Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi doğum yapan anneler bebişler kaç kilo oldu?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

canım yaa gerçekten de niye kafana göre mama verdin ki, aç olup olmadığı zaten onun kakasından ve idrarından belli olurdu, ben de ilk başlarda aç zannetmiştim, çünkü sürekli emmek istiyodu, o yüzden birkç defa mama verdim kafama göre, ama sğlık ocağına ve hastaneye gittiğimizde kilo alımımızın güzel olduğunu söylediler, bir de ben karnı doymuyo galiba bu konuda endişeliyim demiştim, bana eğer kakasını ve idrarını bol yapıosa doyuyodur zaten kilo alımı da güzel doymasa kilo almaz dediler ve ondan sonra hiç mama vermedim, şimdi sadece kendi sütümü veriyorum ve kilo alımımız da gayet güzelmiş, bencede verme allah korusun çocuğu obez yapcan, haberlerini bekliyorum

Benim oglumda 3.630gr dogdu.13 günlükken 4.210gr'dı.Dün 32 günlükde ve Hepatit b aşımızı olduk.Kilomuz 5.500 kiloydu boyu 53 cm gelişi iyi dediler.Sadece anne sütü veriyorum.Hepiniz sütünüzle kalın...

slm
bugun kontrolumuz vardı fistıklı çikolatam 5100 gr olmuş,56 cm boyu var dr gayet iyi buldu mama falan vermedi sadece beni emiyor zaten anne sütüne devam dedi yolladı.3560 dogmuştu 52 cm boyu vardı kuzumun.

slm
bugun kontrolumuz vardı fistıklı çikolatam 5100 gr olmuş,56 cm boyu var dr gayet iyi buldu mama falan vermedi sadece beni emiyor zaten anne sütüne devam dedi yolladı.3560 dogmuştu 52 cm boyu vardı kuzumun.

ayyyyyyyy fıstıklı çikolata mı, ne güzel seviyon sen bebişini, bende öyle sevcemmmmmmm hihoyyyt bu arada da bebişne maşallahhhh

benim fıstığım doğduğunda 3300gr ve 49cmdi. bugün 52 günlük 5000gr ve 53cm olmuş. nasıl sizce? doktor gelişimin iyi olduğunu söyledi.

bazı arkadasların yazdığına bakılırsa bebişlerinin boyu 1 ayda 8cm uzamış. sizce bu mümkün mü?eğer mümkünse benim bebişte bir sorun var çünkü sadece ayda 1cm uzuyor

bazı arkadasların yazdığına bakılırsa bebişlerinin boyu 1 ayda 8cm uzamış. sizce bu mümkün mü?eğer mümkünse benim bebişte bir sorun var çünkü sadece ayda 1cm uzuyor

doktor gelisimi iyi diyorsa oyledir.lutfen burada yazilanlarla kendi bebegini kiyasalama,her bebek kendi yapisi,genetik unsurlarina gore gelisir.senin ki bu ay 1 cm uzar bir daha ay 2..onemli olan doktorun degerlendirmesi.
hem boylarida cok dogru olcemeyebiliyorlar..cocuklar ayaklari karnina bir cekiyorki olcmek cok zor.

benim karanfilim 2,700 ve 49cm doğmuştu:) şimdi 2 aylık olmak üzereyiz:) dün konturolümüz vardı..4,700 ve 58 cm olmuş kuzum:) dr herşey yolunda diyor...kızım sadece emiyor:)))bol sütlü günleeer:)

benim karanfilim 2,700 ve 49cm doğmuştu:) şimdi 2 aylık olmak üzereyiz:) dün konturolümüz vardı..4,700 ve 58 cm olmuş kuzum:) dr herşey yolunda diyor...kızım sadece emiyor:)))bol sütlü günleeer:)

58 miii:1shok:2 ay için maşallahı var ozaman.bizimki 2 bucuğa yaklastı 54cm.sennkinin maşallahı vara.sanne baba uzun dmek:uhm:
buarada benm kızımda bugun 5600gr geldi???doktor angutu sütünü az ver obez olmak üzere dedi:uhm:

