- 15 Haziran 2022
- 953
- 824
- 53
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Benim kv 1ay kalmıştı ve çok iyi olmuştu benim için elim ayağım olmuştu evet bazen bende sinirlendim ama söyledim sinirlendiğimde anne böyle yapma diye oda tamam diyordu.Doğumuma yaklaşık 1 ay kaldı eşimin ailesi başka şehirde ama daha önce ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar geleceğini söylemişti.
Ben de şimdi tekrar böyle bi konuşma geçerse en azından ilk bir hafta 10 gün annemin geleceğini söylemek istiyorum kaynanama sonra gelin diyeceğim ki kayınbabamla gelebilir beraber. Dediğimde ne der onu da bilmiyorum.
Şimdi normal olan zaten torunlarını görmeleri biliyorum da ben normal zamanda bile daralıyorum evde rahat hareket edemiyorum kaynanam varken. 2 hafta gibi de bir süre kalırlar zorlanır mıyım acaba evde onlar varken içim daralıyor elimde değil
Seni en iyi ben anlarımDoğumuma yaklaşık 1 ay kaldı eşimin ailesi başka şehirde, ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar geleceğini söylemişti.
Ben de şimdi tekrar böyle bi konuşma geçerse en azından ilk bir hafta 10 gün annemin geleceğini söylemek istiyorum kaynanama sonra gelin diyeceğim ki kayınbabamla gelebilir beraber. Dediğimde ne der onu da bilmiyorum.
Şimdi normal olan zaten torunlarını görmeleri biliyorum da ben normal zamanda bile daralıyorum evde rahat hareket edemiyorum kaynanam varken. 2 hafta gibi de bir süre kalırlar zorlanır mıyım acaba evde onlar varken içim daralıyor elimde değil
Kesin zorlanirsiniz. Sonra gelin desin esiniz. Ya da oda ayarlayin kendinize dinlenjn bebekle. Kimseyi karistirmayin vs.Doğumuma yaklaşık 1 ay kaldı eşimin ailesi başka şehirde, ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar geleceğini söylemişti.
Gelseler yaranamıyorlar gelmeseler yaranamıyorlar. Neyse bekarlar dışarı..
Tabi altın toplayacaksın demi çakkalBen hamile olunca çok drama quenn olurum heralde devlet büyükleri bile gelsin isterim :)
Sonuçta gold insan doğuruyor kolay mı
Doğumuma yaklaşık 1 ay kaldı eşimin ailesi başka şehirde, ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar geleceğini söylemişti.
Bu dediğinize istinaden söylüyorum; uygun bi dille söyleyin gelmesinler.evde rahat hareket edemiyorum kaynanam varken.
sizde mi kalıyorlar? Ne münasebet. Otelde kalsınlar, herkesin evi kendisineDoğumuma yaklaşık 1 ay kaldı eşimin ailesi başka şehirde, ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar geleceğini söylemişti.
Cidden abartı değil mi bu kadarı? Oğlunun evine torun görmeye geldiklerinde neden otelde kalsınlar? Yani kalmaları sacma olur bence.sizde mi kalıyorlar? Ne münasebet. Otelde kalsınlar, herkesin evi kendisine
Benim bakış açım farklı o zaman 2 hafta gibi uzun bir süre birinin evinde kalmak bana külfet geliyor. 2-3 gün okey de 2 hafta bir de onları ağırlama derdi,Cidden abartı değil mi bu kadarı? Oğlunun evine torun görmeye geldiklerinde neden otelde kalsınlar? Yani kalmaları sacma olur bence.
Gelen Otelde kalsın Burhan, ne demek geline rahatsizlik vermek ?Gelseler yaranamıyorlar gelmeseler yaranamıyorlar. Neyse bekarlar dışarı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?