:))) hayirdir canim? Iyisin insallah? Nasipse once annem gelicek, sonra da kayinvalidem. Ben de cocugu erkenden daycare'e vermek zorunda kalmam boylece. Insallah tabi. Belki sizinkilerden gelen olur, gec kalmis sayilmazsin, hemen belgelerini halledip gelebilirler istersen? Oglandi senin yanlis hatirlamiyorsam, bebegin nasil? Saglikla ilgili bisey yoktur insallah?Canım sana başbaşa olmal da güzel demiştim ya doğum anında öyle ama sonra mutlaka birilerine ihtiyaç duyuyurmuşsun meğer. Annen vs mutlaka gelsinler doğuma:))
:))) hayirdir canim? Iyisin insallah? Nasipse once annem gelicek, sonra da kayinvalidem. Ben de cocugu erkenden daycare'e vermek zorunda kalmam boylece. Insallah tabi. Belki sizinkilerden gelen olur, gec kalmis sayilmazsin, hemen belgelerini halledip gelebilirler istersen? Oglandi senin yanlis hatirlamiyorsam, bebegin nasil? Saglikla ilgili bisey yoktur insallah?
Oglusumun Ahmet in Doğum Hikayesi Sat:24 mart 2014 Doğum tarihi:23aralık salı 14.15 39+1 boy:50cm kilo :3610 gr slm kızlar öncelikle hikayeme başlamadan önce küçük bi kaç bilgi vereyim ... 26 yaşındayım 20.11.2011 doğumlu bir kızım var kizimin 18.ayından sonra yani anne sütünden kestikten sonra ortaya çıkan alerjik astım hastalığı sebebiyledir hastanelerde çok vakit harcadik malesef onun dışında akıllı bıcır bıcır anne baba düşkünü bir kızım olunca cok çocuk istiyordum. Çocuklarım hep kızım gibi olursa dört tane büyütürum diyordum ve sonunda 3aylık bi deneme sonucu 25 nisan ayında eşimle tanışma yıldönümümuzde hamile olduğumu öğrendim... Kızımla gittiğimiz muayeneler testler derken 16 haftalıkken kuzumun cinsiyetinin ahmet oldugunu öğrendik ..Rabbim öncelikle sağlıklı evlat sonrada bi kız bi erkek çocuğu nasip edeceği için daha ne isterdim ki kızımda dokuz ay boyunca kardeşim ahmet diyerek sevdi karnımı.. Güzel bi bulantısı bi hamilelik sonucu 37 haftalıkken cati muayenesine başladi o hafta birşey yoktu ilk doğumda normal olunca tamam rahat rahat dogurursun dedi bende epıdural istiyorum dedim ama o zamandan epıdural taraftarı olmadığını belirtti bende doğum esnasında sonuçta bana birakir diye ses çıkarmadım.. 38.ncı haftada cati muayenesinde 2parmak açıklık var hadi bakalım haftaya gel dedi bi hafta boyu annemden babamla bizdeydi annem bi hafta sürer merak etme doğmaz bu hafta dedi hakikaten 22aralık pazartesi 39 hafta muayeneme gittik eşimle eşim arabayı park edene kadar beni mıuayene eden doktorcum 3parmak açıklık olduğunu gece sancılanarın gelebılecegını eğer öyle birşey olursa hemen gitmeme gerektiğini i olması bile ertesi gün sabah kahvalti yapıp 8 de suni sancı ile hastaneye yatışması yapmamı söyledi ... Bende biraz bekleyelim mi dedim sonuçta kırkı doldurmamıstım doktorum açıklık olduğu ve suyun azaldigini çocuğu riske atmaya gerek olmadığını soyleyince kabul ettim.. Eşim gelince durumu anlattim eve geldik o kadar soğuktu ki yürüyüş yapamadım benim tek düşüncem sancımın kendi başlaması için yapacaklarımdi önceki doğumum da sancıyı başlatan bütün secenekleri denedim c.ilişki :) comelme , sıcak suya oturma gece kaç oldu bende tik yok en iyisi uyumak dedim ve yattım bütün cabama rağmen sancım tutmadı... Sabah camasırımda azcık akıntıya hafif kan olan nisanim geldi ama sancı yok ... Neyse gittik annem eşim ben kuzu kuzu hastaneye annem saskin boylede doğumami gidilir diye bende hala inanamıyorum sancı olmayinca o gün doğum olacağına.. Giriş kayıt derken odamıza geçmemiz 9.40 buldu