- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
- Konu Sahibi krankenschwester
-
Tesekkur ederim :)İsteklerin gayet normal, bahane uydurarak geçiştir müsait değilim dersin.
Kimsenin dediğine takılma, o senin çocuğun ve senin evin.
Yani senin kuralların geçerli.
yok malesef !Kvdeniz otelde mi kalacak yok artık diyorum bebek kvdeniz yanınızda olsa da adapte olabilir yanlış anlamayın biraz saçmalamışsıniz boş bir odada kalabilirdi yani komşuları kabul etmeyebilirsiniz buna hak verebiliyorum çünkü lohusa döneminde boş sorularıyla insanı gerçekten bunaltabiliyorlar bi müddet misafir kabul etmiyoruz çocuk uyuma sorunu var diye reddebilirsiniz yarın öbür gün sizin de bir oğlunuz olur ve aynı şekilde gelininizin evine girmek için otelde beklerseniz o zaman adapte ne demek anlarsınız
Ciddimisin ... bu gercekten abarti olmus bu durum cocugu okadar da sakinmamak lazim biraz rahat birakmali.. uzmeyin kendinizi ..sizi o kadar iyi anlıyorum ki, daha çok yeniyim 1 yıldır istiyoruz ama geçen ay da hüsrana uğrayınca o evin arasında eşimin kucağında salya sümük ağladım.. bizde de istemeden de olsa ablam yapıyor, farketmiyor ki benim canım acıyor her defasında gözlerim doluyor..
yurt dışında yaşıyor geçenler de geldiler küçük yeğenime süt verilecek herkes yemek yiyecek, ben verirdim ama beceremem dedim ablam hemen yok yok ben veririm dedi yemek boğazıma dizildi..
2 hafta önce dışarıya çıktık, 2 yaşında ki yeğenim bişey için ağladı bende her istediğini ağladığı için elde etmesin diye yapmadım ablam geldi çekil teyzesi, gel annecim dedi yeğenimi götürdü istediğini yaptı..
en son geçen hafta birlikteydik diğer ablam hadi siz çınarla tatlı yemeye gidin dedi ben tam tamam diyecekken ablam yok yok gitmesinler dedi ay benim gözler doldu oturdum yerime, eşime mesaj attım.. ablam da sanırım telefonumu karıştırmış görmüş eşime yazdıklarımı, 1-2 saat geçti siz çınarı bi hafta sonu alsanıza siz bakın gezdirin dedi sonra eve gittik annem dedi neden siz çınarı almıyorsunuz gezdirmiyorsunuz diye.. yani zaten dertliyim lanet olası bir kist yüzünden çocuğum olmuyor bir de böyle şeylerle uğraşıyorum..
sanırım bir gün anne olursam sizin gibi olurum..
Kayinvalidenizin otelde kalmasi biraz tuhaf olmayacak mi peki ? Eger aranizda sorunlar varsa bilemem ama araniz iyiyse de ayip olur yazik kadina .
O ne guzel kv oyle ilk defa goruyorum boylesini masallah masallah cok sanslisiniz :)Aramizda hic bir sorun yok tam tersine cok seviliyorum .. benim bir kez söylememe ragmen kendi rahatini dusundugu icin tercih etti benim kararim degil yani
Evet kesinlille cok sansliyim cok fedakar bizde elimizden geleni yapiyoruz onun icin .. evlenirken de beklentim olmadi hic ondan esimle ben kendi imkanlarimizla evlendik .. insallah evimize tasinirsak son kalisi olurO ne guzel kv oyle ilk defa goruyorum boylesini masallah masallah cok sanslisiniz :)
siz benm yorumu daha ıyı okuyun bence .cımbızla orayı seçip buna yanıt vermeniz sızı saldırgan kılar beni değil.neyse yorumlarda istediğiniz cevabı alamadığınız için saldırgansınız sanırım.anlayışla karşılıyorum sizi şimdilik..ıyı okudum gayet..yorumlarda yazdıysanız bılemem butun yorumlarıda okuyamadım k.bakma.Kayinvalideme ben ni demisim otelde kal diye tuhafsiniz walla saldirmak icin yer ariyorsunuz okuyun ilk önce
Yoo saldirgan degilim ama artik inanin konu yanlis yere cekildi evet farkli algilamis olabilirim fakat sanki k.validesini evinde istemiyor izlenimi alindi halbuki alakasi yok .. saldirganlastiysam siz kusuruma bakmayin biraz agrim var istedigim cevaplari da aldim ama kimisi anlamakta zorlandi sanirim durumu .. tesekkur ederim vakit ayirip yazdiginiz icinsiz benm yorumu daha ıyı okuyun bence .cımbızla orayı seçip buna yanıt vermeniz sızı saldırgan kılar beni değil.neyse yorumlarda istediğiniz cevabı alamadığınız için saldırgansınız sanırım.anlayışla karşılıyorum sizi şimdilik..ıyı okudum gayet..yorumlarda yazdıysanız bılemem butun yorumlarıda okuyamadım k.bakma.
