Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucum seni o kadar iyi anlıyorum ki tunahan da normalinde huysuz bir çocuk değildir ki hasta olduğunda yavrum hiç durmadı bi cumartesi günüydü ve ben bütün gün kucağımda ve ayakta tuttum onu hiç ağlamayan yavrum o kadar ağlıyodu ki içim parçalanıyodu bende onunla beraber ağlayıp durmuştum tabii iki güne kalmadı yorgunluktan üzüntüden bende hasta oldum...Allahım bebişlerimizi korusun Yarabbim biran önce ege de bütün bebişler de sıkınısız çıkarıversin şu incilerini yaa

Aminnn canım amin inşallah bir an önce çıkarır hayırlısıyla..Dediğin gibi normalde uyumlu bir çocuksa daha zor oluyor insan alışamıyor...
en küçüğümüz sereninkiiii benden bi gün sonra doğurdu bi ikimiz kalmıştık ben onu solladımhihoyyyt
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ay bende onu dicektim 6.yı bitirdik deyince Allah Allah dedim nasıl olur aramız 1 ay şaşırdım..8 ekim o zaman demi Deryacım?Bizim 9 eylül çünkü..

Arkadaşlar Hepinize İyi Günler...
Ben de bayağdır uğrayamıyordum.Kızım ateşlenmişti biraz geçmişe bakayım dedim de aynı şeyleri yaşadığım arkadaşlarım da olmuş.Sizlere de çok geçmiş olsun.
Kızım aşılarında bile hiç ateşlenmemişti ateşi 39 un üzerine çıkınca ben bayağı bi stres oldum hakkaten çok zormuş.Ama çok şükür şimdi iyi oldu.Bu arada kızım fazlasıyla bana düşkün oldu.Odadan çıktığımda peşime ağlıyor ,babası uyutmaya çalışıyor benim sesimi duyuyor yine ağlıyor bu hastalık hiiiç iyi olmadı ama tabi hayırlısı şimdi iyi ya çok şükür.
Diş çıkaran ve çıkarmakta olan bebişlere maşallah ve tabi Allah sabır versin inş kolaylıkla atlatırlar.

Arkadaşlar Hepinize İyi Günler...
Ben de bayağdır uğrayamıyordum.Kızım ateşlenmişti biraz geçmişe bakayım dedim de aynı şeyleri yaşadığım arkadaşlarım da olmuş.Sizlere de çok geçmiş olsun.
Kızım aşılarında bile hiç ateşlenmemişti ateşi 39 un üzerine çıkınca ben bayağı bi stres oldum hakkaten çok zormuş.Ama çok şükür şimdi iyi oldu.Bu arada kızım fazlasıyla bana düşkün oldu.Odadan çıktığımda peşime ağlıyor ,babası uyutmaya çalışıyor benim sesimi duyuyor yine ağlıyor bu hastalık hiiiç iyi olmadı ama tabi hayırlısı şimdi iyi ya çok şükür.
Diş çıkaran ve çıkarmakta olan bebişlere maşallah ve tabi Allah sabır versin inş kolaylıkla atlatırlar.

geçmiş olsun canım bu arada adın neydi?

sağol sema teyzesi
aytencimmmmm nolduuuu gene kahkaya boğuldunnnkaydirigubbakcemile3

bende her lafa bi şarkı sözü vardır ona göreeedelikafadulden

Back
X