Doğum yapmış olan anneler buraya....

mrb arkadaşlarr herkese iyi pazarlara.s.
kimse yok anlaşılan herkes eşleriyle birlikte, benimki ş.dışında:çok üzgünüm:
kıskandım sizi:dilcikar:
biz sabahtan beri kusmuyoruz inşallah böyle devam eder..
bu seferde boynumuzun altı kızarmış pişik önleyici krem sürüyorumm bakalım geçirecek mi?

canım her banyodan sonra bebe yağı ile vucudunu yağlayıp boynuna ve koltuk altlarına bol yağ sürmek gerekiyormuş.bebeklerin boyun ve koltuk altlarıda çabuk pişik olurmuş.

merhaba hepinize iyi pazarlar arkadaşlar..
dionysos sevindim bebişinin iyi olmasına..
benim eşim de yarın sabah y.dışına gidecek, yalnız kalıyorum ne yazık ki
derya ben hiç sürmüyordum yağ, artık o bölgelere süreceğim, sağol :)
herkese sevgiler
..

günaydın arkadaşlar biz yine kakadan sorunluyuz.kızım yine yapamadı bugün 3.gün görümcemi aradık hergün mamasına 1 çay kaşığı zeytin yağı bırak dedi bi de mamayı değiştir dene dedi biliyorum benim kız kabız değil ama çocuk kakasını yapamıyor nasıl derece ile tıkanıklığı açıyorsunuz?benneyaptımki

kızlar merhaba ben hiç fırsat bulamadım yazmaya bende minik zeynebime kavuştum
13 eylülde sezeryan oldum bugün ilk defa bilgisayar başına geçtim
nasılsınız?hepinizin gözüaydınnnnnn

merhaba meltem hoşgeldin sağol senin de gözün aydın..a.s.
minik zeynebe uzun sağlıklı mutlu ömür nasip etsin Allah.. annesi biizim için de öp prensesini.. :CüvCüv:

canım kulak çubuğuunun pamuklu tarafına zeytinyağına batırıyosun, sonra poposuna çok hafif yavaş kulakçubuğunnun pamuklu kısmı girecek şekilde gezdiriyiyosun o hemen kakasını yapıyor bir nevi fitil görevi görüyor ama fitilden farkı alışkanlık haline gelmiyor ama sen şimdi bunu bilmiyossan yapamazsın bilen birinin yapması lazım. sakın sen deneme.:ecrin_bebek:

minik zeynebe uzun sağlıklı mutlu ömür nasip etsin Allah.. annesi biizim için de öp prensesini.. :CüvCüv:

mervecim nasılsın maaşallh kızın pek şekerrr beyaz tenli sanırım allah nazarlardan saklasın çok tombiş tatlı maaaşallhhh. büyünce çok canlar yakmasınnn:ecrin_bebek:

canım her banyodan sonra bebe yağı ile vucudunu yağlayıp boynuna ve koltuk altlarına bol yağ sürmek gerekiyormuş.bebeklerin boyun ve koltuk altlarıda çabuk pişik olurmuş.
canım her banyodan sonra sürüyorumm ama oldu.. boynunun altı kat kat olduğu için çok hassas,eltim z.yağı sürüyormuş denesem mi acaba?

senin eşin her gitmesinde ne kadar kalıyor? ve yalnız kalmıyorsun değil mi?
bana çok ağır geliyor eşimin olmaması en güzel günlerimizi ayrı geçiriyoruzz
bu arada nickin gibi küçük yaşta anne mi oldun merak ettimCADIARZU

canım geçmiş olsunn hergün masaj yapıyormusun? çünkü sindirim sistemini hemde metobilizmasını hızlandırır ..
bana derece tehlikeli geldi,sonuçta derecenin içinde civa var Allah korusun kırılıp kulağına kaçabilir ve sağır yapar hemde bilinmedik kazalara neden olabilir..İlla o şekilde kakasını yaptırmaya karar verdiysen kulak pamuğunu dene.
ben başlarda bir iki kere oğlum zorlanırken altını açmıştımm pişik kremiyle anüsünü siler gibi işaret parmağımla dokundum, 1-2 dak. donra yaptı.
unutmadan sürekli bu şekilde tuvaletini yaptırmaya kalkışırsan alışkanlık yapabilir zor durumlarda yap bence ayrıca sen yinede dr.una danış...

