Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

11e kadar uyumak hayal gibi:) geceleri saat başı hatta 30dk da bi kalkan oğlumla uykuyu unuttum resmen ya:)!!

kaç aylık bebişin benimki yaşına girecek biraz büyüsün gece kalkmaz o kadar
benim kızım geç uyuyo 12 yi buluyo ama sabah geç kalkıyo 11-12 ye kadar yatıyo yönden şanslıyım:))

kaç aylık bebişin benimki yaşına girecek biraz büyüsün gece kalkmaz o kadar
benim kızım geç uyuyo 12 yi buluyo ama sabah geç kalkıyo 11-12 ye kadar yatıyo yönden şanslıyım:))

öncelikle maşallah diyeyim miniğine:)
10aylık benimki de büyük yani:)malesef düzelmiyo..

oooo bayaaa kalabalıklaşmışızzz

canım bende vardım unutulmuşum arada...
başlangıç kilom: 90
şu an 67.2
hedef 57
boy: 170
başlangıç:72
başladığım tarih: şubat 12
tam manasıyla...

kızar yeşil çay kaç fincan içiyosunuz özellikle emziren anneler ? bi zararını gören oldumu?

kızlar benim fazla su içememe gibi bir sorunum var çok susamam lazımki bir bardak su içebileyim nomalde susadığımda 2 veya 3 yudum içebiliyorum tabi sulu şeyler olarak kahve çok severim ve çok içerim ve şuandada içiyorum.evlenmeden öncede çok içerdim.iyi birşey olmadığını biliyorum ama içmeden durumıyorum.azdeğil 10 senelik bir alışkanlığım acaba bu yüzdenmi fazla su içemiyorum .tabi içtiğim tek sulu şey kahve değil ama kahve içmeyi bırakmak isterdim.

kahveyi günde 1 e indirsen canım iyi değil..yada spordan önce iç spor yaparken daha çok aklori yaktırıyormuş kafein..
su içinde 1.5 lt lik şişeyi koy gözünün önüne 2 defa bitirmeye uğraş günde
gözünün önünde olursa yapıyorsun

yok canım ya benim sütüm hiç olmadı 5 ay zar zor emzirdim ondan sonra emmedi bidaha malesef

canım keşke sütün olsaydıda emzire bilseydin benim ilk çocuğum yani oğlum fazla emmiyordu ama yinede zar zor 1 sene emzirdim. kızım ise cok cok sütü bitirene kadar içerdi 2 sene emzirdim.kızım oğlumdan daha yapılı kilolu demiyorum yani kemikleri daha yapılı ve emzirmeye bağlıyorum.

selam.
bende çocuklara dışarıçıktım.az yürümüş oldum.
şimdi bi elma yedim.doymadım bi tanede galeta yerim ne yapayım..

bebekeriniz kaç aylık arkadaşlar.benimki sizinlilerdena z büyük sanırım kızım 14 aylık sayılır.ama hala emiyo.

canım keşke bıraka bilsem evlenmeden önce çalışırken bile sabah kalktığımda öğlen paydosunda akşam yemekten sonra içerdim.şimdi canım istedikçe içiyorum bağımlı oldum bildiğimiz kahve fincanı değil kupa bardakla içiyorum

sanırım burada herkes birbirini tanımış kaynaşmış yeni kişileri aranıza almıyorsunuz
bi hoşgeldin aramıza diyen bile olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…