ama dr um çok almış dedı ben sutum yetmıyor düşüncesıyle aralardam mama da verdım kızdı nerden bılıosun sutunun yetmediğini dedi 3 gundur sadece anne sutu verıyorum ama aç bellı her seferınde ağzını açıyor ağlıyor sanırım mıdesı buyudu bakalım gramı gunluk arttıysa sutum yeterlı demekmiş yarın gidicem tekrar haber verırım
slm
bugun kontrolumuz vardı fistıklı çikolatam 5100 gr olmuş,56 cm boyu var dr gayet iyi buldu mama falan vermedi sadece beni emiyor zaten anne sütüne devam dedi yolladı.3560 dogmuştu 52 cm boyu vardı kuzumun.
bazı arkadasların yazdığına bakılırsa bebişlerinin boyu 1 ayda 8cm uzamış. sizce bu mümkün mü?eğer mümkünse benim bebişte bir sorun var çünkü sadece ayda 1cm uzuyor
benim karanfilim 2,700 ve 49cm doğmuştu:) şimdi 2 aylık olmak üzereyiz:) dün konturolümüz vardı..4,700 ve 58 cm olmuş kuzum:) dr herşey yolunda diyor...kızım sadece emiyor:)))bol sütlü günleeer:)
arkadaslar benım kızım tam 2 aylık oldu.2800 dogmustu suanda 4000 gr.aslında doktorumuz ıı dedı ama ben burayı her okudugumda endıselerım gıderek artıyo.aceba dıyorum ben azmı emzırıyorum.sız nekadar sıklıkla emzırıyosunuz enım kızım bıraz cok uyuyo yanı gunduzlerı 3-4 saat kesıntısız uyuyo.gecelerı daha fazla bazen 6-7 saatı buluyo.ne yapsam aceba uyandırıp emzırsemmı
58 miii:1shok:2 ay için maşallahı var ozaman.bizimki 2 bucuğa yaklastı 54cm.sennkinin maşallahı vara.sanne baba uzun dmek:uhm:
buarada benm kızımda bugun 5600gr geldi???doktor angutu sütünü az ver obez olmak üzere dedi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?