- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi krankenschwester
-
Tesekkür ederim isteyen herkeze dua ediyorum bu duyguyu tadmalari icin ... yebi dogan bölümünde calisirken cok özeniyordum bebeklerle ilgilenirken ..saglikli bebekler versin Allahim isteyene .
Malesef haklisiniz , dusunmekten 3 gun uyuyamadim uyudum ruyalarima girdi .. ki benim ailem bile anlayisliyken bebek dogsun istedigin zaman ucaga atlar gelirim otelde kalicam diyen bir k.validem varken insanlarin kendilerini davet etmesine anlam veremiyorum .. uzucuİnsanlar doğum, düğün gibi en özel anları ve günleri mahvetmeye bayılıyorlar
Düğün ve doğum kadının hayatında en çok önemsediği iki konu ama ikisinde de her şeye burnunu sokan cahiller bir sürü.
Kadının en çok rahat etmesi gereken zamanlar en çok strese girdiği zamanlar oluyor böyle cahiller yüzünden
Keske bende hamile olsaydım belki dualarinizda bana yer vardir.. olmuyor..Ben de 14 haftalık hamileyim ve inanın şimdiden beni de stres sardı
Ben de ilk başta sadece bana yardımcı olabilecek, beni anlayabilecek bir kişi yanımda olsa yeter diyorum.
Dediğiniz gibi bebek bize alışsn biz bebeğe alışalm önce
Siz nerde yaşıyorsnz bilmiyorum ama malesef Türkiye'de millet totosunu gezdirmeye bahane aradığı için eve dolusmalarindan korkuyorum
Aynen öyle canim benim ,insanlarimiz ne yazik ki kötü ne yazik ki zalim ve ne yazik ki cahil
Rabbim.hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin
Böyle zamanlar sonradan unutulmuyor da...
Nasil unutulsun ki....
Keske bende hamile olsaydım belki dualarinizda bana yer vardir.. olmuyor..
Neler çekiyorum neler
Esim de ne yazikki hain bir insan.
Allah insallah hayırlısıyla saglik ve sıhhatle kucaginiza almayi nasip eder Allah evlatlarinizi size bagislasin salih ve saliha evlatlar olsun insallah
Almanyada yasiyorum , ama etrafimda malesef almanlar oldugu kadar Turkler de var... streslere girmeyin kisa ve net olarak belirtin bebeginizle gecirebiliceginiz en özel zamanlar dogum sonrasi... basindan belirtin esinizde onaylicagini dusunuyorum bu durumu . Hormonlarimiz zaten zipliyor devamli biraz daha sert dille uyarmak lazim oluyor . Turkcem akici degil kusura bakmayin hamileligin tadini cikartin zaten bebegim sagliklimi iyi mi harelet ettimi derken yorucu bir dönem geciriyoruzBen de 14 haftalık hamileyim ve inanın şimdiden beni de stres sardı
Ben de ilk başta sadece bana yardımcı olabilecek, beni anlayabilecek bir kişi yanımda olsa yeter diyorum.
Siz nerde yaşıyorsnz bilmiyorum ama malesef Türkiye'de millet totosunu gezdirmeye bahane aradığı için eve dolusmalarindan korkuyorum
Malesef haklisiniz , dusunmekten 3 gun uyuyamadim uyudum ruyalarima girdi .. ki benim ailem bile anlayisliyken bebek dogsun istedigin zaman ucaga atlar gelirim otelde kalicam diyen bir k.validem varken insanlarin kendilerini davet etmesine anlam veremiyorum .. uzucu
Esinizle aranizda olup biteni bilmiyorum ama insallah hayirlisiyla bir bebeginiz olur..Keske bende hamile olsaydım belki dualarinizda bana yer vardir.. olmuyor..
Neler çekiyorum neler
Esim de ne yazikki hain bir insan.
Allah insallah hayırlısıyla saglik ve sıhhatle kucaginiza almayi nasip eder Allah evlatlarinizi size bagislasin salih ve saliha evlatlar olsun insallah
Almanyada yasiyorum , ama etrafimda malesef almanlar oldugu kadar Turkler de var... streslere girmeyin kisa ve net olarak belirtin bebeginizle gecirebiliceginiz en özel zamanlar dogum sonrasi... basindan belirtin esinizde onaylicagini dusunuyorum bu durumu . Hormonlarimiz zaten zipliyor devamli biraz daha sert dille uyarmak lazim oluyor . Turkcem akici degil kusura bakmayin hamileligin tadini cikartin zaten bebegim sagliklimi iyi mi harelet ettimi derken yorucu bir dönem geciriyoruz
Eşim sağolsun anlayışlı ve her zaman yanımda
Bakalım bizi neler bekliyor merak içindeyim
Benim yeni doğum yapan bir arkadaşım böyle eve dolusmak isteyen cahiller yüzünden daha 15 günlük lohusayken malesef mikrop kaptı ve yoğun bakıma alındı. Daha bebeğinin kırkı çıkmadan da vefat etti
Bu olay beni çok etkiledi
Yıllardır anlatır dururum herkese
Kimse kırılmasın diye ben günlerce hastalık çekemem
Bebek görduklerinde sarilip öpmeye calisan tuhaf bir yapimiz var malesef.. dusunemiyorlaar biz bebegi öpmeye kiyamazken .