rica ederim..herşey gönlünüzce olur inşaAllah..Yoo saldirgan degilim ama artik inanin konu yanlis yere cekildi evet farkli algilamis olabilirim fakat sanki k.validesini evinde istemiyor izlenimi alindi halbuki alakasi yok .. saldirganlastiysam siz kusuruma bakmayin biraz agrim var istedigim cevaplari da aldim ama kimisi anlamakta zorlandi sanirim durumu .. tesekkur ederim vakit ayirip yazdiginiz icin
Bende simdiden bunu düşünüyorum kis donemi hastalık çocuklar ellemek sevmek ister konuşup Söyleyebilirsen soyle gelmesinler ama ben soyleyemem benim yapabileceğim cocugun olduğu odaya kimseyi almamak sag sağlık kucağımıza alalim da gerisine bakicaz artikKesinlikle öyle sadece konu bulmak icin geliyorlar taniyorum 6 yillik komsularimi.. esimde hic kötu dusunmez gelsinler diyor ama ben biliyorum olucaklari..
Mümkün olsa 40 ımız dolana kadar kimseyi kabul etmem. Ama bu mümkün değil .
Ancak 7 gün kabul etmemeyi başarabilirim. Tabi yabancılar için geçerli bu durum . Annelerimiz mutlaka ilk günden itibaren görecektir.
Sonuçta ilk 3 ay bebiş hep uyur, o uyurken de anne de uyur . Evde biri olsa da artık eşimle annelerle oturur diyorum . Yapacak bir şey yok
Yaaaa coook tesekkur ederimm kesinlille kullanicam bu dediginizi ..Bebeğim ilk doğduğunda doktor yasakladı eve misafir gelmesin ilk bir ay demiştik herkese, gerçekten de öyleydi kanında enfeksiyon riski vardı.
Siz de buna benzer birşey söyleyebilirsiniz, yenidoğan bebek enfeksiyona çok açık , doktor mümkün olduğu kadar koruyun misafir kabul etmeyin dedi, kusura bakmayın 40ı çıkana kadar eve kimseyi kabul edemeyeceğiz... deyiverin .
Sağlıklı doğumlar dilerim tadını çıkarın anneliğin :)
Önceligi kendine ver yorgunum uykuya ihtiyacim var de gelen de olursa zaten anlar gider.. misafir geri gönderebiliriz burda ayiplanicak yada yadirganicak bidey göremiyorum zaten hep baskalari uzulmesin kirilmasin diye biz en guzel zamanlarimizdan oluyoruz yada uzuluyoruz ... guzel bir hamilelik dilerim tadini cikart uyu dinlen bol bol ☺Bende simdiden bunu düşünüyorum kis donemi hastalık çocuklar ellemek sevmek ister konuşup Söyleyebilirsen soyle gelmesinler ama ben soyleyemem benim yapabileceğim cocugun olduğu odaya kimseyi almamak sag sağlık kucağımıza alalim da gerisine bakicaz artik
Ben de 1+1 de oturuyorum
Bir de kedim var
Salon mutfak birleşik kedim orada kalıyor geceleri
Biz de eşimle yatak odasına koyduk bebek beşiğini
Kayınvalidem ve görümcem 10 gün kalmak istiyormuş
teyzem 20 gün
Bu şartlarda insnaları nerede misafir edeceğiz?
Babama söyledim 1-2 gün kalırım en fazla dedi
Diğerlerine de söyledik
Hiç umursamadılar. Üstelik sigara içiyorlar sürekli. Gelip bebeğe daha biz alışamadan düzenimizi bozup gidecekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?