- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.821
evet canım ekmek yerine ,ve dedimya kaşıkla yiyo herşeyi diye sulu şeyleri kıvamlandırmak için kullanıyorum , zaten tombili seninki bir de ekmek yemesin ...
kabak meysimi diil yedirme :)
birde sütü günlük sütle mayala he birde ben baby mixler varya onlarla mayalıyorum yoğurdunu denizin maya prebiyotik olduğu için benim yaptığım yoğurtta prebiyotik oluyordur herhalde diye düşünüyorum :)
kaydirigubbakcemile3Yarın sabah vereyim ekmekte ondan sonra bende alırım sonraki gün için canımcım..
Doktor pastorize sütle mayalayabilirsin demişti ama günlük alayım olmazsa bende..
Ege o babymixlerden hergün yiyordu zaten baya zamandır özellşkle elmalısına bayılıyor...Onun sadesiylemi mayalıycam?O zman tutarmıki?
Peki o günlük sütle hergün yeni alıpmı mayalıcam e o sütün geri kalanı ne olcak hergün içememki ben o kadar süt yaa:bbo:
Ay ne çok soru sordum kusura bakmayın artıkkaydirigubbakcemile2
günaydınnn herkeseeee....edacım sildim gıııı dalmışım da alıntı yapmışım vallah hicran da akşam dediydi kız alıntı yapmayın demiş yapmışın diye ama bana dediğini anlamadımm bileee:roflol:
Günaydın herkese...
Dün gece yine tabiri caizse berbat ötesi bir gece geçirdik:çok üzgünüm:Sabah 6 ydı ve ezan okunuyordu Ege hala 10 dakika uyuyup 10 dakika ağlayarak sabah etti..En sonunda ezan vakti oturup hüngür güngür ağlamaya başladım bende...
Eşimde yazık ne yapcağını şaşırdı bir yerde Ege ağlar onu sallar bir yerde ben...
Adam tam 1 saat salladıktan sonra en sonunda uyudu biz yanına yatmaya bile korktuk uyanır diye..üstünü ört diyorum ya uyanırsa diyor:bbo:O derece yani..Bir derdi var biliyorum kulağı ağrıyor dişi ağrıyor..Ama antibiyotik içti neden kar etmedi?Hiç mi fayda etmez uyku getirmez?Augmentin birde..
Hicran gece ağlarken aklıma sen geldin ilk valla..Sen ne kadar sabırlıymışın..Sürekli gece uyumuyoruz ağlıyor diye yazıyorsun..Ben bir haftada göçtüm yaaa..Hiç alışmadığım bir durum..7 ay boyunca hiç hastalık görmedik..Allahta beterinden saklasın..Ne kadar zormuş...
Birde antibiyotik sormuştum size..Bir ölçek demiş doktor..İçinden ölçek çıkmadı kızlar..Anlamadım ben bunu bir ölçek ne demek o zaman??
Ben 1 çay kaşığı verdim..
Bu arada Augmentin kullanan varmı?
Kulak kiri akmaz demi ama:uhm:Şu bildiğimiz hani çubukla aldığımız sarı şeyler demi:)Ay çok cahilim:1rolleyes:
Canancım Günaydın..
Bende açken sebzeleri vermeyi planlıyorum bugun öğlen vercem inşallah...Muhallebi vermemi çok istemedi kilosundan dolayı birde cicibebe verme dedi onlar hem tatlıya alıştırır hem kilo dedi..Sizin ihtiyacınız yok dedi..Çok şükür...
canım Egede isteyince neler yapıyor bir görsen geri geri emeklemeler,döne döne oyuncaga gıtmeler hepsini çok şükür yapıyor ama sorun şu:O kadar tembelki işine gelmezse kesinlike yapmıyorkaydirigubbakcemile3Koca dötü erir diye sanırım korkuyorZaten emeklemesini ve dönerek oyun halısında oyuncaklara gitmesini kameraya çektim tarihi film olarak saklıcam:roflol:
Eşim diyorkı bak bunun dönmesini istiyorsan sürekli bir yere bir biberon süt koy döne döne gider alır diyor:roflol::roflol:
Tembel kızım bu tembellll:a015:
Betülcüm benimde sağ omzum 7 seneden beri çok ağrıyor ve ağrıdan yanıyor adeta. Kireçlenme diyolar ama gitmiyoz işte. Takii duruya kadar , duru ile uğraşmaktan da daha kötü oldu sanki iyice boynuma çıktı daha çok. Bazen altını temizlerken ayaklarını havaya kaldırıp tutamıyorum fazla.Kollarıma ve omzuma yanmalı bi ağrı giriyor. Şu anda bile öyle yazarken... Artık çıkacam bende bi doktora .