Biz uzulucegimize onlar uzulsun kirilsin hic umrumda degil cesaret depoladim hepinizden . Insanlar uzulmesin kirilmasin diye uykularimiz kaciyor da onlar bizi ne kadar dusunuyor acaba , soru isareti..
Ooouuww ben bunu dersem artik bu sokaktan sutlanirim ... saka bi yana demek lazim... derim diyebilirim umarim sonrada hormonlarimin arkasina siginirim artik :)Tek diyeceğimiz şu olacak
Kusura bakmayın siz iki dk bebek göreceksiniz diye ben gecelerce hastalıkla uğraşıp yavrumu da kendimi de uzemem
İlla gelecektik diye ısrar edene de geldik sayın biz de misafir ettik sayalım, teşekkür ederiz
Bitti gitti sonra
Siz bunu yapabilirsiniz bence ama bakalım ben yapabilecek miyim
Abartmiyo musun? Evimde evim:)) yaw dogumun ertesi gunu gelcek degiller herhalde..
Ayrica kv yi bile eve almamak ayip. Hadi onlar yabanci kocan ve kv..gelecek olanlarda mi yabanci. Bebek gorme avrupada bile var.. ki biz misafirperver degil miyiz millet olarak? Nedir bu evimde evim takintisi anlatmak ister misin?
Ok kv anladik.. nedir bu milleti evine almama durumu? Evde koltuklari mi kemircek millet?Yo hayir ben degil k.validem teklif etti evim 1+1 ve k.validem rahatina duskun bir bayan bel kemiginden ameliyatli ve koltukta hayatta uyumaz :) ki kaldi ki kendisi 70 yasinda dunyalar tatlisi... oturma odamda bebegin alt degistirme dolabi kiyafetleri duruyor .. yakinda kendi evimize cikicaz zaten suan kendi istegi ...ben yine özel yatak aliriz koyariz dedim fakat kendisinin istegi bu...
Abarttigim bir konu oldugu sanmiyorum
Keske konumu okusaydiniz da ona göre yorum yapsaydiniz..Ok kv anladik.. nedir bu milleti evine almama durumu? Evde koltuklari mi kemircek millet?
Konunu okudum o yuzden yorum yaptim. Dusmanimda olsa evime gelmek isteyeni ben reddetmem! Ha arkamdan konusup evime alamayacak kadar nefret etsem sen gibi..o kisileri zaten hayatimdan cikaririm, irtibatimda olmaz. boyle bi teklifle kimse gelemez.Keske konumu okusaydiniz da ona göre yorum yapsaydiniz..
Hoslanmadigim sami bulmadigim arkamdan konusan insanlari neden evime davet etmeliyim.. ? Bana bunu aciklayin .
Ilk 40 i cikana kadar zaten kimse gelmicek ama 40 ciksada bu cocuk 5 yasinda olsada ben bu insanlari evimde istemiyorum olay bu sanirim yanlis anladiniz
Benim ilk bebegimde genc eğitimli ve yakın olarak gördüğüm arkadaşlarım eve geldiğimiz ikinci günden itibaren hemen hemen hergun gelmişlerdi.Hepsinin 3/4 yaşında çok çok sevdiğim çocukları vardı ve ben bir süre sonra o çocuklardan soğudum.Arkadaslarim kendi çocukları ile ilgilenmedi...bebeğin beşiğinde uyurken beşiğin içine girmeye çalışan mi dersin,bebek kucağımdayken gözüne parmağını sokan mi!!(ertesi gün bebeğin gözü enfeksiyon kaptı ve kapandı,aylarca o gözde enfeksiyon /sarı akıntı/çapak sorunları yaşadık ) ana kucağında yatan bebeğin kafasını tutup çevirmeye çalışan bile oldu...oyuncak bebeklerinkisi dönüyor yaBen de 14 haftalık hamileyim ve inanın şimdiden beni de stres sardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?