- 26 Haziran 2007
- 910
- 5
- 116
- 41
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.041
merhabalar herkese..
güzel bir gün geçirelim hepimiz ve bebişler :)
benim kızım da şimdi uyuyor ama bi uyandı mı da gece 12- 1 e kadar uyumak bilmiyor
sabah 5 ya da 6 ya kadar uyuyor ama..büyük insanlar gibi oldu uykusu, bi garip ..
betül görünmüyo kaç gündür merak ettim nerelerde acaba :)
duygucum selam nasılsın egeciği öpüyorum tombiş yanaklardan..
herkese sevgiler.. :)
Canım selam .Benim kızımda öyle. Gündüz uyumuyo, akşam büyük insan gibi 4-5-6 saat uyuduğu oluyor. Bu normal mi acaba. 2-3 saatten fazla uyutma diyolar ama gündüz fazla uyumuyo...
selam nuraycım..biz bugün dr.daydık bu konuyu sordum gündüzleri çok çok az uyuyor diyee, dr gece uykuları nasıl dedi; 4 - 5 saat aralıksız uyuyo deyince; hımm çok iyi o zaman dedi .. artık bu aylardan itibaren bu uzun gece uyumaları normalmiş.. ilk günler neydi öyle yaaa saat başı yatıp yatıp kalkmak çok zor oluyordu, uyusunlar böyle uslu uslu minnoşlar
eeeeee bende korkuyodum serenle ayseninklava klavaları ortaya cıkacak diye sigarayı sorunca ama biçok kişi içiyomuşzaten . ben 2 kez içtim şimdiye kadar ama baslamakta istemiyorum
cnm senın bebiş kac aylık oldu?? neguzel gecelerı uzun uyuyuşa gecmıs keske benımkıde ole uzun uyusa geceleri:)))
bizimkide gunduz bıraksak 3-4 saat uyuyo ama ben ıkısaatte bir yada ıkı saat olmadan kaldırıyorum emzırıyorum ole yatırıyorum sabah 7 den 12ye kadar ayakta o sırada sık sık emzırıyorum , gece 12de uyutmaya calısıyorum sonra 2.30 da kalkıyo aglamıyor mırınkırın edınce aglamadan alıp emzırıyorum yarımsaatı gecıyo olece yıne uyuyo sonra 5 gıbı yıne aynı hemen yıne emzırıyorum yıne uyuyo sabah 7 oluncada kalkıyo bıraz zorlanıyorum ama bunada sukur soyle aksam 11-12 gıbı yatıp sabah 7de kalksa en azından ne ii olurdu yada gece 1de yatsa sabah 8-9da kalksa oh derım vallasırnaşık şey
Canım selam .Benim kızımda öyle. Gündüz uyumuyo, akşam büyük insan gibi 4-5-6 saat uyuduğu oluyor. Bu normal mi acaba. 2-3 saatten fazla uyutma diyolar ama gündüz fazla uyumuyo...
selam nuraycım..biz bugün dr.daydık bu konuyu sordum gündüzleri çok çok az uyuyor diyee, dr gece uykuları nasıl dedi; 4 - 5 saat aralıksız uyuyo deyince; hımm çok iyi o zaman dedi .. artık bu aylardan itibaren bu uzun gece uyumaları normalmiş.. ilk günler neydi öyle yaaa saat başı yatıp yatıp kalkmak çok zor oluyordu, uyusunlar böyle uslu uslu minnoşlar
Merhaba arkadaşlar...
Oyun halısı almayı bende istiyorum ama onu yere mi koyacaksınız? Yerden soğuk alır diye düşünüyorum o yüzden tereddütlyüm...Kapıların altından soğuk gelebilir bizim evde o yüzden ben belki almayabilirim...Yada yatağımın üstüne mi koysam acaba?
Betülcüm allah kabul etsin canım mevlüt yapmışsın...
