Doğum yapmış olan anneler buraya....

İyi akşamlar kızlar
minik anniş-Mervecim sgkyla anlaşmalı hastanelere gittim denedim en sonunda bir yere karar verdim demişsin neresi canım??Ben 4.Leventte oturuyorum.Sen nereye götürüyorsun bebeğini?Biz yeni taşındık ve hala iyi bir hstane veya doktor bulamadık.

Bir de kızlar bebeklerimizde hep kabızlık veya tuvalete zor çıkma sorunu var iyi bişey değil tabii ama burda sizlerin şikayetlerini okuyunca memnun oluyorum.Çünkü bizde de var ama demek ki normal diyorum fazla üstünde durmuyorum.Bebeklerimiz hemen hemen aynı aynı ayda doğdular bu sıralar zor tuvalete çıkma normal ve olabilir demekki,benimki de bu aralar gün aşırı çıkıyor,ve zorlanıyor.Geçici bir dönemdir merak etmeyin.

canım ya ben gittim sağlık ocağına 2 aylık bebeğim dedim artık burdan takip edilecek dedim veremi de karmayıda aynı anda yaptılar.Biri kolundan biri bacağından.Bir de calpol verdi doktor ateşi olursa ver dedi ateşi çıkmadı ama ben verdim yine de belki verdiğim için çıkmadı. Sİz neden ayrı zamanlarda ayrı yerlerde yaptırddınız?:sm_confused:
3. ayda devlet aşısı yok o yüzden pnömökok olacak,yani aralıkta.

gülcüm ben geçen gün o yazını okumuştum ancak senin 4 levente taşınacağını hatırlıyordum uzak olduğumuzu düşünerek yazmamıştım.. ben fatihte oturuyorum..gerçi kendi aracınız varsa uzak sayılmaz..
fatihte medical park var.. kuzenim oraya götürüyor ve memnunmuş..
ben ise tdv 29 mayıs hastanesine götürüyorum..vicdan hn. çok iyi ve ilgili narin bi dr..bebişe bakıcam derken hırpalamıyo yavrucağı .. muayene ücreti de 8,5 ytl .. ama aşı biraz pahalıymış .. bugün 60 liraya yakın aldılar bi aşı ve muayene için
bir de patik-umut arkadaşımızın dediği özel çapa hastanesii..eşimin abisi dr. başka bir şehirde. o söylemişti bana, orada arkadaşlarım var iyi bir hastane git diye ama oraya gitmediğim için tam bilemiyorum..

bize de aşağıda resimlerini eklediğim oyuncak hediye geldi ( ekleyebildiysem tabi :) )
deniz çok sevdi , gülücükler atıyo henüz oyuncaklara dokunamıyor ama çok gayretli :) yetişemediği için biraz sinirleniyor arada :)
sanırım toyikiden alınmış

ImageShack - Hosting :: dscf2532wf5.jpg
ImageShack - Hosting :: dscf2534sz2.jpg

gülcüm bir de doğum yaptığım hastaneye götürmüştüm birkaç kez.. orası mecidiyeköyde çevre hast..sana daha yakın..ama muayene ücreti 35 ytl sgk anlaşmalı hali..dr. da yaşlı bir erkek dr..ben pek memnun kalmadım açıkçası ve uzak old. için de gitmiyorum artık..
o hastanede kadın doğumcum da..ama o özel muayenehane ücreti alıyo karne geçmiyor onda..yoksa tavsiye ederim çok iyi bir dr...

ayy maşaAllah yaa yavrum ne güzel uzanmaya çalışıyo oyuncaklarına
ben de hemen alıcam yaa merak ediyorum nasıl tepki vericek diye , bi de alıştırmayla alakalı sanırım..ben ilk günlerden beri kaplumbağasını gösterip duruyorum artık onunla biraz ilgileniyo benim zorlamalarım sayesinde kaydirigubbakcemile3

Anladım mervecim teşekkür ederim
arabamız var Fatihe gelebiliriz sanırım.Önerdiğin 29 mayısa gidelim olmazsa biz de deneyelim.

