• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası kocam...

Canm benim eşim çok farkli ya beni sevmiyor galiba artk bak mesela suan bebeğim uyuyor kendind uyuyor sanki bebeğe bakıp gece uykusuz kalan kendisi gibi bende kendimi değerli hossetmek istiyorum bı guler yüz iyiki varsin seni seviyorum hoş bı. Sohbet benim de bunlara ihtiyacım var.. kocasını aldatan kadınların çok iyi anlıyorum şuan valla ilgisixlik ne demekmiş simdi anladim
Ama hayatım ben forumda çok okudum
Bebek sonrası tuhaf depresyona giriyor erkekler
Postport dikkate alan yok

Tam şu an
Henüz tazeyken uzmanla görüşseniz?

Ama hayatım ben forumda çok okudum
Bebek sonrası tuhaf depresyona giriyor erkekler
Postport dikkate alan yok

Tam şu an
Henüz tazeyken uzmanla görüşseniz?

Görüşmez ki cnm keske oyle biri olsa yaa ona uzmanla görüşelim desem kesi. Benle kavga eder malesef o kadar sansli biri degilin benim payına da boyel bir adam dustu işte bazen sinirden iğreniyorum resmen

Görüşmez ki cnm keske oyle biri olsa yaa ona uzmanla görüşelim desem kesi. Benle kavga eder malesef o kadar sansli biri degilin benim payına da boyel bir adam dustu işte bazen sinirden iğreniyorum resmen
Ya hayır olur mu bana düştü imtihanın buymuş demek

Anladım. O görüşmez. Ben bu gece bir üyeye yazmıştım, günlük tut, uzaklaş diye
Ayrı kaldığında okur, hatasını anlar? Olmaz mı dersin?

Ben hayatımdan örnek vereyim, öööğğ diye zöt dedim.
Susup, pusup kalmak ipleri koparıyor,

Tabi bana davulun sesi uzaktan hoş.

Ne diyeyim, keşke reel adımım olsa sana

İyi geceler hanimlar ben yine dertliyimmm
Doğum yapali 3 ay oldu eşimle sadece 2 defa birlikte olduk.. önceden cinselliğe aşırı düşkündü şimdi bana sarılmiyor bile. Beni aldatmadigindan eminim ama bu duruma bı isim koyamadim ben. 40 ciktikyan sonra ilk teklif ondan gelmişti ondan sonra tik ses çıkmayınca 2. Teklif de benden geldi şimdi 2 hafta oldu yine tık yok. Bu defa ben gidemem sadece bu da değil çok uzaklastik biz böyle değildik çok uzuluyorum ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bacilar
Çok normal canım artık farklı bi sorumluluğunuz var ve haliyle hem eşin hem sen nasıl davrancağınızı bile bilmiyor olabilirsiniz şu an çocuk var ve muhtemelen hem siz Hem de eşiniz ona odaklı. Sizin yorgun olduğunuzu düşünüyor olabilir. Bebeğiniz daha çok küçük onunla ilgilenmek cinsellik hiç aklınıza gelmiyor diye düşünüyor olabilir. Yani bu bi süreç emin ol düzelir burda çoğu kadın yaşamıştır zaten bunu

Aynısının tıpkısını ben yaşıyorum.hatta bu siteye bile sırf bu derdimi anlatmak için kaydolmuştum.sanki siz değil ben yazmışım gibi.ben de 2doğum yaptım biraz art arda gibi oldu.eşimle kardeş gibi yaşıyoruz.çok üzüldüm ağladım.hakkaten insan kendini çok değersiz hissediyor.ama eşimle bu konuyu açık açık konuştuğum için pişman oldum.hersey daha da sarpa sarıyor.keske bu kadar kafaya takmasaydım mutlu mesut hiç bişey olmamış gibi güçlü bi şekilde devam etseydim daha çabuk düzelirdi.sen sen ol eşinle apaçık konuşma.bence de arkadaşların dediği gibi geçici bi durum.guzellikle kadınlıkla ilgisi yok.sakin olun ve kendinize olan güveninizi yitirmeyin sakın

