Dogum sonrasi zayiflama günlüğüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dun ilk diyetisten kontrolüme gittim.
1800 vermisim ve hepsi yag dokusu. Cok mutluyum :)))
Merhaba canım. Ben de kısmetse takvimimden göreceğin üzere en geç 8 güne doğum yapacağım. Su an 65 kiloyum doğumdan sonra tahmini 58-59 olurum. Ondan sonra da ilk hedefim 50 sonraki hedefim 47.seninle devam etmek isterim kabul edersen

Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah canim.
Cok isterim birlikte devam etmek.
Erken donemde diyet yapamazsın ama saglikli beslenebilirsin:)
Benim kizim rahatsizdi bu aralar dikkat edemedim pek. Ne bulursam onu yedim biraz bozuldu diyet
Ama yilmak yok :) bugunden itibaren devam.

Sabah : 1 haslanmis yumurta + 1 tane daha yumurta beyazi, biraz peynir, 5 tane zeytin, domates, salatalik , marul. 1 kepekli sandviç ekmegi

Aynen tatlıdan uzak dursam sevse meyve destekli gitsem yeter ilk zamanlar. İnşallah başaarabilirim:) annemi şimdidenuyarıyorum sakın bana sürekli hamur işi yapmayın ve ye demeyin diye:)

Aynen tatlıdan uzak dursam sevse meyve destekli gitsem yeter ilk zamanlar. İnşallah başaarabilirim:) annemi şimdidenuyarıyorum sakın bana sürekli hamur işi yapmayın ve ye demeyin diye:)
Benim gebelik sekerim vardi hep diyet yaptim. Dogumdan sonra yuklendim biraz O yuzden:)
Ama beni gelen misafirler bitirdi. Onlara hazirladim kalanlarini ben yedim :))
Sen de cok abartmadan ye. Insanin cani istiyor emzirirken :)_

Ara : 5-6 tane badem birkac fındık
Ogle : 1 kase tarhana corbasi, 1 tabak ispanak , 2 dilim tb ekmegi, marul

merhaba bende katılmak isterim sana.boyum 1.65 80 ile doğuma gittim suan sabah aç karna 71 kiloyum.1,5 ay oldu dogum yapalı.emziriyorum.o yüzden diyet değilde saglıklı beslenerek zayıflama diyeyim.benim hedefimde bayrama zayıf bir şekilde gitmek =)

Hos geldin , gule güle buyut bebegini.
Cok sevinirim katilirsan. Benim de motivasyona ihtiyacim oluyor.
Ilk sayfaya seni de ekliyorum o halde:)

Selam canim seni ocak anneleri grubundan taniyorum :) benimde kilo vermem lazim dogum kilolarim olduguoldugu gibi duruyo benimde bu duruma bi dur demem lazim. Kendime gunluk acicam ama burdan da birbirimizi motive ederiz diye dusunuyorum

78 kiloyla hamile kaldim. Suan 87 88 kilo arasinda gidip geliyorum. Yarin sabah ac karnina yazarim net kilomu. Hedefim once 78 sonra 70 insalllah

Canim hos geldin.
Ne kadar kalabalik o kadar iyi, yazarsan buraya cok sevinirim:)
Motivasyon guzeldir :)

Aile boyu yasadigimiz hastaliklardan oturu yazamadim pek. Daha dogrusu yazacak kadar duzenli beslenemedim:)
Dun aksam yemegi; tavuk sote, ayran, domates salatalik
Ara: 2 kare bitter cikolata, cok az sari leblebi, 1 tane eti form biskuvi
Bugun kahvalti : 2 haslanmis yumurta ( hastayim enerjiye ihtiyacim var :) peynir, zeytin, domates, salatalik, dereotu

Gecmis olsun :) cocuklarla hasta olmak cok beter bise. En kisa zamanda iyilesirsin insallah.

Ben tam olarak 88.4 kiloyum. Kendi gunlugume hergun kilomu yazicam 80 e dusene kdr dha snra haftada 1 tartilirim :)

Dun diyetimin ilk gunuydu. Guzel beslendim aksam esim supanggle almis elimi bilr surmedim onada git mutfakda ye gozum gormesin dedim. Geri kalani mutfakda gozumun icine bakiyo :)
Dun 3 ml leslie de yaptim cocuklar uyurken
Bugunde yapabilirm insallah . Sen spor yapabiliyomusun

Tesekkur ederim gercekten cok zor çocuklarla hastalik.
Ben de senin konuna uğrarım:)
Yürüyüş yapiyordum, leslie de. Ama bu ara yapamadik malesef.
Bir de 3 mil bana cok daha 2 yapiyorum ben:)

Tesekkur ederim gercekten cok zor çocuklarla hastalik.
Ben de senin konuna uğrarım:)
Yürüyüş yapiyordum, leslie de. Ama bu ara yapamadik malesef.
Bir de 3 mil bana cok daha 2 yapiyorum ben:)
Ben oncedende leslie yaptigim icin cok gelmiyo hatta bazen ekspressde yapiyodum. Bi kac hafta snra onada baslarm insallah :)
Konuma beklerim

Ben oncedende leslie yaptigim icin cok gelmiyo hatta bazen ekspressde yapiyodum. Bi kac hafta snra onada baslarm insallah :)
Konuma beklerim
Ben de daha once yapıyordum arada ama 3 ml fazla geliyor bana su an :)
Bugun ogle yemegi : 1 tabak ispanak yemegi, kepekli ekmek
Ara: neskafe, 2-3 dilim bitter cikolata
Aksam : mantarli kofte , 1 dilim tahilli ekmek
Ara: cayla birlikte biraz leblebi ve 1 tane etiform

Dun diyeti patlattim:)))
Ikinayri misafirlikteydim.birinde direndim ama digerinde olmadi :))

Tek basima girip her gun ne yedigimi yazmak sıkıcı olmaya basladi
Zaten kacamaklar da çoğaldı bu hafta.
Aslinda bilincli kacamak bunlar cunku bu kadar hizli vermek istemiyorum
Su an icin 3 haftada 3.400gr vermisim. Daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…