Ben yazmamışım sanırım buraya ...neyse 2 aylık olduğumuzda gitmiştik en son kontrole 58,5 boy (babası 1.90 'dır bu arada ) kilosu 5800, baş çevreside 39' du en son...

arkadaslar benım kızım tam 2 aylık oldu.2800 dogmustu suanda 4000 gr.aslında doktorumuz ıı dedı ama ben burayı her okudugumda endıselerım gıderek artıyo.aceba dıyorum ben azmı emzırıyorum.sız nekadar sıklıkla emzırıyosunuz enım kızım bıraz cok uyuyo yanı gunduzlerı 3-4 saat kesıntısız uyuyo.gecelerı daha fazla bazen 6-7 saatı buluyo.ne yapsam aceba uyandırıp emzırsemmı

canım benim beebeğm de 2650 gram ve 46 cm doğmuştu, 55 günlüküz, bugün doktorumuza kontrole gittik, çırılçplak ölçoyalar drda, 4270 kg olmuşuz, boyumuz da 54 cm olmuş, bence bebeğin gayet normal, çünkü doktorumuz gelişimimizi çok güzel buldu, 1 ayda 1 kg almış çok güzel dedi, seninkinin gelişimi de güzel baana göre, eşim minyon bi insandır, ben fiziğiinin eşime çektiğini düüşünüyorum o yüzden tasalanmıyorum, benim bebeğim geceleri maksimum 3 saat arayla ıkır mıkır yapıyo, ama uyanmıo, sadece bana acıktığını haber veriyo bende kalkıp emziriyorum tekrar yerine yatırıyorum, bebeğini uyandırmadan emzirmeyi becerebiliyosan öyle yap bebekleri ukudan uyandırmaamak gerekiomuş, metabolizmasını bozmamak lazım, yeni yeni kendisine uyku düzeni oluşturuyo çünkü, acıkırsa zaten sana haber verir korkma

celen 35 dr gerçekten angutmuş kızdardeşimin bebeğide ekim bebeği dr anne sütü alan bebeğin obez olmayacağı görüşünde emziriyorsan sorun yok bu arada bebeğimiz 10 10 2008 de doğdu şu an 65 cm 6,5 kg

Son düzenleme:

sen o doktoru gönder bana kazanda hala yer var onu da bi kenara sıkıştırırız o da efendi efendi haşlanır gider :roflol::roflol::roflol:

celencim o doktor saçmalamış kilosunu tam yazmıcam ama tamer 2 aylıkken 7 kilonun üstündeydi ve doktorumuz asla az yedir falan yemedi kii hem mama hem meme...ikisinide bırakamıyoruz ben obez olmasından ve şekerden korktugumu söyledim doktorumuzda daha çok erken bunlar için sadece obur diyebiliriz şişman değil dedi.bebeklerde şeker falanda olmazmış.sen içini rahat tut bol bol emzir miss gibi anne sütü alıyor alsın obez olmaz bence

Son düzenleme:
arkadasım bebeği uyurken uyandırma bence . uyumak bebişlerin büyümesinde çok önemli uyuyabiliyorsa ne mutlu. biz büyükleri düşün uyurken acıkıyor muyuz uyanınca yiyoruz bebiş uyanınca emzirirsin. ben de bebişim büyümüyor demiştim dün s. ocağına gittim 2. ay aşısı için 55cm ve 5600g olmuş.

bizim bızdıkta 59 cm olmuş.hemşire çok güzel uzamış dedi 50 cm doğmuştu.ben bodur tavuk zaten babasına çekecek herhal.kiloda 5 650 çıktı ama kıyafetleriyle tartıldı hemşire 5500 diyelim biz dedi.
yağmurcum sana katılıyorum sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.rabbim hepimzin bebişine sağlık versin bir de boooolll süttt inşallllllaaaahhhhh:Saruboceq:

benim prensim 2 ay 2 günlük bugün kontrolünde 62 cm boy 6300 kilo çıktı.Doktor uzun boylu olacak dedi ama bu arada ben 1,55 baba 1,64 boyunda.eeee eve bi uzun boylu lazım dimi.Benim oğlum hiç anne sütü almadı 1 ay sağıp verdim sonra kesildi zaten.mamaya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…