ama bi ay önceden sağlık ocağına krem yazdırayım diye gittim.Emzirdiğimi söyledim ve voltaren yazmıştı bana. Sevindim bende , iyi ilaç verdiler diye.
Fakat eşim eczanaya almaya gittiğinde emzirdiğimi söylemiş ve bu olmaz veremeyiz o zaman demişler. almadan gelmişti kremi.
O yüzden , iyice sorun doktora kullanmadan.
Ben verirlerse fizik tedavi istiyorum , anca o şekilde geçer geçerse. Bu arada bu ağrım için hangi bölüme gitmek lazım kızlar????
arkadaşalr selam....sadece son sayfaya biraz baktım ve yazmak istedim kusura bakmayın...parol ve minoset tamamen aynı iki ilaç....hamilelikte ve emzirmede güvenlekullanılabilir...bende hamilelikte de şimdi de kullandım kullanıyorum.....minoset plus diye ayrıca bir ilça var içerisinde kafein olduğu için onun kullanımı bu dönemlerde önerilmiyor.....lütfen kimse kimseyi yanlış bilgilendirmesin....uzun sürdir girmeyip böyle bir yazı yazdığım iin kusura bakmayın...
Nuray aman canım ıhmal etme 7 senedır dıyorsun yazık degılmı canım ozellıkle ıhmal cogu rahatsızlıgı ılerletmesıne sebep oluyor sende bır an once gorun canım bence..
Volteran almıs babam sımdı.. baktım prospektuse emzırenler ıcın bır zarar oldugu saptanmamıstır yazıyor..
zaten cok az bırsey suruyorsun sanmıyorum zararı olacagını... ayrıca doktor sana yazmıssa eczacı neden vermıyor onu anlamadım.. sonucta doktor daha ıyı bılır degıl mı.. emzırdıgını soylemıssın yanı..
Tesekkur ederım ayrıca canım sana da gecmıs olsun :)
nuraycım voltaren kremimi vermedi eczacı sana...yuh diyorum sadece...topikla kullanılan bir krem ya abrtmış o da......ben hamileliğimd ekarpal tünel sendromu yaşadım arıda ölüyordum özellikle geceler hep krem sürdüm valla.....topikal ürünlerde risk yok çok nadir ilçata ve sürülen yere göre değişir o da....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bence hiç bir zararı yoktur bende parol içtim bir kaç kere canım...
kızlar ben şimdi gidip patates havuç semizotu falan aldımda çorba vercem ya bir heves bir hevesdelikafaduldenneyse şimdi ilk olarak ne kadardan yapayım zaten önce patates ve havuçlu pirinçli yapıcam sonra yavaş yavaş sebze
kızlaaaaarrrrr onurumun dişi çıktıı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
minicik bir incinin ucu göründü bugün ilk anneannesi farketti ay çok sevindim 8 aylık olduk daha dişimiz yok diy endişeleniyordum çok şükür kavuşturana kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bugün misafirim vardı
maalesef bol kalorili birsürü şey hazırladım
ucundan acık yedim tabi:tomato:
betüşşş canım senin kek tarifini yaptım neskafeli
çok güzel oldu gerçekten herkezde pek beğendi
cananın kek tarifinide yazdıydım birde onu deniycem bakalım oda çok güzele benziyodu bol malzemeli
selam.bütün doğum yapmış annelere bir sorum olcak. 3 aylık korunma iğnlerini (depo provera ) kullanan varmı yada bunlar hakkında fikri olan varmı?
günaydınnnnnnnn nasılsısızz arkadaşlarr... hicran dilekten haber var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?