hemşireler on da geldiler alttan muayene edip ucunda ip olan fitil gibi birşey yerleştirdiler bunu düşürme açılmayı artiracak dediler ... Lagman yaptılar ... Sonra serum bağlayıp gittiler ... Annem eşim yani geldi tv actırdımm sancilarin gelmesini bekliyorum nst ye bakiyorum bi yandan 70lerde sancılar var ama pek birşey hissetmiyorum eşim bana bakıyor annesi koyden geliyor onunla telefonda konuşuyor gamze doğuma yattı ama hicbirsey hissetmiyor duramaz bugün dedi.. Ben tabi saate bakiyorum hafiften sancıları hissetmeye başladım saat 11 böyle giderse saat 14 te doğar ne hafif sancılar diyorum ki o ara muayene etti doktorum 4cm olmuş dedi kalk dus al dedi başladım epıdural istiyorum demeye doktorum tamam yaparız dedi gitti dus alıyorum annem yardımcı oluyor tabi canım annem anne olmak bu kadar zor ışte sancılar arttı ve siddetlendi ... Odanın içinde geziyorum sancı geldikçe eşim boynuma elini koyuyor tamam canım geçecek diyor ama ben halsızlesıyorum epıdural diye yalvarıyorum eşime oda sırıtma ile beraber yapılacak diyor., ben onun istemedigini biliyorum sonra doktorum tekrar geliyor ve 6cm artık epıdural olmaz ben şimdi sana yapsam sezeryan olmak zorunda kalirsin gamze meslek hayatim üzerine konuşuyorum diyo ... Ben çıldırıyorum neden zamanında yapmadınız diye tabi kadına bagıramıyorum eşime ... Sana bi daha çocuk yaparsam diye.. Eşim elini ıslatıp dudaklarımdan ısıtıyor.. Annem yavrum diye agladi bi ara.. Doktor tv kapatıp perdeleri kapattırıp los bi ortam yaptırdı odamı benim sancılar geçince bi uykum geliyor anlatamam :) son bir kez daha dus aldım ebe geldi muayene etti tam açıklık bak kasma kendini bebeğin saçını görüyorum ıkın diyor ben ıkınma bi türlü beceremiyorum sanki ilk doğum tabi bu arada saat 2ye on var doktor tekrar geliyor yatağın kenarindan tuttur ayakta ıkındır diyor.. Sonra ben Allahim ya kurtar ya da sen bilirsiniz diyorum her sancılar yapılan duaları da tabi yapıyorum ... Ama nafile hiç bitmeyecek bu süreç sanıyorum ... Nolur çatala çıkayım geliyor bebek diyorum orda ıkınırım ebe tamam diyor ve doğum hane yan tarafta koridordan yürüyerek geçiyorum..eşim annem orda kalıyor ben ağlıyorum hadi bebeğim ablan bizi evde bekliyor gel artık halim kalmadı diyorum :) Çatala çıkınca iki hemsire doktorum iğne ile epızyotomı yapıyor ben karıma bastırın yardım edin diyorum iri yarı bi hemsire (sonradan öğrendim o kilolar doğum kılosuymus 4 aylık bebeği varmış kadı
buda benim hikayemizin kızlarBirbirimize kavuşuyoruz ahmet ağlıyor karıma yatiriyor doktorum bembeyaz bi çocuk göğsümü veriyor hemsire kordonu kesiyor doktorum meme ememıyr ama bana bakışı aglayısı doğum haneye 2de girdim 14.15 te doğdu ... Bebeği götürüp temizleyip giyiniyorlar doktorum müzik eşliğinde bana dikiş atıyor çok çabuk ve eli hafif bir dikiş sağolsun dr. sabahat turan çok anlayisli şefkatli davrandı ... Plesntayi çekince ohh dedim dünyaya yeniden döndüm herşey bi ruyaydı sanki geçti ... Bebeğim yirmi günlük olacak herşeye değerdi diyorum mucizelerım için cektigim acılar sevgilerini verdiği mutlulugun yanında iğne batması gibi... Sukurler olsun yavrularını evdeyim Rabbim ikinci kez normal doğurmayı nasip etti çok şanslıyım yeni yeni anlıyorum normal olmayabilirdi hicbirsey benim elimde değildi hatta bana kalırsa çoktan epıduralı bırakın sezeryan olmak isterdim.. Kismet böyleymiş herşey kader planında belli sezeryanda normalde Allahim önemli olan kucagımıza sağlıkla bebegımız in olması ...
