- 23 Ağustos 2012
- 14.785
- 39.104
- 798
- Konu Sahibi krankenschwester
-
Tesekkur ederimm sizede mutlular minik bebeginizleAman niye strese sokuyorsunuz kendinizi ya, müsait olunca haber veririm diyip müsait olamayın olsun bitsin, küserlerse küssünler (ki işinize gelir anladığım kadarıyla)
Bebeğinize çekirdek ailenize bakın siz, şimdiden mutluluklar
Hiç üzülme canım kimse gelmeyecek diye lohusa iken hiç kaldırılmiyor bana o kadar çok misafir geldi ki uykusuzdum bir de gündüz misafir ağırladik tamam buyursunlar gelsinler ama yok normal doğum muydu ah sezeryan mı olsun olsun sağlıkla doğmuş ya ona şükür ee yeni nesil pek normal doğum yok sütünü muhakkak ver emzir bak anne sütü bişeye benzemez uğurlarken sakin Güle güle deme kaç kilo bebeğin çamaşırları dışarıda kalmış aman bırakmayın ikindi de banyoya girmişsin girmeseydin keşke hangi hastaneye gittin kaç haftaliktı o kadar çok soru ki hassas olunan bir dönemde anlayışlı bir toplum değiliz Güle güle büyüt deyip biraz oturup gitmek gerek nerdeeBen biraz abarttığınızı düşünüyorum. Yani yatılı kimse gelmesin tabii ona ben de karşıyım kendi anneniz dışında ama gelen giden kaç kişi olabilir kaç saat oturabilirler anlayamıyorum. Ne güzel iyi kötü çevreniz varmış. Ben şimdiden düşünüyorum doğum yapsam kayınbaba dışında bir kişi kapımı çalmaz. Yurt dışındayım ama sizin gibi çevrem yok burda büyümedim, zaten burası Almanya gibi değil Türk de yok. Benim annem babam da uzakta ellerinden geldiğince gelmeye çalışırlar ama belli olmaz. Benim gibi yalnız olmak çok daha zor. Çok boynu bükük bir durum. Sonuçta çevrede bebeği olanların evleri tebrik ziyaretleri hediyeleriyle dolup taşarken ben muhtemelen yalnız olacağım. Neyse sağlık olsun.
merak ettim bebegin size alismasi icin evinize kimsenin gelmemesi gerektigi fikrini bir uzmandan mi aldiniz? yani bi dayanagi var midir bilimsel?Not : k.validem bile beklicek bebek bize alisana kadar
Bayanlar , Annesine göre dogum yapan birinin evine hemen gidilmez yani kendisi öyle söyledi.. kendisi hoslanmaz bu durumdan , bebegin kesin dogum tarihi yok yani 42. Haftaya kadar da surebilir gebelik .merak ettim bebegin size alismasi icin evinize kimsenin gelmemesi gerektigi fikrini bir uzmandan mi aldiniz? yani bi dayanagi var midir bilimsel?
Evet kesinlikle cok sansliyim evim nusayit degil burda kucuk bir evde yasiyoruz kendisi de rahatini sever.. bizimkilerde öyledir , oyuzden bana farkli gelmedi davranisi ... bende istemezdim otelde kalmasini fakat bekarlik evimde kaliyoruz ufak esyalarimda ona göre kendi evimize ciktigimizda tabiki kimse kalmaz otelde , suan saglik sorunlarindan ve rahatindan dolayi k.validemin duzgun bir yataga ihtiyaci var uzun yoldan da gelicek kafasini dinlemek isticektir aksamlari taniyorum onu ☺
Teesekur ederim seciciyim arkadas cevre konusunda , özellikle bana kötulugu dokunan insanlara karsi , evet suan ki evim cok kucuk malesef ..hmm eviniz çok küçükse yatılı kalacak gibi değilse
orasını bilemem tabi ama arkadaş çevrende seçili olmakda tabiki en doğal
hakkınız herkesle görüşcez evime gelicek diye bir şart yok kendinize yakın olan
görüşme istediğiniz kişiler gelsin tabi elbet o gelenler yanınızda olanlar herzaman lazım bugün
size yarın onlara hakkınızda hayırlısı rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.
Bayanlar , Annesine göre dogum yapan birinin evine hemen gidilmez yani kendisi öyle söyledi.. kendisi hoslanmaz bu durumdan , bebegin kesin dogum tarihi yok yani 42. Haftaya kadar da surebilir gebelik .