Serencim aynen katılıyorum sana, sigara içtikten sonra kokusu üstünüze siner ve bebeğiniz o kokuyu solur gibi geliyor bana, benim de çok canım çekiyor ama hayır dayanıyorum içmicem..Bakalım ne zamana kadar dayanabilicem.En azından süt verdiğim müddetce içmemeyi düşünüyorum.Ama içen arkadaşlara da saygım var insanın nasıl tüttüresi geliyor bilmezmiyim :)a.s
Birde bişey sorucam arkadaşlar benim gibi bebeği ayda 800-900 gr alan yokmu herkesin bebeği 6-6,5 kilo olmuş benimki hala 4710 ayda 870 gr almış doktorum normal diyor, internetten de bakıyorum onlarda da normal yazıyor ama sizlerinkinin kilolarının maşallahı var acaba kız çocuğu diyemi yavaş kilo alıyor? Çünkü erkekler ile kızların gelişim grafiği farklı diye görmüştüm.:uhm:
mervecım benımde bebıs gec uyuyor ama senın bebıs gıbı mesela 4 saat falan uyuyor.doktor banada kesınlıkle uyandırma dedı.artık 5 6 saat bıle gece uyuması normalmıs hatta gereklıymıs.mesela gece bır kere 4 saat bır kerede 2.5 saat falan uyuyor benımkı ama her zaman degıl.ama gece uyuyana kadar kan kusturuyor en erken 1.5 ta uyuyor.3.aydan ıtıbarende gece altını alıp sonra sabah alcakmısız.ben sımdı ara sıra yapıyorum bakıyorum bez dolmamıs hıc uyandırmıyorum.gece mesela 1 de alıyorum bırdaha 6-7 gıbı falan..
evet canım 12 de yatsa 4 te uyansa ,yatana kadar 5i buluyor 7 buçuk gibi uyanıp babasını yolcu ediyo yaramaz sırnaşık şey ya da eşimin paldır küldür hazırlanmasından mı uyanıyor orasını kestiremiyorum kaydirigubbakcemile3 ben dikkat ettim, zaten uyurken küçük çişini pek yapmıyor .. dediğin gibi bez neredeyse bomboş oluyor..ama adet oldu artık; gece uyanıp emerken kakasını dolduruyo mutlaka..ben de o zaman alıyorum yani gecede 1 kez almak yetiyoo çoğu zaman :CüvCüv:
ama uyutana kadar çok zorlanıyorum ben de.. artık benim pilim bitiyoo ama küçük hanımın gözler faltaşı gibi kaydirigubbakcemile3 dün artık en son saat 1 i geçiyordu kendi yatağıma yatırdım, yanına da ben yattım yan pozisyonda, uyuyakalırsam ezmiyim bebişi diye.. sonra bi uyandım ikimiz de öylece uyuyakalmışız kaydirigubbakcemile3
selam hanımlar ve güzel bebişleri...ben yine yoktum bi süredir...izmirdeydim..annemve babam hacca gitti onları yolcul ettik..ben yokken ne çok kaynatmışsınız yine..nasıl okuyup bitireceğim yüzlerce sayfayı( umarım herkes iyidir...
selam hanımlar ve güzel bebişleri...ben yine yoktum bi süredir...izmirdeydim..annemve babam hacca gitti onları yolcul ettik..ben yokken ne çok kaynatmışsınız yine..nasıl okuyup bitireceğim yüzlerce sayfayı( umarım herkes iyidir...
hosgeldin derya ,annen ve babana allah kavustursun ,allah kabul etsin ..bende hic giremiyorum siteye ,pek vakit kalmiyor arada bir iste gelebiliyorum..senin olmadigini bilmiyordum ,hosgeldin canim ..duruda iyidir insallah,op benim yerime..
bu arada en azindan emziren anneler icmesin sigarayi :1no2: direk bebeginize zehiri nasil yükleyebiliyorsunuzyada en iyisi emzirmeyi birakin daha saglikli bari zehirsiz mama icsinler ...yapmayin nolur kizlar :çok üzgünüm:
duygucum çok güldüm yaa .. ıyy uyy diye sesler çıkarıyo demek kaydirigubbakcemile3 benim kiz da çığlık atıyo genellikle beni uyandırmak için..tabii kız ya çığlık atıyor ; cadı olacak galiba :CüvCüv: sorma 8 den sonra azıcık uyusam bari diyorum benim yatağın bi kenarına o bi kenarına ben yatıyoruz ama ı - ıhh benim uyumamı istemiyor gibi hemencik uyanıveriiyo... bu sabah da dr. a götürücem ya , koydum yatağa giydiricem.. kıyafet almaya gittim gelene kadar uyuyakalmış..ahh diyorum ben de uyuyacak olsam uyumazdın böyle :roflol:
deryacım hoşgeldin Allah kavuştursun anneciğine ve babacığına... benim annemle babam ben daha 3 e giderken gitmişlerdi hacca.. ne çok ağlamıştım senağlama hatta geceleri yorganın altına saklanıp ağlardım teyzem görür de kızar diye senağlama ne günler geçmiş yaa aklıma geldi duygulandım... :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?