Doğum yapmış olan anneler buraya....

Slm.herkese kimseler yok sanırım benim oğlanda acaip huzursuz dün gece burnumdan getirdi resmen uyumak bilmiyor ve sürekli ağlıyor ve uyandığı zamanda kucaktan inmek bilmiyor heran gezdirmek zorundayız kesinlikle oturamıyoruz çünkü oturma gibi bi alışkanlığı yok beyefendinin bu arada emerken çok ağlıyo sürekli gaz çıkarıyo alttan o kadar çok gazı varki bende şaştım ne yapacağımı valla

iyi akşamlar..
eda evet ismim merve memnun oldum .. a.s.
yaşım küçük değil 25 :smiley-cool: ama
tip itibariyle minyon old. için,her gören küçük zannediyor bu da oradan esinlenerek koyduğum nick kaydirigubbakcemile3
eşim 1 hafta,10 gün bazen de 15 gün kalır :çok üzgünüm: evlendik 15 gün sonra gitti, doğuma 10 gün kadar kala yine gitmişti :çok üzgünüm: yani alıştım artık gitmelere... annemle çok yakın oturuyoruz sağ olsun elinden geldiğince yanımda olmaya çalışıyo geceleri gelip kalıyor iyi ki o var yoksa ne yapardım bebişle bi başıma bilemiyorum..

aytencim sağol canım evet beyaz tenli minnoşum, valla senin oğlan da pek bi yakışıklı o gözler yakıyoo maşaAllah benim kızımın gözleri de yeşil ama şimdilik bakalım ne renk olacak değişecek mi ?

meltemcim evet canım ayları günleri sayarken anne olduk Allaha bin şükür..gerçekten çok çok güzel bir duyguymuş, tarif edilemez :Saruboceq: Rabbim olmayanlara isteyenlere de nasip etsin inşAllah...

gülşahcım yaa kıyamam sana da mert efeye de..en kısa sürede gaz problemi geçer inşAllah sen gündüzleri bebiş uyudukça dinlenmeye çalış ki iyice yorgunluktan uykusuzluktan halsiz düşme canım arkadaşım..ikinizi de öpüyorum Şeniz

herkese iyi akşamlar bebişlere gazsız ve bol uykulu geceler :ecrin_bebek: :1hug:

Kızlar herkes bebişten dert yanmış..Benimki bugün öğlenen beri hiç birşey içmedi, 50 cc sütle duruyor ne yapsam olmadı...gazımı var bilmiyporum ama sürekli ağlıyor, çığlık çığlığa... hiç böyle olmamıştı hasta dicem hasta da değil. Aslında hep benim yüzümden kayınvaldemler geldi bugün aç olmadığı halde mama saati gelmediği halde mama verdik oda azıcık içti kendini tok zannediyor saatlerdir.Bir daha asla saati dışında mama vermicem bir kere şaştımı hep şaşıyor...Tüm gün mama yemiyor yavrum...

Son düzenleme:
Herkese merhaba arkadaslar,
3 gundur bakamadım nete bılgısayara elımı surmedım :)
Bugun mevludumuzu yaptık sonunda cok sukur rahatladım artık ustumde kı yuk kalktı dıyebılırım..
Her ne kadar haftaya kayınvalıdem de tekrar bır mevlut daha yapıcak olsakta o benı böyle tedırgın etmıyor..
sonucta ev sahıbı olmak cok daha farklı bır yuk oluyor :)
gecmısı okuyamadım henuz ona dınlendıgım bır zaman bakmayı dusunuyorum :) cok yoruldum sırtım omzum zaten agrıyordu yıne arttı ama deger ne yapalım..
Allahtan sadece ıkı cocuk vardı baska kımse cocuk getırmemıs o bakımdan da cok sanslıydım :)
neyse kı gectı Allah kabul etsın ınsallah.. darısı artık yapmayan arkadaslara dıyeyım :)

:1rolleyes:gamyoncuiremsubenneyaptımki
çok geçmiş olsun canım aşıyla ilgilidir sanırım inşallah en kısa sürede eski haline döner doktorunu ara sor istersen.a.s.

merhaba canım, anne sütü alan bebeklerin kakası ishal gibi hafif pütürlü ve sümüksü olurmuş.
yeşil olması yediği sütü tam hazmedemediğini gösterirmiş ( yani sürekli emziriyorsan eğer ,her ağladığında mesela bebek hazmedemezmiş ve kaka yeşil olurmuş) sağlıklı bi bebeğinki de altın rengi hafif pütürlü olurmuş.

