Ya aslında açık açık söyliceksin bunlara ha nolursa olsun diyip ne bu müdahale canım..
Senin kaynında kayınvalide gibiymiş ha ona ne oluyosa yakında onunda karısı olucak bakalım ozaman nolcak..
Ben bakıcı tutarım anne seni yormam de diyebiliyosan eğer sinir olsun ben diyemiyorum malesef..
Ama dua ediyorum bizimkilere ikinci gelinleri öyle açık sözlü olsun ki her hatalarını yüzlerine vursun Ben yapamadım o gelin kendi annesinin evinden çıkmasın o zaman anlarlar işte.
Banada diyo ki annesi " Baban (kayınpederim) sakın ücretsiz izne çıkmasın, sen onların evinde yaşarsın bebeğe bakarsın ben burda durarım " diyomuş.Evimden çıkmama planları bizim hakkımızda bin bir türlü plan..Delirmişler resmen.. Amanda amaann.. sevgili babamız öyle diyosa karşı çıkmak ne haddimize..
bende istiyosan gel anne ama ben kendim bakarım çocuğuma dedim. Sürekli izne çıkma diyo eşimde sinir oluyo. Anne çocuğa annesi bakar sen karışma diyo. her gün telefonda benim iznimi soruyolar eşime.
Herşeye bi müdahale..
İyi bari diretmemişler..on aile bi evde nasıl rahat ediyolar bunlar kadın değil mi çok garip.. başka bi kadınla aynı evde nasıl rahat edicen bi gün sorucam ama bana derse aynı evde yaşıyalım falan diye.
Anne sen nasıl rahat edicen benle ben nasıl rahat ediyim ev ev üstüne olur mu fazla yüz göz olunmaz mı sürekli bunu söylüyosun dicem. Aynen benimkide yoktan hikayeler anlatır.
Xin gelini kayınvalidemden aslaaaa ayrı eve çıkmam yemeğim sürekli önümde temizliğim yapılıyo diyomuş.
Çok mu meraklısın benim önüme yemeğimi koyup kaldırmaya hayret bişey
allahımmmmmmmmallah sabır versin hepimize arkadaşım ya.....ben de aynı dua ediyorum..ya kızlarında ya oğlanlarında görsünler ama muhakkak görsünler diye.....benim babam yalnız ona gittiğim dert oldu,orada çok kalıyormuşum dakika tutmuşlar mübarek kendileri surat yapar durmak istemem o dert oldu.....anlatsam var ya....ben çalışmıyorum ona rağmen ben bakacağım diyecek nerdeyse ya....başkalarından örnek verip duruyor....
Örnekleride hiç bitmez zaten
Aman çalışmıyosan biir dk bile verme bebeğini canım ben çalışıyorum ilk 3 sene izinli olmayı düşünüyorum sonra kreş falan idare edicem. Biz onlar torun sevgisini karşılasın diye mi çocuk yaptık. Bizde anne oluyoruz bence herşey bizim istediğimiz gibi olmalı bunu düşünmeleri lazım..
Amin canım amin Allahım çok çok sabır versin hepimize
cicibebe bebeğin kız herhalde....alakasız olacak ama belirtiler nasıllll.......
Evet canım kız.
Doğum belirtilerimi nasıl canım?
yoksa kız olduğuna dair belirtiler mi anlamadım
kız belirtileri eksik yazmışım
Şu ekşi tatlı meselesine göre tesadüfmüdür doğrumudur bilmiyorum ama ben sürekli ekşi yedim ilk zamanlarda o tuttu.
Ama beni gören herkes erkek mi diyo. Popom çok çıkmamış. Erkek olunca popo çıkmazmış.
Seninki daha belli değil sanırım çok heycanlı
ben de tatlı manyağı idim....adet öncesi kriz tutardı resmen..ama şimdi tadını alamıyorum sanki... yeşil zeytin salatalık turşusu falan çok hoşuma gidiyor....benim basenim çok çıktı bir de çok mide bulantısı çektim istifra ettimbelli değil evet...merak öldürecek...bir de kız gibi geliyor bana ondan sordum...ayser arkadaşın da kızmış ama senin konun bölünmesin diye ona mesaj atıp sordum,sonra senin de kız olduğunu görünce en iyisi yazayım dedim..vücudum armut oldu resmen üst yok alt geniş....zaten benim basenim vardı evvelden de ama şimdi daha bir oldu...
Valla canım bende hiç basen yoktu ben de de çıktı basen o kadar çatladı ki basen taraflarım berbat durumda.Napsam fayda etmedi. Bana göre popoda çıktı ama çevrem pek çıkmamış diyo ben zayıftım çok ama. Benimde mide bulantısı çok fazla oldu tatlının yüzüne bakmak istemedim ilk zzamanlar. Ama şimdi tekrar başladı benim tatlıya olan aşkım aşırı yiyorum yani 18 kilo aldım nolcak halim bilmiyorum.
Galiba kız seninkide anlattıkların onu gösteriyo. Bide karnın sivri değilde yayık şekilde yanlardanda falan belli oluyosa kız diyolar onada dikkat edebilirsin. benim olmadı ama kız olunca annenin cildinde bi takkım değişiklikler olurmuş. svilce falan çıkarmış. Artık gerçek mi bilemiyorum ama çoğu tutuyorr bence.
Kardeşime dedim canım yakında anlar o beni onunla sorun çıkmazda asıl sorun eşimin ailesi işte..
Dediğin gibi emzirme konusu bile sıkıntı yani.
Bide doğum yapan arkadaşlarım hemen yatağa yatamadık dediler bana. Oturma odasına yatak hazırlamışlar öyle koltuk rahat olur alçak diye. Ben de öyle düşünüyorum ama yatak odama giremezler en azından oturma odasına pat diye girerler.
Ben de diyorum kendi kendime madem onlar düşünmüyor ben de rahat oliyim amaan diye..
Ama hiç sanmıyorum. hem daha 40ı çıkmamış bebeği napıcaklarsa bir-iki gün görür gidersin erkek olarak..
Annesinin " baban benden daha iyi bebek bakar" demesinede anlam veremiyorum
Sanki ben al baba bebeğime sen bak diyip vericem. Ne düşünüyorlar acaba ya akıllarınca..Bebeği alırız biz bakarız falan mı anlamadım gitti..
Vallahi stres yaptım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?