• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapmış olan anneler buraya....

Girl and baby

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
2.747
78
318
Doğum yapan arkadaşlar...eminimki herkes çok kısıtlı zamanalrda giriyor...burada toplanırsak vakit kaybetmeden yazışır,dertleşir,sorunlarımızı paylaşırız...herkese iyi paylaşımlar diliyorum....

Arkadaşım bu başlığı açtığın gerçekten çok iyi olmuş.Bebişlerle uğraşmaktan çok kısıtlı girebiliyoruz.Daha ilk haftalarımız ama hiç durmuyo benim zillim.Şimdi onun sadece emip uyuması lazım ama nerdeeee.Gazımız kaka sorunumuz uyku sorunumuz hiç bitmiyo.Benim kız bazen üç gün kaka yapmıyo. Bu da onu çok rahatsız ediyo.Sizin bebişler ne sıklıkla yapıyo.Acaba normal bi durum mu bu.

Arkadaşım bu başlığı açtığın gerçekten çok iyi olmuş.Bebişlerle uğraşmaktan çok kısıtlı girebiliyoruz.Daha ilk haftalarımız ama hiç durmuyo benim zillim.Şimdi onun sadece emip uyuması lazım ama nerdeeee.Gazımız kaka sorunumuz uyku sorunumuz hiç bitmiyo.Benim kız bazen üç gün kaka yapmıyo. Bu da onu çok rahatsız ediyo.Sizin bebişler ne sıklıkla yapıyo.Acaba normal bi durum mu bu.

aynen arkadaşım ben de uzun süre giremiyorum...diğer sayfayı açıyorum ama okuyamadan çıkmak zorunda kalıyorum...şimdi en azından bebişler ile ilgli rahat yazışırız diye düşündü ama pek ilgi görmedi galiba benim bu link...bizim kaka problemimiz yok da gaz problemimiz çooookk....ama normal sizinkide..poposuna azıcık zytinyağı sürebilirsin bence..daha rahat yapmasını sağlar..hatta azıcık içirebilirsinde...eğer doktora götürüsen fitil de verirlr...

hamilelik öncesi zayıf olan daha doğrusu göbeği olmayan arkadaşalr sizin de sezeryan sonrası göbeğiniz sarkık mı???yoksa benim gibi önceden göbeği olanların mı sarkıyor :((

deryacım yeni gördüm ben başlığını çok iyi olmuş bu konuyu açtığın
bizimde kaka problemimiz yok bu arada yenidoğan bebeklerin en az üç veya dört kez kaka yapması gerekiyor... ama gaz problemi çoooooooooook o kadar çokki o da dayanamıyor bende, çok zor ya bir gaz için bu kadar üzülüp çile çekeceğim aklıma gelmezdi...
annemer biz hiç sizin gazınızı çıkarmazdık diyor şimdiki bebekler neden böyle anlamadım...
gaz için bulduğun çözüm varsa paylaşalım birbirimize yardımcı olalım

onurun kırkı çıktı teyzeleri o gün kontrole gittik sağlık ocağına 4 kilo olmuş bebeğim hihoyyyt

hamilelik öncesi zayıf olan daha doğrusu göbeği olmayan arkadaşalr sizin de sezeryan sonrası göbeğiniz sarkık mı???yoksa benim gibi önceden göbeği olanların mı sarkıyor :((

benim önceden göbeğim yoktu şimdi sarkık ama çok göbeğim yok

benımde onceden gobegım yoktu deryacım fazlalık basende ıdı:)
sımdı cok gobegım kalmadı ama hafıf sarkık...bence kafana takma rahım kuculdukce oda duzelcektır yavas yavas..ben bırde gun ıcerısınden korse gıymeye calısıyorum..baya toparlandı gobegım..

bende de sezeryan sonrası biraz göbek keldı sarkıyor da üstelik.bu başlığı açman da iyi olmuş canım ben de okuyamadan çıkmak zorunda kalıyorum çoğu zaman.bizim oğlanın da gaz problemi devam ediyor.bir sürü şurup denedim fayda etmedi.nurse harveysi içiriyorum şimdi ama yine de ıkınmaları kesilmedi.doktor rezene çayı verdi o da pek işe yaramadı.3 aya kadar devam eder dedi doktor.siz neler yapıyorsunuz?