gozdecım cok guzelmıs gule gule kullansın bebısın.
mervecım benım baktıgım sıtelerde 130 ytl cıvarında senın gonderdıgın sıtede daha uygun sanırım demı
aynımı acaba

Anladım mervecim teşekkür ederim
arabamız var Fatihe gelebiliriz sanırım.Önerdiğin 29 mayısa gidelim olmazsa biz de deneyelim.

tamam canım yalnız iki çocuk dr u var ikisi de bayan..ben vicdan hanıma gidiyorum diğeri nasıldır hiç bilmiyorum..
kadın doğumcu da bayan oluyor genelde orada..ama iki yılda bir değişiyor dr.lar..yeni gelen dr.u hiç bilmiyorum o yüzden tavsiye edemicem..
fatihe gelirsen bana da beklerim canım :1hug:

gozdecım cok guzelmıs gule gule kullansın bebısın.
mervecım benım baktıgım sıtelerde 130 ytl cıvarında senın gonderdıgın sıtede daha uygun sanırım demı
aynımı acaba

evet canım o sitede 60 küsüre bile var..sonuçta bi minder ve bikaç oyuncak çok da farkı yoktur bence.. bi de zelihanın gösterdiği resimdeki yuvarlak olan çok büyük..ben daha küçük birşey alıcam evim küçük zaten ..

anım zaten verem için 2 ayını doldurmuş olması lazım sorun olmaz...biz 2 . ayda rotavirüs yaptırdım sadece..aslında 2. ayda prevenar 3.ayda rota. şeklinde başlamak en iyisi...bizim doktor yanlış vurdu sırasını bence....aşı yakvimleri yazdığım gibi...

bebeğimin ayı önde ama kilosu geride :))) 2900 doğmuştu zaten oda bezi ve üst zıbını ile :)) 2. ayı doldurduğumuzda kıyafetli 4900 u...3ay olacak izmirde çığlak tarttırdık 5140 çıktı :))) sağlığı i,i Allaha şükür..6 aylıkken tekrar MR çekilecek canım..kontrol olacak böyle ara ara...

canım eczaneye sadece 2-3 saat gidiyorum o da saati belli olmuyor...duru nun karnının doymasına bağlı...sana özelden cebimi vereyim...geldiğinde ara..görüşeli..sende cebini yaz bana özelden...

canım dert etmeyin herşeyi...çocuk aç olsa uyanır..benimki artık geceleri çoğunlukla bir aksilik lmazsa emip uyuyor ve 7 saat hemen hemen uyanmıyor ben de emzirmiyorum...7.saatin sonunda da hareketleniyor ama hala uykuda aslında o zaman emziriyorum...

aynı gün yapılması gerekiyor canım canlı aşıların...ya da arasında en fazla 24 saat olması gerekiyor..bir sonraki canlı aşı ise 28 günden önce yapılmamalı.....

benim ilk ayk,i aşısında hepatit de huzursuzluk yaptı ateş yoktu ama...paranox -s fitil verdik yarım ...2. aydakinde verem ve karma beraber yapıldığında ateşi çıktı 38 derece oldu..calpol şrp verdik..iyi geldi...

canım benimi de 2 aylıkken kıyafetli 4900 çıkmıştı....ben de senin gibi düşünüyorum ...ama normalde 600 mg-1 kg arası alması normalmiş..sınırlar içindeyiz ...

duygu ben sizi elestirmenin yani sira uzuldugumu anlatmaya calistim ,bu konuda ben cok pipirikliyim ,bazen asiriya kaciyorum,kola dahi icmiyorum , bu psikolojiyle sizin emzirirken sigara ictiginizi okuyunca sasirdim .,sigara icmedigim icin bu duyguyu bilmememe verin ,ben sizi kirmak icin yazmadim ,kendimce tesvik edici olur sandim..bu kadar sert tepki verilecek bir mesaj yazdigimida dusunmuyorum,kasitli bi yazi degildi yani .a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…