Kizlar bende dogum yaptim cok sukur.
Kizim defne su 8 ocak 2015 tarohinde normal dogum ile dunyaya geldi.
Hayırlı olsun canım nasılsınız şimdi
Cok tsk ederim canim. Dogumum biraz zordu. Simdide dikislerim aciyo. Biraz sikintiliyim yani..
kizimda iyi sukur. Tek o iyi olsunda benimki gecer ins.
seninle gunlerimiz ayniydi. Benimki erkken geldi. Seninki gelmiyo mu hala yada geldimi bidigin..
Cok tsk ederim canim. Dogumum biraz zordu. Simdide dikislerim aciyo. Biraz sikintiliyim yani..
kizimda iyi sukur. Tek o iyi olsunda benimki gecer ins.
seninle gunlerimiz ayniydi. Benimki erkken geldi. Seninki gelmiyo mu hala yada geldimi bidigin..
Ben de yazıyım doğum hikayemi
Bebeğim dönmüyordu son haftalara yaklaşmamıza rağmen .. Doktor döner diye bekletti ama yok
Son kontrole gittiğimizde popoyla kanala indiğini gördük ve cuma için sezeryana gün verdi bu sırada yürüme bol bol yat dinlen dedi neyse beklenen güne 4 gğn kalmıştı son hazırlıklarımızı yaptık perşembe gece temizlendim banyoda düştüm bi de sabaha kadar çok güzel uyudum sabah uyandım saçımı makyajımı yaptım hazırlandım çıktık yola annem babam elim kardeşim ben ve oğlumm karnımda geçirdiği son ankardı birazdan birbirimize kavuşacaktık ve ben ağlamamak için kendimi çok zor tutuyordum vuslata o ksdar az kalmıştı ki kavuşacağım anın hayalini kurup gözyaşlarıma engel olmsya çalışıyordum.. Nihayet yatışımız yapıldı sabah 8de önlüğümü giydim damaryolu açıldı ama böyle bi heyecan yok ben yaşamadım evlenirken bile yaşamadım bu heyecanı.. Neysr çıktık ameliyathaneye tabi benim gözler aktı akacakkk zor tutuyorum epiduralim yapıldı doktoru bekliyoruz filan derken önüne perdeyi çektiler heyecandan ölecektim nerdeyee fenalıklar geldi hopppp doktor geldi o sırada gadi başlıyoruz dediler sohbet muhabbet o sırada biraz badınç hissedebilexepimi söylediler gerçekten de normal doğum gibiydi bevek ve eli çıksrken o anı resmen yaşadım ve ne oluyor derken bir sğlama sesiiiiii Allahım tarifi imjansız güzel bi ses dünya üzerinde duyup duyabikeceğim en gşzel ses en güzel kuşun ötüşünden bike gğzel en şyi enstruman sesinden bile eşsiz anlatamıyorum ki o an yanıma geldi ve bu benim mi şimdi dedim evlat yaa ben anne mi olmuştum daha gençtim ben dsha sorumluluk almam için erkendi ama bu benim bir parçamdı içinden çıkmıştı ksnımla canımla sevgimle beslenmişti sevgşmle beslemiştim onu benim yavrumdu.. Beni duyunca hemen ağlaması kesildi sesimi dinledi sonra götğrdüler yavrumu temizleyip odaya çıkardılar annem kuzenim kardeşim hepsi bsturalpi görünce ağlamışlar
Neyse dikişlerim bitene jadar zaman feçmedi ran çncemyanıba gitmek istiyordum ve on dakka sonta şşim bitti yatağıma geçtim kucağıma aldığımda ben o eski ben diildim artık yeniden doğmuştum hayata sıfırdan tekrar vaşlıyordum canım oğlum artıl kucağımdaydıııı aşık olmuştum işte aşkların en güzeline
Allahım bu duyguyu bana yaşattığın için sana bşnlerce kez şükürler olsun
Allah isteyen ve hakeden herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
10 gğnlğk olduk xsnım emiyor çok şükürCanım maaşallah çok güzel bi doğum olmuş Allah analı babalı büyütsün darısı bekleyenlerin başına kaç günlük oldunuz emiyo mu keyfiniz nasıl
Saol canim. Benim distaki dikislerimin birazi acilmis. Cok canim yaniyodu. Drum bu siviyla temizledi gexen pazartesi. Iki haftaya iyice kaynar dedi. Suan daha iyi durumdayim sukur.Canım yeni gördüm çok geçmiş olsun bende ayın 19 da normal doğum Yaptım 6 gün oldu ama dikişlerim daha çok acıyo sanki oğlumda küvezde kanında mikrop çıktı pazartesi çıkacak inşallah sen nasıl oldun Kızın nasıl geçtimi dikişlerin
Saol canim. Benim distaki dikislerimin birazi acilmis. Cok canim yaniyodu. Drum bu siviyla temizledi gexen pazartesi. Iki haftaya iyice kaynar dedi. Suan daha iyi durumdayim sukur.
