Canim ben ipin ucunu kacirdim biraz ondan disiplinli gitmek istiyorum. Sut veriyorum diye abarttim. Gece kalk ye yatarken ye toto oldu bir dönüm:)))
Merhaba canım. Ben de kısmetse takvimimden göreceğin üzere en geç 8 güne doğum yapacağım. Su an 65 kiloyum doğumdan sonra tahmini 58-59 olurum. Ondan sonra da ilk hedefim 50 sonraki hedefim 47.seninle devam etmek isterim kabul edersenDun ilk diyetisten kontrolüme gittim.
1800 vermisim ve hepsi yag dokusu. Cok mutluyum :)))
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah canim.Merhaba canım. Ben de kısmetse takvimimden göreceğin üzere en geç 8 güne doğum yapacağım. Su an 65 kiloyum doğumdan sonra tahmini 58-59 olurum. Ondan sonra da ilk hedefim 50 sonraki hedefim 47.seninle devam etmek isterim kabul edersen
Aynen tatlıdan uzak dursam sevse meyve destekli gitsem yeter ilk zamanlar. İnşallah başaarabilirim:) annemi şimdidenuyarıyorum sakın bana sürekli hamur işi yapmayın ve ye demeyin diye:)Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah canim.
Cok isterim birlikte devam etmek.
Erken donemde diyet yapamazsın ama saglikli beslenebilirsin:)
Benim kizim rahatsizdi bu aralar dikkat edemedim pek. Ne bulursam onu yedim biraz bozuldu diyet
Ama yilmak yok :) bugunden itibaren devam.
Benim gebelik sekerim vardi hep diyet yaptim. Dogumdan sonra yuklendim biraz O yuzden:)Aynen tatlıdan uzak dursam sevse meyve destekli gitsem yeter ilk zamanlar. İnşallah başaarabilirim:) annemi şimdidenuyarıyorum sakın bana sürekli hamur işi yapmayın ve ye demeyin diye:)
Hos geldin , gule güle buyut bebegini.merhaba bende katılmak isterim sana.boyum 1.65 80 ile doğuma gittim suan sabah aç karna 71 kiloyum.1,5 ay oldu dogum yapalı.emziriyorum.o yüzden diyet değilde saglıklı beslenerek zayıflama diyeyim.benim hedefimde bayrama zayıf bir şekilde gitmek =)
Canim hos geldin.Selam canim seni ocak anneleri grubundan taniyorum :) benimde kilo vermem lazim dogum kilolarim olduguoldugu gibi duruyo benimde bu duruma bi dur demem lazim. Kendime gunluk acicam ama burdan da birbirimizi motive ederiz diye dusunuyorum
78 kiloyla hamile kaldim. Suan 87 88 kilo arasinda gidip geliyorum. Yarin sabah ac karnina yazarim net kilomu. Hedefim once 78 sonra 70 insalllah
Tesekkur ederim gercekten cok zor çocuklarla hastalik.Gecmis olsun :) cocuklarla hasta olmak cok beter bise. En kisa zamanda iyilesirsin insallah.
Ben tam olarak 88.4 kiloyum. Kendi gunlugume hergun kilomu yazicam 80 e dusene kdr dha snra haftada 1 tartilirim :)
Dun diyetimin ilk gunuydu. Guzel beslendim aksam esim supanggle almis elimi bilr surmedim onada git mutfakda ye gozum gormesin dedim. Geri kalani mutfakda gozumun icine bakiyo :)
Dun 3 ml leslie de yaptim cocuklar uyurken
Bugunde yapabilirm insallah . Sen spor yapabiliyomusun
Ben oncedende leslie yaptigim icin cok gelmiyo hatta bazen ekspressde yapiyodum. Bi kac hafta snra onada baslarm insallah :)Tesekkur ederim gercekten cok zor çocuklarla hastalik.
Ben de senin konuna uğrarım:)
Yürüyüş yapiyordum, leslie de. Ama bu ara yapamadik malesef.
Bir de 3 mil bana cok daha 2 yapiyorum ben:)
Ben de daha once yapıyordum arada ama 3 ml fazla geliyor bana su an :)Ben oncedende leslie yaptigim icin cok gelmiyo hatta bazen ekspressde yapiyodum. Bi kac hafta snra onada baslarm insallah :)
Konuma beklerim
Bugun telafi et :)Dun diyeti patlattim:)))
Ikinayri misafirlikteydim.birinde direndim ama digerinde olmadi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?