- 26 Haziran 2007
- 910
- 5
- 116
- 41
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.001
zelihacım Allah kabul etsin mevlüdünüzü...
aşımızı 2 saat evvel olduk henüz ateşi çıkmadı, ama biraz huzursuz aşıdan mıdır bilemiyorum, uykusunda alçak tonda inleme gibi sesler çıkartıyor :CüvCüv: ateş belki yapar dedi dr.umuz huzursuzluk olursa da yarım fitil verebilirsin dedi..bakalım takip edeceğim..
merhaba arkadaşlar..
biz 5li karma aşımızı olduk geldik..yalnız olduğum için ayrıca sağlık ocağına gidemedim
verem ille de aynı gün olmasa da olabilir 1 ya da 2 gün içinde yaptırabilirsin dedi dr..
gerçi ayrı ayrı gitmeyi düşünmüyodum ama kolum çok ağrıdı , hem tombişimi hem çantasını taşımaktan
bu arada bebişim 6150 gr. 62 cm olmuş.. maşaAllah tombişime.. :)
sizler iki aşıyı da aynı gün mü yaptırdınız ?
umarım bi sorun olmaz ...
hepinize iyi günler..
kızlar burda cok guzel bebıs nınnılerı var:)hele ılk nınnı cok komık ve tatlı soylemıs kız:)ben ezberlemeye calısıyorum cunku bebısım bunu dınlerken uyuya kaldı:)tavsıye ederım.sag alt kosedede bır suru nınnı var.
YouTube - bizim ninniler mircan kaya cafrande.org
bizim kontrolümüz 27sinde ama doktor bize hiç karma aşıdan bahsetmedi sadece kalça ultrasonu çekicez ve verem aşısı yapılıcak dedi neden acaba bahsetmedi aynı gün mü yapılıyomuş
evet bende denedim giremiyorum siteye giriş yasaklanmış yine
şimdi baktım BCG difteri boğmaca tetanoz- çocuk felci- hemofilus influenza bu aşılar yapılıcakmış sanırım bunları işaretlemiş
merhaba arkadaşlar..
biz 5li karma aşımızı olduk geldik..yalnız olduğum için ayrıca sağlık ocağına gidemedim
verem ille de aynı gün olmasa da olabilir 1 ya da 2 gün içinde yaptırabilirsin dedi dr..
gerçi ayrı ayrı gitmeyi düşünmüyodum ama kolum çok ağrıdı , hem tombişimi hem çantasını taşımaktan
hepinize iyi günler..
verem de yapılıcak canım merak etme..onu yapılınca işaretliyolar zaten..
Geçmiş olsunn... bizde aşılarımızı olduk şimdi eve geldik...
Ben aynı gün içinde yaptırdım ikisinide.. verem savaş ile sağlık ocağı aynı sokakta.. kolay oldu işimiz.. Aşılarımızı sağlık ocağında yaptırıyorum ben.. haftaya da doktorumuza kontrole gidicez..
Allah tan çok ağlamadı oğlum.. azıcık ağladı tekrar uykuya devam etti.. :))
Bizimki de 6500gr olmuş..maşallahh oğluşuma..
Senin bebişe de maşallahh canım... bizimkiler biraz hızlı gidiyor gibi.. kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu
size de geçmiş olsun canım..
benim kızım da iğneyi batırınca değil de ilacı enjekte ederken azıcık ağladı kıyamam :ecrin_bebek: veremi olamadık ikisini de sağlık ocağına gitseydim keşke ya şimdi sen yazınca akıl edebildim :1no2:
evet hızlı gidiyolar maşaAllahvalla şimdiden kollarımı ağrıtıyor bir iki ay sonra nasıl taşıyacağım hiç düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3
iyi günler cansucum..borayı öperim Şeniz
ben içiyorum..hemde fazla fazla...winston white.. 0.1mglık mış nikotini...hamileykende içiyodum....herkez beni yadırgayıp ayıplar doğal tepki olarak.....alkol de kullanırdım hamılelıkten önce...allahtan gebelıkte ve sonrasında hiç kullanmadım..asıl direk alkol kana karışıyo sanıyorum...annem anjıyodan cıktı ve sıgara içti...bu bağımlılığın bile geninin bulmuşlar..hiçbi tedaviye inanmıyorum bu bağımlılıktan kurtulmak için..gen tedavisi mumkun olsa yaptırırdım...allahtan gençliğimde uyuşturucu kullanmadım sanırım bağımlısı olur çıkardım..bu gibi konularda bağımlılık sorunu yaşamıyanlar anlıyamaz inanın...bağımlı olmayan bi hayat gerçek özgürlük demek...........
merhaba arkadaşlar..
hepinize iyi günler..
duygucum youtube engelli bi site nasıl dinliyosun bana bi anlatsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?