Aynısının tıpkısını ben yaşıyorum.hatta bu siteye bile sırf bu derdimi anlatmak için kaydolmuştum.sanki siz değil ben yazmışım gibi.ben de 2doğum yaptım biraz art arda gibi oldu.eşimle kardeş gibi yaşıyoruz.çok üzüldüm ağladım.hakkaten insan kendini çok değersiz hissediyor.ama eşimle bu konuyu açık açık konuştuğum için pişman oldum.hersey daha da sarpa sarıyor.keske bu kadar kafaya takmasaydım mutlu mesut hiç bişey olmamış gibi güçlü bi şekilde devam etseydim daha çabuk düzelirdi.sen sen ol eşinle apaçık konuşma.bence de arkadaşların dediği gibi geçici bi durum.guzellikle kadınlıkla ilgisi yok.sakin olun ve kendinize olan güveninizi yitirmeyin sakın
Merak ettim açıkcası.siz konuşunca ne oldu ne dedi eşiniz nasil tepki verdi

Merak ettim açıkcası.siz konuşunca ne oldu ne dedi eşiniz nasil tepki verdi
Seni seviyorum ama hamilelik beni biraz etkiledi dedi.sana ve bebeğimize zarar verme endişesi ya da senin bebeğimizi emzirmen ister istemez etkiliyor elimde olan bişey değil dedi.zamanla düzeliriz sen bu kadar abartma ben niye sevmeyim seni falan dedi.belki de bunları duymak bile bana iyi gelmedi.o da emzirirken beni görünce demek ki etkileniyormuş diye ben gerildim.o esnada süt çıkınca mesela çok saçma ama utanıyorum sanki.eşim de geriliyor.konuştuğumuz seyler kulağımızda yankılanıyor tekrar geriliyoruz.durum henüz düzelmiş değil ama ben bişey yokmuş gibi davranma kararı aldım.psikolojik olarak da inandırdım kendimi.böyle örnekleri de gördükçe çok da büyük bi sorun olmadığını anladım.yitirmememiz gereken özsaygımız ve kendimize verdiğimiz değer.bunlar yok olunca kim olursa olsun eşin dahi senden uzaklaşıyor.

Canım emziriyor musun bilmiyorum ama erkekler emzirme olayından etkilenebiliyor.

Biz de doğumdan sonra biraz uzaklaşmıştık eşimle yani birleşme sıklığı olarak, bebeğim iki yaşı geçtikten sonra normal şekilde sütten kestim, şu an eskisi gbyiz kaldığı yerden devam.

Erken karar verme derim ben, bebeğin küçükse emziriyorsan biraz zaman ver sütten kestikten sonra sürece bir bak ona göre değerlendir

Evet ilk cocuj ama benim zoruma gidiyor 20 yasindayim daha bakmsz çirkin biri de değilim
Oyyy yirmi yaşında evlisin bir de çocuk mu yaptın. Yazık değil mi yavrum niye yaptın ki bunu kendine. Kocana gelince seni artık çocuğunun annesi olarak görüyor. Geçer yakında. Geçmezse de destek alırsınız.

Doğum yapali 3 ay oldu eşimle sadece 2 defa birlikte olduk.. önceden cinselliğe aşırı düşkündü şimdi bana sarılmiyor bile. Beni aldatmadigindan eminim ama bu duruma bı isim koyamadim ben. 40 ciktikyan sonra ilk teklif ondan gelmişti ondan sonra tik ses çıkmayınca 2. Teklif de benden geldi şimdi 2 hafta oldu yine tık yok. Bu defa ben gidemem sadece bu da değil çok uzaklastik biz böyle değildik çok uzuluyorum ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bacilar
Cnm benim eşimde öyle di baya dört beş ay ilişki ve ilgi sarlma yoktu sonradan değişti eski haline döndü şükür şimdi iyiyiz senin esinde zamanla değişir cnm merak etme ilk çocuklarda babalarda oluyor öyle şeyler. .allah huzurunuzu bozmasın inşallah cnm

Herkes normal demiş ama sen pek tatmin olmamış gibisin.
Sanki bundan başka sorunlarda var ilgisizlik vs. gibi.
Bu senin içinde bulunduğun durumla ilgilide olabilir.
Biraz zaman vermelisin hem eşine hem kendine.

Bazi erkekler esiyle birlikte olunca cocuguma kotuluk yapmis gibi hissedermis. Ve bu da onlarin cocukluklarindaki bilincalti ile ilgiliymjs. Kendileri cocuklukta anneleri ve babalarının birlikte oldugunu hissederse erken yasta veya bir sese olaya sahit olursa kendisine ihanet edilmis annesine kotuluk yapilmis hissi yasarmis. Bu hissi bilincaltinda kendi cocuguna yasatmamak icin de esine yanasmazmis. Sizin esinizde de boyle olabilir.

Ve bu his ilk cocukta yogun yasanip ikinci ucuncu de bu daha kisa sureli oluyormus.

Back
X