Doğum yapmış olan anneler buraya....

Slm.kızlar hepinze güzel bi gün dilerim..
Mervecim büşrayada geçmiş olsun canım maşallah iyice tombik olmuş bakalım bizim aşımızda haftaya cumaya olucak benimki kaç kilo olmuş,bize karma ve verem aşısını aynı gün yapıcaz dediler sanırım aynı gün olucak benimkide çok ağlıyo zaten ogün nasıl olur düşünmek bile istemiyorum hayırlısı artık,sanada dr.demiş zaten bi sorun olacağını sanmıyorum canım,büşrayıda öp benim için:ecrin_bebek:

kızlar kızım kakasını yaptı ama karnı ağrıyor galiba bide iştahsız pek bişey yemiyor sizinkilerin iştahı nasıl?

Canım benim oğlumda kakasını yapıyor ama sürekli rahatsız hep karın ağrısı çekiyo yani sürekli bi ıknma halinde zaten yavrum gazlı bebeklerin kaderi bu sanırım inşallah bian önce geçer şu gaz sorunu sürekli buna dua ediyorum tabi gazı olunca iştahıda etkileniyo elden gelen bişey yok bu bi geçiş süreci sadece sabır edip geçmesini beklemeliyiz sanırım geçmiş olsun...

Allah kabul etsin betülcüm darısı bizim başımıza artık burda kimsem olmadığı için ben yapamıyorum inşallah memlekete gidince okuturum bende..Bu arada dün gece seni rüyamda gördüm Hepsi grubunun evindeymişiz:roflol:Gece böyle kalkmış evde karşılaşmışız tabi hepsi grubuda var sana diyorumki beni tanıdınmı ben kk dan hadi bil bakalım falan sonra ben gülşah diyorum sende benim boynuma sarılıyosun kardeşim diye:roflol:Şu kk.da iyiki varmış bir sürü arkadaşım ve kardeşim oldu burda olmaktan çok mutluyum:enbuyukkk:

canım dün bizimkinin boynuna zeytinyağı sürdüm iyi geldi bugün tekrar süreceğim.

Memnun oldum canım,ne yazık ki ben içiyorum günde 5-7 taneyi buluyor.....

Canım verem aşısını dispanserler ve sağlık ocağı yapmak zorunda karma aşıyıda dr.unda yapabilir sağlık ocağıda...
ben aşılarını dr.una yaptırıyordum o gün git gel olmasın diye ikisini de sağlık ocağına yaptırdımm
Gerçi artık aşılarını sağlık ocağında yaptırmaya karar verdimm..
Çünkü dr.lar sürekli aşı yapmadıkları için hemşireler daha iyi yapıyorr..

Bu arada herkese merhaba

Geçmiş olsun canım maşallah tombişine biz aşılarımızı aynı gün yaptırdık ama dr.un demişse bi problem olmaz sanırım

Duygucum saf zeytin yağı olacak yazmayı unutmuşum..

herkese gunaydın kızlar bız yıne anca dustuk:roflol:
mervecım slm hem gecmıs olsun hem hayırlı olsun asılarınız.bende bu cuma gıdıcem asıya ama ben zannedıyordum hem verem hemde 5lı karma saglık ocagında yapılcak:uhmyle degılmıymıs?bana sankı oyle demıslerde demek yanlıs anladım...e 5lı karmayı 21ınde yaptırcam .veremıde aynı gunmu yaptırcam?nerde yaptırcam .kafam karıstı sımdı

Merhaba arkadaşlar biz aşılarımızı geçen hafta yaptırdık hem karma aşımızı hemde verem aşımızı aynı gün sağlık ocağında yaptırdık..çok az ateş yaptı ve o gün boyunca çok halsiz bir şekilde mızmızlandı...ertesi gün birşeyi kalmamıştı.
Arkadaşlar oyun halıları hakkında ne düşünüyorsunuz?veya daha önceden kullanan var mı aranızda?karasız kaldım alsam oğlumun dikkatini çeker mi veya erken mi?

