- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.021
merhaba arkadaşlar..
biz 5li karma aşımızı olduk geldik..yalnız olduğum için ayrıca sağlık ocağına gidemedim
verem ille de aynı gün olmasa da olabilir 1 ya da 2 gün içinde yaptırabilirsin dedi dr..
gerçi ayrı ayrı gitmeyi düşünmüyodum ama kolum çok ağrıdı , hem tombişimi hem çantasını taşımaktan
bu arada bebişim 6150 gr. 62 cm olmuş.. maşaAllah tombişime.. :)
sizler iki aşıyı da aynı gün mü yaptırdınız ?
umarım bi sorun olmaz ...
hepinize iyi günler..
kızlar kızım kakasını yaptı ama karnı ağrıyor galiba bide iştahsız pek bişey yemiyor sizinkilerin iştahı nasıl?
Herkese merhaba arkadaslar,
3 gundur bakamadım nete bılgısayara elımı surmedım :)
Bugun mevludumuzu yaptık sonunda cok sukur rahatladım artık ustumde kı yuk kalktı dıyebılırım..
Her ne kadar haftaya kayınvalıdem de tekrar bır mevlut daha yapıcak olsakta o benı böyle tedırgın etmıyor..
sonucta ev sahıbı olmak cok daha farklı bır yuk oluyor :)
gecmısı okuyamadım henuz ona dınlendıgım bır zaman bakmayı dusunuyorum :) cok yoruldum sırtım omzum zaten agrıyordu yıne arttı ama deger ne yapalım..
Allahtan sadece ıkı cocuk vardı baska kımse cocuk getırmemıs o bakımdan da cok sanslıydım :)
neyse kı gectı Allah kabul etsın ınsallah.. darısı artık yapmayan arkadaslara dıyeyım :)
canım evet cıktım bıraz cok ıyı geldı..bugunde hava cok guzeldı ızmırde bebısı arabasına koyduk sahılde bıraz yuruyus yaptık ılac gıbı geldı valla:)
kızlar bu arada boyundakı pısıklerden bahsetmısınız benımde bebısın boynu bogumlu oldugu ıcın heğ kırmızı:çok üzgünüm:ılık suyla pamukla sılıyorum bır kac kez pudra surdum ama gecmedı.ne yapmalı bılmıyorum...
eda benim nick selinn kızım olursa selin koymayı düşünüyodum o yüzden nick selin ama adım mehtap aslında.eylül anneleri listesinde ismim var aslında nickteki isim daha kolay gweliyo ben hala isimleri karıştırıyorum kızlar doğumdan sonra sigara içtiniz mi hiç?
herkese gunaydın kızlar bız yıne anca dustuk:roflol:
mervecım slm hem gecmıs olsun hem hayırlı olsun asılarınız.bende bu cuma gıdıcem asıya ama ben zannedıyordum hem verem hemde 5lı karma saglık ocagında yapılcak:uhmyle degılmıymıs?bana sankı oyle demıslerde demek yanlıs anladım...e 5lı karmayı 21ınde yaptırcam .veremıde aynı gunmu yaptırcam?nerde yaptırcam .kafam karıstı sımdı
merhaba arkadaşlar..
biz 5li karma aşımızı olduk geldik..yalnız olduğum için ayrıca sağlık ocağına gidemedim
verem ille de aynı gün olmasa da olabilir 1 ya da 2 gün içinde yaptırabilirsin dedi dr..
gerçi ayrı ayrı gitmeyi düşünmüyodum ama kolum çok ağrıdı , hem tombişimi hem çantasını taşımaktan
bu arada bebişim 6150 gr. 62 cm olmuş.. maşaAllah tombişime.. :)
sizler iki aşıyı da aynı gün mü yaptırdınız ?
umarım bi sorun olmaz ...
hepinize iyi günler..
