benim dr epidurali tavsiye etmiyoruz dedi, hayırlısı bakalımben de ilk doğumumu epidural normal yaptım. çok konforlu oldu. inşallah oğlumu da böyle doğurabilirim :))
bi doğum yapim anlatıcam anam resim bile eklicemm
doğum yapanlar acaba doğumdan önce benim gibi konuşmuşlarmıydı şimdi tık yok
eee tabi bebekle ugraşmaktan kim vakit bulcak buraya girsin yazsın
bakalım kimin nasıl hikayesi olacak
ay cok sabırsızlanıyorum yazmak için...
Aynen fırsat bulamıyolaedır ama merakla bekliyoruzbi doğum yapim anlatıcam anam resim bile eklicemm
doğum yapanlar acaba doğumdan önce benim gibi konuşmuşlarmıydı şimdi tık yok
eee tabi bebekle ugraşmaktan kim vakit bulcak buraya girsin yazsın
bakalım kimin nasıl hikayesi olacak
ay cok sabırsızlanıyorum yazmak için...
Kizlar bizim bebisde erken glcek sanki öyle hissediyorum kizim cok hareketli bi kacgundr kasik agrilarim basladi bnde normal dogum istiyorum ama bebisin plesanta rahim agzina yakinmis haftaya karar vericez dgum seklinw hayrlisi olsun korkmaya basladm
Kusura bakmayın yeni üye oldum daha yeni alisiyorum doğum tarihlarimiz ayniymisBende bendee....
merhaba, nasipse ben de mayis annesi olucam. bi girip bakayim ocak anneleri neler yapiyor dedim:) Allah hepinizi bir avazda kurtarsin, saglik bebekler nasip etsin insallah. dogum yapan arkadaslarin basinda ya annesi vardir ya da kayinvalidesi:))) bir iki haftaya gelirler belki:)Aynen fırsat bulamıyolaedır ama merakla bekliyoruz
Hayırlı olsun.. :)Ben bugn normal dogumlla bebegmı aldm kucagma saat 2de ahmet 3600gr 50cm mas.:)
Ben bugn normal dogumlla bebegmı aldm kucagma saat 2de ahmet 3600gr 50cm mas.:)
Gozun aydin canim. Mutlulukla hayirla huzurlu buyut yavrunu ins. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.Ben bugn normal dogumlla bebegmı aldm kucagma saat 2de ahmet 3600gr 50cm mas.:)
Ben bugn normal dogumlla bebegmı aldm kucagma saat 2de ahmet 3600gr 50cm mas.:)
gkcnbrt de dogum yapmıs kızlar
12.12.2014 tarihinde kızımı kucağıma aldım çok şükür. Ayrıntılari daha uygun bir zamanda yazıcam inşallah. Darısı sizlerin başınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?