- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.981
ah kızlar ahhhh...cuma günü karma aşısını oldu bebişim..o günden beri ne doğru dürüst emiyor nede kakasını yapıyo..şaştım kaldım yaa..7,5 da uyandı ve hala emmek istemiyo..mama da verdim denemek için onuda almıyo..uykusundan feryad figan uyanıyo..aşıylamı ilgiliki???
Selam arkadaşlar..
Sürekli yazamıyorum ama genelde hergün yazdıklarınızı takip ediyorum...Sorunlarımız ortak olduğundan gerçekten çok faydalı oluyor...Burası olmasa ne yapardım bilemiyorum....Sizlere sormak istediğim bişey var...Bebeğimin üç gündür kakası su gibi ....Bazen yeşil beazen sarı...Rengine çok takılmıyorum ama kafama takılıyor farklı bişeyde yemiyorum...Salı günü aşı nedeniyle doktora gidicez diye doktoruda aramadım araya haftasonuda gird zaten ..Bu durumu yaşayan varmı aranızda ...Ateşi huzursuzluğu falan yok ama dediğim gibi kaka diye bişey yok resmen yeşil renkli su akıyor...Biraz araştırdım anne sütü emen çocuklarda ishal olmazmış ama endişe etmelimiyim bilemedim....
günaydınn güzel anneler herkese güzel hafta sonlarıı. duygucum ne güzel dışarı çıkıp hava almışsın bende çok özledimm dışarıya çıkıp temiz hava almayı.
dıonysos canım bebişinin iyi olmasına sevindim bu arada canım ismin nedir nikini yazmak zor geliyorda hem tanışmış oluruz:))
canım adım eda senin de aslı galiba:))a.s.
herkes adını kullanıyor olsa gerek bir minik anniş var oda merve sanırımyerimseniben
kızlar doğumdan sonra sigara içtiniz mi hiç?
kızlar doğumdan sonra sigara içtiniz mi hiç?
ben içiyorum..hemde fazla fazla...winston white.. 0.1mglık mış nikotini...hamileykende içiyodum....herkez beni yadırgayıp ayıplar doğal tepki olarak.....alkol de kullanırdım hamılelıkten önce...allahtan gebelıkte ve sonrasında hiç kullanmadım..asıl direk alkol kana karışıyo sanıyorum...annem anjıyodan cıktı ve sıgara içti...bu bağımlılığın bile geninin bulmuşlar..hiçbi tedaviye inanmıyorum bu bağımlılıktan kurtulmak için..gen tedavisi mumkun olsa yaptırırdım...allahtan gençliğimde uyuşturucu kullanmadım sanırım bağımlısı olur çıkardım..bu gibi konularda bağımlılık sorunu yaşamıyanlar anlıyamaz inanın...bağımlı olmayan bi hayat gerçek özgürlük demek...........
Herkese merhaba arkadaslar,
3 gundur bakamadım nete bılgısayara elımı surmedım :)
Bugun mevludumuzu yaptık sonunda cok sukur rahatladım artık ustumde kı yuk kalktı dıyebılırım..
Her ne kadar haftaya kayınvalıdem de tekrar bır mevlut daha yapıcak olsakta o benı böyle tedırgın etmıyor..
sonucta ev sahıbı olmak cok daha farklı bır yuk oluyor :)
gecmısı okuyamadım henuz ona dınlendıgım bır zaman bakmayı dusunuyorum :) cok yoruldum sırtım omzum zaten agrıyordu yıne arttı ama deger ne yapalım..
Allahtan sadece ıkı cocuk vardı baska kımse cocuk getırmemıs o bakımdan da cok sanslıydım :)
neyse kı gectı Allah kabul etsın ınsallah.. darısı artık yapmayan arkadaslara dıyeyım :)
günaydın kızlar nasılsınız.benim dün mevlüdüm vardı cok yoruldum üzerimdeki yükü attım sonunda.
mervecim benim oğlanı sünnet yaptırdıgım için aşı günüm değişti ayın 28inde ası yaptıracagım.sana bi sorum olacak ateşlenme yaptın mı karma aşı
canım kulak çubuğuunun pamuklu tarafına zeytinyağına batırıyosun, sonra poposuna çok hafif yavaş kulakçubuğunnun pamuklu kısmı girecek şekilde gezdiriyiyosun o hemen kakasını yapıyor bir nevi fitil görevi görüyor ama fitilden farkı alışkanlık haline gelmiyor ama sen şimdi bunu bilmiyossan yapamazsın bilen birinin yapması lazım. sakın sen deneme.:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?