- 30 Kasım 2019
- 12.743
- 40.966
- 598
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Biraz çenelerini tutup güzelce geçinmek varken neden bu eziyet acaba ?Teşekkür ederim hala aile terörüne ara sıra maruz kalsakta kendi halimizde büyütüyorum kimseden yardım almadan on aylık oldu o kadar mutluyum ki çok zor birşey yanlız bebek bakmak ama bunlarla uğraşmaktansa kendi kendimize mutluyuz
Yok canım olur mu öyle gelip lohusa tribine girip anneyi güçsüz hissettirmek varken ? Valla beni annelik çok değiştirdi o kadar merhametsiz bir insan oldum kiBiraz çenelerini tutup güzelce geçinmek varken neden bu eziyet acaba ?
o senin sütün gelmiyor mevzusu çok meşhur zaten kvlerde. daha sezaryenden yeni çıkmışım hastande kollarımda serum,başladı benimki, senin sütün yok, mama verelim, benim çeşme gibi akardı, şimdi ben emzireceğim falan demeye, hızını alamadı serum değiştirmeye gelen hemşireye de bunun sütü yok mama verelim demeye başladı. hemşire bir hışımla geldi, göğsümü sıktı süt fışkırıyor, resmen azarladı benimkini " sütü var annenin, darlayıp durmayın lohusayı" dedi. ona da epey bozuldu kendisi.Mesela benim kayınvalidem iyidir hoştur ama bazen dediği cümlenin nereye gidiceğini bilmez onu düşünmez..
doğumdan önce sezeryan olucağımı söyledim , aaa o doğumdan sayılmaz dedi
doğumdan 5 gün sonra yonca yaaa göbeğin hala gitmedi aynı duruyo hamile gibi dedi .
Ben şok.. normaldr asla alınmam böyle birşeye resmen okadar üzüldüm ki
Diğer gün geldiler ben yattım odadan çıkmadım yorgundumda . Eşimle görümcem uyarıp kızdılarduydum seslerini ..
Habire sütün gelmiyomu hadi emzir , az geliyo galiba yetmiyor çocuğaa herhalde.
Şu şu böyle yapıyomuş,
Bende fiskiye gibi süt gelirdi akardı tutumazdım.ozmanlar acayip sinir olmuştum
Şimdi gülüyorumamaaa asla unutmam..
Anne yardımcı , kv yarış halinde gibi
Yeni doğan bebek 3-4 damlayla bile doyacağını bilmemeleri lazımm okadar anne olmuşlar kaç çocuk büyütmüşler bilgi sıfıro senin sütün gelmiyor mevzusu çok meşhur zaten kvlerde. daha sezaryenden yeni çıkmışım hastande kollarımda serum,başladı benimki, senin sütün yok, mama verelim, benim çeşme gibi akardı, şimdi ben emzireceğim falan demeye, hızını alamadı serum değiştirmeye gelen hemşireye de bunun sütü yok mama verelim demeye başladı. hemşire bir hışımla geldi, göğsümü sıktı süt fışkırıyor, resmen azarladı benimkini " sütü var annenin, darlayıp durmayın lohusayı" dedi. ona da epey bozuldu kendisi.
Düşünce sıfırr milletteBu arada eski komşuma 1.5+1 evine 40 günlüğüne toplam 7 kişilik aile geldi yeni doğum yaptı diye cinnet geçirmediği için ben oturduğum yerde şükrettim.
Bu cumleleri sanki ben yazdim sandim giris yapmadan okurken:) Diğer yazdıklarınıza da imzamı atarım. Damdan duseni damdan dusen anlar. Bir daha cocuk sahibi olma dusuncem yok gibi bir sey. Saglik acisindan da sorunlarim var yani niyetlensem de olmama durumu soz konusu da olabilir Hayatimda bir kere yasayacagim sevinci suan kederli bir ani olarak sakliyorum hafizamda. Gelecek nesiller icin tek dilegim kadinin kadina ettigi bu hainlik son bulsun.Yok canım olur mu öyle gelip lohusa tribine girip anneyi güçsüz hissettirmek varken ? Valla beni annelik çok değiştirdi o kadar merhametsiz bir insan oldum ki
Çünkü yüzde doksan ayni şeyleri yapiyorlar niye bilmiyorum acaba oğullarınin artık gerçekten ailesi olduğunu mu düşünüyorlar. Hani çocukları oluyor ve ben iyice dışarda kaldım diye mi düşünüyorlar. Saf kötü olamaz tüm kayinvalideler herhalde bu neyin kafası bilmiyorumBu cumleleri sanki ben yazdim sandim giris yapmadan okurken:) Diğer yazdıklarınıza da imzamı atarım. Damdan duseni damdan dusen anlar. Bir daha cocuk sahibi olma dusuncem yok gibi bir sey. Saglik acisindan da sorunlarim var yani niyetlensem de olmama durumu soz konusu da olabilir Hayatimda bir kere yasayacagim sevinci suan kederli bir ani olarak sakliyorum hafizamda. Gelecek nesiller icin tek dilegim kadinin kadina ettigi bu hainlik son bulsun.
Benim aile anlayısım bu değil, eğer aramda sorun yoksa basımın üstünde yerim vardır. Aramda sorun varsa sizin dediğiniz gibi gelsin gitsin. Ama cevabım yukarıda 3-4 aylık olunca görür bisey olmaz diyenlereydi. Üzülerek söylüyorum ne kaynanayım ne gelinden cektiğim bi durum var cünkğ tek cocugum ki bunu da inanmayan üyeye e devletten gönderdim. Cünkü alnım ak yalana ihtşyacım yok. Ben empati yaparak hareket ediyorum. Cok sükür herkes birbirine saygı duyduktan sonra kalabalık aile olmak harika biseu. Aile olmakta budur. Tam tersi eve sığamıyorum yeaa kaynanam gelince ama annem gelince sığıyorum , torununu 3-4 ay sınra görsün diyenler ztn kendi baldan tatlı torunları olduğunda karma onlara aynısını yasatacak. Bu benim yolum, sizin yolunuz bana ters.Ayrıca gorsunnn
illa 3 5 ay sonra gelsın demıyor kımse
Görsün ve evine gitsin . ..
Gelsın yıne görsün ama yine gitsin
İlk 40 gun 1.5 ay eder 1.5 ta bız koyuyoruz
3 ay ınsanların gözüne gözüksün be hokus pokus olsun gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?