- 7 Nisan 2018
- 22
- 17
- 3
- 32
- Konu Sahibi 1Minikhatun
Normal Doğum sonrası genital bölge genişlemesi zevk alamamasina yol açmış olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sezeryan doğum oold cnmNormal Doğum sonrası genital bölge genişlemesi zevk alamamasina yol açmış olabilir.
İyi geceler hanimlar ben yine dertliyimmm
Doğum yapali 3 ay oldu eşimle sadece 2 defa birlikte olduk.. önceden cinselliğe aşırı düşkündü şimdi bana sarılmiyor bile. Beni aldatmadigindan eminim ama bu duruma bı isim koyamadim ben. 40 ciktikyan sonra ilk teklif ondan gelmişti ondan sonra tik ses çıkmayınca 2. Teklif de benden geldi şimdi 2 hafta oldu yine tık yok. Bu defa ben gidemem sadece bu da değil çok uzaklastik biz böyle değildik çok uzuluyorum ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bacilar
Bence de , bulduysan Sevişkadınlık gururuyla ne alakası var? 1 kere yaklaştım dediniz. bidaha yaklaşmam demek niye? nolur siz yaklaşsanız. belki adam çekiniyodur... karı kocasınız siz. burda gurur yapacak bişey yok.
İyi geceler hanimlar ben yine dertliyimmm
Doğum yapali 3 ay oldu eşimle sadece 2 defa birlikte olduk.. önceden cinselliğe aşırı düşkündü şimdi bana sarılmiyor bile. Beni aldatmadigindan eminim ama bu duruma bı isim koyamadim ben. 40 ciktikyan sonra ilk teklif ondan gelmişti ondan sonra tik ses çıkmayınca 2. Teklif de benden geldi şimdi 2 hafta oldu yine tık yok. Bu defa ben gidemem sadece bu da değil çok uzaklastik biz böyle değildik çok uzuluyorum ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bacilar
Başka bir problem yoksa düzelir merak etme. Ilk dogumumdan sonra benim eşim de aynı olmuştu. Sonra yavaş yavaş eski düzenimize dönmüştük. Ister istemez doğum bebek etkiliyor onları. Belki seni yormak istemiyordur. Biraz böyle devam et bence sesini çıkarma zamanla düzelme olmazsa konuşursunİyi geceler hanimlar ben yine dertliyimmm
Allah askina bir de oyle hisse mi kapiliyo bu herifler ya. Benimki duymasin direk kapilir. Valla gicik oluyorum artik bu adamlara.İlk çocuğunuz mu, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bazı erkekler eşleri anne olunca onları kutsal bir varlık gibi görüyor ve cinsellikten uzaklaşıp evladının annesiyle cinsellik yaşamak suçmuş gibi hissedebiliyorlar, ilk çocuk mu diye de bu nedenle sordum, bu durumu en kısa sürede atlatmanızı dilerim.
Sen bebeğine ilgilen zamanla düzelir esinde belki dogum yaptigin icin seni incitmekten korkuyor olabilir 2 haftada normal bir sure abartma bu kadarİyi geceler hanimlar ben yine dertliyimmm