Dogum sonrasi...

Bos odam
yok malesef !

Ciddimisin ... bu gercekten abarti olmus bu durum cocugu okadar da sakinmamak lazim biraz rahat birakmali.. uzmeyin kendinizi ..

Son düzenleme:
Kayinvalidenizin otelde kalmasi biraz tuhaf olmayacak mi peki ? Eger aranizda sorunlar varsa bilemem ama araniz iyiyse de ayip olur yazik kadina .

O ne guzel kv oyle ilk defa goruyorum boylesini masallah masallah cok sanslisiniz :)
Evet kesinlille cok sansliyim cok fedakar bizde elimizden geleni yapiyoruz onun icin .. evlenirken de beklentim olmadi hic ondan esimle ben kendi imkanlarimizla evlendik .. insallah evimize tasinirsak son kalisi olur

Son düzenleme:
Kayinvalideme ben ni demisim otelde kal diye tuhafsiniz walla saldirmak icin yer ariyorsunuz okuyun ilk önce
siz benm yorumu daha ıyı okuyun bence .cımbızla orayı seçip buna yanıt vermeniz sızı saldırgan kılar beni değil.neyse yorumlarda istediğiniz cevabı alamadığınız için saldırgansınız sanırım.anlayışla karşılıyorum sizi şimdilik..ıyı okudum gayet..yorumlarda yazdıysanız bılemem butun yorumlarıda okuyamadım k.bakma.

Yoo saldirgan degilim ama artik inanin konu yanlis yere cekildi evet farkli algilamis olabilirim fakat sanki k.validesini evinde istemiyor izlenimi alindi halbuki alakasi yok .. saldirganlastiysam siz kusuruma bakmayin biraz agrim var istedigim cevaplari da aldim ama kimisi anlamakta zorlandi sanirim durumu .. tesekkur ederim vakit ayirip yazdiginiz icin

rica ederim..herşey gönlünüzce olur inşaAllah..

Mümkün olsa 40 ımız dolana kadar kimseyi kabul etmem. Ama bu mümkün değil .
Ancak 7 gün kabul etmemeyi başarabilirim. Tabi yabancılar için geçerli bu durum . Annelerimiz mutlaka ilk günden itibaren görecektir.
Sonuçta ilk 3 ay bebiş hep uyur, o uyurken de anne de uyur . Evde biri olsa da artık eşimle annelerle oturur diyorum . Yapacak bir şey yok

Kesinlikle öyle sadece konu bulmak icin geliyorlar taniyorum 6 yillik komsularimi.. esimde hic kötu dusunmez gelsinler diyor ama ben biliyorum olucaklari..
Bende simdiden bunu düşünüyorum kis donemi hastalık çocuklar ellemek sevmek ister konuşup Söyleyebilirsen soyle gelmesinler ama ben soyleyemem benim yapabileceğim cocugun olduğu odaya kimseyi almamak sag sağlık kucağımıza alalim da gerisine bakicaz artik

Bebeğim ilk doğduğunda doktor yasakladı eve misafir gelmesin ilk bir ay demiştik herkese, gerçekten de öyleydi kanında enfeksiyon riski vardı.

Siz de buna benzer birşey söyleyebilirsiniz, yenidoğan bebek enfeksiyona çok açık , doktor mümkün olduğu kadar koruyun misafir kabul etmeyin dedi, kusura bakmayın 40ı çıkana kadar eve kimseyi kabul edemeyeceğiz... deyiverin .

Sağlıklı doğumlar dilerim tadını çıkarın anneliğin :)

Bebek dogdugunda bir haftalikken burda cogu yabanci kahve icmeye de cikar cok normaldir umarim bende de o guc olur sonucta bebeginde temiz havaya ihtiyaci var , havalar eksilerde ise cikartmam sadece ..

evimize geldigimizde dinlenmek uyumak isteriz sonucta her bebek ayni olmuyor .. benim en yakim arkadaslarim ilk gun hastaneye gelicekler yarim saat dururlar kusura bakma uyumam lazim derim giderler.. anne kendisi icin enerji toplamasi lazim ki bebegine bakabilsin ki dogum nasil gecicegide bilemeyiz simdiden , saniyorlar ki dogum sonrasi tekrardan ayaklaniyoruz vucudumuzun toplanmasi icin kimse bize firsat vermiyor malesef

Yaaaa coook tesekkur ederimm kesinlille kullanicam bu dediginizi ..

Keşke artık böyle bir moda çıksa. Bende çok çektim lohusaligimda bebeklemi ilgileneyim yoksa dikişli halimle millete hizmet mi edeyim şaşırmıştım. Özellikle ilk 20 günüm çok zor geçmişti normal doğum yaptığım halde. Şimdi hep söylüyorum herkesin yanında biri doğum yapsın en yakınım dahi olsa ilk 20 gün gitmem diye

banada saçma geliyor yeni bebek dogdugunda hemen ziyarete gidilmesi telefonla hayırlı olsun dileğinde bulunurum ben bebek 2 aylıkken filan hediyeyle gidilmesi daha doğru bence hem anne toparlanmış olur hemde bebek biraz daha büyümüş oluyor.

Önceligi kendine ver yorgunum uykuya ihtiyacim var de gelen de olursa zaten anlar gider.. misafir geri gönderebiliriz burda ayiplanicak yada yadirganicak bidey göremiyorum zaten hep baskalari uzulmesin kirilmasin diye biz en guzel zamanlarimizdan oluyoruz yada uzuluyoruz ... guzel bir hamilelik dilerim tadini cikart uyu dinlen bol bol ☺

İnanamıyorum ya.
Bir de sigara içen insanlar.

Benimle 40 sene küs kalacakları bilsem yine de yaklastirmazdim evime bebeğime.
Ne olur sen de kabul etme,
şimdiden çok üzüldüm bebeğe.
Ve sana tabii ki.
Lohusa kadının evinde işleri ne yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…