Doğum yapan Ocak 2015 anneleri ve doğum hikayeleri

Canım sana başbaşa olmal da güzel demiştim ya doğum anında öyle ama sonra mutlaka birilerine ihtiyaç duyuyurmuşsun meğer. Annen vs mutlaka gelsinler doğuma:))
:))) hayirdir canim? Iyisin insallah? Nasipse once annem gelicek, sonra da kayinvalidem. Ben de cocugu erkenden daycare'e vermek zorunda kalmam boylece. Insallah tabi. Belki sizinkilerden gelen olur, gec kalmis sayilmazsin, hemen belgelerini halledip gelebilirler istersen? Oglandi senin yanlis hatirlamiyorsam, bebegin nasil? Saglikla ilgili bisey yoktur insallah?

Kızımız var çok şükür sadece iki kişi bakmak zor Kohusayken destek şartmış ailenin yanında olması güzel olur Bebeğin pasaportu çıkınca ben gidicem hemen inş onları beklemicem:)

buda benim hikayemizin kızlar

Hayırlı olsun kızlar. Sağlıcakla, analı babalı büyüsün yavrularınız.

Sezaryen olanlara bir sorum var. Gaz problemi yaşadınız mı? Nasıl önlem adınız ? Sıcak su torbası götüreyim mi yanımda giderken ? İlkinde çok çektim gazdan bir hafta kadar, bilgisizdim de. Şimdi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

Hayırlı olsun canım nasılsınız şimdi

Cok tsk ederim canim. Dogumum biraz zordu. Simdide dikislerim aciyo. Biraz sikintiliyim yani..
kizimda iyi sukur. Tek o iyi olsunda benimki gecer ins.
seninle gunlerimiz ayniydi. Benimki erkken geldi. Seninki gelmiyo mu hala yada geldimi bidigin..

Selamlar. Ben de cuma günü saat 10 gibi sezeryanla kızımı kollarıma almayı umuyorum. Allah hepimize, yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Doğumdan sonra toparlanınca yazacağım.

Cok tsk ederim canim. Dogumum biraz zordu. Simdide dikislerim aciyo. Biraz sikintiliyim yani..
seninle gunlerimiz ayniydi. Benimki erkken geldi. Seninki gelmiyo mu hala yada geldimi bidigin..

Canım yeni gördüm çok geçmiş olsun bende ayın 19 da normal doğum Yaptım 6 gün oldu ama dikişlerim daha çok acıyo sanki oğlumda küvezde kanında mikrop çıktı pazartesi çıkacak inşallah sen nasıl oldun Kızın nasıl geçtimi dikişlerin

Ben de yazıyım doğum hikayemi

Bebeğim dönmüyordu son haftalara yaklaşmamıza rağmen .. Doktor döner diye bekletti ama yok
Son kontrole gittiğimizde popoyla kanala indiğini gördük ve cuma için sezeryana gün verdi bu sırada yürüme bol bol yat dinlen dedi neyse beklenen güne 4 gğn kalmıştı son hazırlıklarımızı yaptık perşembe gece temizlendim banyoda düştüm bi de sabaha kadar çok güzel uyudum sabah uyandım saçımı makyajımı yaptım hazırlandım çıktık yola annem babam elim kardeşim ben ve oğlumm karnımda geçirdiği son ankardı birazdan birbirimize kavuşacaktık ve ben ağlamamak için kendimi çok zor tutuyordum vuslata o ksdar az kalmıştı ki kavuşacağım anın hayalini kurup gözyaşlarıma engel olmsya çalışıyordum.. Nihayet yatışımız yapıldı sabah 8de önlüğümü giydim damaryolu açıldı ama böyle bi heyecan yok ben yaşamadım evlenirken bile yaşamadım bu heyecanı.. Neysr çıktık ameliyathaneye tabi benim gözler aktı akacakkk zor tutuyorum epiduralim yapıldı doktoru bekliyoruz filan derken önüne perdeyi çektiler heyecandan ölecektim nerdeyee fenalıklar geldi hopppp doktor geldi o sırada gadi başlıyoruz dediler sohbet muhabbet o sırada biraz badınç hissedebilexepimi söylediler gerçekten de normal doğum gibiydi bevek ve eli çıksrken o anı resmen yaşadım ve ne oluyor derken bir sğlama sesiiiiii Allahım tarifi imjansız güzel bi ses dünya üzerinde duyup duyabikeceğim en gşzel ses en güzel kuşun ötüşünden bike gğzel en şyi enstruman sesinden bile eşsiz anlatamıyorum ki o an yanıma geldi ve bu benim mi şimdi dedim evlat yaa ben anne mi olmuştum daha gençtim ben dsha sorumluluk almam için erkendi ama bu benim bir parçamdı içinden çıkmıştı ksnımla canımla sevgimle beslenmişti sevgşmle beslemiştim onu benim yavrumdu.. Beni duyunca hemen ağlaması kesildi sesimi dinledi sonra götğrdüler yavrumu temizleyip odaya çıkardılar annem kuzenim kardeşim hepsi bsturalpi görünce ağlamışlar

