doğum yaklaştı ve düşüncelerim arttı

Canım bebişin hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.

Canım bence güzel bir dille istemediğin şeyleri söylemelisin. Mesela sallıyorlarsa ayaklarında; "alıştırmayalım, biz yalnız kalınca zor olur" de. Yani bu gibi açıklamalarla engellemeye çalış. Bebeğin nasıl bakılacağına ne yiyip içeceğine sadece eşin ve sen karar verebilirsiniz. Eşin de anlayışlı anladığım kadarıyla elinizden geldiğince engellemeye çalışın.

Sorun olursa nasil olur.

A,man kizim bu cocuk aç doyur.
Aglaynca tmm tmm bu bebek kesin aç.

Bole bebegnn bakimnda yardmci olurlar ama sen yanls anlarsn logusasn yaaa.

Sakib sakiiin logusasnnnn sen.
Yasadm hepsini.. snn kdr olmasada.
Cok sewndm bebegnn dogmasna allah anali babali buyutsunnn.. sevgiler

eşinizin ailesinden once hamıle bır kadın annesı yada kızkardesının yanında rahat eder bence..böylew zor bır dönemde kendı aılenızı yanınıza çağırsaydınız keşke yada esınızı de kırmamak ıcın kayınvalıde annenız kız kardesınız olsaydı daha ıyı olurdu...bırde gelen gıden olur bebek ıcın evde adım atacak yer kalmıcak rahat edemeyeceksınız...

bence sen sıkıntılarını eşine anlat... yanlış bişey yaparlarsa o anda valla bakın çıldıracam artık, yada offff pufff ları bas..biraz düşünceli insanlarsa bırakırlar seni evinde.yeter ama ya yazık sanada.bak çok sabırlısın .öfke patlaması yaşarsan daha beter olur.bi yolunu bulup göndermeye bak.anneninde gelmeye hakkı var.mecbur değilsin 24 saattir günlerdir lohusayken kayınvalide kayınpeder bide bonuş kayınla uğraşmak zorunda değilsin. ALLAH yardımcın olsun.benimde doğumuma gelmeyi düşünüyorlar ama bende şuanda sıkıntı yaşıyorum konu bile açtım.umarım sonuçlar hepimiz için iyi olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…