Dogum sonrasi zaten esimle hastanede kalicaz 3 gun
Anneside onceden otel rezervasyon yapmasi lazimdi .. bir hafta siz hastane de olursunuz eve gelip anca kendinize gelirsiniz hemen damlamiyim basiniza , basbasa vakit gecirin özel zamanlariniz dedi muhtemelen dogum taraihinden bir 10 gun sonra gelicek
Otelde kalma sebebi benle alakali degil.. ki kaldi ki k.validemle aram cok iyidir ..
Esimin hayatini ben kurtardim hastamdi ... ondan dolayi sevgisi cok farkli en sevdigi kucuk oglu ..
Otele ben yollamam o terbiyesizligi yapicak bi karakterim yok ailemden de öyle görmedim..
Annesi 70 yasinda emekli okul muduru cok calismis kanser atlatti sonra yeni ameliyat olddu belinden agrilari oluyor ve rahatina duskun bir bayandir ..
Kenfisi otelde kalmayi bize teklif etti ben yatak aliriz oturma odasina dememe ragmen rahat edemem dedi
Bizde israr yoktur
Ayip olucak kusucek durumuda yoktur kendisi direk söyler fikrini
Hatta bisiklet istedi onu ayarladik bidiklet surmesini cok sever.. aksam kitap okurken bir bardak sarabini icsin.. rahatina duskun yani ..
Sabah esime sordum ayip mi oluyor annen orda kalicak dedim rahat edemezki kadini koltukta mi yatiricaz burda daha rahatsiz dedi.. iki buklum olur zaten aksam kitap okumasini sever k.validem .
Evim 1+1 yatak odam minicik oturma odasina ben bile suan gifiyorum gece uyandigimda, esim calisiyor uykusu bölünmesin diye.. kizlar esim kalp ameliyati oldu oyuzden cok stress ve ustune gitmek isteniyorum bos gunlerinde dinlenmesini söyluyorum 39. Haftama giricem hamileyim hala ev islerini ben yaparim esim ufak defek yardim birakirim hallederim o isteyken ..
Bebekle gece uyandigimizda ister istemez oturma odasinda olucaz cunku esimin is yeri 1 bucuk saat sehir disinda araba kullaniyor .. Allah korusun yollarda kazalsr olur dikkatsizligine gelir , bebegin esyalari hersey oturma odamda , yatak odam cok doluydu bosalttik dolabi benim minik bir burom var oraya koyduk , calisma msdsmi kaldirdim cok kucuk bir killer di aslinda , bebek besigi sigsin diye, esimin uyumassi dinlenmesi lazim sadece bir hafta izni var .. annesife bunlari dusunmus olucak ki kendisi israr etti otelde kalmasi icin
Bebegimi k.validem den sakindigim falan yok konuyu acarken ben bu kadar sinsi ddusunmemistim bilseydim basliga yazardim ... sadece cok anlayisli ve bizi gercekten dusunen bir k.valideye anneye sahibiz...
Konu yanlis yerlere gittigi icin bukadar uzun yazmak zorunda kaldim
Tesekkur ederim guzel dusuncen icin evet daha fazla yorum yapmicam , cunku gercekten beyin yoruyor , önyargi bizde cok malesef , dogumuma konsantre olmak istiyorum ve beynimi kucalayan soruyuda bu yuzden acmistim cok da yardimci oldunuz .... sizin icinde herseyim guzelini diliyorum ..Sevgili konu sahibi, hamile halinizle kendinizi daha fazla yormayın bence...Defalarca açıkladınız durumu, hala anlamak istemeyenler varsa boşverin, anlatmaya çalışmayın. Kv ye karşı yaptığınız hiç bir ayıp yok, istemediğiniz insanları da evi çağırmak zorunda değilsiniz.
Tesekkur ederim guzel dusuncen icin evet daha fazla yorum yapmicam , cunku gercekten beyin yoruyor , önyargi bizde cok malesef , dogumuma konsantre olmak istiyorum ve beynimi kucalayan soruyuda bu yuzden acmistim cok da yardimci oldunuz .... sizin icinde herseyim guzelini diliyorum ..
Tesekkur ederim , Denedim ama kapatilmiyor malesefRica ederim bence konuyu kapattırın...Çünkü insanlar daha tam okuyup sindirmeden içindekileri kusuyor, siz gayet düşünceli anlayışlı bir bayansınız uzun uzunu açıklamaya çalıştınız herkese ama gerek yok fazlasına, iyi doğumlar dilerim, eşinize de geçmiş olsun....
Tesekkur ederim , Denedim ama kapatilmiyor malesef
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Tesekkur ederim , Denedim ama kapatilmiyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?