Ben gaz için metsil kullanıyorum,onun dışında humana'nın kimyonlu rezene çayını içiriyorum ama yine de ara ara gaz yüzünden huzursuzluğumuz oluyor. Kaka problemi bizde de olmuştu artık mamasına günde 1 kez yarım çay kaşığı zeytinyağı ekliyorum en geç 2 günde yapıyor :)

bu arada sarkık olmasa göbek kaldı,korse giymeye başladım,spor yapmaya ne zaman başlayabiliriz acaba?

kızlar ben galiba loğusalık bunalımına girdim.bazen çok mutlu olurken bazen çok mutsuz oluyorum.dengesizim.arara da bir ağlıyorum.nedenini bilmediğim bir sıkıntı var içimde.sürekli dua ediyorum.sure okuyorum.çıkmıyor sıkıntı.allahıma şükür bebeğim sağlıkı, annem çok yardımcı bakımında.başka problemim yok.ama bu iç sıkıntıları beni mahvediyor.size de oluyor mu?
geçer diyorlar ama bilmiyorum.

bu topic cok iyi olmuş derya...hayırlı olsun....neden ilgi görmesinki topic hepimizin cogunlukla ilk bebişleri.deneyimlerimizi paylaşmamız hepimiz için iyi olur..
benim ufaklıgında gaz problemi var nedense gündüzleri cok rahat oluyo ama geceleri cok sıkıntı cekiyo yavrum bi türlü uyuyamıyor.benim göbekte kaldı top gibi doktorum korseyi saın giyme dedi.ameliyat yeri agrıyan varmı bu arada benim taşınma işim var o nedenle koli işleri yaptım geçen gün dikişlerim agrıyo aslında benim yapıştırma oldu dikişlerim yok düz bi kesik var ve sanki kızarmış gibi geliyo.sabah aksam jelimide sürüyorum aacaba acılma olmuş mudur?

merhaba güzel annelerrr
bende çok uzun gelemiyorum malum
benim göbek az kaldı,ama nekadarı kalır bilmiyorum:(
bu arada gazımız bizimde çoook maalesef
5 gece üstüste uyumadığımız oldu,uykusuzluk sorun değilde onu öyle acı içinde görünce çok fena oluyorum,elimdende birşey gelmiyor,offfff valla ne olacak halimiz bilmiyorum

kızlarrrrrr
birşey rica edebilirmiyim??
bende bu bebek takvimlerinden istesem banada yaparmısınız?
hangi bilgiler lazım, benim kızımın adı NAZ ve 4 eylül doğumlu

merhaba güzel annelerrr
5 gece üstüste uyumadığımız oldu,uykusuzluk sorun değilde onu öyle acı içinde görünce çok fena oluyorum,elimdende birşey gelmiyor,offfff valla ne olacak halimiz bilmiyorum

kızlarrrrrr
hangi bilgiler lazım, benim kızımın adı NAZ ve 4 eylül doğumlu[
/canım ben sana yapayım bi tane istersen.bu arada benim oğlumda 4 eylül dogumlu

merhaba güzel annelerrr

kızlarrrrrr
hangi bilgiler lazım, benim kızımın adı NAZ ve 4 eylül doğumlu[
/canım ben sana yapayım bi tane istersen.bu arada benim oğlumda 4 eylül dogumlu

valla çok makbule geçer canımm yaaa
başka bilgi lazımmı peki?
senin oğluşunada maşşallahhh çok tatlıymış

m57kb83oa92vybu6.png
güzelim umarım yapabilmişimdir.imza bölümüne bi kopyala bakalım

kızlar ben galiba loğusalık bunalımına girdim.bazen çok mutlu olurken bazen çok mutsuz oluyorum.dengesizim.arara da bir ağlıyorum.nedenini bilmediğim bir sıkıntı var içimde.sürekli dua ediyorum.sure okuyorum.çıkmıyor sıkıntı.allahıma şükür bebeğim sağlıkı, annem çok yardımcı bakımında.başka problemim yok.ama bu iç sıkıntıları beni mahvediyor.size de oluyor mu?
geçer diyorlar ama bilmiyorum.

canım aynı duygu değişimlerini bende yaşıyorum... Bebeğime baktıkça bir gün ağlıyorum bir gün içim kıpır kıpır oluyor.... Hele ki haberlerde bebek haberlerini gördükçe içim daha da sıkılıyor... Allaha şükrediyorum bebeğim sağlıklı diye.. Aynı zamanda tüm bebekler için dua ediyorum... Allah korusun bebişlerimizi ve sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin bebişlerimize.....
Çok fazla olmadığı sürece yaşadıklarımız normal sanırım...
a.s.

bmn2bpt4id1in0qw.png

bu daha iyi oldu sanırım iyi günlerde kullan.teşekür ederim her bebek tatlıdır

Back
X