Son düzenleme:

mervecim sağol canım
allah hepsine sağlıklı mutlu bir hayat nasip etsin inşallah:Saruboceq:
senin kızda maşallah çok tatlı yavrum benim :ecrin_bebek:
ay ha doğdu doğacak derken hepimiz anne olduk ne güzellll:lepi:
anne olmak inanılmaz bir duyguymuş gerçekten allah herkese nasip etsin inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt

ay ben hala doğum çizelgesindeyim sevabına biriniz el atsın şu durumada benim yavrunun bir çizelgesi olsun....

günaydınn güzel anneler herkese güzel hafta sonlarıı. duygucum ne güzel dışarı çıkıp hava almışsın bende çok özledimm dışarıya çıkıp temiz hava almayı.
dıonysos canım bebişinin iyi olmasına sevindim bu arada canım ismin nedir nikini yazmak zor geliyorda hem tanışmış oluruz:))

canım adım eda senin de aslı galiba:))a.s.
herkes adını kullanıyor olsa gerek bir minik anniş var oda merve sanırımyerimseniben

ay ben hala doğum çizelgesindeyim sevabına biriniz el atsın şu durumada benim yavrunun bir çizelgesi olsun....

bu adresten çizelgeni seçiyorsun
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others
burdada yapılışı yazıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/evlil...vimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html
takıldığın yer olursa söylersin canım

kızlar ben hastanede zeynebime emzik verdim güzel tutmuştu sonra herkes bişey dedi vazgeçtim ama şimdi 2 gündür elini emmeye çalışıyo o daha kötü emziğe nasıl alıştırıcam yaaaa

Selam arkadaşlar..
Sürekli yazamıyorum ama genelde hergün yazdıklarınızı takip ediyorum...Sorunlarımız ortak olduğundan gerçekten çok faydalı oluyor...Burası olmasa ne yapardım bilemiyorum....Sizlere sormak istediğim bişey var...Bebeğimin üç gündür kakası su gibi ....Bazen yeşil beazen sarı...Rengine çok takılmıyorum ama kafama takılıyor farklı bişeyde yemiyorum...Salı günü aşı nedeniyle doktora gidicez diye doktoruda aramadım araya haftasonuda gird zaten ..Bu durumu yaşayan varmı aranızda ...Ateşi huzursuzluğu falan yok ama dediğim gibi kaka diye bişey yok resmen yeşil renkli su akıyor...Biraz araştırdım anne sütü emen çocuklarda ishal olmazmış ama endişe etmelimiyim bilemedim....

ah kızlar ahhhh...cuma günü karma aşısını oldu bebişim..o günden beri ne doğru dürüst emiyor nede kakasını yapıyo..şaştım kaldım yaa..7,5 da uyandı ve hala emmek istemiyo..mama da verdim denemek için onuda almıyo..uykusundan feryad figan uyanıyo..aşıylamı ilgiliki???

canım adım eda senin de aslı galiba:))a.s.
herkes adını kullanıyor olsa gerek bir minik anniş var oda merve sanırımyerimseniben
edacım tanıştıgımıza memnun oldum. :1hug:
newlife canım belki aşıyla ilgilidir bazen bebeklerde huzursuzluk yapabiliyormuş agustos annelerinde bazı arkadaşlar böyle durumlardan bahsetmişlerdi bir iki gün sürmüştü diye biliyorum.
yagmurcum bizimde arada bir oluyordu diye hatırlıyorum güzelim bende senin gibi biliyorum ishal olmazlarmış su gibi yapmasıda normaldir sanırım.

evet anne sütü alan bebekler ishal olmuyomuş ama kakası sümüksü ise yada yeşile bakıyosa üşütmüş sanırım yavrun..benımkıde dün aynen boyleydı..oyle huzursuzduki....ateşi yoksa endişeye gerek yok....salı gününe kadar bişiciği kalmaz umarıma.s.

selam kızlarrr kimseler yokk pazar günü eşler bebekler fırsat vermiyor tabii bende öldüm yorgunluktan kız uyumuyor gene ve ağlıyor mama da yemiyorr 3 te yedi ensonnn sonra az bişey emzirdim ama yemiyor öğürüyor gene noldu ki bu kıza şimdi yaww yarın doktora gidicez aşı ve kontrol için bakii ne dicek dr off bide aşı sıkıntısı benim kızda günde bir kez ancak çıkarmaya başladı dün akşam yapmıştı hala bu saat oldu tık yok kaka yapmıyor benimkide mi kabız oldu acep zeytinyağı içirdim şimdi 1 çay kaşıı kadar popoya da sürdüm ama bakalım bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…