- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.961
mrb arkadaşlarr herkese iyi pazarlara.s.
kimse yok anlaşılan herkes eşleriyle birlikte, benimki ş.dışında:çok üzgünüm:
kıskandım sizi:dilcikar:
biz sabahtan beri kusmuyoruz inşallah böyle devam eder..
bu seferde boynumuzun altı kızarmış pişik önleyici krem sürüyorumm bakalım geçirecek mi?
kızlar merhaba ben hiç fırsat bulamadım yazmaya bende minik zeynebime kavuştum
13 eylülde sezeryan oldum bugün ilk defa bilgisayar başına geçtim
nasılsınız?hepinizin gözüaydınnnnnn
günaydın arkadaşlar biz yine kakadan sorunluyuz.kızım yine yapamadı bugün 3.gün görümcemi aradık hergün mamasına 1 çay kaşığı zeytin yağı bırak dedi bi de mamayı değiştir dene dedi biliyorum benim kız kabız değil ama çocuk kakasını yapamıyor nasıl derece ile tıkanıklığı açıyorsunuz?benneyaptımki
merhaba meltem hoşgeldin sağol senin de gözün aydın..a.s.
minik zeynebe uzun sağlıklı mutlu ömür nasip etsin Allah.. annesi biizim için de öp prensesini.. :CüvCüv:
canım her banyodan sonra sürüyorumm ama oldu.. boynunun altı kat kat olduğu için çok hassas,eltim z.yağı sürüyormuş denesem mi acaba?canım her banyodan sonra bebe yağı ile vucudunu yağlayıp boynuna ve koltuk altlarına bol yağ sürmek gerekiyormuş.bebeklerin boyun ve koltuk altlarıda çabuk pişik olurmuş.
senin eşin her gitmesinde ne kadar kalıyor? ve yalnız kalmıyorsun değil mi?merhaba hepinize iyi pazarlar arkadaşlar..
dionysos sevindim bebişinin iyi olmasına..
benim eşim de yarın sabah y.dışına gidecek, yalnız kalıyorum ne yazık ki
derya ben hiç sürmüyordum yağ, artık o bölgelere süreceğim, sağol :)
herkese sevgiler..
günaydın arkadaşlar biz yine kakadan sorunluyuz.kızım yine yapamadı bugün 3.gün görümcemi aradık hergün mamasına 1 çay kaşığı zeytin yağı bırak dedi bi de mamayı değiştir dene dedi biliyorum benim kız kabız değil ama çocuk kakasını yapamıyor nasıl derece ile tıkanıklığı açıyorsunuz?benneyaptımki
merhaba meltem hoşgeldin sağol senin de gözün aydın..a.s.
minik zeynebe uzun sağlıklı mutlu ömür nasip etsin Allah.. annesi biizim için de öp prensesini.. :CüvCüv:
günaydınn güzel anneler herkese güzel hafta sonlarıı. duygucum ne güzel dışarı çıkıp hava almışsın bende çok özledimm dışarıya çıkıp temiz hava almayı.
dıonysos canım bebişinin iyi olmasına sevindim bu arada canım ismin nedir nikini yazmak zor geliyorda hem tanışmış oluruz:))
ay ben hala doğum çizelgesindeyim sevabına biriniz el atsın şu durumada benim yavrunun bir çizelgesi olsun....
edacım tanıştıgımıza memnun oldum. :1hug:canım adım eda senin de aslı galiba:))a.s.
herkes adını kullanıyor olsa gerek bir minik anniş var oda merve sanırımyerimseniben
Selam arkadaşlar..
Sürekli yazamıyorum ama genelde hergün yazdıklarınızı takip ediyorum...Sorunlarımız ortak olduğundan gerçekten çok faydalı oluyor...Burası olmasa ne yapardım bilemiyorum....Sizlere sormak istediğim bişey var...Bebeğimin üç gündür kakası su gibi ....Bazen yeşil beazen sarı...Rengine çok takılmıyorum ama kafama takılıyor farklı bişeyde yemiyorum...Salı günü aşı nedeniyle doktora gidicez diye doktoruda aramadım araya haftasonuda gird zaten ..Bu durumu yaşayan varmı aranızda ...Ateşi huzursuzluğu falan yok ama dediğim gibi kaka diye bişey yok resmen yeşil renkli su akıyor...Biraz araştırdım anne sütü emen çocuklarda ishal olmazmış ama endişe etmelimiyim bilemedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?