mervecım slm hem gecmıs olsun hem hayırlı olsun asılarınız.bende bu cuma gıdıcem asıya ama ben zannedıyordum hem verem hemde 5lı karma saglık ocagında yapılcak:uhmyle degılmıymıs?bana sankı oyle demıslerde demek yanlıs anladım...e 5lı karmayı 21ınde yaptırcam .veremıde aynı gunmu yaptırcam?nerde yaptırcam .kafam karıstı sımdı
Merhaba arkadaşlar biz aşılarımızı geçen hafta yaptırdık hem karma aşımızı hemde verem aşımızı aynı gün sağlık ocağında yaptırdık..çok az ateş yaptı ve o gün boyunca çok halsiz bir şekilde mızmızlandı...ertesi gün birşeyi kalmamıştı.
Arkadaşlar oyun halıları hakkında ne düşünüyorsunuz?veya daha önceden kullanan var mı aranızda?karasız kaldım alsam oğlumun dikkatini çeker mi veya erken mi?
canım sanki beni anlatıyorsun sandımm bizimkiside 1 hafta burdaysa 2 hafta orda.iyi akşamlar..
eda evet ismim merve memnun oldum .. a.s.
yaşım küçük değil 25 :smiley-cool: ama
tip itibariyle minyon old. için,her gören küçük zannediyor bu da oradan esinlenerek koyduğum nick kaydirigubbakcemile3
eşim 1 hafta,10 gün bazen de 15 gün kalır :çok üzgünüm: evlendik 15 gün sonra gitti, doğuma 10 gün kadar kala yine gitmişti :çok üzgünüm: yani alıştım artık gitmelere... annemle çok yakın oturuyoruz sağ olsun elinden geldiğince yanımda olmaya çalışıyo geceleri gelip kalıyor iyi ki o var yoksa ne yapardım bebişle bi başıma bilemiyorum..
:1hug:
Merhaba zeynep...benim bebişim de aynı şekilde mızmızlanıyo ve arada minik minik ağlayıp susuyo..yarın da veremi yaptırıcam ben..demek bu halsizliği devam edicek :çok üzgünüm:
oyun halısı veya müzikli jimnastik merkezi diye birşey varmış bugün baktım da..
ben de hemen almayı düşünüyorum..özellikle aynalı birşey alacağım çünkü dönencesinde ayna var ve baktıkça gülüyo miniğim..aynanın karşısına götürdüğümde de çok ilgili bi şekilde bakıyo :CüvCüv: bu aylarda en çok hoşuna gidecek oyuncak aynalarmış bebişlerin ..
bence erken değil kolları elleri bayağı hareketlendi çünkü..belki hareket ettikçe ses çıkartan birşeyler hoşuna gider diye düşünüyorum..
:CüvCüv:
mervecım bende oyun halısı almayı planlıyorum ınsallah 3.ayda ıcınde aynalar gorunup kaybolan arı varmıs mesela:)sonra kuzu sesı gıbı seyler.cok hosuna gıdıcektır emınım:)
bende oyun halısı almayı düşünüyorum da çok çeşitlileri var bildiğiniz bir marka varmı?tavsiye edeceğiniz
bende oyun halısı almayı düşünüyorum da çok çeşitlileri var bildiğiniz bir marka varmı?tavsiye edeceğiniz
zelıhacım o markayıda gordum nette guzel gercekten.mervecım bak zelıhanın dedıgı markanın ozellıklerıde yazıyor baktım sımdıde..
☞ Tiny Love Gymini Maymun Adası Oyun Halısı; Yeni! : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Eşyaları, Bebek Giysileri, Bebek Giyimi
BEN OĞLUMA TİNY LOVE MARKANIN OYUN MİNDERİNİ ALDIM COK MEMNUNUM OĞLUM ŞİMDİLİK PEK ALGILAMASADA YAVAŞ YAVAŞ ALIŞTIRIYORUM İÇİNE KOYDUM GEÇEN GÜN İŞTE RESMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?