selam duygucum sağol teyzesi darısı sizin başınıza kaydirigubbakcemile2
canım bizim semtte iki tane verem savaş dispanseri var verem aşısını orada yaptıracaksın dedi dr.. sağlık ocağında yaptıran arkadaşlar da varmış, yazmışlar.. ben sağlık ocağına bugün gidemediğim için tam bilemiyorum..ama ikisi aynı gün olacak onu biliyorum .. :lepi:

Merhaba zeynep...benim bebişim de aynı şekilde mızmızlanıyo ve arada minik minik ağlayıp susuyo..yarın da veremi yaptırıcam ben..demek bu halsizliği devam edicek :çok üzgünüm:
oyun halısı veya müzikli jimnastik merkezi diye birşey varmış bugün baktım da..
ben de hemen almayı düşünüyorum..özellikle aynalı birşey alacağım çünkü dönencesinde ayna var ve baktıkça gülüyo miniğim..aynanın karşısına götürdüğümde de çok ilgili bi şekilde bakıyo :CüvCüv: bu aylarda en çok hoşuna gidecek oyuncak aynalarmış bebişlerin ..
bence erken değil kolları elleri bayağı hareketlendi çünkü..belki hareket ettikçe ses çıkartan birşeyler hoşuna gider diye düşünüyorum..
:CüvCüv:

canım sanki beni anlatıyorsun sandımm bizimkiside 1 hafta burdaysa 2 hafta orda.
bizde annemlere çok yakınız akşamları annem gelir.Annelerimizin hakkını nasıl öderiz bilmem..
Çok dolmuştum bu sıralar dün patladım sonunda.kaydirigubbakcemileHayatımızın en önemli günlerini ayrı geçiriyoruz çünkü! Evliliğimizin 2-3 ayında bitiyordu işi ama hala devam ediyor.3 ay daha süre verdim bakalımm:dilcikar:
Gerçi bir yandan kızıyorum bir yandan da üzülüyorum elinde olan bir şey yok...

mervecım bende oyun halısı almayı planlıyorum ınsallah 3.ayda ıcınde aynalar gorunup kaybolan arı varmıs mesela:)sonra kuzu sesı gıbı seyler.cok hosuna gıdıcektır emınım:)

mervecım bende oyun halısı almayı planlıyorum ınsallah 3.ayda ıcınde aynalar gorunup kaybolan arı varmıs mesela:)sonra kuzu sesı gıbı seyler.cok hosuna gıdıcektır emınım:)

arıyı merak ettim bulursan resmini koyabilir misin canım ?
bizde bir kaplumbağamız var ayağına basınca üç farklı melodi çalıyo, ışıklı, müziklerin arkasından da şırıl şırıl su sesi geliyor..tam anlamıyla oyuncakla ilgilendiğini söyleyemem ama müziklerine bayılıyor ve loş ışıklı bi odada ışıklarına öyle dikkatli bakıyor ki uykusu geliyo bakarken hihoyyyt geceleri uyumak bilmiyor bazen, o zaman çok işe yarıyor bu kurbişimiz :dance:

bende oyun halısı almayı düşünüyorum da çok çeşitlileri var bildiğiniz bir marka varmı?tavsiye edeceğiniz

BEN OĞLUMA TİNY LOVE MARKANIN OYUN MİNDERİNİ ALDIM COK MEMNUNUM OĞLUM ŞİMDİLİK PEK ALGILAMASADA YAVAŞ YAVAŞ ALIŞTIRIYORUM İÇİNE KOYDUM GEÇEN GÜN İŞTE RESMİ

yastıgını olması cok güzel.farklı sekillerde oyucakları var.makineye atılıp yıkana biliyor.aynasına vurunca degişik melodiler cıkarıyor.ama koydugun adresteki minder degil benim ki bulursam koyarım adres

eeeeee bende korkuyodum serenle aysenin klavaklavaları ortaya cıkacak diye sigarayı sorunca ama biçok kişi içiyomuşzaten . ben 2 kez içtim şimdiye kadar ama baslamakta istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…