Doğum sonrası kocam...

1Minikhatun

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
391
255
23
İyi geceler hanimlar ben yine dertliyimmm
Doğum yapali 3 ay oldu eşimle sadece 2 defa birlikte olduk.. önceden cinselliğe aşırı düşkündü şimdi bana sarılmiyor bile. Beni aldatmadigindan eminim ama bu duruma bı isim koyamadim ben. 40 ciktikyan sonra ilk teklif ondan gelmişti ondan sonra tik ses çıkmayınca 2. Teklif de benden geldi şimdi 2 hafta oldu yine tık yok. Bu defa ben gidemem sadece bu da değil çok uzaklastik biz böyle değildik çok uzuluyorum ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bacilar

Doğum yapali 3 ay oldu eşimle sadece 2 defa birlikte olduk.. önceden cinselliğe aşırı düşkündü şimdi bana sarılmiyor bile. Beni aldatmadigindan eminim ama bu duruma bı isim koyamadim ben. 40 ciktikyan sonra ilk teklif ondan gelmişti ondan sonra tik ses çıkmayınca 2. Teklif de benden geldi şimdi 2 hafta oldu yine tık yok. Bu defa ben gidemem sadece bu da değil çok uzaklastik biz böyle değildik çok uzuluyorum ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bacilar
İlk çocuğunuz mu, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bazı erkekler eşleri anne olunca onları kutsal bir varlık gibi görüyor ve cinsellikten uzaklaşıp evladının annesiyle cinsellik yaşamak suçmuş gibi hissedebiliyorlar, ilk çocuk mu diye de bu nedenle sordum, bu durumu en kısa sürede atlatmanızı dilerim.

İlk çocuğunuz mu, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bazı erkekler eşleri anne olunca onları kutsal bir varlık gibi görüyor ve cinsellikten uzaklaşıp evladının annesiyle cinsellik yaşamak suçmuş gibi hissedebiliyorlar, ilk çocuk mu diye de bu nedenle sordum, bu durumu en kısa sürede atlatmanızı dilerim.
Evet ilk cocuj ama benim zoruma gidiyor 20 yasindayim daha bakmsz çirkin biri de değilim

Nedense öyle sorunlar yaşanıyor maleseff , belki başka derdi vardır .. insallah sorununuzu çözersiniz .. Bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün insallah..

Nedense öyle sorunlar yaşanıyor maleseff , belki başka derdi vardır .. insallah sorununuzu çözersiniz .. Bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün insallah..

İşle ilgili sorunları var daha once de olurdu bu bizim iliskimizi hiç etkiilemezdi amin teşekkür ederim bu arada

Böyle olması doğal yeni doğum yapmışsınız sizi şu an eşi değil anne olarak görüyor emziriyorsunuz falan erkekler ilk zamanlae uzak durabiliyormuş ilk zamanlar gibi.olamayabiliyormuş.kafasında yani.o da bir insan robot değil biraz bu dönemde uzak kalabilir güzellikle konuşun

Doğum sonrasında erkeklerde ortaya çıkan cinsel sorunların kaynağında yeni hayata uyum sağlamak, kadının bedenindeki değişimler, cinsel bölgelerin imajının değişmesi gibi faktörler vardır. Yani daha zihinsel boyutta bir süreç geçiriyorlar. Çiftlerin karşılıklı olarak biraz anlayışa ihtiyacı var. İncinmenizi anlıyorum ama biraz sabırlı olmaya çalışın, bu bir süreç ve geçecek..

Doğum sonrası bazı erkeklerde olabiliyor bu durum. Hatta bazıları, meme için bebeklerin aşevi diye düşünüp dokunmayabiliyor :) nasıl bir kutsama hali ise... Geçici bir durum merak etme. Çok da ısrarcı olup mevzuyu büyütme. Akışına bırak, anneliğin tadını çıkar bu süreçte.

Malesef erkekler eşleri doğum yapınca kadın olmaktan çıktılar zannediyorlar.

Hem anne hem kadın olduğunu ona hatırlat.Al karşına konuş.

Ama normal daha belki esiniz sizin yorgun olduğunuzu düşünüyor olabilir mesela bakın bizde ilk zamanalr boyleydik aomra esimle konustum ve adam meger beni dusunurmus askim gece de uyumuyorsun ya bir de benle ugrasma yorgunsun diye yaklasamiyorum dedi ve beni dusundugu icin ayriva mutlu olmustum birde babalar sanki kendi dogum yapmista emziriyormus gibi bir ayri depresyona giriryorlar :)

Evet ilk cocuj ama benim zoruma gidiyor 20 yasindayim daha bakmsz çirkin biri de değilim
Eşinizin bu tavrının sebebini kendiniz olarak düşünmeyin, sizde herhangi bir eksiklik olduğundan ya da sizi güzel bulmadığından uzaklaştığını düşünmeyin, beğenmese sizinle evlenmek istemezdi değil mi, kendinize güvenin sorun sizde değil emin olun.

Normal doğum yaptıysan canını acıtmaktan korkuyor olabilir. Konuşurken kavga çıkıyorsa yazarak kendini ifade etmeyi dene canım.

Geçer. Bizim bir sene devam etti bu haller, hamilelikten önce iyiydik, doğrudum bir sene kadar soğukluk. "Bizim evlilik filan bitti herhalde kardeş gibin bi şey mi olduk nolduk, böyle mi oluyor, bu evli çocuklular bizden gizlediler mi herkeşlerde mi olur olmaz mı yarebbim" filan diyordum, bir sene sonra düzeldik.

Normal, geçecek.

kadınlık gururuyla ne alakası var? 1 kere yaklaştım dediniz. bidaha yaklaşmam demek niye? nolur siz yaklaşsanız. belki adam çekiniyodur... karı kocasınız siz. burda gurur yapacak bişey yok.

Cocuk yapsan succc yapmasan suc bilmem ne olacak bu kadinlarin hali sizde onu sallamayin gule gule buyutun bebeginizi bosverinnn

Sizin durumunzda çok insan var. Eğer uzun sürerse kendi başınıza çözemezseniz dr a gidin bence

Back
X