- 23 Kasım 2007
- 997
- 32
- 623
- 46
- Konu Sahibi Girl and baby
canım bunu nasıl ve nereye kopyalayacağım peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bunu nasıl ve nereye kopyalayacağım peki?
güzel olmuş iyi günlerde kullan.resim eklemek istersende gözat kısmına tıklatıp bilgisayarından yükleye biliyosuncanım çok teşekkürler,senin yaptığın daha güzeldi ama adres görünmüyordu bende baktım bu nasıl olmuş?
teşekkürler
ben artık sarıkız olarak kızımı emzirmeye gidiyim:)))
bende de sezeryan sonrası biraz göbek keldı sarkıyor da üstelik.bu başlığı açman da iyi olmuş canım ben de okuyamadan çıkmak zorunda kalıyorum çoğu zaman.bizim oğlanın da gaz problemi devam ediyor.bir sürü şurup denedim fayda etmedi.nurse harveysi içiriyorum şimdi ama yine de ıkınmaları kesilmedi.doktor rezene çayı verdi o da pek işe yaramadı.3 aya kadar devam eder dedi doktor.siz neler yapıyorsunuz?
kızlar ben galiba loğusalık bunalımına girdim.bazen çok mutlu olurken bazen çok mutsuz oluyorum.dengesizim.arara da bir ağlıyorum.nedenini bilmediğim bir sıkıntı var içimde.sürekli dua ediyorum.sure okuyorum.çıkmıyor sıkıntı.allahıma şükür bebeğim sağlıkı, annem çok yardımcı bakımında.başka problemim yok.ama bu iç sıkıntıları beni mahvediyor.size de oluyor mu?
geçer diyorlar ama bilmiyorum.
bu topic cok iyi olmuş derya...hayırlı olsun....neden ilgi görmesinki topic hepimizin cogunlukla ilk bebişleri.deneyimlerimizi paylaşmamız hepimiz için iyi olur..
benim ufaklıgında gaz problemi var nedense gündüzleri cok rahat oluyo ama geceleri cok sıkıntı cekiyo yavrum bi türlü uyuyamıyor.benim göbekte kaldı top gibi doktorum korseyi saın giyme dedi.ameliyat yeri agrıyan varmı bu arada benim taşınma işim var o nedenle koli işleri yaptım geçen gün dikişlerim agrıyo aslında benim yapıştırma oldu dikişlerim yok düz bi kesik var ve sanki kızarmış gibi geliyo.sabah aksam jelimide sürüyorum aacaba acılma olmuş mudur?
kızlar benımde bugun vagınal bolgede yanma ve kasıntı basladımantar olmusum.logusalık donemınde vucut dırencı dustugu ıcın olması cok normalmıs
doktor krem ve fıtıl verdı..dınlenmezsen ve yedıklerıne dıkkat etmezsen vucut zayıf kalır bu tarz seyler ortaya cıkar dedı..ben hıc dıkkat etmedım gunduz hıc dınlenmıyorum desem yerıdır..ama artık bu kadar yormucam kendımı...sızlerde dıkkatlı olun bu tarz bırseyle karsılasmamak ıcın...
arkadaşlar loğusalık depresyonuna girdiğimi söylemiştim.dogru dürüst hiiç birşey yiyemiyorum.canım hiç birşey istemiyor.ağzıma aldıklarımı çıkarasım geliyor.sizin iştahlar iyimi? iştahımın açılması için önerileriniz var mı?ayrıca geceleri 4 saat falan uyuyorum.bebeğim gündüzleri uyuduğu halde ben uyuyamıyorum.annelik gerçekten çok zor birşeymiş.
benim annem ikiz kardeşimle bana nasıl bakmış.onun değerini şimdi çok ii anlıyorum.canım annem onu gidip sürekli öpüyorum.eskiden pek öpmezdim.cennet annelerin ayakların altındaymış
yaa bu konuyu niye actın Deryacım..
Eski topikten yazışalım,oraya ne oldu ki,böyle sanki bölündük.
doğum yapmamış bir kaç arkadaş kaldı onlara ayıp oluyor gibi geldi bana...
arkadaşlar merhaba. eylül 1 de doğum yaptım bebeğim bugün 24 günlük oldu bilee.
depresyona girmedem ama çevremdekiler sokuyorlar zorla.. sütüm su gibi geliyor. yok pürtekli olucakmış bebeğin bacakları dolmamış henüz. mama almamız lazım şunu yedirin bunu sokun ağzına resmen bunalıma sokuyorlar. bayramdan sonra kontrolümüz var 600 gram almadıysa mama takviyesini doktorun söylemesi lazım zaten. benim kafama takılan gerçekten sütün pütürlü olmasımı. kakanında bu şekilde çıkmasımı. ağzından fazlalığını çıkardığında kusmuğu kesmik şeklinde geliyor.
canım bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum yok gögsüm küçükmüş ,yok çocuk doymuyormuş,çok zayıfmış bebek sürekli bu lafları duyuyorum artık bende inanmaya başlayacaktım,bu gün dr gittik de kurtuldum kilo almış boyu uzamış,sen de çok kulak asma ,bebeğin emiyorsa sorun yoktur süte gelince ilk zamanlar benimki de su gibi geliyordu şimdi düzeldi zaten sütün yüzde doksanı su,seninkiler de mama vermeyi bir marifet sananlardan heralde halbuki anne sütünün yerini hiçbir şey tutmaz diye her yerde söyleniyor ,hiç canını sıkma bebeğini emzirmeye devam et.
arkadaşlar merhaba. eylül 1 de doğum yaptım bebeğim bugün 24 günlük oldu bilee.
depresyona girmedem ama çevremdekiler sokuyorlar zorla.. sütüm su gibi geliyor. yok pürtekli olucakmış bebeğin bacakları dolmamış henüz. mama almamız lazım şunu yedirin bunu sokun ağzına resmen bunalıma sokuyorlar. bayramdan sonra kontrolümüz var 600 gram almadıysa mama takviyesini doktorun söylemesi lazım zaten. benim kafama takılan gerçekten sütün pütürlü olmasımı. kakanında bu şekilde çıkmasımı. ağzından fazlalığını çıkardığında kusmuğu kesmik şeklinde geliyor.