- Konu Sahibi minikkus24
-
- #1.841
pinktomatocum selam,
ben ilk günden beri Ferrosanol veriyorum 8-9 damla,bizimkini de kabız yapmıştı. Doktor çözümü söylediğinde gülmüştüm -çok iyi bildiğim bir çözüm olduğu için-
bir kayısıyı suda iyice yumuşatıyorsun, sonra bunu cam rendede rendeleyip bebeğine yediriyorsun, biraz da su..işe yarıyor.
ikinci çözüm : eğer yatmadan önce iyi geceler maması yediriyorsan, bir tatlı kaşığı kadar zeytinyağını ekliyorsun, sonuç başarılı, tecrübeyle sabittir
sebze-meyve-ot faydalarını yazmak faydalı olabilir,hem bu sayede daha bilinçli beslenip bilmediklerimiz konusunda da bilgilenebiliriz
sevgiler
merhaba kızlar herkez erken kalkabiliyormu ben saat 8.30 da eşimi işe gönderip dayanamayıp tekrar yatıyorum. yatmak istemiyorum ama dayanamıyorum çocuklar uyanana kadar 11veya 12ye kadar uyuyorum. şimdi bana okadar kilo alman normal ozaman diyenleriniz vardır. bukadar uyuyupda kilo vereniniz varmı acaba.
merhabalar
ismim fatma 1,63 boy 94,5kiloyum
4 yaşında ve henüz 37 günlük iki kızım var
yaza kadar en azından 90 a düşmek istiyorum
ama emzirdiğim için çok sıkı diet yapamam şuan dikişlerimde tam gecmediğinden yürüyüşte yapamıyorum
40ımız bi cıksında inşallah
benide aranıza alırmısınız?
HAMİLELİK BİTİŞ KİLOSU- 101
DİYETE BAŞLANAN TARİH - 24.03.2011
DİYETE BAŞLANAN KİLO- 94,5
HEDEF-80
BOY-1.63
ŞU ANKİ KG - 94,5
[/COLOR]canım bende geç kalkıyorum eşim gittikten sonra 12 ye kadar yatarım kızımla berber öncedende öyleydim yani evlenmeden önce
hamile kalmadan önce 50 kiloydum ama 20 kiloya yakın aldım 69 la bitti hamileliğim ama verdim kilolarımı şuan 53 üm yani uyuyarakta veriliyo ama hemen vermedim tabi diyette yapmadım kızım nisan 13 te 1 yaşına giricek tek sorunum göbek kalması inş. oda gider nasıl olcak bilmiyorum ama umarım gider herkes doğumdan sonra göbek gitmez bidaha eskisi gibi olmaz diyo ama dümdüz olanlar var onlar nasıl oluyo anlamadım
kızar yeşil çay kaç fincan içiyosunuz özellikle emziren anneler ? bi zararını gören oldumu?
kızlar benim fazla su içememe gibi bir sorunum var çok susamam lazımki bir bardak su içebileyim nomalde susadığımda 2 veya 3 yudum içebiliyorum tabi sulu şeyler olarak kahve çok severim ve çok içerim ve şuandada içiyorum.evlenmeden öncede çok içerdim.iyi birşey olmadığını biliyorum ama içmeden durumıyorum.azdeğil 10 senelik bir alışkanlığım acaba bu yüzdenmi fazla su içemiyorum .tabi içtiğim tek sulu şey kahve değil ama kahve içmeyi bırakmak isterdim.
selam.
bende çocuklara dışarıçıktım.az yürümüş oldum.
şimdi bi elma yedim.doymadım bi tanede galeta yerim ne yapayım..
bebekeriniz kaç aylık arkadaşlar.benimki sizinlilerdena z büyük sanırım kızım 14 aylık sayılır.ama hala emiyo.
canım ben diyete dün başladığım için kilomda bir değişiklik yokbu arada,bugün sonucunu bildirmeyenleri listeden çıkarıyorum, haberiniz olsun, çünkü sayı arttıkça excel takibi zorlaşıyor.
bu hafta sonuçları belli olsun,sonra tabloyu önümüzdeki hafta yapacak olan arkadaşımıza postalayacağım.
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?