en çırpı ekim bebesi bende 53 cm ve 4400 gr canı sağolsunda önemli olan bu
canım seninki benden benimki senden çırpı, 54 cm ve 4270 gram geldi dün, ama ben umursamıorum, böcük böcük bakıyo maşallah, kıpır kıpır, canı içinde, eşim minyon, herhal babasına çekcek :)
canım nasılsın yaa görüşemiyoruz epeydir.böcük iyiymiş maşallah:))
fıstıklı çikolatayla öptük siziiiiiiiiii:1hug:
evet canım yaa böcüğüm toparlıyo yavaş yavaş, bi diyorum acaba uzun mu olcak ki bi diyorum babası minyon ufacık tefecik bi oğlancık mı olur ki kaydirigubbakcemile3 benimkinden sadece 2 gün büyük bi bebişimiz var, arkadaşımın oğlu, o maşallah topaç gibi, ama kilolarımız da aynı, onun boy kısa, o bizdende bücür olcek herhal kaydirigubbakcemile3 bu arada sen msn açmıosun herhal, gerçi uzun zamandır bende açmıyorum, unutuyorum msn açmayı, biz iyiyiz çok şükür, kırkımız çıktı diye orda burda gezer olduk, siz nasılsınız bakem, fıstıklı çikolata ne alemde a.s.Şeniz
slm canımmmmmm
fıstıklı çikolata iyi ama bu ara biraz huysuzluk yapıyor ağlayıncada içimi parçalıyor.bizde kırkımızı çıkardık ama babamız pek musade etmiyor onun için genelde evdeyiz
msn pek açmıyorum Giray uyuduğunda bir bakıp çıkıyorum işte şimdiki gibi:))
kendinize dikkat edin öptük siziiiiiiii:1hug:
maşallah çıtırcım iklimi ve seni tebrik ediyoruz2 ay 1 haftalık olduk bugun..
doğum kılosu.3 kg 40 gr.
1.ay:4.400
2.ay:5. 600 gr.
boyumuzda 55 cm ama daha uzun dedı hemsıre ayaklarını cok kastı ıyı olcemdi..
anne sutune devammm
2 ay 2 günlük oğluşum bugün aşımızı olduk ve ölçüldük kilomuz 5800 boyumuzda 58 cmmaşallahh yavruma ve hepinizin yavrularına
dün aşımızı oldukk
boyumuz 59 cm
kilo 6350 gram
anne sütüne devammmm
selamlar 07,10,08 de 2,640gr 47cm olarak dunyaya geldı ardamız ılk ayımızda 3960gr ve 51,5cm 2 gun once 2 ay asımızı olduk ve 5210gr 57,5cm dık gelısımıne takmıs durumdayım kılo alımı yeterlı degılmıs gıbı gelıyo bana sızın dusuncelerınızı alıp rahatlamak ıstıyorum lülülülülülü
anacım alt tarafları bi oku istersen, seninle hemen hemen aynıyız biz, hatta sen bizi geçmişsin ve hala kilo alımı yeterli değilmimş gibi diyosun :) bebeğinin gelişimi bence gayet normal, doktorun da iyi dediyse niye takıyosun ki, ben hiç takmıyom valla, doktorum her gidişimizde bebeğimi çırkalaya çırkalaya seviyo, kadın aşık olmuş durumda böcüğüme, çok güzel gelişiyo diyo delikafadulden
canım arkadaşım bebeğin gayet güzel büyümüş en düşük ben ve ibolyanın ama bak takmıyoruz canları sağlıklı olsun yeter her bebek ayrıdır kıyaslama yaparak kendinide onuda stese sokmaselamlar 07,10,08 de 2,640gr 47cm olarak dunyaya geldı ardamız ılk ayımızda 3960gr ve 51,5cm 2 gun once 2 ay asımızı olduk ve 5210gr 57,5cm dık gelısımıne takmıs durumdayım kılo alımı yeterlı degılmıs gıbı gelıyo bana sızın dusuncelerınızı alıp rahatlamak ıstıyorum lülülülülülü
ibolya kesinlikle ama kesinlikle doğru söylüyorsun...kilolu olsada zayıf olsada ne farkeder Allah aşkına onlar bizim bebeklerimiz kime neee??önemli olan motor gelişimleri!!!ben 2 aylık 7 kg nun üstünde yazmıştım kimsenin maşallah demeye bile dili varmamış nie ki merak ettim.yani kilolu olsada zayıf olsada kimseyi memnun edemezsiiinnn herkesin derdi başkaa...
kardeşler bile birbirinden farklı olabiliyorken elbette bizim bebeklerimizde birbirinden farklı olacaklar...kilo bence her zaman geçicidir verilir alınır.birde sadece anne sütü alıyor bebekleriniz 1 kg gerçekten çok çokk iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?