• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası kocam...

Eğer soğukluk devam ederse “Meryem ana sendromu” olabilir. Yani doğumdan sonra erkeğin kadını “anne” olarak görmesi, kutsal saydığı için cinsel olarak ilgi duymaması. Açıkça konuşun kavga çıkaracak bir sebep yok bunda.

Ben de doğum yapalı 5 ay oldu bizde de cinselliğe karşı ilk zamanlarda soğuma oldu. Hatta şu an bile eskisi gibi değiliz bebekten dolayı ben çok yoruluyorum zaten. Ama geçici bir durum diye düşünüyorum. Normalde eşim çok düşkündü benim de ama şimdi o da uzak duruyor eskiye nazaran... Doğrusu sorun yapma bence zamanla düzelir...

Biz de 16 aydir uzagiz . Ama uzak duran benim. Canim hic bisey istemiyor . Dahasu bebek buyudukve vakit diye zindelik diye birsey de kalmamaya basliyor yani baylip gidiyoaun cinsellik aklina gelmiyor.. yanj bende boyle oldu :(
Durumdan ben de memnun degilim...
Ama sizimki duzelir eger bastan ipleri alirsaniz. Nasil baslarsa oyle gidiyor bazi seyler..

Cocuktan sonra boyle seyler olmasi normal. Sakin olmaya calisin siz de zaten daha lohusa psikolojisinden fazla uzaklasmis olamazsiniz. Hatta genelde kadinlar istemez yorgunluktan uykusuzluktan yeni hayata bir adaptasyon sureci olacak, psikolojik olarak. Panik yapacak bir durum yok yani, sakin...

İyi geceler hanimlar ben yine dertliyimmm
Doğum yapali 3 ay oldu eşimle sadece 2 defa birlikte olduk.. önceden cinselliğe aşırı düşkündü şimdi bana sarılmiyor bile. Beni aldatmadigindan eminim ama bu duruma bı isim koyamadim ben. 40 ciktikyan sonra ilk teklif ondan gelmişti ondan sonra tik ses çıkmayınca 2. Teklif de benden geldi şimdi 2 hafta oldu yine tık yok. Bu defa ben gidemem sadece bu da değil çok uzaklastik biz böyle değildik çok uzuluyorum ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bacilar

Senle ilgili bir durum değil o kendini kötü hissetme. Hani senin canan yanar, lohusasın istemezsin vs diye uzak duruyor olabilir. Benim ilk doğumumda da böyle oldu. Elimde hiç birşey yokken (ne telefon konuşması ne gizli saklı iş bilmem ne) bu adam beni aldatıyor diyordum.

Bir yerde okumuştum erkekler de lohusa depresyonuna girermiş, benimki aynen öyleydi. Sen yine teklif etsen, neden uzak duruyorsun üzülüyorum diye sakince bir sorsan? Belki o da teklif denden gelsin diye bekliyordur, 3 ay da vücudun kendini toparlaması için çok da uzun bir süre sayılmaz. Belki o da öyle düşünüyordur

Doğum yapali 3 ay oldu eşimle sadece 2 defa birlikte olduk.. önceden cinselliğe aşırı düşkündü şimdi bana sarılmiyor bile. Beni aldatmadigindan eminim ama bu duruma bı isim koyamadim ben. 40 ciktikyan sonra ilk teklif ondan gelmişti ondan sonra tik ses çıkmayınca 2. Teklif de benden geldi şimdi 2 hafta oldu yine tık yok. Bu defa ben gidemem sadece bu da değil çok uzaklastik biz böyle değildik çok uzuluyorum ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bacilar

Niye gidemiyorsun?
Bi ben arsızım heralde ya. Reddedilince başka taktikle giderim :)

Uzaklaştık derken? Muhabbbet etme, sarılma, öpüşme vs de mi yok?

Bende şuan hamileyim eşimle hep beraber olduk sonra göbeğim büyüdü haftada bir fln anca yapabildik şimdi eşim görevi nedeniyle uzakta biz birbirimizi okdr özlüyoruz ki telefondan dayanamayıp bu konuları konuşuyoruz eşim daha bi istekli oluyor hatta Doğumdan sonra seni rahat bırakmıycam dedi bence eşinize gurur yapıcağınıza onun hoşuna giden şeyleri yapın siz yaklaşın sürekli gecelik giyin yanında emzirmeyin bunu uzmanlar da söylüyor erkek adam sonuçta biraz cilve yapın bakın ne oluyor üzmeyin kendinizi

3 ay çok uzun bir süre değil,yeni doğum yapmış sayılırsın.
Eşin seni rahatsız etmek istemiyordur,yorulduğunu düşünüyordur belki.
Eğer kendini eskisi gibi tam anlamıyla hazır hissediyorsan,sen adım at, ne olacak ki.
Evlilikte gurur olmaz.

Güzelce sor nedenini. Belki yeni anne olduğun için kıyamıyordur. Hem neden bu defa ben gidemem diyorsun belki senden bekliyordur adım birkaç defa sen iste bu şekilde rahatlar eşin atlatır korkusunu.

Seni istemediğinden değil oda bu yeni duruma alışmaya çalışıyor.güzelce konuşun hissettiklerinizi muhakkakak sizi rahatlatacaktır.

3 ay bunu dert etmek için kısa bi süre değil mi? ben mi yanılıyorum.

Babalar bebekli sürece daha geç alışıyorlar
Hemen tartışma çıkarma daha çok yıpranırsınız

Erkeklerin bu kadın hastalıklarından korkması ne anlamıyorum bi ay doktor iki folikül kistim olduğunu söyledi benim adam 1 ay yaklaşmadı bana

Başka bir problem yoksa düzelir merak etme. Ilk dogumumdan sonra benim eşim de aynı olmuştu. Sonra yavaş yavaş eski düzenimize dönmüştük. Ister istemez doğum bebek etkiliyor onları. Belki seni yormak istemiyordur. Biraz böyle devam et bence sesini çıkarma zamanla düzelme olmazsa konuşursun

İlk çocuğunuz mu, hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bazı erkekler eşleri anne olunca onları kutsal bir varlık gibi görüyor ve cinsellikten uzaklaşıp evladının annesiyle cinsellik yaşamak suçmuş gibi hissedebiliyorlar, ilk çocuk mu diye de bu nedenle sordum, bu durumu en kısa sürede atlatmanızı dilerim.
Allah askina bir de oyle hisse mi kapiliyo bu herifler ya. Benimki duymasin direk kapilir. Valla gicik oluyorum artik bu adamlara.

Sen bebeğine ilgilen zamanla düzelir esinde belki dogum yaptigin icin seni incitmekten korkuyor olabilir 2 haftada normal bir sure abartma bu kadar

Back
X