İnşallah çok güzel haberlerle dolar bu başlık. duygulandım sabah sabah :)
bende öyle bu arada senle günlerimiz aynıymış :)Ayyy cok duygulandim.
ins bebekte anneside iyidir...
bende öyle bu arada senle günlerimiz aynıymış :)
ins bizde hayırlısıyla bu baslık altında dogum hıkayelerımızı yazarız...hayırlı olsun yenı baslıgmız
Ikınma sıkıntı oluyor mu peki? Acı hissetmeyince ıkınamazsın diyorlar.ben de ilk doğumumu epidural normal yaptım. çok konforlu oldu. inşallah oğlumu da böyle doğurabilirim :))
canım benim doktorum bu ihtimali göz önünde bulundurarak son 1 saati ağrılı geçirtti zaten..beter bir sancıydı tabi..benim 3 de doğumum başlayıp 8.47 de bitti..yani aradaki onca saati ağrısız geçirmiş oldum son saat hariç..yine öyle olsun istiyorum inşallah Allah izin verirse..Ikınma sıkıntı oluyor mu peki? Acı hissetmeyince ıkınamazsın diyorlar.
Anladım canım, inşallah aynı rahatlığı bu doğumda da yaşarsın, ben de dayanamazsam epidural düşünürüm, ne kadar kısa acı çeksek kar bence de.canım benim doktorum bu ihtimali göz önünde bulundurarak son 1 saati ağrılı geçirtti zaten..beter bir sancıydı tabi..benim 3 de doğumum başlayıp 8.47 de bitti..yani aradaki onca saati ağrısız geçirmiş oldum son saat hariç..yine öyle olsun istiyorum inşallah Allah izin verirse..
kesinlikleee..Allahım yardımcımız olsun..Anladım canım, inşallah aynı rahatlığı bu doğumda da yaşarsın, ben de dayanamazsam epidural düşünürüm, ne kadar kısa acı çeksek kar bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?