Allah ogluna saglik sihhat versin.
anali babali hayielisiyla buyutmek nasip olsun ins.
Dikislerine cook dikkat et canim. Benim icte dista dikis cok. Normal dogumda hemen iyilesirsin diyenler aldandim hic korumadim kendimi 20 gun oldu hala aciyo dikislerim.
bu arada sakin kabiz olma sakin.
Ohh maaşallah darısı başıma10 gğnlğk olduk xsnım emiyor çok şükür
Allah yardim etsin hepimize valla cok zormus dogum1 gün kAyısıyı fazla kaçırdım nevrim döndü kabız çok kötü şükür ki sonraki 2 güne geçti şimdi ağzıma sürmüyorum gerçi ondanmıdır çok ta emin Değilim ama işte benimde bugün 9 gün oldu istede. Dikişim vae ebe 1 Ayı bulur geçmesi dedi
Allah yardim etsin hepimize valla cok zormus dogum.
Benim 22 gun oldu dogum yapali hala 4-5 gund bi tuvaletw cikabiliyorum. Iki gundur kizimda da kabizlik var gibi.
sen emziriyo musun. Mama veriyo musun. Nasil bebis.
Ohhh hikayeni sevsinler maaşallah siZe ne güzel bi hikaye Allah herkese böylesini nasip etsin canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün bwnde yazamadım daha doğum hikayemi biZim sıpa gecelerin Adam'ı çıktı gece ayakta gündüz uyanık :)Diğer sayfaya yazmıştım ama buraya da yazayım doğum hikayemi, sürekli anlatmak istiyorum o ana sürekli dönmek istiyorum sanırım... 18 ocak gece 1 civarında gaz sancısı sandığım bir sancıyla uyandım, tuvalete gittim ama rahatlayamadım, 3 e kadar odada gezindim durdum, annem de önceki gün memleketten gelmişti, gündüzünde gece doğum yap da boş boş oturmayayım yanında diyordu. Meğer bebeğim zamanlamayı ayarlamış anneannesinin planlarına uymuş:) 3te annemi uyandırdım bu arada telefona indirdiğim programda sancılar. 5 gibi doktorumu aradım hastaneye git dedi, çantaları da alıp hastaneye gittik, yalancı sancı diecekler eve gönderecekler diye düşünüyordum, nst de sancım çıktı, ebe açıklığa baktı ve şok oldum, 5 cm açılmış... Sonrasında takip edildim saat başı açıklığa bakıldı ve neyse ki kendi sancımla açıklığım tamamlandı, son anlar gerçekten zordu özellikle 10 cm açılmam olmasına rağmen bebeğin kafası geride olduğu için yarım saat o sancıyla yürümek kabus gibiydi. Saat 9.20 de 3330 gr 51 cm minik oğlum Çağan Alp aramıza katıldı, yuvamızı şenlendirdi, beni yeniden dünyaya getirdi... İlk doğumum ve bana göre kolaydı, duyduğum hikayelerden sonra korkak biri olmama rağmen başardım, hala inanamıyorum ama oldu valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?