- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.801
boy 1.57 doğum sonrası 50 şimdiki kilom 64 olmak istediğim kilo 50 yani eski kiloma geri dönmek istiyorum.Ezgi arkadaşım teşekürler sormak istediğim birşey daha var her gün ne yediğimizi yazıyormuyuz. sevgiler.
kızlar bugün sporlarımı yaptım 50 tane mekik çektim smyrne arkadaşımın tavsiyesiyle izlediğim plates videolarındaki hareketleride yaptım
cuma günü verdiğimiz kilolarımı yazıcaz eğer öyleyse ben kilo vericeğimi sanmıyorum 53 kiloda takıldım bi süredir diyette yapmıyorum sadece göbek gitse yeter egzersiz haricinde neler yapabilirim göbek için lütfen yazsın birileri takmış durumdayım dışardan görenler çok zayıfsın diyo ama göbeğimin şeklini bi tek ben görüyorum çok gevşek göbek deliğim bile eskisi gibi değil offf
merhaba kızlar herkez erken kalkabiliyormu ben saat 8.30 da eşimi işe gönderip dayanamayıp tekrar yatıyorum. yatmak istemiyorum ama dayanamıyorum çocuklar uyanana kadar 11veya 12ye kadar uyuyorum. şimdi bana okadar kilo alman normal ozaman diyenleriniz vardır. bukadar uyuyupda kilo vereniniz varmı acaba.
Sabah 6 da ayaktayız
peki akşam kaçta yatıyorsun canım
merhaba kızlar herkez erken kalkabiliyormu ben saat 8.30 da eşimi işe gönderip dayanamayıp tekrar yatıyorum. yatmak istemiyorum ama dayanamıyorum çocuklar uyanana kadar 11veya 12ye kadar uyuyorum. şimdi bana okadar kilo alman normal ozaman diyenleriniz vardır. bukadar uyuyupda kilo vereniniz varmı acaba.
[/COLOR]canım bende geç kalkıyorum eşim gittikten sonra 12 ye kadar yatarım kızımla berber öncedende öyleydim yani evlenmeden önce
hamile kalmadan önce 50 kiloydum ama 20 kiloya yakın aldım 69 la bitti hamileliğim ama verdim kilolarımı şuan 53 üm yani uyuyarakta veriliyo ama hemen vermedim tabi diyette yapmadım kızım nisan 13 te 1 yaşına giricek tek sorunum göbek kalması inş. oda gider nasıl olcak bilmiyorum ama umarım gider herkes doğumdan sonra göbek gitmez bidaha eskisi gibi olmaz diyo ama dümdüz olanlar var onlar nasıl oluyo anlamadım
ay sinir oluyorum ya bende emziriyorum ama bi türlü veremıyorum
[/COLOR]canım bende geç kalkıyorum eşim gittikten sonra 12 ye kadar yatarım kızımla berber öncedende öyleydim yani evlenmeden önce
hamile kalmadan önce 50 kiloydum ama 20 kiloya yakın aldım 69 la bitti hamileliğim ama verdim kilolarımı şuan 53 üm yani uyuyarakta veriliyo ama hemen vermedim tabi diyette yapmadım kızım nisan 13 te 1 yaşına giricek tek sorunum göbek kalması inş. oda gider nasıl olcak bilmiyorum ama umarım gider herkes doğumdan sonra göbek gitmez bidaha eskisi gibi olmaz diyo ama dümdüz olanlar var onlar nasıl oluyo anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?