Doğum yapmış olan anneler buraya....

kaydirigubbakcemile3Yarın sabah vereyim ekmekte ondan sonra bende alırım sonraki gün için canımcım..
Doktor pastorize sütle mayalayabilirsin demişti ama günlük alayım olmazsa bende..
Ege o babymixlerden hergün yiyordu zaten baya zamandır özellşkle elmalısına bayılıyor...Onun sadesiylemi mayalıycam?O zman tutarmıki?
Peki o günlük sütle hergün yeni alıpmı mayalıcam e o sütün geri kalanı ne olcak hergün içememki ben o kadar süt yaa:bbo:

Ay ne çok soru sordum kusura bakmayın artıkkaydirigubbakcemile2

Kabak olmazmı yaaaa ayyy ben yarın kabaklı yapcaktım bak iyi söyledin:))Semizotu olur ama demi çıktı yaa:)))

ıyi geceler Gözdecim yardımcı olduğun için teşekkürler..ıyi uykular tatlı rüyalar dilerima.s.

evet canım onun sadesiyle mayalıycan tutuyor ben hep onla yapıyorum...
ben birde keçi sütü ile mayalıyorum ya o keçi sütü özel geliyor ve haftada 1 gün 1 litre
açılınca da 2 gün içinde tüketilmesi gerekiyor ben o yüzden o küçük meyve kavanozları varya onlarla 5 tane mayalıyorum onları yiyor ... sen günlük sütle yapacağın için hergün yapabilirsin yada 2 tane falan yapabilirsin ... kalanını da artık bir bardak sen bir bardak kocan içersiniz :))

Aa bı dakka arkadaslar... bende 2 yada 3 saat arayla verıyorum.. daha dogrusu ek gıda lıstesınde oyle yazıyor..
Aynen soyle;

08.00 de; kahvaltı+anne sütü
12:00 de; sebze çorbaları
15:00 de; meyve püresi veya yoğurt
18:00 de; anne sütü
21:00 de; muhallebi
yanı 2 saatte bır muhakkak ya emzırmıs yada bırseyler yedırmıs oluyorum.. kı cogu zamanda yedırdıgım seyın ustune emzırıyorum az yedı doymadı barı emzıreyım dıye... e karıstı o zaman baya.. :bbo:
o zaman bu cocuk tam acıkmadan yedırmıs oluyorum.. kımı zaman ondan hepsını yıyemıyor demekkı.. :uhm:

Gözde sen 4,5- 5 saat arayla deyınce sasırdım.. ama netten de arastırmıstım boyle yazıyyordu saat aralıkları olarak yanı..
Hangısı ıyı olur kı acaba sımdı kafam karıstı.. bu planı dr unuz mu olusturdu sıze canım merak ettım bı ara soyleyıver olurmu ? :1no2:

Son düzenleme:
slm kızlarr annemlerdeydim yeni geldim eve 2 saat falan oldu ancak soyun dökün yerleş kızda yeni uyudu onun mama saatini beklerken bakıniiim dedim inşallah iyisinizdirr

öncelikle allah şifa versin canımmm
süt meselesine gelince eşin iyi tespit yapmışşş:roflol::roflol:

geçmişolsun canım allah şifa versin ihmal etme sakın

bu arada sana mesaj atmıştım alıntı yapmışsın benim kızı sil diye ama unuttun galiba yada görmedin burda canım bakıp silermiin ordan
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/217395-dogum-yapmis-olan-anneler-buraya-2035.html

Şeniz

bende hamişken minoseti de parolu da kullanmıştım doğru diyon eczacı karuuu kızmaaaa:içelim:a.s.

benim sırt ağrılarım için 3 ayrı krem vermişlerdi karıştırarak sırtıma masaj yapıyorlardı fizik seansında biride voltaren dii sorun olsa yapmazlardı herhalde o dönem emziriyordum çünki:uhm:

:lepi::lepi::lepi:a.s.a.s.a.s. eczacımız bizim bu kız yaaa helal kızz iyiki aramızdasın valla sahi birde doktor arkadaş olaydı çocuk dr ayyy süpper olurdu heeee kız yeri gelmişken sana şu bizim kıza verdiğimiz ilacı sorayımm ama çantasını açmadım kızın kimbilir nereye sokmuşumdur şimdi neyse sonra sorarımm nasıl bi ilaç diyee diş için vermişti dr birgün multitabs birgün o hapı suda eritip veriyoruz vitamin ama bana basit bişii gibi geldi bulunca sölerim sana zahmet

sen sebze çorbasına başlamamışmıydın kızzz 6.ayda veriyor dr larr :uhm:

:lepi::lepi::lepi: hadi gözünüz aydınnn darısı bizim başımıza

sağlıklı inci gibi dişleri olur inşallahh:Saruboceq:

nasılmış öleee nescafeli falann bizede verin bizde yiylim güzelleşelimmm:CüvCüv:cokacimcoookkaydirigubbakcemile3delikafadulden

selam.bütün doğum yapmış annelere bir sorum olcak. 3 aylık korunma iğnlerini (depo provera ) kullanan varmı yada bunlar hakkında fikri olan varmı?

:uhm::uhm: ben bunun için ilaç 1 ay kullanmıştım doğum kontrolü için hayatım boyunca birdaha kullanmadım malesef yardımcı olamicammm ama olmuşlardır kızlar inşallah okuyamadım henüz yazıların hepsinii ama bir arkadaşım iğneden oluyor 3 ayda bir adı ne bilemiyorum ama çok memnunn

günaydınnnnnnnn nasılsısızz arkadaşlarr... hicran dilekten haber var mıı

hamiş olduğunu biliyorum ama konuşamadım henüzzz canımm allahın izni ile oda sağlıcakla kucaklar inşallah bebiini
yarın aramayı düşünüyorum haftasonu pek yoğun ve kalabalıktık fırsatım olmadı yaniikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…