabilirim. birde spor yapmayı sevmiyorum ama rejim yaptığım zamanlarda yapıyordum.

aminnn bikaç ayda eski kıyafetlerime girmem lazım gerçi doğum yapalı daha 3 ay oldu ama olsun bi bilsen hamileyken sırf kilo almıyim diye neler neler yaptığımı ama aldım işte hergün yürüyüş falan hiçbişeye yaramadı hamileliğin bile keyfine varamadım((
kornflex ara öğun için iyi oluyo tavsiye ederim hatta yapabilirsen akşam yemeği yerine çok çok işe yarıyo..

olsun,doğum sonrası olması önemli değil, önemli olan zayıflamak istiyor olman, hepimizin derdi bu
ben şu an diyetisyene gidiyorum, istersen önceki sayfalarda uyguladığım diyeti yazmıştım, eğer bir sağlık problemin yoksa uygulayabilirsin.
bu arada katılmak istiyorsan bir önceki tabloda istenilen bilgiler var,onları bildirirsen seni de aramıza almaktan mutluluk duyarız

sevgiler

teşekkür ederim liste ve önerilerin için. tahmin ettiğin üzre teşhis konuldu hatta hamilelikte çok fazla sıkıntısını yaşadım bebek annenin insülini ile geliştiği için benim şekerim inanılmaz düşüyodu üşüme ve arkası terle gelen krizler geçiriyodum anlıcağın hamileliktede diyet listeleriyle geçirdim ama bu kadar dikkat etmeye 18kilo aldım(eksiği var fazlası yok son ayda tartılmadım) hergün düzenli yürüyüşde yaptım ama şimdi yapamıyorum bebeğim uyuduğunda evin işi falan derken gün yetmiyo walla ama evde plates yapıyorum bakalım nolacak veririm kilo ben de o tanıdığın gibi çoook kilolar verdim 18 li 20li yaşlarda ama eskiden kilolu olduğumdan mıdır nedir psiklojim bozuluo basenlerimi gördükçe(benim kız fazla basen yaptıda eskiden hiç yokmuş gibi:)):26:

teşekürler ama bir öneki tablo derken neyi demek istediğinizi anlamadım. lütfen kusura bakmayın ben bilgisayar ve internete 1 senedir ilgi duymaya başladım.çünkü daha öncelerde biri 6 diğeri 4 yaşında iki çocuğum var sadece onlarla ilgileniyordum.ve hiç bir şeye vaktim yokmuş gibi geliyordu.aslında söylemek istediğim fazla bilgisayar kullanmayı bilmiyorum. bir senedir araştırdığım herşeyde kadınlar kulübünü görüyorum ve herşeyi buradan araştırıyorum. ikigün önce eşimden beni buraya üye yapmasını istedim ve aranızdayım .hangi konuda bilgi istediğinizi anlayamadım sorarsanız cevaplayabilirim.

yakamoz burda tablo var katılanlar buraya ekleniyo sen mesaj olarak hamilelik bitiş kilonu şuanki kilonu diyete başlama tarihini diyete başladığın kiloyu boyunu ve hedeflediğin kiloyu yaz arkadaşımız senide listeye ekler ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…