- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.941
herkese günaydın güzel annelerr.benim minnoşta kakasını kaç gündür yapamıyordu kabızda degildi.kakasını yaparken aglıyor kızarıyordu kakası normal kokusundan da farklılaşmıştı ve kakasında kan pıhtısı gördüm kardeşimin drunu aradım bagırsak enfeksiyonu oluşmuş dedi şurup verdi onu kullanmaya başladım dünden beri.
birde istanbulda anadolu yakasında oturan arkadaşlar çocuk druna nereye gidiyorsunuz yada bildiginiz iyi bir çocuk dru varsa tavsiye edebileceginiz yardımcı olursanız sevinirim.
sizler üşüttüğünde neler yaptınız?
merhaba arkadaşlarr
oğlum üşüttü galiba sabahtan beri her yediğini çıkartıyor ve ishal:çok üzgünüm:
dr.unu aradık fitil verdi inşallah çabucak atlatırızz..
duygu konağınız nasıl oldu?bugün gliseriin aspirin karışımına başlamaya karar verdim geçmedi çünkü başlamadan sana bir sorayım dedimm
ay annelik ne zor bişeymiş yaa ufacık ta bir şey olsa bütün gün suratım asılıyorr..
bebeklerinde gaz sıkıntısı yaşayan arkadaşlarr sütünüzün bebekler üzerinde çok etkisi var.ben her gün milupanın rezenesini içiyorumm tamamen sorunu ortadan kaldırmasa da sütün gazını hafifletiyor ayrıca sizede yararı var
geçmiş olsun canım gerçekten havalara dikkat etmek gerekli, benim bebişim de geçen pazar dışarıda biraz soğuk almış , pazartesi çok huysuzlandı, ishal oldu her bezinde vardı neredeyse ve dediğin gibi yediğini çıkartıyordu..ben de fitil verdim dr.umuz huysuzlandığında verebilirsin demişti..ateşi yoktu .. ben de sıcak tutmaya çalıştım bebişi çünkü karnı ağrıyodu yazık yavrum :CüvCüv: sıcak iyi geldi, terledikçe de üzerini değiştirdim, ikinci gün atlatmıştı çok şükür..bir de hasta olduğunda bitkin olup çok uyuyo ama uyandırıp sık sık emziriyorum daha çabuk toparlanıyo böylece.. yeniden geçmiş olsun yakışıklı serkan boraya
milupa nın rezenesini ben de kullanıyorum gerçekten bir hayli etkili, gaz konusunda.. kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlarr
oğlum üşüttü galiba sabahtan beri her yediğini çıkartıyor ve ishal:çok üzgünüm:
dr.unu aradık fitil verdi inşallah çabucak atlatırızz..
duygu konağınız nasıl oldu?bugün gliseriin aspirin karışımına başlamaya karar verdim geçmedi çünkü başlamadan sana bir sorayım dedimm
ay annelik ne zor bişeymiş yaa ufacık ta bir şey olsa bütün gün suratım asılıyorr..
bebeklerinde gaz sıkıntısı yaşayan arkadaşlarr sütünüzün bebekler üzerinde çok etkisi var.ben her gün milupanın rezenesini içiyorumm tamamen sorunu ortadan kaldırmasa da sütün gazını hafifletiyor ayrıca sizede yararı var
mervecım slm gunduz dısarı cıktım esıme bıraktım bebısı bıraz gezdım geldım.ıyı geldı cok sukur:)onun ıcın yenı gordum canım.sen nasılsın ıyımısın?prensesın nasıl?
sagol canm biz de iyiyiz çok şükür.. ohh ne güzel yapmışsın..gezmek çok iyi geliyor gerçekten insana..iyi akşamlar duygucum kaydirigubbakcemile2 a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?