Neyse dikişlerim bitene jadar zaman feçmedi ran çncemyanıba gitmek istiyordum ve on dakka sonta şşim bitti yatağıma geçtim kucağıma aldığımda ben o eski ben diildim artık yeniden doğmuştum hayata sıfırdan tekrar vaşlıyordum canım oğlum artıl kucağımdaydıııı aşık olmuştum işte aşkların en güzeline

Allahım bu duyguyu bana yaşattığın için sana bşnlerce kez şükürler olsun
Allah isteyen ve hakeden herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

Canım maaşallah çok güzel bi doğum olmuş Allah analı babalı büyütsün darısı bekleyenlerin başına kaç günlük oldunuz emiyo mu keyfiniz nasıl

Saol canim. Benim distaki dikislerimin birazi acilmis. Cok canim yaniyodu. Drum bu siviyla temizledi gexen pazartesi. Iki haftaya iyice kaynar dedi. Suan daha iyi durumdayim sukur.
Allah ogluna saglik sihhat versin.
anali babali hayielisiyla buyutmek nasip olsun ins.
Dikislerine cook dikkat et canim. Benim icte dista dikis cok. Normal dogumda hemen iyilesirsin diyenler aldandim hic korumadim kendimi 20 gun oldu hala aciyo dikislerim.
bu arada sakin kabiz olma sakin.

1 gün kAyısıyı fazla kaçırdım nevrim döndü kabız çok kötü şükür ki sonraki 2 güne geçti şimdi ağzıma sürmüyorum gerçi ondanmıdır çok ta emin Değilim ama işte benimde bugün 9 gün oldu istede. Dikişim vae ebe 1 Ayı bulur geçmesi dedi

Allah yardim etsin hepimize valla cok zormus dogum.
Benim 22 gun oldu dogum yapali hala 4-5 gund bi tuvaletw cikabiliyorum. Iki gundur kizimda da kabizlik var gibi.
sen emziriyo musun. Mama veriyo musun. Nasil bebis.

Allah yardim etsin hepimize valla cok zormus dogum.
Benim 22 gun oldu dogum yapali hala 4-5 gund bi tuvaletw cikabiliyorum. Iki gundur kizimda da kabizlik var gibi.
sen emziriyo musun. Mama veriyo musun. Nasil bebis.

Evet canım emziriyorum ama bizimki küvezde kaldığı için 5 gündür savaş veriyorum biberona alışmış zor oldu çok şükür düzeldi gibi ama şimdide Sütüm azaldı gibi mama vermedim ama böyle olursa belki geceleri ek olarak verebilirim birde 2 gündür gaz Sancısı çekiyorum üşüttüm MÜ anlamadım pek seni Anlıyorum ama bebişte niye oldu ki Kabızlık acaba doktora gittin mi

Diğer sayfaya yazmıştım ama buraya da yazayım doğum hikayemi, sürekli anlatmak istiyorum o ana sürekli dönmek istiyorum sanırım... 18 ocak gece 1 civarında gaz sancısı sandığım bir sancıyla uyandım, tuvalete gittim ama rahatlayamadım, 3 e kadar odada gezindim durdum, annem de önceki gün memleketten gelmişti, gündüzünde gece doğum yap da boş boş oturmayayım yanında diyordu. Meğer bebeğim zamanlamayı ayarlamış anneannesinin planlarına uymuş:) 3te annemi uyandırdım bu arada telefona indirdiğim programda sancılar. 5 gibi doktorumu aradım hastaneye git dedi, çantaları da alıp hastaneye gittik, yalancı sancı diecekler eve gönderecekler diye düşünüyordum, nst de sancım çıktı, ebe açıklığa baktı ve şok oldum, 5 cm açılmış... Sonrasında takip edildim saat başı açıklığa bakıldı ve neyse ki kendi sancımla açıklığım tamamlandı, son anlar gerçekten zordu özellikle 10 cm açılmam olmasına rağmen bebeğin kafası geride olduğu için yarım saat o sancıyla yürümek kabus gibiydi. Saat 9.20 de 3330 gr 51 cm minik oğlum Çağan Alp aramıza katıldı, yuvamızı şenlendirdi, beni yeniden dünyaya getirdi... İlk doğumum ve bana göre kolaydı, duyduğum hikayelerden sonra korkak biri olmama rağmen başardım, hala inanamıyorum ama oldu valla:)

Ohhh hikayeni sevsinler maaşallah siZe ne güzel bi hikaye Allah herkese böylesini nasip etsin canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün bwnde yazamadım daha doğum hikayemi biZim sıpa gecelerin Adam'ı çıktı gece ayakta gündüz uyanık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…