Doğum yapmış olan anneler buraya....

sanada geçmiş olsun güzelim inşallah ateşi yükselmez bebişinin

bizde aynı gün yaptırdık canım..hemşire önce sol kolundan sonrada kalçasından aşı yaptı cuma günü ve hala kaka yapmadı o günden beri..eve gelince ateş düşürücü fitil attım çok şükür ateş yapmadı.ama hala kaka yapmasını bekliyorum(((

.....................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim kontrolümüz 27sinde ama doktor bize hiç karma aşıdan bahsetmedi sadece kalça ultrasonu çekicez ve verem aşısı yapılıcak dedi neden acaba bahsetmedi aynı gün mü yapılıyomuş

bizim kontrolümüz 27sinde ama doktor bize hiç karma aşıdan bahsetmedi sadece kalça ultrasonu çekicez ve verem aşısı yapılıcak dedi neden acaba bahsetmedi aynı gün mü yapılıyomuş

evet canım veremle aynı gün yapılıyo..aşı kartın yokmu ?

şimdi baktım BCG difteri boğmaca tetanoz- çocuk felci- hemofilus influenza bu aşılar yapılıcakmış sanırım bunları işaretlemiş

Geçmiş olsunn... bizde aşılarımızı olduk şimdi eve geldik...
Ben aynı gün içinde yaptırdım ikisinide.. verem savaş ile sağlık ocağı aynı sokakta.. kolay oldu işimiz.. Aşılarımızı sağlık ocağında yaptırıyorum ben.. haftaya da doktorumuza kontrole gidicez..

Allah tan çok ağlamadı oğlum.. azıcık ağladı tekrar uykuya devam etti.. :))

Bizimki de 6500gr olmuş.. maşallahh oğluşuma..
Senin bebişe de maşallahh canım... bizimkiler biraz hızlı gidiyor gibi.. kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

Son düzenleme:

size de geçmiş olsun canım..
benim kızım da iğneyi batırınca değil de ilacı enjekte ederken azıcık ağladı kıyamam :ecrin_bebek: veremi olamadık ikisini de sağlık ocağına gitseydim keşke ya şimdi sen yazınca akıl edebildim :1no2:
evet hızlı gidiyolar maşaAllah valla şimdiden kollarımı ağrıtıyor bir iki ay sonra nasıl taşıyacağım hiç düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3
iyi günler cansucum..borayı öperim Şeniz

Anessa canım verem aşısını hastanelerde yapmıyorlar yalnızca verem savaş dispanserlerinde yapılıyo bildiğim..
ama dr.un kontrolünüzde hatırlatacaktır mutlaka..
5 li karma aşısı da 2. ay bitiminde yapılıyor..
3. ay bitince de pnömokok ve rota virüs ün ilk dozlarını yaptıracağız..

Saol canımm bende büşra prensesi öpüyorummm tombiş yanaklarından...
Ayn ısorunu bende yaşıyorum.bugün kucağımda götürdüm arabayı çıakrmak zor geldi.. ama kollarım koptu.. kaydirigubbakcemile2

patik oncelıkle herkes kendınden sorumlu oldugu ıcın senı kımse ayıplamaz arkadasım.sende bır annesın.bebegını en cok sen dusunursun burda bız ne kadar ahkam kessekte hepsı boşadır...bende dedıgım gıbı ara sıra kahveyle falan ıcıyorum ama eskıden ıctıgım 1 paket oldugu ıcın suan kendı adıma yınede sevınıyorum.umarım en kısa zamanda sende bırakabılırsın canıma.s.

herkese gunaydın kızlar bız yıne anca dustuk:roflol:
mervecım slm hem gecmıs olsun hem hayırlı olsun asılarınız.bende bu cuma gıdıcem asıya ama ben zannedıyordum hem verem hemde 5lı karma saglık ocagında yapılcak:uhmyle degılmıymıs?bana sankı oyle demıslerde demek yanlıs anladım...e 5lı karmayı 21ınde yaptırcam .veremıde aynı gunmu yaptırcam?nerde yaptırcam .kafam karıstı sımdı

duygucum youtube engelli bi site nasıl dinliyosun bana bi anlatsan

zelıhacım bu you tube cok enteresan ara sıra acılıyor valla ben dınlıyorum ogun sıze gonderdıgım gun artık acıldı zannettım cunku dınlıyordum.yarım saat sonra bır daha acılmadıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…