- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #2.061
herkese gunaydın kızlar bız yıne anca dustuk:roflol:
mervecım slm hem gecmıs olsun hem hayırlı olsun asılarınız.bende bu cuma gıdıcem asıya ama ben zannedıyordum hem verem hemde 5lı karma saglık ocagında yapılcak:uhmyle degılmıymıs?bana sankı oyle demıslerde demek yanlıs anladım...e 5lı karmayı 21ınde yaptırcam .veremıde aynı gunmu yaptırcam?nerde yaptırcam .kafam karıstı sımdı
İyi akşamlar kızlar
minik anniş-Mervecim sgkyla anlaşmalı hastanelere gittim denedim en sonunda bir yere karar verdim demişsin neresi canım??Ben 4.Leventte oturuyorum.Sen nereye götürüyorsun bebeğini?Biz yeni taşındık ve hala iyi bir hstane veya doktor bulamadık.
Bir de kızlar bebeklerimizde hep kabızlık veya tuvalete zor çıkma sorunu var iyi bişey değil tabii ama burda sizlerin şikayetlerini okuyunca memnun oluyorum.Çünkü bizde de var ama demek ki normal diyorum fazla üstünde durmuyorum.Bebeklerimiz hemen hemen aynı aynı ayda doğdular bu sıralar zor tuvalete çıkma normal ve olabilir demekki,benimki de bu aralar gün aşırı çıkıyor,ve zorlanıyor.Geçici bir dönemdir merak etmeyin.
Merhaba arkadaşlar...
Oyun halısı almayı bende istiyorum ama onu yere mi koyacaksınız? Yerden soğuk alır diye düşünüyorum o yüzden tereddütlyüm...Kapıların altından soğuk gelebilir bizim evde o yüzden ben belki almayabilirim...Yada yatağımın üstüne mi koysam acaba?
:uhm:
bize de aşağıda resimlerini eklediğim oyuncak hediye geldi ( ekleyebildiysem tabi :) )
deniz çok sevdi , gülücükler atıyo henüz oyuncaklara dokunamıyor ama çok gayretli :) yetişemediği için biraz sinirleniyor arada :)
sanırım toyikiden alınmış
ImageShack - Hosting :: dscf2532wf5.jpg
ImageShack - Hosting :: dscf2534sz2.jpg
Anladım mervecim teşekkür ederim
arabamız var Fatihe gelebiliriz sanırım.Önerdiğin 29 mayısa gidelim olmazsa biz de deneyelim.
gozdecım cok guzelmıs gule gule kullansın bebısın.
mervecım benım baktıgım sıtelerde 130 ytl cıvarında senın gonderdıgın sıtede daha uygun sanırım demı
aynımı acaba
deryacım 2.ayda 5 lı karma var ya rotavırusle pnomokok ta bu ayda yapılınca 3 aşı zor olmazmı bebıs ıcın?gercı rotavırus oral ama ası gıbı etkısı varmı bılmıyorum?sen hepsını 2.ayda yaptırdınmı?
bırde bana saglık ocagından verem asısı ayda 2 kere acılıyor onun ıcın 21 kasıma gun verdıler.yanı tam 2.ayı gecıyor.bır sakıncası varmıkı acaba?
bilmem çok fazlada gerileri silemedim ama yinede temizleye bildiğim kadar sildim cnm yaa... senin bebeğinin ayı bizimkilerden fazla şimdi kaç kilo cnm bebeğin gelişimi sağlığı iyimi bi ara rahatszdı sanırım şimdi nasıl iyimi
deryacım gecen hafta gölcükte annemdeydim eczanenin önünden gectik dolmuşla ordamısın emin olamadım egemeninde arabası vardı zor binmiştim dolmuşa emin olsam eczande olduğundan inecektim yannına gelcektim tanışmaya ama kısmet olmadıı
çok uyuur derken korkmayın 4 saat çok degil diye biliyorum mesela tabi ayı da önemli 2.ayda 5 saat 3. ayda 9 saat uyumak normalmiş hemen aklınıza açta uyudu diye gelmesin uyuyunca bence aç çoçuk uyuyamaz aglar benim bebiş aç olunca uykudan aglıyarak kalkıyor karnı doyuncada mışıl mışıl uyuyor.
Kızlar benim doktorum karma aşı, verem aşısı ve rota virüsü aynı gün yapacak, hatta üstüne basa basa verem aşısını sağlık ocağında yaptırın aynı gün bana getirin dedi. Annem ise sor bi senin kızlara (size) onların doktoruda hepsini aynı gün mü yaptırıyormuş diyor.Sorayım dedim bende..hem verem hem karma ağır gelmez mi?
onca saat aç kalnca endişelendim normalde 11-12 gibi yatıp 4 civarında uyanıyodu emmeye sonrada 6,30 da uyanırdı emmeye aradaki öğünü atlayınca bende uyanmadım diye içim sızladı
aslında haklısın cok takmamak gerekiyor ama oğlum tam bir aylıkken meme emmeye basladı öyle dolup tasan sütümde yok olabildigince emmesini istiyorum sütüm kesilmesin diye
aşı yapan hemşiremiz verem ve karma aynı gün olcak ateş yapabilir dedi sanırım her yerde aynı uygulama var ben asıdan önce dr la konuşcam özel asıları dr yapcak zaten
kötü düşünme cnm ya herkes oluyo bu aşıları Allah korusun meleklermizi
arkadaşlar benim gibi henüz kalça ultrasonu çektirmeyenn var mıı yaa şaştım şimdi -tatlicadiarzu-bişi olur mu dersiniz 1 aylıkkken mi yapılıyor illabenneyaptımki:uhm:
Merhaba arkadaşlar...
Oyun halısı almayı bende istiyorum ama onu yere mi koyacaksınız? Yerden soğuk alır diye düşünüyorum o yüzden tereddütlyüm...Kapıların altından soğuk gelebilir bizim evde o yüzden ben belki almayabilirim...Yada yatağımın üstüne mi koysam acaba?
Betülcüm allah kabul etsin canım mevlüt yapmışsın...
Serencim aynen katılıyorum sana, sigara içtikten sonra kokusu üstünüze siner ve bebeğiniz o kokuyu solur gibi geliyor bana, benim de çok canım çekiyor ama hayır dayanıyorum içmicem..Bakalım ne zamana kadar dayanabilicem.En azından süt verdiğim müddetce içmemeyi düşünüyorum.Ama içen arkadaşlara da saygım var insanın nasıl tüttüresi geliyor bilmezmiyim :)a.s
Birde bişey sorucam arkadaşlar benim gibi bebeği ayda 800-900 gr alan yokmu herkesin bebeği 6-6,5 kilo olmuş benimki hala 4710 ayda 870 gr almış doktorum normal diyor, internetten de bakıyorum onlarda da normal yazıyor ama sizlerinkinin kilolarının maşallahı var acaba kız çocuğu diyemi yavaş kilo alıyor? Çünkü erkekler ile kızların gelişim grafiği farklı diye görmüştüm.:uhm:
sevgılı mehtap,herkes sıgaranın ne kadar zararlı oldugunu bılıyor ama bu kadar keskın elestırı gereksız bebegımı emzırıp emzırmemeye ancak ben karar verırım.herkes kendı hayatından sorumlu..alllaha sukurkı bebegım gayet saglıklı kılosu desen normalın bayastunde..daha tesvık edıcı elestırılerde bulunursanız sevınırım.burdakı sıgara ıcen butun arkadaslar bunu ısteyerek yapmıyor bunu bılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?