Dogum sonrasi...

krankenschwester

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
524
1.114
28
Kizlar merhaba , benimki dert degil ama sizden fikir almak istiyorum, 37+6 haftalik hamileyim , esim yabanci .. ben hemsireyim cok fazla calisma hayatimizdan ve yasam tarzimizdan dolayi evimize sadece cok samimi oldugumuz birkac kisi gelir .. mesafeli arkadasliklarimda disarda bulusur kahvemizi iceriz okadar ... ailelerimiz burda degil ... simdi bizim burda dedikoducu hoslanmadigim sadece merhabam olan insanlar bebek dogsun gelelim demeye basladilar.. ve ben zaten en yakinlarim bile ilk olarak davet edilmiicek evimize , sebebi ilk bizim bebekle tanismaniz ve bebegin hayata adapte olmasini istiyor olmamiz..

Ki ustelik ben her arkadasimla evimde göruscek kadar samimi degilken insanlarin kendilerini davet etmesinden hoslanmiyorum.. cat kapi kimse gelmez evime bende gitmem.

32 yasima giricem , hem okudum hem calistim ögrencilik dönemimde bile ufak dedikodularini duynustum hakkimda ..

Kisacasi kizlar ben bu insanlari nasil reddedebilirim evime sokucak kadar samimi hissetmiyorum , zaten grip dönemi , ben okuyorum ayni zamanda yuksegini ... online calisip not yolluyorum okula ... suanda tabiki 1 yil annelil iznimde olucam .

Not : k.validem bile beklicek bebek bize alisana kadar geldiginde otelde kalicak rahatsiz olmayalim diye .

Tesekkur ederim simdiden

Hayir o insanlari hic istemiyorum evimde... tabiki gelen arkadaslarim ailem olucak ama onlari istemiyorum samimi bulmadigim icin.

Son düzenleme:
Canım ben hamileyken doğumdan sonra hemen bebek görmeye gidilmesini abes karsiladigimi,ne annenin/ne de bebeğin gündeminin millete pasta börek yedirmek olmadığını birkac ortamda benimle direk ilgisi olmayan konular uzerinden söyledim.Bir de hastahane odasını kendi imkanlarimla eşime suslettim.Bu hem benim kendimi iyi hissetmemi sagladi hem de oraya gelenler de ayak ustu hazirlattigim ikramliklardan almis ,bebegi gormus oldular.Hastahanede 10 dk kalıyorlar.... yanlarinda küçük çocuk getirmiyorlar genelde....5/6 yakın arkadaşım da bebeği bu şekilde görmüş oldu .

Ev özeldir
Alma tabiki kimseyi benimde evime kimse gelmes esim yabanidir çünkü bende aşağı kalir sayılmam
Herkesi tatlı bir dille reddet
Millete de eglence lazim herhalde gelecekmis mis
Yürüsünler gitsinler ya
Kesinlikle öyle sadece konu bulmak icin geliyorlar taniyorum 6 yillik komsularimi.. esimde hic kötu dusunmez gelsinler diyor ama ben biliyorum olucaklari..

Ilk olarak en yakin iki uc kiz arkadasim hastaneye gelicek onlarada da öyle acikladim anlayisla karsiladilar .. en mantiklisi bu sekilde ... zaten esimde benimle hastanede 3 gun kalicak .

Hayir o insanlari hic istemiyorum evimde... tabiki gelen arkadaslarim ailem olucak ama onlari istemiyorum samimi bulmadigim icin.

Benim bir komşum burdaki bütün komşularına kapıyı sonuna kadar kapadı kimse çalmaz kapısını tek bir sözü yetti .
Ben ev görüşmelerini sevmiyorum kusura bakmayın bu benim huyum ben de kimsenin evine gitmiyorum dedi.
Kimse kapısını calmiyor simdi o mutlu ise kimse umursamaz.
değişemem sadece dışarıda görüşebilirim .
De ekleyerek sende bu cümleyi kullanabilir kapini onlara tamamen kapatabilirsin.

Kesinlikle öyle sadece konu bulmak icin geliyorlar taniyorum 6 yillik komsularimi.. esimde hic kötu dusunmez gelsinler diyor ama ben biliyorum olucaklari..
Yok sen esine bakma canim erkekler anlamazlar boyle entrikalardan.
Bazi erkekler anlar onlarda polis memurlari falan.
Alma evine
Reddet.zayen yurtdışında yasiyorsun dimi yanlis anlaşılma olmaz sanirim

Supersiniz gercekten kk bayanlari ... onlara biraz sert gelicek fakat söylediklerini degerlendiricem..

Bunu demene rağmen cat kapı gelecek olurlarsa da kapıdan musait değilim kusura bakmayın çocuk uyuyor ya da onunla ilgilenmem gerek çok yogunum deyip gonderirsin bir daha görüşmek istemiyorsun madem biraz net olmak zorundasın.

Yok sen esine bakma canim erkekler anlamazlar boyle entrikalardan.
Bazi erkekler anlar onlarda polis memurlari falan.
Alma evine
Reddet.zayen yurtdışında yasiyorsun dimi yanlis anlaşılma olmaz sanirim
Birkez onlari evime alirsam sonu gelmez gebeligini fark edip evlenmedigimi sannislar onu bile 7 kapi öteden duydum .. yakinda imkanimiz oldugunda tasinicaz burdan az daha sabrediyorum .

Bir süre en yakınlarınız da dahil misafir kabul etmeyeceğinizi belirtin
Anlayışla karşılarsa zaten görgülü biridir
Yok anlayış gostermezse muhtemelen küser ve bir daha hiç gelmezler
Siz de kökten kurtulmuş olursunuz

Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi :)

Tesekkür ederim isteyen herkeze dua ediyorum bu duyguyu tadmalari icin ... yebi dogan bölümünde calisirken cok özeniyordum bebeklerle ilgilenirken ..saglikli bebekler versin Allahim isteyene .

Ev özeldir
Alma tabiki kimseyi benimde evime kimse gelmes esim yabanidir çünkü bende aşağı kalir sayılmam
Herkesi tatlı bir dille reddet
Millete de eglence lazim herhalde gelecekmis mis
Yürüsünler gitsinler ya

İnsanlar doğum, düğün gibi en özel anları ve günleri mahvetmeye bayılıyorlar
Düğün ve doğum kadının hayatında en çok önemsediği iki konu ama ikisinde de her şeye burnunu sokan cahiller bir sürü.
Kadının en çok rahat etmesi gereken zamanlar en çok strese girdiği zamanlar oluyor böyle cahiller yüzünden

Aynen öyle canim benim ,insanlarimiz ne yazik ki kötü ne yazik ki zalim ve ne yazik ki cahil
Rabbim.hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin
Böyle zamanlar sonradan unutulmuyor da...
Nasil unutulsun ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…