canım evet cıktım bıraz cok ıyı geldı..bugunde hava cok guzeldı ızmırde bebısı arabasına koyduk sahılde bıraz yuruyus yaptık ılac gıbı geldı valla:)

kızlar bu arada boyundakı pısıklerden bahsetmısınız benımde bebısın boynu bogumlu oldugu ıcın heğ kırmızı:çok üzgünüm:ılık suyla pamukla sılıyorum bır kac kez pudra surdum ama gecmedı.ne yapmalı bılmıyorum...

canım adım eda senin de aslı galiba:))a.s.
herkes adını kullanıyor olsa gerek bir minik anniş var oda merve sanırımyerimseniben

eda benim nick selinn kızım olursa selin koymayı düşünüyodum o yüzden nick selin ama adım mehtap aslında.eylül anneleri listesinde ismim var aslında nickteki isim daha kolay gweliyo ben hala isimleri karıştırıyorum .

ben gebelikten önce bırakmıştım zaten ne olur arkadaşlar emzirirken içmeyin sütünüzle bebeğe direk geçtiği gibi üzerinizdeki kokuyla bile geçiyor nikotin denilen meret bebişlere öpücükler iyi geceler.

herkese günaydın kimsecikler yok daha heralde

bende 5haftalık hamileyken bıraktım sigarayı ve hala daha içmiyorum arada canım stemiyor değil ama bebeğimi düşünerek frenliyorum kendimi

ben içiyorum..hemde fazla fazla...winston white.. 0.1mglık mış nikotini...hamileykende içiyodum....herkez beni yadırgayıp ayıplar doğal tepki olarak.....alkol de kullanırdım hamılelıkten önce...allahtan gebelıkte ve sonrasında hiç kullanmadım..asıl direk alkol kana karışıyo sanıyorum...annem anjıyodan cıktı ve sıgara içti...bu bağımlılığın bile geninin bulmuşlar..hiçbi tedaviye inanmıyorum bu bağımlılıktan kurtulmak için..gen tedavisi mumkun olsa yaptırırdım...allahtan gençliğimde uyuşturucu kullanmadım sanırım bağımlısı olur çıkardım..bu gibi konularda bağımlılık sorunu yaşamıyanlar anlıyamaz inanın...bağımlı olmayan bi hayat gerçek özgürlük demek...........

CANIM BENİM ABLAMDA İÇTİ HEMDE İKİ HAMİLELİĞİNDEDE ve bende çok tiryakiydim bizim ailedede herkes içer ama inan ben çok zor bıraktım çok zorlandım bırakırken ama bıraktım işte biraz da şans sanırımm, aslında bir kere dene belki bırakırsın, ailede ve çemremde herkes benim bıraktığıma hala inanamıyor belki bir gün sende etraafındakileri şaşırtırsın,:1hug:a.s.

allah kabul etsin canım, bizimkide bu cumartesi ama herşeyiyle kayınvalidem ilgileniyor, ben çalıştığım için ilgilenemiyorum bakalım bizimki nasıl geçecek.:ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar..
biz 5li karma aşımızı olduk geldik..yalnız olduğum için ayrıca sağlık ocağına gidemedim
verem ille de aynı gün olmasa da olabilir 1 ya da 2 gün içinde yaptırabilirsin dedi dr..
gerçi ayrı ayrı gitmeyi düşünmüyodum ama kolum çok ağrıdı , hem tombişimi hem çantasını taşımaktan
bu arada bebişim 6150 gr. 62 cm olmuş.. maşaAllah tombişime.. :)
sizler iki aşıyı da aynı gün mü yaptırdınız ?
umarım bi sorun olmaz ...
hepinize iyi günler..

günaydın kızlar nasılsınız.benim dün mevlüdüm vardı cok yoruldum üzerimdeki yükü attım sonunda.
mervecim benim oğlanı sünnet yaptırdıgım için aşı günüm değişti ayın 28inde ası yaptıracagım.sana bi sorum olacak ateşlenme yaptın mı karma aşı

zelihacım Allah kabul etsin mevlüdünüzü...
aşımızı 2 saat evvel olduk henüz ateşi çıkmadı, ama biraz huzursuz aşıdan mıdır bilemiyorum, uykusunda alçak tonda inleme gibi sesler çıkartıyor :CüvCüv: ateş belki yapar dedi dr.umuz huzursuzluk olursa da yarım fitil verebilirsin dedi..bakalım takip edeceğim..

saol canım dün yine fitil bıraktım yaptı .ama bidaha bırakmıycam.bilen kimse yokki yanımda.benim denemem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…